• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
premier

نمایش پیام عضویت یا وارد شدن

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام کدی را میخوام که اگه فردی نام کاربری اشتباه زد یا در موقع ثبت نام ایمیل را اشتباه نوشت اررور بده مثل خود وردپرس یا تغییر کرده!

ولی میخام این کد داخل لایت باکس باشه !

لایت باکس دارم ولی کد را نمیتونم به دست بیارم و چگونه باید قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فرم خودتون هست یا از فرم وردپرس دارید استفاده میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودم یکی ساختم!

مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی فیلد نام کاربری و پسورد را پر نکردم و ورود را میزنم میره به صفحه wp-login که میخام نره آیا چیزی هست که بشه جلوش را گرفت؟یا حداقل ریدارکت کنه

یا

مثل بعضی سایتها نزاره وارد شود (علامت * یا همون لازم )میاد کنار اونها!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اکشن به لاگین وردپرس هست کاستوم کردن خطا از طریق فرم خودتون سخت هست. یعنی اگر لایت باکسی میخوان خودتون باید اطلاعات رو چک کنید که مجبورید با ایجاکس اینکار رو انجام بدید.

در مورد خطای خالی بودن فرم میتونید هم با جاوااسکریپت پیاده سازی کنید هم با php.

با php بهتر هست چون اگه js روی مرورگر غیرفعال باشه کار نمیکنه.

برای php:

if(empty($_POST['fieldname'])){
echo 'you must fill the fields';
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی مرسی!

فقط من این را کجای فرم بزارم بعد از فرم !قبل از فرم !داخل فرم! :huh: (آخه اونجا نوشته برنامه نویسی: متوسط)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید با فرم کاری نداریم. فرم اطلاعات رو میفرسته. حالا قبل از اینکه ما اطلاعات رو برای پروسس بفرستیم باید ورودی ها رو چک کنیم.

حالا شما قبل از اینکه این ورودی ها رو به آدرس موردنظر پاس بدید باید این بررسی رو انجام بدید.

اگر فقط کد بخش پروسس رو بزارید بهتون میگم توی کدوم قسمت باید قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php">
<div>
<label for="user_login"><span>نام کاربری: </span></label>
<input type="text" name="log" value="<?php echo esc_attr(stripslashes($user_login)); ?>" size="15" " tabindex="11" />
</div>
<div>
<label for="user_pass"><span>رمز: </span></label>
<input type="password" name="pwd" value="" size="15" tabindex="12" />
</div>
<div>
<?php do_action('login_form'); ?>

<input type="submit" value="ورود" name="user-submit" style="cursor:pointer;" alt="login" tabindex="14" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" />
<input type="hidden" name="user-cookie" value="1" />
</div>
</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما داری مستقم از فرم اطلاعات رو میفرستی و بخش پروسس نداری. از جی کوئری برای بررسی ورودی استفاده کنید:

http://docs.jquery.com/Plugins/Validation

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما داری مستقم از فرم اطلاعات رو میفرستی و بخش پروسس نداری. از جی کوئری برای بررسی ورودی استفاده کنید:

http://docs.jquery.com/Plugins/Validation

مرسی خودشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری