• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
lawgostar

رفع چند مشکل در پوسته سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان می خواهم استایل کد زیر را


<div style="display: none;">
<div id="cap0"></div><div id="cap1"></div><div id="cap2"></div></div>
<div class="col c2">
<h2><span> </span></h2>
<p><div style="text-align: center;">
<a href="http://dadestan.com/page-548.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/1.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/page-525.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/2.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/page-525.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/3.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/index.php?mode=addon&addon_name=form_builder&addon_page=showform&form_id=2"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/4.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/page-532.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/5.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/page-558.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/6.jpg"></a>
<a href="http://dadestan.com/page-551.html"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/7.jpg"></a>
<img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/8.jpg">
<a href="http://dadestan.net"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/9.jpg"></a>
<a href="http://karnameh.dadestan.org"><img src="http://dadestan.com/portals/2/files/مطلب ثابت سایت/10.jpg"></a>
</div></p>
</div></div>
</div>
</div>

از این سایت بهم بدید من گشتم و پیدا نکردم

http://dadestan.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا پیدا کردم منظورم این کد بود

display

که توی استایل نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی displayتوی استایل نیست

خط اول کد خودتون display تعریف شده و احتمالا در یک تکه کد js هم تغییر می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درسته توی خط اول هست ولی این کد در هدر بود و کد تغذیش در استایل نبود هرچی گشتم یعنی در js هست ؟

دوستان کار را سخت نکنم . من میخواهم مثل همون سایتی ک دادم ی کادر زیر هدرم بیارم ک چندتا کادر بزارم داخل کادر مثل همون ک تو سایته حالا این کدی بود ک تو هدرش بود حالا ی کد برای استایل بدید تا بزارم

ویرایش شده در توسط lawgostar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به استایل اون برگه نیست شما یکصفحه منتشر کن و توش به اندازه مناسب تصویر قرار بده و شماره آی دی برگه منتشر شده را بردار و جایگزین "شماره آی دی" کن در کد پایین و کد را در محل مناسب در صفحه index.php یا home.php قرار بده


<?php
$content = get_post(شماره آی دی)->post_content;
echo '<div>' . $content . '</div>'; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه منظورت نشدم یعنی من ی برگه درست کنم و توش کادر بزنم؟

این سایت هم همین کار را کرده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمی دونم اونها چی کار کردند و نگفتم شما کادر بزنید یک برگه درست کنید که حکم ورودی تصاویر و لینکهاشون رو داشته باشه که هر بار مجبور به کد نویسی نباشید و با کدی که دادم تصاویر برگه را در یک کادر ابتدای صفحتون قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری