dangmiong

مشکل نشان ندادن بخش پرونده های چند رسانه ای

24 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.من جدیدا که وارد سایتم میشم و پست مینویسم.وقتی روی افزودن پرونده چندرسانه ای کلیک میکنم صفحه بالا میاد اما تصاویری که قبلا بارگذاری شده بالا نمیاد و هیچی رو نشون نمیده. حتی اگه آپلود تصویر هم بکنم .تصویر آپلود میشه اما در نهایت مینویسه خطا! لطفا کمکم کنید.خیلی مهمه. مشکل هم از قالب نیست.چند قالب عوض کردم،اما باز همینطوره

اینم آدرس سایت www.androidi-dl.ir

ویرایش شده در توسط dangmiong
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من هم این مشکل را داشتم, فایل های وردپرس را دوباره آپلود کنید (هم ورژن) البته نیاز به آپلود مجدد فایل های wp-config.php و wp-settings.php نیست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.اما اینطوری مطالب حذف نمیشن؟ من که خودم وردپرس نصب نکردم،میشه بگین باید دقیقا به هاستینگ چی بگم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مطالب در دیتابیس ذخیره می شوند, اول بکاپ بگیرید بعد فایل های وردپرس هم ورژن سایت خودتون رو جایگزین فایل های قبل کنید به استثنای اون 2 فایلی که گفتم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.انجام دادم اما فایده ای نداشت.میشه پسورد بدم خودتونن انجامش بدین.ممنون میشم.بکاپ هم گرفتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو نصب و تست کنید :


https://wordpress.org/extend/plugins/dynamic-image-resizer/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

ببخشید من یه یوز تازه کارم چه میدونم htacces یعنی چی :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک فایل توی روت سایتتون هست به نام htaccess توی اون بزارید

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

کار کردن باهاش برای اوایل کمی سردرگمی میاره ولی وقتی راه بیوفتید براتون لذت داره :)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اون کد رو هم توی Htaacces گذاشتم،اما فایده نداشت.یکی کمک کنه لطفا :( البته جالبه که اگه از طریق بخش کتابخانه پرونده چندرسانه آپلود کنم،آپلود میشه اما فقط مینویسه در حال متراکم کردن و تموم نمیشه.اونوفت وقتی میرم توی همه پرونده ها میبینم آپلود شده،اما از طریق ویرایشگر خود وردپرس موقع نوشتن پست نه تصاویر قبلی بالا میاد و نه آپلود میکنه اما بخش درج از طریق لینکش کار میکنه.

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه باید مورد حل میشد ، فایل‌های وردپرس رو از نو بارگزاری و تست کنید .. در نهایت میتونید از افزونه‌ی


http://wordpress.org/plugins/upload-media-by-zip/

برای آپلود استفاده کنید ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با بارگزار معمولی وردپرس هم تست کنید ببینید عمل میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بارگذاری معمولی میاد.اما بارگذاری در هنگام نوشتن مطلب جدید نمیاد..اما میشه آپلود کرد و از طریق بخش (افزودن از لینک) گذاشتش توی مطلب.اما چون نویسنده هام این کارو بلد نیستن میخوام درست بشه که نمیشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از همه.به وردپرس 3.6 آپدیت کردم مشکل حل شد :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقت دوستان بخیر

من وردپرسم رو به تازگی به ورژن 3.7 آپدیت کردم

اما دقیقا مشابه همین مشکل برای من پیش اومده و رسانه ها رو نشون نمیده. !

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل بالا رو طی کنید جواب نداد صبور باشید در حال بررسی نسخه جدید هستیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، مشکل از ورژن جدید هست، من همین تاپیک رو برای رفع مشکلم دنبال خواهم کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از راهنمایی های شما، مشکل از

فعال بودن پلاگین wp-jalali بود برای من،

به طور کلی برای دیگر دوستانی که ممکن هست همچنین مشکلی رو داشته باشند و گذرشون به این تاپیک بخوره، مطابق توصیه دوست گرانقدر NESTED،

ابتدا پیشنهاد میکنم نسبت به

فعال نبودن پلاگینهای wp-jalali و WP Persian در این مورد به خصوص اطمینان حاصل کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

ویرایش شده در توسط BahramElf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهمیدم که مشکل از پوسته من هست چون با پوسته 2014 این مشکل رو نداره اما نمیدونم از کجاشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

سلام

من هم همین مشکل را پیداکردم

فکر کنم از بروز رسانی وردپرس 3.9.2 باشه، چون قبل از بروز رسانی مشکل نداشت

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟