dangmiong

مشکل نشان ندادن بخش پرونده های چند رسانه ای

24 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.من جدیدا که وارد سایتم میشم و پست مینویسم.وقتی روی افزودن پرونده چندرسانه ای کلیک میکنم صفحه بالا میاد اما تصاویری که قبلا بارگذاری شده بالا نمیاد و هیچی رو نشون نمیده. حتی اگه آپلود تصویر هم بکنم .تصویر آپلود میشه اما در نهایت مینویسه خطا! لطفا کمکم کنید.خیلی مهمه. مشکل هم از قالب نیست.چند قالب عوض کردم،اما باز همینطوره

اینم آدرس سایت www.androidi-dl.ir

ویرایش شده در توسط dangmiong
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من هم این مشکل را داشتم, فایل های وردپرس را دوباره آپلود کنید (هم ورژن) البته نیاز به آپلود مجدد فایل های wp-config.php و wp-settings.php نیست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.اما اینطوری مطالب حذف نمیشن؟ من که خودم وردپرس نصب نکردم،میشه بگین باید دقیقا به هاستینگ چی بگم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مطالب در دیتابیس ذخیره می شوند, اول بکاپ بگیرید بعد فایل های وردپرس هم ورژن سایت خودتون رو جایگزین فایل های قبل کنید به استثنای اون 2 فایلی که گفتم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.انجام دادم اما فایده ای نداشت.میشه پسورد بدم خودتونن انجامش بدین.ممنون میشم.بکاپ هم گرفتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو نصب و تست کنید :


https://wordpress.org/extend/plugins/dynamic-image-resizer/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

ببخشید من یه یوز تازه کارم چه میدونم htacces یعنی چی :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک فایل توی روت سایتتون هست به نام htaccess توی اون بزارید

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

کار کردن باهاش برای اوایل کمی سردرگمی میاره ولی وقتی راه بیوفتید براتون لذت داره :)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اون کد رو هم توی Htaacces گذاشتم،اما فایده نداشت.یکی کمک کنه لطفا :( البته جالبه که اگه از طریق بخش کتابخانه پرونده چندرسانه آپلود کنم،آپلود میشه اما فقط مینویسه در حال متراکم کردن و تموم نمیشه.اونوفت وقتی میرم توی همه پرونده ها میبینم آپلود شده،اما از طریق ویرایشگر خود وردپرس موقع نوشتن پست نه تصاویر قبلی بالا میاد و نه آپلود میکنه اما بخش درج از طریق لینکش کار میکنه.

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه باید مورد حل میشد ، فایل‌های وردپرس رو از نو بارگزاری و تست کنید .. در نهایت میتونید از افزونه‌ی


http://wordpress.org/plugins/upload-media-by-zip/

برای آپلود استفاده کنید ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با بارگزار معمولی وردپرس هم تست کنید ببینید عمل میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بارگذاری معمولی میاد.اما بارگذاری در هنگام نوشتن مطلب جدید نمیاد..اما میشه آپلود کرد و از طریق بخش (افزودن از لینک) گذاشتش توی مطلب.اما چون نویسنده هام این کارو بلد نیستن میخوام درست بشه که نمیشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از همه.به وردپرس 3.6 آپدیت کردم مشکل حل شد :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقت دوستان بخیر

من وردپرسم رو به تازگی به ورژن 3.7 آپدیت کردم

اما دقیقا مشابه همین مشکل برای من پیش اومده و رسانه ها رو نشون نمیده. !

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل بالا رو طی کنید جواب نداد صبور باشید در حال بررسی نسخه جدید هستیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، مشکل از ورژن جدید هست، من همین تاپیک رو برای رفع مشکلم دنبال خواهم کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از راهنمایی های شما، مشکل از

فعال بودن پلاگین wp-jalali بود برای من،

به طور کلی برای دیگر دوستانی که ممکن هست همچنین مشکلی رو داشته باشند و گذرشون به این تاپیک بخوره، مطابق توصیه دوست گرانقدر NESTED،

ابتدا پیشنهاد میکنم نسبت به

فعال نبودن پلاگینهای wp-jalali و WP Persian در این مورد به خصوص اطمینان حاصل کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

ویرایش شده در توسط BahramElf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهمیدم که مشکل از پوسته من هست چون با پوسته 2014 این مشکل رو نداره اما نمیدونم از کجاشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

سلام

من هم همین مشکل را پیداکردم

فکر کنم از بروز رسانی وردپرس 3.9.2 باشه، چون قبل از بروز رسانی مشکل نداشت

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر