• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
dangmiong

مشکل نشان ندادن بخش پرونده های چند رسانه ای

24 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.من جدیدا که وارد سایتم میشم و پست مینویسم.وقتی روی افزودن پرونده چندرسانه ای کلیک میکنم صفحه بالا میاد اما تصاویری که قبلا بارگذاری شده بالا نمیاد و هیچی رو نشون نمیده. حتی اگه آپلود تصویر هم بکنم .تصویر آپلود میشه اما در نهایت مینویسه خطا! لطفا کمکم کنید.خیلی مهمه. مشکل هم از قالب نیست.چند قالب عوض کردم،اما باز همینطوره

اینم آدرس سایت www.androidi-dl.ir

ویرایش شده در توسط dangmiong
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من هم این مشکل را داشتم, فایل های وردپرس را دوباره آپلود کنید (هم ورژن) البته نیاز به آپلود مجدد فایل های wp-config.php و wp-settings.php نیست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.اما اینطوری مطالب حذف نمیشن؟ من که خودم وردپرس نصب نکردم،میشه بگین باید دقیقا به هاستینگ چی بگم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مطالب در دیتابیس ذخیره می شوند, اول بکاپ بگیرید بعد فایل های وردپرس هم ورژن سایت خودتون رو جایگزین فایل های قبل کنید به استثنای اون 2 فایلی که گفتم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.انجام دادم اما فایده ای نداشت.میشه پسورد بدم خودتونن انجامش بدین.ممنون میشم.بکاپ هم گرفتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو نصب و تست کنید :


https://wordpress.org/extend/plugins/dynamic-image-resizer/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

این کد رو در فایل htaccess روت وب سایتتون قرار بدید:


<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

ببخشید فکر کنم گرفتن پسورد و ... برای یوزر معمولی خلاف قوانین باشه.

ببخشید من یه یوز تازه کارم چه میدونم htacces یعنی چی :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک فایل توی روت سایتتون هست به نام htaccess توی اون بزارید

سلام.افزونه رو نصب کردم اما فایده نداشت.انصافا این وردپرس چقدر داغونه!

کار کردن باهاش برای اوایل کمی سردرگمی میاره ولی وقتی راه بیوفتید براتون لذت داره :)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اون کد رو هم توی Htaacces گذاشتم،اما فایده نداشت.یکی کمک کنه لطفا :( البته جالبه که اگه از طریق بخش کتابخانه پرونده چندرسانه آپلود کنم،آپلود میشه اما فقط مینویسه در حال متراکم کردن و تموم نمیشه.اونوفت وقتی میرم توی همه پرونده ها میبینم آپلود شده،اما از طریق ویرایشگر خود وردپرس موقع نوشتن پست نه تصاویر قبلی بالا میاد و نه آپلود میکنه اما بخش درج از طریق لینکش کار میکنه.

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه باید مورد حل میشد ، فایل‌های وردپرس رو از نو بارگزاری و تست کنید .. در نهایت میتونید از افزونه‌ی


http://wordpress.org/plugins/upload-media-by-zip/

برای آپلود استفاده کنید ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

ویرایش شده در توسط dangmiong
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با بارگزار معمولی وردپرس هم تست کنید ببینید عمل میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بارگذاری معمولی میاد.اما بارگذاری در هنگام نوشتن مطلب جدید نمیاد..اما میشه آپلود کرد و از طریق بخش (افزودن از لینک) گذاشتش توی مطلب.اما چون نویسنده هام این کارو بلد نیستن میخوام درست بشه که نمیشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از همه.به وردپرس 3.6 آپدیت کردم مشکل حل شد :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقت دوستان بخیر

من وردپرسم رو به تازگی به ورژن 3.7 آپدیت کردم

اما دقیقا مشابه همین مشکل برای من پیش اومده و رسانه ها رو نشون نمیده. !

باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مراحل بالا رو طی کنید جواب نداد صبور باشید در حال بررسی نسخه جدید هستیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون، مشکل از ورژن جدید هست، من همین تاپیک رو برای رفع مشکلم دنبال خواهم کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از راهنمایی های شما، مشکل از

فعال بودن پلاگین wp-jalali بود برای من،

به طور کلی برای دیگر دوستانی که ممکن هست همچنین مشکلی رو داشته باشند و گذرشون به این تاپیک بخوره، مطابق توصیه دوست گرانقدر NESTED،

ابتدا پیشنهاد میکنم نسبت به

فعال نبودن پلاگینهای wp-jalali و WP Persian در این مورد به خصوص اطمینان حاصل کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

ویرایش شده در توسط BahramElf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فهمیدم که مشکل از پوسته من هست چون با پوسته 2014 این مشکل رو نداره اما نمیدونم از کجاشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان خسته نباشید

از وردپرس 3.9 استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم. جدیدا وقتی میخوام نوشته جدیدی منتشر کنم وقتی میخوام تصویری رو اضافه کنم به پستم و وردپرس برای اضافه کردن تصویر به کتابخانه چند رسانه ای میره تصاویر قبلی رو نشون نمیده. یه دایره هست که نشون میده داره لود میکنه اما هرچقدر هم که وایستی چیزی نمیاد. اما تصویر جدید میشه بارگذاری کرد و بعد از بارگذاری میکنم هم داخل کتابخانه پرونده های چند رسانه ای میاد اما باز اگه خارج بشید و دوباره بیاید داخل هیچ تصویری رو داخل کتابخانه نشون نمیده. جالب اینجانست که همینو وقتی از مسیر صفحه اصلی وردپرس، منوی رسانه، کتابخانه میرم همه تصاویری که تاحالا بارگذاری شدند رو نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست

سلام

من هم همین مشکل را پیداکردم

فکر کنم از بروز رسانی وردپرس 3.9.2 باشه، چون قبل از بروز رسانی مشکل نداشت

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php