• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
نسـتـــرن

منظور از fuzzy در نرم افزار poedit

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

منظور از کلمه fuzzy در نرم افزار poedit چیه؟هر کاری میکنم نمیفهمم منظورشو!!!روش میزنم اون کلمه پر رنگ میشه اما ظاهرا هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
http://wiki.lxde.org/en/Translate_*.po_files_with_Poedit#Fuzzy_translations

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط s.1357
      سلام دوستان 
      من یک مشکلی در فارسی سازی قالب دارم.
      قالبی که دارم ، فایل ترجمه ش (Po.) ، در حالت عادی دارای متا هایی مانند __ , e_ نیست...!
      و وقتی هم یکی از کادر های ترجمه رو برای ترجمه وارد می کنم ، و سیو میکنم ، انجام نمیشه...!
      همه کار ها رو هم درست پیش میرم. (مثلا فایل ترجمه انگلیسی رو تغییر میدم زبانش رو و Save as میزنم و به fa_IR.po سیو می کنم..*)
      دست به کار شدم و فایل های ترجمه پیش فرض قالب رو پاک کردم و در Poedit ، برای قالب فایل ترجمه ساختم.
      پس از اینکه در بین فایل های PHP ، جست و جو کرد و متا های ترجمه رو برای ترجمه شدن پیدا کرد ، اولش ارور چند تا ارور داد.
      چند تا ارور داده که متن ارور همه شون ، این رو نوشته ::
      Empty msgid.  It is reserved by GNU gettext:
      gettext("") returns the header entry with
      meta information, not the empty string.
      ---------------------------------------------------------------------
      کاری به این ارور ها نداشتم و ادامه دادم.
      چون فایل رو به زبان English ایجاد کرده بودم ، با دکمه Alt + Enter که همون تنظیمات اصلی میشن ، فایل رو تغییر دادم و زبان رو فارسی کردم و...
      کار ها تموم شد و دو تا از عبارت های انگلیسی رو فارسی کردم و سیو کردم .
      رفتم و رفرش کردم صفحه رو دیدم ، هیچ تغییری در ترجمه ایجاد نشده. همونه که بود!
      --------------------------------------------------------------------------
      ضمن اینکه ، فایلی که به دست خودم درست شد و اون هم کار نکرد ، دارای متا بود که خودش پیدا کرده بود.
      در صورتی که فایل پیش فرض قالب ، اصلا متا نداشت.
      ---------------------------------------------------------------------------
      الآن من چیکار کنم؟ 
      لطفا دوستانی که میتونند ، به من کمک کنند.
      با تشکر
       
    • توسط نسـتـــرن
      سلام.وقت به خیر
      من با استفاده از آموزش مفیدی که داخل تالار هست(لینک)همه کارا رو قدم به قدم انجام دادم و افزونه ای هم که گفته بودند رو نصب کردم و ابزارکشو استفاده کردم.برای تست کردنش با دو تا ایمیل توش عضو شدم و verify هم کردم.منتها داخل عکس زیر هیچ تغییری ایجاد نشد.یعنی تعداد اعضا داخل عکس زیر هنور همون صفر مونده.
      دلیلش چی هست؟
      ممنون
      http://up98.org/images/s07oif9m77xgkdtjegaa.png
    • توسط حمید س
      با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
      قالب سایت پیوست شده رو دارم ترجمه میکنم.تکمیل شده منتها فوترش ی ذره ایراد جزئی داره.قسمت فوترشو نمیتونم پیرایش کنم.اگه از طریق کلاس های column اقدام کنم کل وبلاگ به هم میریزه.در واقع برگه وبلاگ و نمونه کارها از طریق این کلاس ویرایش شدند و ابزارگ ها فوتر هم ظاهرا با این کلاس تعریف شدند که به همین دلیل نتونستم ویرایشش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین.(این قالب غیر قانونی نیست،بلکه خریداری شده)
      www.weblog.fetros.ir
    • توسط نسـتـــرن
      سلام دوستان
      داخل سایتم قسمت بالاش ی نوار سفید اومده نمیدونم چی هست و چطوری باید ببرمش
      ممنون میشم راهنمایی کنین
      http://www.uploadax.com/images/20151161474669646585.png
      راستی داخل همین عکس اون صد سال با گل و گیاه ایران رو که ی عکسه رو چطوری میتونم به تنهایی بیارمش پائین؟هر کاری میکنم با کل منو می آد
      مرسی
      www.glassy-garden.com
    • توسط نسـتـــرن
      با سلام
      من در صفحه اصلی ی کوئری ایجاد کردم که تازه های دسته ای خاص رو داره نشون میده.منتها هر کاری میکنم دیو mediacenter که قرار بک گراند بشه نشون داده نمیشه.
      این الان کوئری منه:


      <?php
      $custom_query = new WP_Query(array(
      'post_status' =>'publish',
      'post_type' =>'post',
      'order' =>'descending',
      'orderby' =>'ID',
      'cat' =>'1892',
      'posts_per_page' =>'10',

      'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
      ));
      ?>
      <div class="mediacenter">
      <?php if($custom_query->have_posts()) :
      while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
      <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('thumbnail');} ?></a></li>
      <?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>
      </div>

      این هم از استایل شیت:


      .mediacenter {
      display:inline;width:800px;height:150px;
      background:#B9B9B9 url(images/tab-bg.png);
      }

      .mediacenter li{
      margin:8px;
      border-corner-shape:scoop;
      border-radius: 10% / 30px;
      -webkit-transition: background-color 2s;
      -moz-transition: background-color 2s;
      -o-transition: background-color 2s;
      -ms-transition: background-color 2s;
      transition: background-color 2s;
      float:right;
      list-style-type:none;
      padding:10px 10px;
      }
      .mediacenter li:hover{
      background-color: #A7B526;
      }

      الان از داخل کلاس مدیاسنتر اون بک گراند اصلا اعمال نمیشه،پهنا و ارتفاع هم کار نمیکنه،فقط دیسپلی کار میکنه.البته میدونم اشکال از کد نویسیه.
      لینک صفحه مذکور اون پنج تا عکس که زیر اسلاید شوئه.
      ممنون میشم کمکم کنین.