• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
نسـتـــرن

منظور از fuzzy در نرم افزار poedit

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

منظور از کلمه fuzzy در نرم افزار poedit چیه؟هر کاری میکنم نمیفهمم منظورشو!!!روش میزنم اون کلمه پر رنگ میشه اما ظاهرا هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
http://wiki.lxde.org/en/Translate_*.po_files_with_Poedit#Fuzzy_translations

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط s.1357
      سلام دوستان 
      من یک مشکلی در فارسی سازی قالب دارم.
      قالبی که دارم ، فایل ترجمه ش (Po.) ، در حالت عادی دارای متا هایی مانند __ , e_ نیست...!
      و وقتی هم یکی از کادر های ترجمه رو برای ترجمه وارد می کنم ، و سیو میکنم ، انجام نمیشه...!
      همه کار ها رو هم درست پیش میرم. (مثلا فایل ترجمه انگلیسی رو تغییر میدم زبانش رو و Save as میزنم و به fa_IR.po سیو می کنم..*)
      دست به کار شدم و فایل های ترجمه پیش فرض قالب رو پاک کردم و در Poedit ، برای قالب فایل ترجمه ساختم.
      پس از اینکه در بین فایل های PHP ، جست و جو کرد و متا های ترجمه رو برای ترجمه شدن پیدا کرد ، اولش ارور چند تا ارور داد.
      چند تا ارور داده که متن ارور همه شون ، این رو نوشته ::
      Empty msgid.  It is reserved by GNU gettext:
      gettext("") returns the header entry with
      meta information, not the empty string.
      ---------------------------------------------------------------------
      کاری به این ارور ها نداشتم و ادامه دادم.
      چون فایل رو به زبان English ایجاد کرده بودم ، با دکمه Alt + Enter که همون تنظیمات اصلی میشن ، فایل رو تغییر دادم و زبان رو فارسی کردم و...
      کار ها تموم شد و دو تا از عبارت های انگلیسی رو فارسی کردم و سیو کردم .
      رفتم و رفرش کردم صفحه رو دیدم ، هیچ تغییری در ترجمه ایجاد نشده. همونه که بود!
      --------------------------------------------------------------------------
      ضمن اینکه ، فایلی که به دست خودم درست شد و اون هم کار نکرد ، دارای متا بود که خودش پیدا کرده بود.
      در صورتی که فایل پیش فرض قالب ، اصلا متا نداشت.
      ---------------------------------------------------------------------------
      الآن من چیکار کنم؟ 
      لطفا دوستانی که میتونند ، به من کمک کنند.
      با تشکر
       
    • توسط نسـتـــرن
      سلام.وقت به خیر
      من با استفاده از آموزش مفیدی که داخل تالار هست(لینک)همه کارا رو قدم به قدم انجام دادم و افزونه ای هم که گفته بودند رو نصب کردم و ابزارکشو استفاده کردم.برای تست کردنش با دو تا ایمیل توش عضو شدم و verify هم کردم.منتها داخل عکس زیر هیچ تغییری ایجاد نشد.یعنی تعداد اعضا داخل عکس زیر هنور همون صفر مونده.
      دلیلش چی هست؟
      ممنون
      http://up98.org/images/s07oif9m77xgkdtjegaa.png
    • توسط حمید س
      با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
      قالب سایت پیوست شده رو دارم ترجمه میکنم.تکمیل شده منتها فوترش ی ذره ایراد جزئی داره.قسمت فوترشو نمیتونم پیرایش کنم.اگه از طریق کلاس های column اقدام کنم کل وبلاگ به هم میریزه.در واقع برگه وبلاگ و نمونه کارها از طریق این کلاس ویرایش شدند و ابزارگ ها فوتر هم ظاهرا با این کلاس تعریف شدند که به همین دلیل نتونستم ویرایشش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین.(این قالب غیر قانونی نیست،بلکه خریداری شده)
      www.weblog.fetros.ir
    • توسط نسـتـــرن
      سلام دوستان
      داخل سایتم قسمت بالاش ی نوار سفید اومده نمیدونم چی هست و چطوری باید ببرمش
      ممنون میشم راهنمایی کنین
      http://www.uploadax.com/images/20151161474669646585.png
      راستی داخل همین عکس اون صد سال با گل و گیاه ایران رو که ی عکسه رو چطوری میتونم به تنهایی بیارمش پائین؟هر کاری میکنم با کل منو می آد
      مرسی
      www.glassy-garden.com
    • توسط نسـتـــرن
      با سلام
      من در صفحه اصلی ی کوئری ایجاد کردم که تازه های دسته ای خاص رو داره نشون میده.منتها هر کاری میکنم دیو mediacenter که قرار بک گراند بشه نشون داده نمیشه.
      این الان کوئری منه:


      <?php
      $custom_query = new WP_Query(array(
      'post_status' =>'publish',
      'post_type' =>'post',
      'order' =>'descending',
      'orderby' =>'ID',
      'cat' =>'1892',
      'posts_per_page' =>'10',

      'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
      ));
      ?>
      <div class="mediacenter">
      <?php if($custom_query->have_posts()) :
      while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
      <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('thumbnail');} ?></a></li>
      <?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>
      </div>

      این هم از استایل شیت:


      .mediacenter {
      display:inline;width:800px;height:150px;
      background:#B9B9B9 url(images/tab-bg.png);
      }

      .mediacenter li{
      margin:8px;
      border-corner-shape:scoop;
      border-radius: 10% / 30px;
      -webkit-transition: background-color 2s;
      -moz-transition: background-color 2s;
      -o-transition: background-color 2s;
      -ms-transition: background-color 2s;
      transition: background-color 2s;
      float:right;
      list-style-type:none;
      padding:10px 10px;
      }
      .mediacenter li:hover{
      background-color: #A7B526;
      }

      الان از داخل کلاس مدیاسنتر اون بک گراند اصلا اعمال نمیشه،پهنا و ارتفاع هم کار نمیکنه،فقط دیسپلی کار میکنه.البته میدونم اشکال از کد نویسیه.
      لینک صفحه مذکور اون پنج تا عکس که زیر اسلاید شوئه.
      ممنون میشم کمکم کنین.