SM-Mahdavi

کوئری نمایش پست ها به صورت یکی در میون !

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

یه کوئری می خوام یکه پست هم رو به صورت یکی در میون بخونم.

مثلا دو تا ستون برای نمایش پست ها دارم. پست هایی که آیدی زوج دارند تو ستون اول، و پست هایی که آیدی فرد دارن تو ستون دوم نشون داده بشن.

ممنون میشم اگه کسی چیزی در این مورد می دونه باهام در میون بزاره

مرسی :)

ویرایش شده در توسط graphix.serv

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار نیازی نیست دو تا کوئری بنویسید با کدهای عادی مطالبتون رو نمایش بدید و در css اینطوری بهشون استایل بدید


.post {
display:block;
width:45%;
}
.post:nth-child(odd) {
float:left;
}
.post:nth-child(even) {
float:right
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی داداش. خب این میشه برا بخش استایل دهی کار. خب حلقه پست ها رو بدون کوئری تو کلاس پست بزارم یعنی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام لطفا این آدرس را ببینید .
      این لینک
      این یه پست آموزشی است که داخل آن آموزش ها به ترتیب شماره گذاری شده است و روی هر آموزش که کلیک میکنی ویدئو مربوط به اون آموزش باز میشه .
      آیا کل این ویدئو ها همه داخل یک پست قرار داره یا برای هر ویدئو پستی مجزا ساخته و فقط در قسمت فهرست آموزش لینکشو قرار داده؟
      امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم .
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟