hassanlakaei

منابع مصرفی وبلاگ های بدون مطلب

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان تو سایت وبلاگدهی نزدیک به 200وبلاگ مدت زیادی ساخته شده که هیچگونه مطلبی ارسال نکردند آیا این وبلاگ ها به جز مصرف فضا آیا از منابع دیگر هاست مثل رم و..هم استفاده میکنند تا موقعی که مطلبی یا بازدیدی ندارن آیا حتما"باید پاک کنم تا از منابع استفاده نکنند؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیرگذار هستند

مخصوصا برای دیتابیس

اگر مطلب زیادی داشته باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیرگذار هستند

مخصوصا برای دیتابیس

اگر مطلب زیادی داشته باشند

نه مطلبی ندارند آیا دیتابیس سایت شبکه حجمش زیاد بشه تو سرعت لود وبلاگ ها هم تاثیر میگذاره یا نه تو سرعت لود وبلاگ ها تاثیری نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاثیر حتما دارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تاثیر دارند که باعث بزرگ شدن دیتابیس میشوند و هر وبلاگ بیاد و ساخته بشه چندین تیبل ساخته میشه اگه کاربر بیاد و افزونه و چیزهای دیگه رو هم تست کنه نیبل های بیشتری ساخته میشه و بعضی اوقات هم بازدید اگه بهش بخوره که باعث استفاده پهنای باند رم و ...

دیگه میشه

سعی کنید هر یکماه یکبار وبلاگ های الکی رو پاک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید