rasivell

اضافه كردن شكلك به بخش نظرات بدون افزونه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ميخواستم بدونم چطور ميتونيم به بخش ديدگاه ها و يا همون نظرات ، شكلك هاي ياهو و ... اضافه كنيم ولي بدون افزونه! (لطفا عزيزي كه توضيح ميده كامل و واضح باشه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کاری نداره ببین بستگی به قالبت داره خودم به شخص خودم نظرات و داخل comments.php کد نویسی می کنم اگه شما از این قسمت کد نویسی کرده باشید خیلی راحت می رید داخل کد نویسی زیر قسمت باکش متن نظر یعنی همون textarea اون قسمت از کد های اچ تی ام ال استفاده کن :


<img src="url img" />

به این صورت به جای url img آدرس عکست و بزار ....

توجه : اگه عکسا رو داخل هاستت آپلود کردی یعنی می خوای اینطوری بش آدرس بدی :


<img src="images/1.png" />

حتما این و قبل آدرس بزار :


<?php bloginfo('template_url'); ?>

یعنی به این صورت میشه عکست :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/1.png" />

به این صورت ولی اگه بخوای از http:// استفاده کنی که همون آدرس حتما با http:// بزار ....

موفق باشید ....

البته برای نمایش مستقیم عکس ها باید ادیتور نصب کرده باشی مثلا CKeditor ....

یا حق ....

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کاری نداره ببین بستگی به قالبت داره خودم به شخص خودم نظرات و داخل comments.php کد نویسی می کنم اگه شما از این قسمت کد نویسی کرده باشید خیلی راحت می رید داخل کد نویسی زیر قسمت باکش متن نظر یعنی همون textarea اون قسمت از کد های اچ تی ام ال استفاده کن :


<img src="url img" />

به این صورت به جای url img آدرس عکست و بزار ....

توجه : اگه عکسا رو داخل هاستت آپلود کردی یعنی می خوای اینطوری بش آدرس بدی :


<img src="images/1.png" />

حتما این و قبل آدرس بزار :


<?php bloginfo('template_url'); ?>

یعنی به این صورت میشه عکست :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/1.png" />

به این صورت ولی اگه بخوای از http:// استفاده کنی که همون آدرس حتما با http:// بزار ....

موفق باشید ....

البته برای نمایش مستقیم عکس ها باید ادیتور نصب کرده باشی مثلا CKeditor ....

یا حق ....

متشكر ، قالب رو خودمون طراحي كرديم و از فايل مذكور هم كه گفتيد استفاده ميكنيم ، مسائلي هم كه گفتيد ساده بود متشكر ولي مساله اينجاست كه اينا براي نمايش شكلك هستش !!! يعني شما با تگ img داري عكس رو نمايش ميدي ! ولي چطور كاربر با كليك روش ، اون عكس دقيقا توي textarea وارد بشه و نمايش داده بشه!! سوال اينجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزششو برات قرار میدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم ، راستش خوندمش ، مراحل رو مو به مو انجام دادم و اتفاقي نيوفتاد! و توي همونجا سوالم رو مطرح ميكنم اميداورم كه به نتيجه برسم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونجا پاسح دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری