• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
rasivell

اضافه كردن شكلك به بخش نظرات بدون افزونه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

ميخواستم بدونم چطور ميتونيم به بخش ديدگاه ها و يا همون نظرات ، شكلك هاي ياهو و ... اضافه كنيم ولي بدون افزونه! (لطفا عزيزي كه توضيح ميده كامل و واضح باشه)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که کاری نداره ببین بستگی به قالبت داره خودم به شخص خودم نظرات و داخل comments.php کد نویسی می کنم اگه شما از این قسمت کد نویسی کرده باشید خیلی راحت می رید داخل کد نویسی زیر قسمت باکش متن نظر یعنی همون textarea اون قسمت از کد های اچ تی ام ال استفاده کن :


<img src="url img" />

به این صورت به جای url img آدرس عکست و بزار ....

توجه : اگه عکسا رو داخل هاستت آپلود کردی یعنی می خوای اینطوری بش آدرس بدی :


<img src="images/1.png" />

حتما این و قبل آدرس بزار :


<?php bloginfo('template_url'); ?>

یعنی به این صورت میشه عکست :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/1.png" />

به این صورت ولی اگه بخوای از http:// استفاده کنی که همون آدرس حتما با http:// بزار ....

موفق باشید ....

البته برای نمایش مستقیم عکس ها باید ادیتور نصب کرده باشی مثلا CKeditor ....

یا حق ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که کاری نداره ببین بستگی به قالبت داره خودم به شخص خودم نظرات و داخل comments.php کد نویسی می کنم اگه شما از این قسمت کد نویسی کرده باشید خیلی راحت می رید داخل کد نویسی زیر قسمت باکش متن نظر یعنی همون textarea اون قسمت از کد های اچ تی ام ال استفاده کن :


<img src="url img" />

به این صورت به جای url img آدرس عکست و بزار ....

توجه : اگه عکسا رو داخل هاستت آپلود کردی یعنی می خوای اینطوری بش آدرس بدی :


<img src="images/1.png" />

حتما این و قبل آدرس بزار :


<?php bloginfo('template_url'); ?>

یعنی به این صورت میشه عکست :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/1.png" />

به این صورت ولی اگه بخوای از http:// استفاده کنی که همون آدرس حتما با http:// بزار ....

موفق باشید ....

البته برای نمایش مستقیم عکس ها باید ادیتور نصب کرده باشی مثلا CKeditor ....

یا حق ....

متشكر ، قالب رو خودمون طراحي كرديم و از فايل مذكور هم كه گفتيد استفاده ميكنيم ، مسائلي هم كه گفتيد ساده بود متشكر ولي مساله اينجاست كه اينا براي نمايش شكلك هستش !!! يعني شما با تگ img داري عكس رو نمايش ميدي ! ولي چطور كاربر با كليك روش ، اون عكس دقيقا توي textarea وارد بشه و نمايش داده بشه!! سوال اينجاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزششو برات قرار میدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشكرم ، راستش خوندمش ، مراحل رو مو به مو انجام دادم و اتفاقي نيوفتاد! و توي همونجا سوالم رو مطرح ميكنم اميداورم كه به نتيجه برسم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همونجا پاسح دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری