• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
masood1111

تصویر شاخص دیفالت

11 پست در این موضوع قرار دارد

عرض ادب

قالبی هست که کاربر مطلب ارسال میکنه، گزینه آپلودی هست که کاربر می تونه تصویری را برای تصویر شاخص مطلبش انتخاب کنه. این تصویر تحت عنوان $image1 در قالب شناخته میشه. به این صورت در فایل ها فراخوانی میشه:


<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"

چه کنم وقتی کاربر فیلد آپلود را خالی گذاشت یه عکس دیفالت قرار داده بشه؟

اینم گذاشتم که ارور میده نمیدونم کجاش اشتباه شده:


<?php if ((empty($image1)) {
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
} else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید:

<?php if ((empty($image1)) { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ضمن تشکر، متاسفانه عمل نکرد.

همه جوره این کد را تغییر دادم فایده نداره. روش دیگه ای نیست دوستان؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید:

<?php if (has_post_thumbnail()) { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } else { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون. تشکر آقا مرتضی. این مورد که شما عنایت فرمودید درست عمل می کنه منتها مشکل اینه همه تصاویر شاخص را میذاره همون No-pic حتی اونایی که کاربر براشون تصویر شاخص گذاشته.

اینو که دیدم رفتم دوباره چک کردم متوجه شدم تصویر شاخصی درکار نیست درواقع و این تصاویر از زمینه دلخواه لود می شند. بنابراین عنوان تاپیکم دیگه در مورد سوالم صدق نمی کنه.

الان چطور می تونه یه تصویر پیشفرضی برای زمینه دلخواه image1 تعیین کنم؟

قسمت مربوطه فایل index.php


<ul class='features-index-premium-file'>
<?php $post_per_page = get_option('wpf_homepage_numberofpost');
query_posts( "post_type=market-item&posts_per_page=".$post_per_page );
if(have_posts()) :
while ( have_posts() ) : the_post();
$image1= get_post_meta( $post->ID, 'WpF_Image1', true );
$image2= get_post_meta( $post->ID, 'WpF_Image2', true );
$terms_as_text = strip_tags( get_the_term_list( $wp_query->post->ID, 'item-cat', '', ' / ', '' ) );
//$image1= get_post_meta( $post->ID, 'Image1', true );?>
<li class="index-page-thumbnail">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','WpF'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo wpf_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'WpF_price', true ); ?>"
popup-large="<?php echo $image2; ?>" />
</a></li>

<?php endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</ul>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون کد محمد درست هست

که باید در تگ a کد شما قرار بگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون کد محمد درست هست

که باید در تگ a کد شما قرار بگیره

عرض کردم متاسفانه ارور میده. syntax error

هر چی بالا پایینش هم کردم فایده نداشت.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متن خطا رو بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\WP-F\index.php on line 71

ویرایش شده در توسط Ehsan1111

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php if (empty($image1)) { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>" >
<?php } ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوستان. با این کدها حل شد. میزارم شاید یه روزی یه جایی یه وقتی بدرد کسی خورد.


<?php if (get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_Image1', true )): ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','Wp-F'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo Wp-F_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_price', true ); ?>"
popup-large="<?php echo $image2; ?>" />
</a>
<?php else: ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/s-nopic.png"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','Wp-F'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo Wp-F_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_price', true ); ?>"
popup-large="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/single-market-image.jpg" />
</a><?php endif ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladvox
      سلام
      کسی میدونه با چه افزونه ای یا راه حلی میشه عکسی که روی هاست دیگران آپلود شده را به عنوان تصویر شاخص داخل سایت خودم استفاده کنم ؟
      الان مشکلی که دارم تعداد مطالب سایت خیلی بالاست هاستم گنجایش آپلود تعداد زیاد عکس نداره .... میخوام تصاویر شاخص بدون اینکه روی هاستم آپلود بشه از اون عکس استفاده کنم .
      مثل سایت زیر
      http://javuni.ir/
      تصاویر شاخص سایت روی هاست خودش نیست فقط ریسایز کرده عکسها رو و به عنوان تصویر شاخص استفاده کرده ... ولی هسته سایت وردپرس نیست .
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه...ممنون میشم
    • توسط meyox
      سلام خسته نباشید من در قالب سایتم پست های بعدی و قبلی زیر هر پست مشخص شده اما فقط لینک و تیتر پست نمایش داده میه . اگه بخوام تصویر شاخص اون پست هم نمایش داده بشه چطور باید کد و تغییرش بدم ؟؟؟؟ ممنون
    • توسط mpi
      با سلام
      من یک نوشته ایجاد کردم که همه موارد نوشته (عنوان ، توضیحات ، تصویر شاخص) را در لیست نوشته ها در نمایش سایت درست نشون میده اما زمانی بر یک نوشته کلیک می کنم تصویر شاخص رو دیگه نمیاره و بجاش پیغام " ‏HTML امبد شده در دسترس نیست " رو نمایش میده . لطفا راهنمایی کنید . البته ناگفته نماند که قبلا کاملا درست کار می کرد .
      یک عکس پیوست کردم و دقیقا در عکس پیغام رو با کادر قرمز مشخص کردم .
      با تشکر

    • توسط mpi
      با سلام
      من یک نوشته ایجاد کردم که همه موارد نوشته (عنوان ، توضیحات ، تصویر شاخص) را در لیست نوشته ها در نمایش سایت درست نشون میده اما زمانی بر یک نوشته کلیک می کنم تصویر شاخص رو دیگه نمیاره و بجاش پیغام " ‏HTML امبد شده در دسترس نیست " رو نمایش میده . لطفا راهنمایی کنید . البته ناگفته نماند که قبلا کاملا درست کار می کرد .
      یک عکس پیوست کردم و دقیقا در عکس پیغام رو با کادر قرمز مشخص کردم .
      با تشکر

    • توسط bam3nter
      سلام
      میخام وقتی ادامه مطلب رو میزنم تصویر شاخص اول مطلب نیاد اخه تو بعضی کارام و پست ها باعث میشه بهم بریزه همه برنامه ریزی هام از ی افزونه هم به اسم Hide Featured Image  استفاده کردم ک کار نکرد
      حرفه ای نیستم لطفا دقیق توضیح دهید!!با تشکر