• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
masood1111

تصویر شاخص دیفالت

11 پست در این موضوع قرار دارد

عرض ادب

قالبی هست که کاربر مطلب ارسال میکنه، گزینه آپلودی هست که کاربر می تونه تصویری را برای تصویر شاخص مطلبش انتخاب کنه. این تصویر تحت عنوان $image1 در قالب شناخته میشه. به این صورت در فایل ها فراخوانی میشه:


<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"

چه کنم وقتی کاربر فیلد آپلود را خالی گذاشت یه عکس دیفالت قرار داده بشه؟

اینم گذاشتم که ارور میده نمیدونم کجاش اشتباه شده:


<?php if ((empty($image1)) {
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
} else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if ((empty($image1)) { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن تشکر، متاسفانه عمل نکرد.

همه جوره این کد را تغییر دادم فایده نداره. روش دیگه ای نیست دوستان؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if (has_post_thumbnail()) { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>;
<?php } else { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تشکر آقا مرتضی. این مورد که شما عنایت فرمودید درست عمل می کنه منتها مشکل اینه همه تصاویر شاخص را میذاره همون No-pic حتی اونایی که کاربر براشون تصویر شاخص گذاشته.

اینو که دیدم رفتم دوباره چک کردم متوجه شدم تصویر شاخصی درکار نیست درواقع و این تصاویر از زمینه دلخواه لود می شند. بنابراین عنوان تاپیکم دیگه در مورد سوالم صدق نمی کنه.

الان چطور می تونه یه تصویر پیشفرضی برای زمینه دلخواه image1 تعیین کنم؟

قسمت مربوطه فایل index.php


<ul class='features-index-premium-file'>
<?php $post_per_page = get_option('wpf_homepage_numberofpost');
query_posts( "post_type=market-item&posts_per_page=".$post_per_page );
if(have_posts()) :
while ( have_posts() ) : the_post();
$image1= get_post_meta( $post->ID, 'WpF_Image1', true );
$image2= get_post_meta( $post->ID, 'WpF_Image2', true );
$terms_as_text = strip_tags( get_the_term_list( $wp_query->post->ID, 'item-cat', '', ' / ', '' ) );
//$image1= get_post_meta( $post->ID, 'Image1', true );?>
<li class="index-page-thumbnail">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','WpF'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo wpf_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'WpF_price', true ); ?>"
popup-large="<?php echo $image2; ?>" />
</a></li>

<?php endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>
</ul>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کد محمد درست هست

که باید در تگ a کد شما قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کد محمد درست هست

که باید در تگ a کد شما قرار بگیره

عرض کردم متاسفانه ارور میده. syntax error

هر چی بالا پایینش هم کردم فایده نداشت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن خطا رو بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\WP-F\index.php on line 71

ویرایش شده در توسط Ehsan1111
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php if (empty($image1)) { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/s-nopic.png" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } else { ?>
<img src="<?php echo $image1; ?>" >
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان. با این کدها حل شد. میزارم شاید یه روزی یه جایی یه وقتی بدرد کسی خورد.


<?php if (get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_Image1', true )): ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php echo $image1; ?>"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','Wp-F'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo Wp-F_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_price', true ); ?>"
popup-large="<?php echo $image2; ?>" />
</a>
<?php else: ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/s-nopic.png"
border="0"
alt="<?php echo the_title(); ?>"
title="<?php echo the_title(); ?>"
height="80"
width="80"
class="thumbnail-image-popup home-page-no-preview"
image-preview-width=""
image-preview-height=""
data-item-name="<?php the_title(); ?>"
data-item-author="<?php the_author(); ?>"
data-item-category="<?php echo __('Category : ','Wp-F'); ?><?php echo $terms_as_text; ?>"
data-item-cost="<?php echo Wp-F_currency_simb(); ?></sup><?php echo get_post_meta( $post->ID, 'Wp-F_price', true ); ?>"
popup-large="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/single-market-image.jpg" />
</a><?php endif ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه:
      .single-content-images {display: none!important;}  
      حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن:
      .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن:
      .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم.
       
      ممنونم
    • توسط Rangarang
      سلام
      مثلا فرض کنید تو سایت های خبری، اون تصویر کوچیکی که کنار عنوان قرار داره عکس نویسنده ست و وقتی وارد می شیم به صورت عادی عکس نویسنده بزرگ هست، خب این برای بقیه مطالب درسته و خوبه که تصویر کوچیک بزرگ بشه ولی وقتی بخوایم برای یک دسته خاص همون بحث نمایش تصویر کوچیک نویسنده رو داشته باشیم، دیگه درست نیست وقتی وارد ادامه مطلب می شیم، تصویر نویسنده به صورت بزرگ نمایش داده بشه.
      من می خواستم بدونم آیا امکانش هست که کارکرد فعلی تصویر شاخص رو برای یک دسته مشخص تغییر بدیم به کمک افزونه ای؟ و مثلا برای این دسته خاص دو تصویر معرفی کنیم، یکی تصویر کوچیک که نمایش دهنده عکس نویسنده و یکی هم بزرگ که شامل یک تصویر دل خواه هست. ممنون می شم این رو بگید، یا حتی اینکه کلا چیکار کنیم برای یک دسته خاص اصلا تصویر شاخص داخل پست رو نمایش نده.
      ممنونم
    • توسط logomaster
      سلام
      دوستان ، روی یک سایت کار میکنم ، قالبش این امکان رو داره که میشه تصاویر شاخص پست ها رو برای هر پست که میخوایم مخفی کنیم ! ما میخوایم بعضی از تصاویر رو مخفی کنیم که در پست نمایش داده نشه ( ینی تصویر شاخص رو برای پست قرار میدیم اما از نمایشش در پست جلوگیری میکنیم) ! آیا این کار باعث میشه که تصاویر ایندکس نشن ؟ 
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان
      من می خوام برای هر دسته ای که دارم یه تصویر خاص اگه تصویر نداشته باشه تصویر شاخصش بشه می خوام بهم یه افزونه بدید تا کارم رو راه بندازه.
    • توسط miladvox
      سلام
      کسی میدونه با چه افزونه ای یا راه حلی میشه عکسی که روی هاست دیگران آپلود شده را به عنوان تصویر شاخص داخل سایت خودم استفاده کنم ؟
      الان مشکلی که دارم تعداد مطالب سایت خیلی بالاست هاستم گنجایش آپلود تعداد زیاد عکس نداره .... میخوام تصاویر شاخص بدون اینکه روی هاستم آپلود بشه از اون عکس استفاده کنم .
      مثل سایت زیر
      http://javuni.ir/
      تصاویر شاخص سایت روی هاست خودش نیست فقط ریسایز کرده عکسها رو و به عنوان تصویر شاخص استفاده کرده ... ولی هسته سایت وردپرس نیست .
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه...ممنون میشم