دکتر مهندس

کد گوگل پلاس مثل این سایت میخوام

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من کد گوگل پلاس مثل این سایت رو میخوام بذارم روی سایتم. توی یکی دوتا سایتهای فارسی هم دیدم ولی اون لحظه یادم رفت براشون پیام بذارم بعدش هم آدرس سایتشون رو یادم رفت!

کسی میتونه کدش رو پیدا کنه بهم بده؟

مچکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار خاصی نکرده!

یک باکس ثابت ایجاد کرده(آموزشش توی انجمن هست) و بعد کدهای شرینگ ها رو توش قرار داده

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گشتم نبود! من دقیقا این رو مخوام: http://wpu.ir/myvo5

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که مرتضی هم گفت شما اول یک div با خاصیت fixed ایجاد کنید بعد کد های دکمه ها را داخل اون قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که مرتضی هم گفت شما اول یک div با خاصیت fixed ایجاد کنید بعد کد های دکمه ها را داخل اون قرار بدید

خب عزیزم بلد نیستم این کارا رو :D
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اول یک div درست کنید با کلاس share-box بعد کد زیر را به فایل css قالبتون اضافه کنید. بعد کد های اشتراک گذاری را داخل اون قرار بدید


.share-box {
background-color: gray;
height: 100px;
position: fixed;
right: 50px;
top: 20px;
width: 50px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div style="-moz-border-radius: 10px; border-radius: 10px; border:1px solid #999999; position: fixed; z-index:99999; width: 70px; background-color:#FFFFFF; display:block; margin: 50%; right: 500px; margin-top: 130px;">
محل کد مورد نظر
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقاجون من میگم یه خط کدنویسی بلد نیستم :D

من اینطوری فقط بلدم که دوتا کد رو بهم بدن، بگن اینو بذار توی فلان فایل اون توی فلان فایل :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقاجون من میگم یه خط کدنویسی بلد نیستم :D

من اینطوری فقط بلدم که دوتا کد رو بهم بدن، بگن اینو بذار توی فلان فایل اون توی فلان فایل :D

پس باید دست به کار بشید و چند تا کد ساده html و css را حداقل یاد بگیرید. توی مدتی که توی انجمن بودید باید فهمیده باشید که اینجا جای لقمه آماده درست کردن نیست دوستان راه و روش کار را می گند و شما هم باید کمی به خودتون زحمت بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس باید دست به کار بشید و چند تا کد ساده html و css را حداقل یاد بگیرید. توی مدتی که توی انجمن بودید باید فهمیده باشید که اینجا جای لقمه آماده درست کردن نیست دوستان راه و روش کار را می گند و شما هم باید کمی به خودتون زحمت بدید.

ای بابا بعد پیری و معرکه گیری! حاا بازم میگردم ببینم میتونم جایی یاد بگیرم یا نه؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من دوستان الان هم کدش هم استایلش رو براتون قرار دادند ، شما فقط باید بدونید چه جوری جایگذاری کنید و ازش استفاده کنید ..

بهترین منبع برای یادگیری از پایه


http://www.w3schools.com/

موردهای فارسی هم وجود داره میتونید جستجو کنید ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم کدی که من دادم رو تو فوتر قالبت داخل بادی بذار چون بصورت فیکس هست خودش بصورت ثابت نشون می ده

و اونجا که نوشتم محل کد ، کد گوگل پلاست رو بذار

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط parvizb7
      دوستان میخواستم بدونم که طرز کار سایتهای افزایش لایک و شیر و فالور گوگل پلاس و فیسبوک چجوریه؟
      آیا اینکار تاثیری توی سئو سایت داره؟
    • توسط isgearbox
      من دکمه گوگل پلاس رو با این دستور تو سایت قرار دادم.....اما تو خود سایت نشونش نمیده.چرا؟
      برای سایت وردپرس : ابتدا وارد فایل فوتر footer.php بشید و کد زیر رو اونجا کپی کنید. اگه قالبتون فایل فوتر نداره می تونید کد را قبل از تگ </body> که اگه فایل فوتر نداشته باشید شاید تو ایندکس قالبتون باشه index.php
      <pre class="lang:default decode:true"><script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js"></script خوب بعد از اینکه کد رو در محل مناسب قرار دادید. کافیه کد زیر رو هم در هر جایی از سایت که دوست دارید دکمه ی گوگل پلاس google pluse one به نمایش در بیاد قرار بدید. ( داخل فایل سینگل single.php قرار بدید بهتره ).
      1
      <pre class="lang:default decode:true"><g:plusone size="tall" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    • توسط meysam.editor
      سلام. خسته نباشید..من یه افزونه گوگل پلاس واسه سایتم نصب کردم.. ولی موقعی که بعنوان کاربر میخوام از طریق این افزونه امتیاز بدم( همون به گوگل معرفی کردن) صفحه رو پیدا نمیکنه و میگه پروکسی مو چک کنم... میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم راهش بندازم؟
      ممنون/
    • توسط younes
      سلام دوستان، واسه سایتم میخوام از افزونه گوگل پلاس (وردپرس) استفاده کنم، تو اینترنت گشتم چیز خاصی دستگیرم نشد، اگه لینک دانلود و نحوه استفادشو بدین ممنون میشم
    • توسط Cinema
      سلام به همه دوستان
      قالب وب سایت ما یک بخشی داره که میشه از توش ایکون شبکه های اجتماعی رو قرار داد
      الان ما می خوایم گوگل پلاس (محبوبیت در گوگل g+1) رو بذاریم , خود قالب ایکون g+1 رو داره و تو تنظیمات می تونی قرار بدی
      ولی اونجا ادرس گوگل پلاس رو خواسته ؟؟؟
      اگه ادرس ندیم ایکون ظاهر میشه و لی روش کلیک هم کنی هیچ اتفاقی نمیوفته !
      ادرس رو چی بدیم ؟؟؟
      تشکر