• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
elshan

نشان دادن مادر همراه زیر دسته در پست

54 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.تو خیلی از پوسته ها با کد زیر دسته نوشته رو فراخوانی می کنند.ولی یه اشکال داره اونم این که فقط زیر دسته رو میاره و نام مادر رو نمیاره.من میخوام به این صورت باشه (مادر » زیر دسته) .باید چیکار کنم.کدی که گفتم رو زیر قرار میدم

<?php the_category(' '); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد در همه چا همه ی دسته هایی که مطلبی دارند رو می آره


<?php wp_list_categories('title_li='); ?>

مگر اینکه در functions های قالب تعریفی دیگه داشته باشه که اون هم موردیه مثل مورد شما

عجیبه که با اینکه قوانین رو می دونید تایپیکی که چند صفحه بخاطر شما توش بحث شد رو رها کردید اومدید یک تایپیک دیگه در همون مورد و از اول زدید

شما قالب را دیفالت کن و افزونه ها را هم غیر فعال کن و کد را بگذار که متوجه بشی کد درسته

مشکل موردی قالب شما مربوط به کد نویسی قالبتونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد در همه چا همه ی دسته هایی که مطلبی دارند رو می آره


<?php wp_list_categories('title_li='); ?>

مگر اینکه در functions های قالب تعریفی دیگه داشته باشه که اون هم موردیه مثل مورد شما

عجیبه که با اینکه قوانین رو می دونید تایپیکی که چند صفحه بخاطر شما توش بحث شد رو رها کردید اومدید یک تایپیک دیگه در همون مورد و از اول زدید

شما قالب را دیفالت کن و افزونه ها را هم غیر فعال کن و کد را بگذار که متوجه بشی کد درسته

مشکل موردی قالب شما مربوط به کد نویسی قالبتونه

شما سوالم رو اشتباه متوجه شدین.من نمی خوام مطلب بیارم .من سوالم اینه : کنار پست می نویسه این پست مربوط به فلان دسته است.حالا من میخوام به جای اینکه فقط نام زیر دسته رو بیاره به شکل زیر کنار پست نمایش داده بشه که پست مربوط به کدام دسته هست:

مادر » زیر دسته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این را تست کنید


<?php echo get_category_parents( $cat, true, ' » ' ); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این را تست کنید


<?php echo get_category_parents( $cat, true, ' » ' ); ?>

این ارور رو داد


Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in H:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\cleanmag\post-entry.php on line 7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$category = get_the_category();
$cat=$category[0]->cat_ID
echo get_category_parents( $cat, true, ' » ' ); ?>

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_category_parents

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$category = get_the_category();
$cat=$category[0]->cat_ID
echo get_category_parents( $cat, true, ' » ' ); ?>

http://codex.wordpre...ategory_parents

وقتی کدی رو که دادین جایگزین کد اولیه می کنم پوسته نیمه بالا میاد و ارور زیر رو میده


Parse error: parse error in H:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\cleanmag\post-entry.php on line 10

راستی لاین 10 هم که تو ارور هست این خط میشه :


echo get_category_parents( $cat, true, ' » ' ); ?>

ویرایش شده در توسط elshan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل حلقه می گذارید؟

پیوندی که دادم را بخونید صفحه کدکس کد در وردپرسه شاید کد مشابه هم توش پیدا کزدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل حلقه می گذارید؟

پیوندی که دادم را بخونید صفحه کدکس کد در وردپرسه شاید کد مشابه هم توش پیدا کزدید

بله داخل حلقه میزام.نه تنها اونجا بلکه صدجای دیگه رو هم خوندم اصلا چیزی رو که میخوام پیدا نکردم.یه کد پیدا کردم که شبیهه به چیزی که من میخوام .شما ببینید تغییراتی که میگم رو میتونید رو کد زیر اعمال کنید؟

کد زیر اینجوری نمایش میده : مادر1 > زیردسته > مادر2 > زیر دسته

من میخوام به جای اون فلش قرمز رنگ یه کاراکتر دیگه (مثل ,) باشه (نمایش بالا موقعی ای که دو تا کتگوری مختلف برای نوشته انتخاب کرده باشی)

و ام کد:


<?php the_category(' > ', 'single'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این کد تفاوتی بین دسته مادر و فرزند وجود نداره که قابل شناسایی باشه

می شه همه فلش ها را کاما کرد یا همه را تغییر داد و برداشت

کدی که در تایپیک دیگه دادم رو در حلقه چک کنید و فلش و باقی چیزها را هم باید در استایل بندی بهش معرفی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که در تایپیک دیگه دادم رو در حلقه چک کنید و فلش و باقی چیزها را هم باید در استایل بندی بهش معرفی کنید

کدوم کد رو میفرمایین؟ و تو استایل بندی چطوری بهش استایل بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی یه نمونه سایت پیدا کردم که عین کاری که من میخوام رو داره میکنه یعنی دسته ی پست هاش دقیقا طوری که من میخوام داره نمایش داده میشه.لطفا به یکی از دسته های پست هاش توجه کنید:

http://www.persiangfx.com/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یدونه کد هم از یه سایت خارجی پیدا کردم که میزارم اینجا ببینید کاریش میشه کرد.این کد دقیقا کاری که من میخوام رو میکنه اما نمی دونم فقط چرا یدونه مادر میاره و بقیه رو فقط زیر دسته ها رو میاره و یکی هم اینکه لینک ندارن.لطفا کاری کنید که فقط زیر دسته ها لینک داشته باشن.خیلی لازممه


<?php
foreach((get_the_category()) as $childcat) {
$parentcat = $childcat->category_parent;
if ($parentcat) break; // Save only first parent
}
$sep = '';
$parentname = '';
if ($parentcat) {
$parentname = get_cat_name($parentcat);
echo $parentname;
$sep = ' / ';
}
foreach (get_the_category() as $category) {
$cat_name = $category->cat_name;
if ($cat_name != $parentname) {
echo $sep;
echo $cat_name;
}
$sep = ' / ';
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد درسته روش کار شما اینه که دستاه های مادر را با یک کد و دسته های زیر دسته را با کد دوم احضار کنید و با استایل دهی مناسب ترکیبشون کنید

منظورم از تایپیک مشابه تایپیکیه دیگریست که برای نمایش دسته و زیر دسته مطرح دارید من الان نشانی اش را یادم نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد درسته روش کار شما اینه که دستاه های مادر را با یک کد و دسته های زیر دسته را با کد دوم احضار کنید و با استایل دهی مناسب ترکیبشون کنید

منظورم از تایپیک مشابه تایپیکیه دیگریست که برای نمایش دسته و زیر دسته مطرح دارید من الان نشانی اش را یادم نیست

تشکر

خواهش می کنم کدهی جداگانه احضار مادر و زیر دسته رو برام بگین و این رو توضیح بدین که چطوری با استایل فلش و کاما و... بزارم براشون.ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم ارسال نکنید

قبلا تذکر داده شده

تاپیک حذف نمیشه

منتظر باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای گذاشتن فلش و کاما با استایل


.cat-example:before {
content:",";
}
.cat-child:befor {
content:"<"
}

کدهای دیگه در پاسخهاتون موجوده

ویرایش شده در توسط imanfakhar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای گذاشتن فلش و کاما با استایل


.cat-example:before {
content:",";
}
.cat-child:befor {
content:"<"
}

کدهای دیگه در پاسخهاتون موجوده

تشکر آقا ایمان.فقط محبت کن اون کدها رو بده و بفرما که به چه صورتی در قالب قرار بدم.و همین طور بگو که این کلمه example که در استایلی که دادین هست به این صورت بمون یا چیز دیگری جای اون باید قرار بگیره؟

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cat-example و cat-child نام کلاس هایی هستند که شما باید به دسته بندی ها و زیر دسته ها نسبت بدید

هر دو کد را برای شما قبلا نوشتند (جناب پارسا) تایپیکهای خودتون را جستجو کنید پیدا می کنید من اگر فرصتی شد می نویسم که بعیده

به تایپیک های خودتون و کدهایی که جناب پارسا فرمودند مراجعه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cat-example و cat-child نام کلاس هایی هستند که شما باید به دسته بندی ها و زیر دسته ها نسبت بدید

هر دو کد را برای شما قبلا نوشتند (جناب پارسا) تایپیکهای خودتون را جستجو کنید پیدا می کنید من اگر فرصتی شد می نویسم که بعیده

به تایپیک های خودتون و کدهایی که جناب پارسا فرمودند مراجعه کنید

اون کدهایی که میفرمائید آقا پارسا نوشتند مربوط میشد به فراخوانی دسته ولی این کدهایی که من میخوام مربوطه به دسته ی یک نوشته یا همون پست!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل حلقه و بدون اینکلود استفاده کنید

یعنی میشه؟

برای فراخوانی مادر بدون چیلد اف و برای زیر دسته چیلد اف باید باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدون اینکلود هم که میزارم داخل حلقه باز لیست تمامی کتگوری ها میاد!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدون اینکلود هم که میزارم داخل حلقه باز لیست تمامی کتگوری ها میاد!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ظاهرا عادت کردید به اسپم و پیام خصوصی و متوسل شدن به راه های نا متعارف برای رسیدن به پاسخ

من این مبحث رو ادامه نمی دم تا این روش برای کاربران دیگه هم متداول نشه لطف کنید هر وقت قوانین انجمن را خواندید و خود را مکلف به آنها دانستید مانند همه ی کاربران تایپیک بگذارید و منتظر جواب باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
       


    • توسط hamidna
      سلام دوستان خسته نباشید من به مشکل عجیبی برخورد کردم . حدود دو ماه از  پلاگین های کش autoptimize و w3 total cache به صورت همزمان استفاده میکردم هم سرعت لود خوب بود هم کش سایت ولی خود به خود این پلاگین ها از کار افتادن و دیگه سایت کش نمیشه به طوری که فعال بودنشون زمان لود رو بالا میبره تا اینکه پایین بیاره از پلاگین های مختلف کش هم استفاده کردم ولی جواب عکس میده تو لود .و از وقتی این مشکل پیش اومده 3 ثانیه به لود اولیه اضافه شده
      https://gtmetrix.com/reports/3dspro.ir/eja6Fom1
      خواهشا راهنمایی کنید چون خیلی در گیر این موضوع شدم
      3dspro.ir