• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aleas

کد clickOrEnter.js

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این کد مشکلی نداره دقیق خواهشا نگاه کنین


jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};

چون سایت http://gtmetrix.com بهش گیر میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی که بهش گیر می ده

اگر منظورتون از گیر دادن ارور دادن یا اخطار دادنه، متن ارور را بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پیغام

The following external resources have small response bodies. Inlining the response in HTML can reduce blocking of page rendering.

---------------------

ضمنا" یه سوال دگه کهتاپیک نزنم دگه

منظور از این متن جلو لینک های عکس چی؟expiration not specified

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد js در فایل هست؟ به نظر منظور این هست که کد کوتاه است بهتره مستقیم در فایل html/php استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که گفتند کدتون را به این صورت در footer.php قرار بدید و کدی که به فایل js اون وصل می شده را از header.php حذف کنید


<script>
jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};
</script>

در ضمن این خطا نیست یک پیشنهاد برای بالا رفتن سرعت لود

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

نه افزونه کش نصب نکردم به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

و اگر امکان داره خواهشا دقیق بگین کار

W3 Total Cache دقیقا" چه کارایی انجام میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

ممنون ولی خب چه فرقی میکنه!

خب افزونه کش هم باید بلخره صفحات که یه بار بازدید میشه یه جا ذخیره کنه که دفعه بعد بتونه بخونش

خب چه فرقی میکنه جای اینکه مطلب از دیتابیس وردپرس بخونه باید مطلب از دیتابیس خودش که ذخیره کرده بخونه نمایش بده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

کلا پیشنهاد میکنم این افزونه رو نصب نکنید

اگر هم سایتتون خیلی سنگین نیست اصلا کَش نصب نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری