aleas

کد clickOrEnter.js

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این کد مشکلی نداره دقیق خواهشا نگاه کنین


jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};

چون سایت http://gtmetrix.com بهش گیر میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی که بهش گیر می ده

اگر منظورتون از گیر دادن ارور دادن یا اخطار دادنه، متن ارور را بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پیغام

The following external resources have small response bodies. Inlining the response in HTML can reduce blocking of page rendering.

---------------------

ضمنا" یه سوال دگه کهتاپیک نزنم دگه

منظور از این متن جلو لینک های عکس چی؟expiration not specified

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد js در فایل هست؟ به نظر منظور این هست که کد کوتاه است بهتره مستقیم در فایل html/php استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که گفتند کدتون را به این صورت در footer.php قرار بدید و کدی که به فایل js اون وصل می شده را از header.php حذف کنید


<script>
jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};
</script>

در ضمن این خطا نیست یک پیشنهاد برای بالا رفتن سرعت لود

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

نه افزونه کش نصب نکردم به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

و اگر امکان داره خواهشا دقیق بگین کار

W3 Total Cache دقیقا" چه کارایی انجام میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

ممنون ولی خب چه فرقی میکنه!

خب افزونه کش هم باید بلخره صفحات که یه بار بازدید میشه یه جا ذخیره کنه که دفعه بعد بتونه بخونش

خب چه فرقی میکنه جای اینکه مطلب از دیتابیس وردپرس بخونه باید مطلب از دیتابیس خودش که ذخیره کرده بخونه نمایش بده !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

کلا پیشنهاد میکنم این افزونه رو نصب نکنید

اگر هم سایتتون خیلی سنگین نیست اصلا کَش نصب نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری