• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
aleas

کد clickOrEnter.js

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این کد مشکلی نداره دقیق خواهشا نگاه کنین


jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};

چون سایت http://gtmetrix.com بهش گیر میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی که بهش گیر می ده

اگر منظورتون از گیر دادن ارور دادن یا اخطار دادنه، متن ارور را بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پیغام

The following external resources have small response bodies. Inlining the response in HTML can reduce blocking of page rendering.

---------------------

ضمنا" یه سوال دگه کهتاپیک نزنم دگه

منظور از این متن جلو لینک های عکس چی؟expiration not specified

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد js در فایل هست؟ به نظر منظور این هست که کد کوتاه است بهتره مستقیم در فایل html/php استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که گفتند کدتون را به این صورت در footer.php قرار بدید و کدی که به فایل js اون وصل می شده را از header.php حذف کنید


<script>
jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};
</script>

در ضمن این خطا نیست یک پیشنهاد برای بالا رفتن سرعت لود

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

نه افزونه کش نصب نکردم به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

و اگر امکان داره خواهشا دقیق بگین کار

W3 Total Cache دقیقا" چه کارایی انجام میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

ممنون ولی خب چه فرقی میکنه!

خب افزونه کش هم باید بلخره صفحات که یه بار بازدید میشه یه جا ذخیره کنه که دفعه بعد بتونه بخونش

خب چه فرقی میکنه جای اینکه مطلب از دیتابیس وردپرس بخونه باید مطلب از دیتابیس خودش که ذخیره کرده بخونه نمایش بده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

کلا پیشنهاد میکنم این افزونه رو نصب نکنید

اگر هم سایتتون خیلی سنگین نیست اصلا کَش نصب نکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری