• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
aleas

کد clickOrEnter.js

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان این کد مشکلی نداره دقیق خواهشا نگاه کنین


jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};

چون سایت http://gtmetrix.com بهش گیر میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی چی که بهش گیر می ده

اگر منظورتون از گیر دادن ارور دادن یا اخطار دادنه، متن ارور را بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این پیغام

The following external resources have small response bodies. Inlining the response in HTML can reduce blocking of page rendering.

---------------------

ضمنا" یه سوال دگه کهتاپیک نزنم دگه

منظور از این متن جلو لینک های عکس چی؟expiration not specified

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد js در فایل هست؟ به نظر منظور این هست که کد کوتاه است بهتره مستقیم در فایل html/php استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همونطور که گفتند کدتون را به این صورت در footer.php قرار بدید و کدی که به فایل js اون وصل می شده را از header.php حذف کنید


<script>
jQuery.clickOrEnter = function(element,callback) {
jQuery(element).bind('click', function(event) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
});
jQuery(element).bind('keypress', function(event) {
var code=event.charCode || event.keyCode;
if(code && code == 13) {
callback(event.target);
event.preventDefault();
};
});
};
</script>

در ضمن این خطا نیست یک پیشنهاد برای بالا رفتن سرعت لود

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیغام expiration not specified احتمالا مربوط به تنظیمات افزرونه ی کشه اگر کش ساز دارید تاریخ انضاش رو تنظیم کنید و اگر ندارید بهش توجه نکنید

نه افزونه کش نصب نکردم به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

و اگر امکان داره خواهشا دقیق بگین کار

W3 Total Cache دقیقا" چه کارایی انجام میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورد افزونه ی کش در سایت جستجو کنید

به طور خلاصه

وردپرس صفحات را مجازی می سازه یعنی در هر باتر که کاربری صفحه ای را باز کرد قالب سایت دونه به دونه محتویات بخش های اون صفحه را از دیتابیس می پرسه و جوابش رو در قسمت مربوطه در قالب می گذاره و به کاربر نمایش می ده افزونه کش بعد از یکبار پرسیدن صفحه را واقعا می سازه و برای کاربر بعدی بجای پرس و جو از دیتابیس صفحه آماده را می آره

خوبی و بدی هر دو را داره

خاصیتش به ترافیک روی سایت و تعداد بازدیدکنندگان بر می گرده و نحوه تنظیماتش هم خیلی مهم است و یک گزینه اشتباه نتیجه را معکوس می کند

ممنون ولی خب چه فرقی میکنه!

خب افزونه کش هم باید بلخره صفحات که یه بار بازدید میشه یه جا ذخیره کنه که دفعه بعد بتونه بخونش

خب چه فرقی میکنه جای اینکه مطلب از دیتابیس وردپرس بخونه باید مطلب از دیتابیس خودش که ذخیره کرده بخونه نمایش بده !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظرتون این افزونه W3 Total Cache نصب کنم تاثیری رو سرعت و سئو داره؟

کلا پیشنهاد میکنم این افزونه رو نصب نکنید

اگر هم سایتتون خیلی سنگین نیست اصلا کَش نصب نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری