نگار صادقی

دكمه close براي دايو

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. روز جمعه تون بخير.

چجوري ميشه براي دايو دكمه كلوز قرار داد؟ من يه تبليغ با حالت فيكس گذاشتم گوشه سايتم حالا ميخوام يه دكمه كلوز كوچولو هم گوشه تبليغ باشه كه بشه بستش. ممنون ميشم كمك كنيد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. روز جمعه تون بخير.

چجوري ميشه براي دايو دكمه كلوز قرار داد؟ من يه تبليغ با حالت فيكس گذاشتم گوشه سايتم حالا ميخوام يه دكمه كلوز كوچولو هم گوشه تبليغ باشه كه بشه بستش. ممنون ميشم كمك كنيد.

اگه مشکل قرار دادن باشه که میتونین یک باتن یا عکس رو بالا سمت چپ یا راست div تون قرار بدین

و برای بستنش هم از jquery استفاده کنید مشابه کد زیر


jQuery('#btnid').click(function(){jQuery('#div').remove();});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه برات اینجا قرار دادم ...


http://jsbin.com/isexad/3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون. ولي من خنگ تر از اين حرفام! ين كد تبليغاتي منه ميشه يه كم بيشتر لقمه رو بجوييد! :wub: تشكر


<div class="style7" style="position:fixed;left:0%;overflow:hidden;bottom:0%; z-index:400;">
</script>
<script src="http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?s=49951&r=7036&type=v&post=1&evnt=1&f=0" language="javascript">
</script>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه استاد وایپر و دوستان:

اول شما یه فایل با فرمت جاوا اسکریپت بساز بعد این کد ها


$(document).ready(function($) {
$('.close').bind('click', function(e) {
e.preventDefault();
$(this).parents('div.adv').fadeOut();
});
});

رو توی فایل بزار و بعد همین فایل رو توی header قالبتون فراخوانی کنید

یا اینکه همین کد رو بزارید توی قالب:

<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>

بعد شما برای اون ضربدر مثل زیر عمل کنید:

بخط اول دایوتون کد زیر رو بزارید:


<a href="#" class="close">X</a>

بعد از این دیگه یا از استایل خودتتون باید استفاده کنید یا اینکه میتونید از لینکی که دوستمون دادن برید و استایلشون بردارین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا اشكان ممنونم كه بازم اومدي كمك كردي (مثل هميشه) ولي نشد! من كارايي كه گفتي رو انجام دادم ولي نشد!


<div class="style7" style="position:fixed;left:0%;overflow:hidden;bottom:0%; z-index:400;">
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>
<a href="#" class="close">X</a>>
</div>

اگه از تيبل استفاده كنم مشكلي پيش نمياد؟ مث اين:


<table width="150" cellspacing="0" cellpadding="0" border ="0"
style="border-style:solid; border-width:1px; position:absolute; right:203px; top:0px;width:68px;font-family: Tahoma; font-size: 8pt;color:black;height:43px" dir="ltr" id="bloghelp"><tr>
<td
width="20" align="right" style="padding-right:2px" bgcolor="#000000" height="19"><a style="color:#FF0000;
text-decoration: none;font-weight:bold" href="javascript:void(0)"
onclick="document.getElementById ('bloghelp').style.display='none'" >
<font size="3">X</font></a></td></tr><tr>
<td width="100%" style="border-top:
1px solid #C0C0C0">
<p align="right"> </td></tr></table>

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا اشكان ممنونم كه بازم اومدي كمك كردي (مثل هميشه) ولي نشد! من كارايي كه گفتي رو انجام دادم ولي نشد!


<div class="style7" style="position:fixed;left:0%;overflow:hidden;bottom:0%; z-index:400;">
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>
<a href="#" class="close">X</a>>
</div>

اگه از تيبل استفاده كنم مشكلي پيش نمياد؟ مث اين:

من بهتون گفتم فایل جاوا اسکریپت رو توی header فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بهتون گفتم فایل جاوا اسکریپت رو توی header فراخوانی کنید

الان گذاشتم توي هدر ولي باز روي ضربدري كه كنار بنر كليك ميكنم اتفاقي نميوفته!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای این سایت هم سورسشو نگاه کردم از همین کد استفاده کرده!


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>

ولی نمیدونم من چجوری ازش استفاده کنم. دوستان خواهشا کمک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقای این سایت هم سورسشو نگاه کردم از همین کد استفاده کرده!


<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>

ولی نمیدونم من چجوری ازش استفاده کنم. دوستان خواهشا کمک کنید

منم امتحانش کردم جواب نداده شاید تداخل باشه.

دیگه باید مدیران کمک کنن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
http://jsbin.com/isexad/6/edit

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری