• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
pouria7777

مشکل با apis.google

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم لود شدن سرسام آور apis.google روی سئوی سایت تاثیری داره؟

منظورم اینه که اگه تاثیر نداره حظفش کنم!

خیلی طول میکشه تا لود شه

ممنون میشم یه توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

apiis گوگل کلید ارتباطیه ابزار رایگان گوگل برای سایت هاست فعلا ایران از استفاده ازشون محرومه علت تاخیر در لود هم همینه البته حذف کلید خیلی مهم نیست ارتباط سایت با گوگل آنالیز باید قطع بشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

میشه کاری کرد که این ارتباط قطع شه

باید کد رو برداشت؟

پس برداشتن کد روی سئو تاثیر نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در آنالیتیکز استفاده می کنید دیگه سایتتون آنالیز نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکم در موردش توضیح میدید؟

نه من از این سیستم استفاده نمیکنم

ولی میخوام بدونم روی سئو تاثیر میزاره؟

یا مثلا تو سایت یه قسمت هست به نام پربازدیدترین و...

از این سیستم کمک میگیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت از این سیستم کمک نمی گیره اگر سایتتون درست به گوگل معرفی شده باشه و sitemap.xml داشته باشید تاثیری در بازدید هم نداره ولی گزارشات گوگلی را دریافت نمی کنید و نمی تونید از گوگل آنالیز وضعیت بازدیدهاتون رو چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ ها

متوجه شدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

متاسفانه باز مشاهده کردم که هنگام بالا اومدن سایت apis.google هم لود میشه

در صورتی که من کدش رو حذف کرده بودم

توی کدام گشتم فقط توی فوتر یه چیزی پیدا کردم در رابطه با گوگل پلاس وان . ولی وقتی حذف میکنم فوتر به هم میریزه.

میشه کمک کنید!؟


 <div class="footerbox">
<div id="ft">

<div align="right"><img class="decoded" alt="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png" src="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png"></div>

<div id="plusone" align="center">

<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />

<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>
</div>

</div>

<font color="#FFFFFF"><b>نام و ایمیل خود را وارد کنید تا آخرین مطالب برای شما ارسال گردد</b></font><br><br><br>
<!-- Begin WebGozar.com Newsletter code --><div align="center"><form action="http://www.webgozar.com/nletter/join.aspx" ="" target="_blank" onsubmit="return sp(this);" name="wfrm" method="post"><p dir="rtl"><font color="#FFFFFF">نام     <input class="txts" name="wgname" type="text"><br>ایمیل</font> <input class="txts" name="wgemail" type="text"> <br><input value="524317" name="code" type="hidden"> <input id="c1" value="1" checked="true" name="R1" type="radio"><font class="txtb"><font color="#CCCCCC"><label for="c1">عضويت</label><input id="c2" value="0" name="R1" type="radio"><label for="c2">لغو عضويت</label></font><br><input class="txts" value="اشتراک در لینک برتر" type="submit"></font><font class="txta"><br><a href="http://www.webgozar.com">Powered by WebGozar</a></font><script language="javascript" src="http://webgozar.ir/scs/n2.js"></script><script language="vbscript" src="http://webgozar.ir/scs/n1.vbs"></script></p></form></div><!-- End WebGozar.com Newsletter code -->


</form>
</div><!--footerbox last-->
</div><!--container-->
</div><!--footer_inner-->
<div id="footerbtm"></div>
</div><!--footer-->
<div id="copyright">
<div class="container">
<div id="cr">
<p>کلیه حقوق برای وبسایت " لینک برتر " محفوظ می باشد.</p>
<p>میزبانی و پشتیبانی توسط :
<a href="http://www.tehranhost.com" target="_blank" title="">تهران هاست</a>

</div><!--cr-->
<div id="brands">



</div><!--brands-->

<div align="left"><a href="http://www.alexa.com/siteinfo/linkebartar.ir?p=rwidget#reviews"><img src="http://www.alexa.com/images/widgets/black/light/v1-125x60.png" alt="Review linkebartar.ir on alexa.com"></a></div>

</div>


</div><!--copyright-->



</div><!--footerwrap-->

به نظر شما دلیل دیر لود شدن سایت در حال حاضر چیه؟

linkebartar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد گوگل پلاس دارید

برای همین اون بخشها رو لود میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم ولی وقتی برمیدارم فوتر به هم میریزه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا پوریا اینو حذف کنید مشکل فکر کنم حله:


<div id="plusone" align="center">
<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />
<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اشکان جان

حل شد!

;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟