pouria7777

مشکل با apis.google

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم لود شدن سرسام آور apis.google روی سئوی سایت تاثیری داره؟

منظورم اینه که اگه تاثیر نداره حظفش کنم!

خیلی طول میکشه تا لود شه

ممنون میشم یه توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

apiis گوگل کلید ارتباطیه ابزار رایگان گوگل برای سایت هاست فعلا ایران از استفاده ازشون محرومه علت تاخیر در لود هم همینه البته حذف کلید خیلی مهم نیست ارتباط سایت با گوگل آنالیز باید قطع بشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

میشه کاری کرد که این ارتباط قطع شه

باید کد رو برداشت؟

پس برداشتن کد روی سئو تاثیر نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در آنالیتیکز استفاده می کنید دیگه سایتتون آنالیز نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکم در موردش توضیح میدید؟

نه من از این سیستم استفاده نمیکنم

ولی میخوام بدونم روی سئو تاثیر میزاره؟

یا مثلا تو سایت یه قسمت هست به نام پربازدیدترین و...

از این سیستم کمک میگیره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت از این سیستم کمک نمی گیره اگر سایتتون درست به گوگل معرفی شده باشه و sitemap.xml داشته باشید تاثیری در بازدید هم نداره ولی گزارشات گوگلی را دریافت نمی کنید و نمی تونید از گوگل آنالیز وضعیت بازدیدهاتون رو چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ ها

متوجه شدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

متاسفانه باز مشاهده کردم که هنگام بالا اومدن سایت apis.google هم لود میشه

در صورتی که من کدش رو حذف کرده بودم

توی کدام گشتم فقط توی فوتر یه چیزی پیدا کردم در رابطه با گوگل پلاس وان . ولی وقتی حذف میکنم فوتر به هم میریزه.

میشه کمک کنید!؟


 <div class="footerbox">
<div id="ft">

<div align="right"><img class="decoded" alt="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png" src="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png"></div>

<div id="plusone" align="center">

<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />

<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>
</div>

</div>

<font color="#FFFFFF"><b>نام و ایمیل خود را وارد کنید تا آخرین مطالب برای شما ارسال گردد</b></font><br><br><br>
<!-- Begin WebGozar.com Newsletter code --><div align="center"><form action="http://www.webgozar.com/nletter/join.aspx" ="" target="_blank" onsubmit="return sp(this);" name="wfrm" method="post"><p dir="rtl"><font color="#FFFFFF">نام     <input class="txts" name="wgname" type="text"><br>ایمیل</font> <input class="txts" name="wgemail" type="text"> <br><input value="524317" name="code" type="hidden"> <input id="c1" value="1" checked="true" name="R1" type="radio"><font class="txtb"><font color="#CCCCCC"><label for="c1">عضويت</label><input id="c2" value="0" name="R1" type="radio"><label for="c2">لغو عضويت</label></font><br><input class="txts" value="اشتراک در لینک برتر" type="submit"></font><font class="txta"><br><a href="http://www.webgozar.com">Powered by WebGozar</a></font><script language="javascript" src="http://webgozar.ir/scs/n2.js"></script><script language="vbscript" src="http://webgozar.ir/scs/n1.vbs"></script></p></form></div><!-- End WebGozar.com Newsletter code -->


</form>
</div><!--footerbox last-->
</div><!--container-->
</div><!--footer_inner-->
<div id="footerbtm"></div>
</div><!--footer-->
<div id="copyright">
<div class="container">
<div id="cr">
<p>کلیه حقوق برای وبسایت " لینک برتر " محفوظ می باشد.</p>
<p>میزبانی و پشتیبانی توسط :
<a href="http://www.tehranhost.com" target="_blank" title="">تهران هاست</a>

</div><!--cr-->
<div id="brands">



</div><!--brands-->

<div align="left"><a href="http://www.alexa.com/siteinfo/linkebartar.ir?p=rwidget#reviews"><img src="http://www.alexa.com/images/widgets/black/light/v1-125x60.png" alt="Review linkebartar.ir on alexa.com"></a></div>

</div>


</div><!--copyright-->



</div><!--footerwrap-->

به نظر شما دلیل دیر لود شدن سایت در حال حاضر چیه؟

linkebartar.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد گوگل پلاس دارید

برای همین اون بخشها رو لود میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم ولی وقتی برمیدارم فوتر به هم میریزه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا پوریا اینو حذف کنید مشکل فکر کنم حله:


<div id="plusone" align="center">
<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />
<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اشکان جان

حل شد!

;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید