• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
pouria7777

مشکل با apis.google

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم لود شدن سرسام آور apis.google روی سئوی سایت تاثیری داره؟

منظورم اینه که اگه تاثیر نداره حظفش کنم!

خیلی طول میکشه تا لود شه

ممنون میشم یه توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

apiis گوگل کلید ارتباطیه ابزار رایگان گوگل برای سایت هاست فعلا ایران از استفاده ازشون محرومه علت تاخیر در لود هم همینه البته حذف کلید خیلی مهم نیست ارتباط سایت با گوگل آنالیز باید قطع بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

میشه کاری کرد که این ارتباط قطع شه

باید کد رو برداشت؟

پس برداشتن کد روی سئو تاثیر نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در آنالیتیکز استفاده می کنید دیگه سایتتون آنالیز نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکم در موردش توضیح میدید؟

نه من از این سیستم استفاده نمیکنم

ولی میخوام بدونم روی سئو تاثیر میزاره؟

یا مثلا تو سایت یه قسمت هست به نام پربازدیدترین و...

از این سیستم کمک میگیره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت از این سیستم کمک نمی گیره اگر سایتتون درست به گوگل معرفی شده باشه و sitemap.xml داشته باشید تاثیری در بازدید هم نداره ولی گزارشات گوگلی را دریافت نمی کنید و نمی تونید از گوگل آنالیز وضعیت بازدیدهاتون رو چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ ها

متوجه شدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

متاسفانه باز مشاهده کردم که هنگام بالا اومدن سایت apis.google هم لود میشه

در صورتی که من کدش رو حذف کرده بودم

توی کدام گشتم فقط توی فوتر یه چیزی پیدا کردم در رابطه با گوگل پلاس وان . ولی وقتی حذف میکنم فوتر به هم میریزه.

میشه کمک کنید!؟


 <div class="footerbox">
<div id="ft">

<div align="right"><img class="decoded" alt="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png" src="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png"></div>

<div id="plusone" align="center">

<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />

<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>
</div>

</div>

<font color="#FFFFFF"><b>نام و ایمیل خود را وارد کنید تا آخرین مطالب برای شما ارسال گردد</b></font><br><br><br>
<!-- Begin WebGozar.com Newsletter code --><div align="center"><form action="http://www.webgozar.com/nletter/join.aspx" ="" target="_blank" onsubmit="return sp(this);" name="wfrm" method="post"><p dir="rtl"><font color="#FFFFFF">نام     <input class="txts" name="wgname" type="text"><br>ایمیل</font> <input class="txts" name="wgemail" type="text"> <br><input value="524317" name="code" type="hidden"> <input id="c1" value="1" checked="true" name="R1" type="radio"><font class="txtb"><font color="#CCCCCC"><label for="c1">عضويت</label><input id="c2" value="0" name="R1" type="radio"><label for="c2">لغو عضويت</label></font><br><input class="txts" value="اشتراک در لینک برتر" type="submit"></font><font class="txta"><br><a href="http://www.webgozar.com">Powered by WebGozar</a></font><script language="javascript" src="http://webgozar.ir/scs/n2.js"></script><script language="vbscript" src="http://webgozar.ir/scs/n1.vbs"></script></p></form></div><!-- End WebGozar.com Newsletter code -->


</form>
</div><!--footerbox last-->
</div><!--container-->
</div><!--footer_inner-->
<div id="footerbtm"></div>
</div><!--footer-->
<div id="copyright">
<div class="container">
<div id="cr">
<p>کلیه حقوق برای وبسایت " لینک برتر " محفوظ می باشد.</p>
<p>میزبانی و پشتیبانی توسط :
<a href="http://www.tehranhost.com" target="_blank" title="">تهران هاست</a>

</div><!--cr-->
<div id="brands">



</div><!--brands-->

<div align="left"><a href="http://www.alexa.com/siteinfo/linkebartar.ir?p=rwidget#reviews"><img src="http://www.alexa.com/images/widgets/black/light/v1-125x60.png" alt="Review linkebartar.ir on alexa.com"></a></div>

</div>


</div><!--copyright-->



</div><!--footerwrap-->

به نظر شما دلیل دیر لود شدن سایت در حال حاضر چیه؟

linkebartar.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد گوگل پلاس دارید

برای همین اون بخشها رو لود میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم ولی وقتی برمیدارم فوتر به هم میریزه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا پوریا اینو حذف کنید مشکل فکر کنم حله:


<div id="plusone" align="center">
<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />
<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اشکان جان

حل شد!

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟