pouria7777

مشکل با apis.google

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم لود شدن سرسام آور apis.google روی سئوی سایت تاثیری داره؟

منظورم اینه که اگه تاثیر نداره حظفش کنم!

خیلی طول میکشه تا لود شه

ممنون میشم یه توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

apiis گوگل کلید ارتباطیه ابزار رایگان گوگل برای سایت هاست فعلا ایران از استفاده ازشون محرومه علت تاخیر در لود هم همینه البته حذف کلید خیلی مهم نیست ارتباط سایت با گوگل آنالیز باید قطع بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

میشه کاری کرد که این ارتباط قطع شه

باید کد رو برداشت؟

پس برداشتن کد روی سئو تاثیر نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در آنالیتیکز استفاده می کنید دیگه سایتتون آنالیز نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکم در موردش توضیح میدید؟

نه من از این سیستم استفاده نمیکنم

ولی میخوام بدونم روی سئو تاثیر میزاره؟

یا مثلا تو سایت یه قسمت هست به نام پربازدیدترین و...

از این سیستم کمک میگیره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت از این سیستم کمک نمی گیره اگر سایتتون درست به گوگل معرفی شده باشه و sitemap.xml داشته باشید تاثیری در بازدید هم نداره ولی گزارشات گوگلی را دریافت نمی کنید و نمی تونید از گوگل آنالیز وضعیت بازدیدهاتون رو چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ ها

متوجه شدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

متاسفانه باز مشاهده کردم که هنگام بالا اومدن سایت apis.google هم لود میشه

در صورتی که من کدش رو حذف کرده بودم

توی کدام گشتم فقط توی فوتر یه چیزی پیدا کردم در رابطه با گوگل پلاس وان . ولی وقتی حذف میکنم فوتر به هم میریزه.

میشه کمک کنید!؟


 <div class="footerbox">
<div id="ft">

<div align="right"><img class="decoded" alt="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png" src="http://8pic.ir/images/79180756654027430791.png"></div>

<div id="plusone" align="center">

<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />

<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>
</div>

</div>

<font color="#FFFFFF"><b>نام و ایمیل خود را وارد کنید تا آخرین مطالب برای شما ارسال گردد</b></font><br><br><br>
<!-- Begin WebGozar.com Newsletter code --><div align="center"><form action="http://www.webgozar.com/nletter/join.aspx" ="" target="_blank" onsubmit="return sp(this);" name="wfrm" method="post"><p dir="rtl"><font color="#FFFFFF">نام     <input class="txts" name="wgname" type="text"><br>ایمیل</font> <input class="txts" name="wgemail" type="text"> <br><input value="524317" name="code" type="hidden"> <input id="c1" value="1" checked="true" name="R1" type="radio"><font class="txtb"><font color="#CCCCCC"><label for="c1">عضويت</label><input id="c2" value="0" name="R1" type="radio"><label for="c2">لغو عضويت</label></font><br><input class="txts" value="اشتراک در لینک برتر" type="submit"></font><font class="txta"><br><a href="http://www.webgozar.com">Powered by WebGozar</a></font><script language="javascript" src="http://webgozar.ir/scs/n2.js"></script><script language="vbscript" src="http://webgozar.ir/scs/n1.vbs"></script></p></form></div><!-- End WebGozar.com Newsletter code -->


</form>
</div><!--footerbox last-->
</div><!--container-->
</div><!--footer_inner-->
<div id="footerbtm"></div>
</div><!--footer-->
<div id="copyright">
<div class="container">
<div id="cr">
<p>کلیه حقوق برای وبسایت " لینک برتر " محفوظ می باشد.</p>
<p>میزبانی و پشتیبانی توسط :
<a href="http://www.tehranhost.com" target="_blank" title="">تهران هاست</a>

</div><!--cr-->
<div id="brands">



</div><!--brands-->

<div align="left"><a href="http://www.alexa.com/siteinfo/linkebartar.ir?p=rwidget#reviews"><img src="http://www.alexa.com/images/widgets/black/light/v1-125x60.png" alt="Review linkebartar.ir on alexa.com"></a></div>

</div>


</div><!--copyright-->



</div><!--footerwrap-->

به نظر شما دلیل دیر لود شدن سایت در حال حاضر چیه؟

linkebartar.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد گوگل پلاس دارید

برای همین اون بخشها رو لود میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میدونم ولی وقتی برمیدارم فوتر به هم میریزه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا پوریا اینو حذف کنید مشکل فکر کنم حله:


<div id="plusone" align="center">
<h2 style="color: #fff;"></h2>

<br />
<g:plusone></g:plusone>
<br />
<div class="statwidg" align="center" style="text-align: center; margin: 0 auto;">
<center>
<br />
<!--WebgOzar Here-->
<br />
</center>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اشکان جان

حل شد!

;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید