areff

استفاده از شورتکد در داخل قالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان من یک افزونه نصب کردم که با گذاشتن کد مثل [imdblt]1183865[/imdblt] داخل پست فقط میشه به نمایش درش آورد

حالا میخوام این کد رو مثلا در قالب Single.php بزارم و نمایش بده اما با این کار خودش رو نمایش میده ([imdblt]1183865[/imdblt])

ممنون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط areff
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php echo do_shortcode('[hasan]Any Parameter[/hasan]'); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم داخل قالب اما بازم خود کد رو نشون داد

<?php echo do_shortcode('[imdblt]1183865[/imdblt]'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php echo do_shortcode("[hasan]Any Parameter[/hasan]"); ?>

طبق گفته نویسنده افزونه از اونجایی که سایت IMDB هر از چندگاهی اسکریپت جستجوی خودش رو تغییر میده بنابراین توصیه کرده که از imddltid استفاده کنید - اگر روش های بالا جواب نداد، شورت کد رو به این صورت بنویسید

ویرایش شده در توسط isk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با " هم تست کردم نشد!

اما داخل پست کامل shortecode کار میکنه!

ویرایش شده در توسط areff
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس کجا مشکل دارید؟! دقیق میگید در کجا و به شکل ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه shortcode رو داخل پست میزارم یعنی موقعی که مطلب رو مینویسم کار میکنه اما در قالب با کد های بالا میزام خود کد رو نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه از اونجایی که داره ایراد میگیره بدید ببینیم

الان تست کردم درست کار می کرد

توی پست های 2 و 4 تفاوت وجود داره هم در شورت کد و هم در ' و "

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این عکس وقتی shortecode رو دستی داخل مطلب نوشتم و کار کرد :

c6176_1.gif

اینم همون پست سایت هست که در قالب shortcode گذاشتم و خود کد رو نشون داد

v82_2.gif

اینم عکس کدی که گذاشتم

k8888_4.gif

این آدرس مطلب برای دیدن ..

http://directbaz2.ir...ad-s01-s02-s03/

ویرایش شده در توسط areff
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی از افزونه ها با تابع فوق نمایش داده نمیشن

شما برای تست نهایی شورتکد رو توی ابزارک متن بزارید و تست کنید نشون میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم