• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
SM-Mahdavi

مشکل در اجرای کدهای جی کوئری

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من یه کد جی کوئری می خوام بنویسم که وقتی رو عکس کلیک کردم مخفی شه ! قبلا انجام می دادم کار می کرد الان نمی دونم مشکلش چیه کار نمیکنه !

این کدهای فایل script.js


$(Document).ready(Function(){
$(".obj").click(Function(){
$(this).hide();
});
});

اینم کدهای فایل index.html


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<script src="js/jquery-1.9.1.min.js"></script>
<script src="js/script.js"></script>
<title>Pasargad</title>
</head>
<body>
<nav>
<div id="logo"></div>
<div id="menu">
<ul>
<li>صفحه اصلی</li>
<li>درباره ما</li>
<li>تماس با ما</li>
<li>محصولات</li>
</ul>

</div>
</nav>
<hr>

<section>
<div id="slider"></div>
<article><div id="art-header"><h1>آخرین محصولات</h1></div>

<div class="pro">
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>
<div class="obj"></div>

</div>

</article>



<aside>
<div id="asi-header"><h1>آخرین اخبار</h1></div>

<div id="cadr">

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>

<div class="post">
<div class="news-th"></div>
<div class="news-te"><a href="#"><h2>عنوان خبر در این قسمت</h2></a></div>
</div>


</div>

</aside>


</section>

<footer></footer>

</body>
</html>

اساتید لطف کنن راهنمایی کنن.

با سپاس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این نسخه اش درسته؟


<script src="js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

نسخه های دیگه اش نیست مثلا؟1.71 یا 1.4.2

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$(document).ready(function(){
$(".obj").click(function(){
$(this).hide();
});
});

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس به حروف کوچیک و بزرگ حساسه ! مرسی آقا مهرال

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seashore
      سلام.من میخوام توی سایتم یه نوار باریک مشکی داشته باشم که با استفده از لیست یعنی همون ul , li ها خبر های مهم رو تو ی اون نوار نشون بدم.چیکار کنم به صورت حلقه ای بعد از چند ثانیه li بعدی نشون داده بشه؟ممنون میشم کسی اگه میدونه پاسخ بده.
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      یه سوال :
      چجوری میتونم یه کوئری رو با استفاده از ajax پیاده کنم؟
      راستش من تو ajax خیلی ضعیفم و حالیم نمیشه.
      میخوام نتایج یه کوئری رو با ajax فیلتر کنم.یعنی اول همه مطالب رو لود کنم و بعدش با کلیک مثلا روی دسته "گرافیک" یه کوئری اجرا بشه و فقط دسته "گرافیک" رو نشون بده.
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
      یا علی
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      وقتتون بخیر
      من یه کد ساده نوشتم برای لود کردن مطالب اخیر یک دسته خاص.اما نمیدونم چرا فیلتر عمل نمیکنه و همه مطالب سایت رو لود میکنه!
      اینم کدش :


      <!doctype html>
      <html>
      <head>
      <meta charset="utf-8">
      <link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
      <title><?php the_title(); ?></title>
      </head>

      <body style="background: url(http://ammargraph.ir/wp-content/themes/ammargraph-flat-WP/img/bg.jpg);background-repeat:repeat-y;">
      <div id="single"> <a class="back" href="http://ammargraph.ir/#intro">» بازگشت</a>
      <div class="content1">
      <div class="last1">
      <?php $category = get_the_category(); ?>
      <?php $catlink=$category[0]->cat_name;?>
      <?php $catslug=$category[0]->slug;?>
      <?php $category_id = get_cat_ID( $catlink ); ?>
      <?php $count = get_category($category_id)->count ;?>
      <!---------cat-------->
      <div class="title"> مطالب در دسته : <?php echo $catlink;?></div>
      <!-----title------->
      <div class="disc1"> تعداد : <?php echo $count;?></div>
      <!-----disc---->
      <div class="disc2"> عمارگراف</div>
      <!-----disc---->
      <div class="post">
      <div class="pbody1">
      <?php query_posts('posts_per_page=12&cat=$category_id'); if(have_posts()) : ?>
      <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
      <div class="pbox1">
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <div class="ptitle"><?php the_title(); ?></div></a>
      <!-----ptitle------>
      <div class="pthumb"><?php the_post_thumbnail(); ?></div>
      <!-----pthumb------>
      </div>
      <!--------pbox------>
      <?php endwhile; ?>
      <?php endif; ?>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </div>
      <!-------pbody----->
      </div>
      <!------post------>
      </div>
      <!-----last------->
      </div>
      <!------content------>
      </div>
      <!--------single------>
      </body>
      </html>

      البته کلّش رو گذاشتم که دیگه جای بحث نمونه.
      ممنون
      راستی فرصت کردین به این هم یه نگاه بندازید :
      تغییرات در صفحه ارسال مطلب
      راستی، نظرتون رو درباره پوسته جدید سایتم بگید لطفاً : http://ammargraph.ir/
      یا علی
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      من میخوام یه صفحه home طراحی کنم و توش از هر دسته ای 5 مطلب رو نمایش بدم.به نظرتون اینکه توی یک صفحه مثلا 6 تا کوئری باشه کار درستی هست؟به نظرتون راه بهتری هم هست؟
      سوال بعد هم اینه که چجوری میتونم محتوای یک برگه رو توی یه Div نمایش بدم.مثلا یه همچین حالتی دارم :

      <div id="container">
      select one category
      </div>

      بعدش وقتی کاربر از منو یه برگه یا دسته ای رو انتخاب کرد یه صفحه ای با چنین آدرسی www.mysite.com/graphic توی اون container نمایش داده بشه.
      ممنون
      یا علی
    • توسط SM-Mahdavi


      دوستان تو جی کوئری وقتی رو mousemove یه عکس افکت میدیم برا برگشتش به غیر از که رو mousemove تگ پدر افکت رو بر گردونیم روش دیگه ای هم هست؟