abbas kh

فراخوانی تصاویر شاخص از یک فولدر خاص؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک موضوعی رو از یک طراح شنیدم که بهم گفت اگر بخوای میتونم برات کاری انجام بدم که به جای اینکه وردپرس عکس اول سایتتو از تصویر شاخص که همون عکس اول هر پست هست برداره به اندازه (220 در 220 ) که اندازه تعریف شده تو قالبم هست ریسایز کنه ، خودت عکساتو دقیقا ریسایز کنی به همون اندازه و اسم هر عکس هم باشه عدد ID اون پست و فقط بره از فولدر مربوطه بخونه و قرار بده. مثلا لینک مطالب من اینجوریه :

example.com/?p=1430

حالا من عکسامو ریسایز و کراپ کردم و همرو به اسمهای p=*** تغییر دادم و تو یه فولدر تو هاستم ریختم.

من در حال حاظر از توابع زیر تو فانکشنم استفاده میکنم :

<?php
//widget ready
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<div class="sidewidget">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<div class="sidetitle"><h2>',
'after_title' => '</h2></div>',
));
// retreives image from the post
function getImage($num) {
global $more;
$more = 1;
$content = get_the_content();
$count = substr_count($content, '<img');
$start = 0;
for($i=1;$i<=$count;$i++) {
$imgBeg = strpos($content, '<img', $start);
$post = substr($content, $imgBeg);
$imgEnd = strpos($post, '>');
$postOutput = substr($post, 0, $imgEnd+1);
$image[$i] = $postOutput;
$start=$imgEnd+1;

$cleanF = strpos($image[$num],'src="')+5;
$cleanB = strpos($image[$num],'"',$cleanF)-$cleanF;
$imgThumb = substr($image[$num],$cleanF,$cleanB);

}
if(stristr($image[$num],'<img')) { echo $imgThumb; }
$more = 0;
}
//retreive image ends

//page
function custom_wp_pagenavi($prelabel = '', $nxtlabel = '', $pages_to_show = 10, $always_show = false) {
global $request, $posts_per_page, $wpdb, $paged;
if(empty($prelabel)) {
$prelabel = '<strong>«</strong>';
}
if(empty($nxtlabel)) {
$nxtlabel = '<strong>»</strong>';
}
$half_pages_to_show = round($pages_to_show/2);
if (!is_single()) {
if(!is_category()) {
preg_match('#FROM\s(.*)\sORDER BY#siU', $request, $matches);
} else {
preg_match('#FROM\s(.*)\sGROUP BY#siU', $request, $matches);
}
$fromwhere = $matches[1];
$numposts = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(DISTINCT ID) FROM $fromwhere");
$max_page = ceil($numposts /$posts_per_page);
if(empty($paged)) {
$paged = 1;
}
if($max_page > 1 || $always_show) {
echo "<div class=\"pagination\"><ul><li><a href=\"#\" class=\"prevnext pages\">صفحه $page از $max_page</a></li>";
if ($paged >= ($pages_to_show-1)) {
echo '<a href="'.get_pagenum_link().'">« First</a> ... ';
}
previous_posts_link($prelabel);
for($i = $paged - $half_pages_to_show; $i <= $paged + $half_pages_to_show; $i++) {
if ($i >= 1 && $i <= $max_page) {
if($i == $paged) {
echo "<li><a href=\"#\" class=\"currentpage\">$i</a></li>";
} else {
echo '<li><a href="'.get_pagenum_link($i).'">'.$i.'</a></li>';
}
}
}
echo "<li>";
next_posts_link($nxtlabel, $max_page);
echo "</li>";
if (($paged+$half_pages_to_show) < ($max_page)) {
echo ' ... <a href="'.get_pagenum_link($max_page).'">آخر »</a>';
}
echo "</ul></div>";
}
}
}

?>

و در فایل ایندکسم هم این کدها قرار داره :

<?php } if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
<div class="mainpost">
<div class="contentpost">
<div class="titlepost"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php getImage('1'); ?>" width="220" height="220" class="thumb" /></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<div class="postcomment"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></div>
<div class="postmore"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="calcal">
<div style="float:right">
کالری: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'cal',true); ?>kcal<br>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

به دلیل اینکه قالب داره این کارو انجام میده و سایت هم یه سایت آموزشی کاملا رایگان هست و بازدید تقریبا بالایی داره هم سرعت لود پایین اومده هم حجم صفحه رفته بالا.

تا اینجا هر چی سرچ کردمو کدهای فانکشنو تغییر دادم درست نشده ، لطفا اگر امکانش هست دقیقا بگید چه کدی رو با چی جایگزین کنم و اینکه اسم عکسها رو درست رینیم کردم یا خیر و اینکه لینک فولدر عکسها رو کجا باید قرار بدم.

آدرس سایت 101recipe.com هست.

الان دارم یه سری تغییرات روش میدم رو این ساب دامین 101.101recipe.com قراره به این صورت تغییر کنه.

البطه الان فعلا سایت به دلیل فشار بیش از حد به سرور ساسپند شده (به خاطر اختلالات اینترنتی موجود وقتی سایت تو اوج بازدید هست فشار به mysql میاره به گفته پشتیبانی)

فعلا دارم سعی میکنم این مشکلو با سبکتر کردن سایت حل کنم.

این سایت برای همسرم هست و یه سایت آموزشی کاملا رایگانه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که یه زمانی این مقدار بازدید داشته باشه و امسال برای اینکه خیالمون راحت باشه یه سرور لینوکس vip پر بازدید مثلا خوب گرفتیم ولی از وقتی اختلال ها پیش اومده مدام مشکل داریم.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اقا مشکل حل شد

اینقدر گشتم تا پیدا کردم و کدی به فانکشن اضافه کردم تا از این به بعد عکس هارو به صورت 220 در 220 نشون بده.

قبلا 6 تا پست تو صفحه بود که عکس اول هر پست ( تصویر شاخص) رو مثلا با اندازه 640*480 بود باید تبدیل میکرد به 100 در 170 و در صورتی که اون عکس کامل لود میشد و مثلا 6 تا عکس 50 تا 70 کیلو بایتی تو صحفه با عث بالا رفتن زمان لود میشد.

ولی الان 10 تا پست نشون میده که دقیقا عکساش 220 در 220 هست و حجمشون هم نسبت به قبل تقریبا شده 1/3 و سرعت لود و مصرف پهنای باند خیلی بهتر شده.

این کدی هست که قرار دادم:


// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('post-thumbnails');
add_image_size('index-categories', 220, 220, true);
add_image_size('page-single', 220, 220, true);

البطه دقیقا این کد کاری رو که من میخواستم انجام نمیده )بره و از یه فولدری رو یرور عکس پستها رو بخونه) ولی در کل باعث نتیجه نهایی که میخواستم شد.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط Mostafa_Pc
      سلام وقتتون بخیر
      کلی میگم که وقتتون رو نگیرم
      عکسای سایت رو انتقال دادم رو هاست دانلودی که تازه خریدم
      سایت https بوده اما واسه هاست ssl نگرفتم چون هزینه اضافی سالیانه بابت آیپی اختصاصی داشت
      کلیه کارارو انجام دادم عکسا توی پست و غیره نمایش پیدا میکنن
      اما تنها مشکی که موجوده تصاویر شاخص لود نمیشه
      فقط هم مشکل اینه آدرس تصویر شاخص رو از هاست دانلود میاره اما با آدرس https
      همین باعث میشه تصویر شاخص لود نشه
      راهی وجود داره که وردپرس به زور لینک هاست رو با https لود نکنه؟
      حتی از افزونه هایی که تصویر شاخص از آدرس خاص لود کنه هم استفاده کردم ولی بازم داره https میذاره
      افزونه Really Simple SSL هم نصبه غیرفعالش کردم ولی بازم حل نشد...
      اساتید راهنمایی کنید
      سپاسگذارم
    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده