abbas kh

فراخوانی تصاویر شاخص از یک فولدر خاص؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

من یک موضوعی رو از یک طراح شنیدم که بهم گفت اگر بخوای میتونم برات کاری انجام بدم که به جای اینکه وردپرس عکس اول سایتتو از تصویر شاخص که همون عکس اول هر پست هست برداره به اندازه (220 در 220 ) که اندازه تعریف شده تو قالبم هست ریسایز کنه ، خودت عکساتو دقیقا ریسایز کنی به همون اندازه و اسم هر عکس هم باشه عدد ID اون پست و فقط بره از فولدر مربوطه بخونه و قرار بده. مثلا لینک مطالب من اینجوریه :

example.com/?p=1430

حالا من عکسامو ریسایز و کراپ کردم و همرو به اسمهای p=*** تغییر دادم و تو یه فولدر تو هاستم ریختم.

من در حال حاظر از توابع زیر تو فانکشنم استفاده میکنم :

<?php
//widget ready
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<div class="sidewidget">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<div class="sidetitle"><h2>',
'after_title' => '</h2></div>',
));
// retreives image from the post
function getImage($num) {
global $more;
$more = 1;
$content = get_the_content();
$count = substr_count($content, '<img');
$start = 0;
for($i=1;$i<=$count;$i++) {
$imgBeg = strpos($content, '<img', $start);
$post = substr($content, $imgBeg);
$imgEnd = strpos($post, '>');
$postOutput = substr($post, 0, $imgEnd+1);
$image[$i] = $postOutput;
$start=$imgEnd+1;

$cleanF = strpos($image[$num],'src="')+5;
$cleanB = strpos($image[$num],'"',$cleanF)-$cleanF;
$imgThumb = substr($image[$num],$cleanF,$cleanB);

}
if(stristr($image[$num],'<img')) { echo $imgThumb; }
$more = 0;
}
//retreive image ends

//page
function custom_wp_pagenavi($prelabel = '', $nxtlabel = '', $pages_to_show = 10, $always_show = false) {
global $request, $posts_per_page, $wpdb, $paged;
if(empty($prelabel)) {
$prelabel = '<strong>«</strong>';
}
if(empty($nxtlabel)) {
$nxtlabel = '<strong>»</strong>';
}
$half_pages_to_show = round($pages_to_show/2);
if (!is_single()) {
if(!is_category()) {
preg_match('#FROM\s(.*)\sORDER BY#siU', $request, $matches);
} else {
preg_match('#FROM\s(.*)\sGROUP BY#siU', $request, $matches);
}
$fromwhere = $matches[1];
$numposts = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(DISTINCT ID) FROM $fromwhere");
$max_page = ceil($numposts /$posts_per_page);
if(empty($paged)) {
$paged = 1;
}
if($max_page > 1 || $always_show) {
echo "<div class=\"pagination\"><ul><li><a href=\"#\" class=\"prevnext pages\">صفحه $page از $max_page</a></li>";
if ($paged >= ($pages_to_show-1)) {
echo '<a href="'.get_pagenum_link().'">« First</a> ... ';
}
previous_posts_link($prelabel);
for($i = $paged - $half_pages_to_show; $i <= $paged + $half_pages_to_show; $i++) {
if ($i >= 1 && $i <= $max_page) {
if($i == $paged) {
echo "<li><a href=\"#\" class=\"currentpage\">$i</a></li>";
} else {
echo '<li><a href="'.get_pagenum_link($i).'">'.$i.'</a></li>';
}
}
}
echo "<li>";
next_posts_link($nxtlabel, $max_page);
echo "</li>";
if (($paged+$half_pages_to_show) < ($max_page)) {
echo ' ... <a href="'.get_pagenum_link($max_page).'">آخر »</a>';
}
echo "</ul></div>";
}
}
}

?>

و در فایل ایندکسم هم این کدها قرار داره :

<?php } if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
<div class="mainpost">
<div class="contentpost">
<div class="titlepost"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php getImage('1'); ?>" width="220" height="220" class="thumb" /></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<div class="postcomment"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></div>
<div class="postmore"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="calcal">
<div style="float:right">
کالری: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'cal',true); ?>kcal<br>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

به دلیل اینکه قالب داره این کارو انجام میده و سایت هم یه سایت آموزشی کاملا رایگان هست و بازدید تقریبا بالایی داره هم سرعت لود پایین اومده هم حجم صفحه رفته بالا.

تا اینجا هر چی سرچ کردمو کدهای فانکشنو تغییر دادم درست نشده ، لطفا اگر امکانش هست دقیقا بگید چه کدی رو با چی جایگزین کنم و اینکه اسم عکسها رو درست رینیم کردم یا خیر و اینکه لینک فولدر عکسها رو کجا باید قرار بدم.

آدرس سایت 101recipe.com هست.

الان دارم یه سری تغییرات روش میدم رو این ساب دامین 101.101recipe.com قراره به این صورت تغییر کنه.

البطه الان فعلا سایت به دلیل فشار بیش از حد به سرور ساسپند شده (به خاطر اختلالات اینترنتی موجود وقتی سایت تو اوج بازدید هست فشار به mysql میاره به گفته پشتیبانی)

فعلا دارم سعی میکنم این مشکلو با سبکتر کردن سایت حل کنم.

این سایت برای همسرم هست و یه سایت آموزشی کاملا رایگانه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که یه زمانی این مقدار بازدید داشته باشه و امسال برای اینکه خیالمون راحت باشه یه سرور لینوکس vip پر بازدید مثلا خوب گرفتیم ولی از وقتی اختلال ها پیش اومده مدام مشکل داریم.

ویرایش شده در توسط abbas kh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا مشکل حل شد

اینقدر گشتم تا پیدا کردم و کدی به فانکشن اضافه کردم تا از این به بعد عکس هارو به صورت 220 در 220 نشون بده.

قبلا 6 تا پست تو صفحه بود که عکس اول هر پست ( تصویر شاخص) رو مثلا با اندازه 640*480 بود باید تبدیل میکرد به 100 در 170 و در صورتی که اون عکس کامل لود میشد و مثلا 6 تا عکس 50 تا 70 کیلو بایتی تو صحفه با عث بالا رفتن زمان لود میشد.

ولی الان 10 تا پست نشون میده که دقیقا عکساش 220 در 220 هست و حجمشون هم نسبت به قبل تقریبا شده 1/3 و سرعت لود و مصرف پهنای باند خیلی بهتر شده.

این کدی هست که قرار دادم:


// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('post-thumbnails');
add_image_size('index-categories', 220, 220, true);
add_image_size('page-single', 220, 220, true);

البطه دقیقا این کد کاری رو که من میخواستم انجام نمیده )بره و از یه فولدری رو یرور عکس پستها رو بخونه) ولی در کل باعث نتیجه نهایی که میخواستم شد.

ویرایش شده در توسط abbas kh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط Miladi
      سلام من از قالب خبری نیوز ورلد نسخه 2 استفاده میکنم
       تصاویر شاخص در اسلایدبار که تصویرشو گذاشتم نمایش داده نمیشه، زیرش تصاویر کوچیک لود میشه ولی خود تصویر اصلی نه
      بنظرتون مشکل از کجاست؟
       

      اگر لازم بود فایل های استایل و جی کوئری اینا رو پیوست کنم.