• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
abbas kh

فراخوانی تصاویر شاخص از یک فولدر خاص؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک موضوعی رو از یک طراح شنیدم که بهم گفت اگر بخوای میتونم برات کاری انجام بدم که به جای اینکه وردپرس عکس اول سایتتو از تصویر شاخص که همون عکس اول هر پست هست برداره به اندازه (220 در 220 ) که اندازه تعریف شده تو قالبم هست ریسایز کنه ، خودت عکساتو دقیقا ریسایز کنی به همون اندازه و اسم هر عکس هم باشه عدد ID اون پست و فقط بره از فولدر مربوطه بخونه و قرار بده. مثلا لینک مطالب من اینجوریه :

example.com/?p=1430

حالا من عکسامو ریسایز و کراپ کردم و همرو به اسمهای p=*** تغییر دادم و تو یه فولدر تو هاستم ریختم.

من در حال حاظر از توابع زیر تو فانکشنم استفاده میکنم :

<?php
//widget ready
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<div class="sidewidget">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<div class="sidetitle"><h2>',
'after_title' => '</h2></div>',
));
// retreives image from the post
function getImage($num) {
global $more;
$more = 1;
$content = get_the_content();
$count = substr_count($content, '<img');
$start = 0;
for($i=1;$i<=$count;$i++) {
$imgBeg = strpos($content, '<img', $start);
$post = substr($content, $imgBeg);
$imgEnd = strpos($post, '>');
$postOutput = substr($post, 0, $imgEnd+1);
$image[$i] = $postOutput;
$start=$imgEnd+1;

$cleanF = strpos($image[$num],'src="')+5;
$cleanB = strpos($image[$num],'"',$cleanF)-$cleanF;
$imgThumb = substr($image[$num],$cleanF,$cleanB);

}
if(stristr($image[$num],'<img')) { echo $imgThumb; }
$more = 0;
}
//retreive image ends

//page
function custom_wp_pagenavi($prelabel = '', $nxtlabel = '', $pages_to_show = 10, $always_show = false) {
global $request, $posts_per_page, $wpdb, $paged;
if(empty($prelabel)) {
$prelabel = '<strong>«</strong>';
}
if(empty($nxtlabel)) {
$nxtlabel = '<strong>»</strong>';
}
$half_pages_to_show = round($pages_to_show/2);
if (!is_single()) {
if(!is_category()) {
preg_match('#FROM\s(.*)\sORDER BY#siU', $request, $matches);
} else {
preg_match('#FROM\s(.*)\sGROUP BY#siU', $request, $matches);
}
$fromwhere = $matches[1];
$numposts = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(DISTINCT ID) FROM $fromwhere");
$max_page = ceil($numposts /$posts_per_page);
if(empty($paged)) {
$paged = 1;
}
if($max_page > 1 || $always_show) {
echo "<div class=\"pagination\"><ul><li><a href=\"#\" class=\"prevnext pages\">صفحه $page از $max_page</a></li>";
if ($paged >= ($pages_to_show-1)) {
echo '<a href="'.get_pagenum_link().'">« First</a> ... ';
}
previous_posts_link($prelabel);
for($i = $paged - $half_pages_to_show; $i <= $paged + $half_pages_to_show; $i++) {
if ($i >= 1 && $i <= $max_page) {
if($i == $paged) {
echo "<li><a href=\"#\" class=\"currentpage\">$i</a></li>";
} else {
echo '<li><a href="'.get_pagenum_link($i).'">'.$i.'</a></li>';
}
}
}
echo "<li>";
next_posts_link($nxtlabel, $max_page);
echo "</li>";
if (($paged+$half_pages_to_show) < ($max_page)) {
echo ' ... <a href="'.get_pagenum_link($max_page).'">آخر »</a>';
}
echo "</ul></div>";
}
}
}

?>

و در فایل ایندکسم هم این کدها قرار داره :

<?php } if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
<div class="mainpost">
<div class="contentpost">
<div class="titlepost"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php getImage('1'); ?>" width="220" height="220" class="thumb" /></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<div class="postcomment"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></div>
<div class="postmore"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="calcal">
<div style="float:right">
کالری: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'cal',true); ?>kcal<br>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

به دلیل اینکه قالب داره این کارو انجام میده و سایت هم یه سایت آموزشی کاملا رایگان هست و بازدید تقریبا بالایی داره هم سرعت لود پایین اومده هم حجم صفحه رفته بالا.

تا اینجا هر چی سرچ کردمو کدهای فانکشنو تغییر دادم درست نشده ، لطفا اگر امکانش هست دقیقا بگید چه کدی رو با چی جایگزین کنم و اینکه اسم عکسها رو درست رینیم کردم یا خیر و اینکه لینک فولدر عکسها رو کجا باید قرار بدم.

آدرس سایت 101recipe.com هست.

الان دارم یه سری تغییرات روش میدم رو این ساب دامین 101.101recipe.com قراره به این صورت تغییر کنه.

البطه الان فعلا سایت به دلیل فشار بیش از حد به سرور ساسپند شده (به خاطر اختلالات اینترنتی موجود وقتی سایت تو اوج بازدید هست فشار به mysql میاره به گفته پشتیبانی)

فعلا دارم سعی میکنم این مشکلو با سبکتر کردن سایت حل کنم.

این سایت برای همسرم هست و یه سایت آموزشی کاملا رایگانه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که یه زمانی این مقدار بازدید داشته باشه و امسال برای اینکه خیالمون راحت باشه یه سرور لینوکس vip پر بازدید مثلا خوب گرفتیم ولی از وقتی اختلال ها پیش اومده مدام مشکل داریم.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اقا مشکل حل شد

اینقدر گشتم تا پیدا کردم و کدی به فانکشن اضافه کردم تا از این به بعد عکس هارو به صورت 220 در 220 نشون بده.

قبلا 6 تا پست تو صفحه بود که عکس اول هر پست ( تصویر شاخص) رو مثلا با اندازه 640*480 بود باید تبدیل میکرد به 100 در 170 و در صورتی که اون عکس کامل لود میشد و مثلا 6 تا عکس 50 تا 70 کیلو بایتی تو صحفه با عث بالا رفتن زمان لود میشد.

ولی الان 10 تا پست نشون میده که دقیقا عکساش 220 در 220 هست و حجمشون هم نسبت به قبل تقریبا شده 1/3 و سرعت لود و مصرف پهنای باند خیلی بهتر شده.

این کدی هست که قرار دادم:


// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('post-thumbnails');
add_image_size('index-categories', 220, 220, true);
add_image_size('page-single', 220, 220, true);

البطه دقیقا این کد کاری رو که من میخواستم انجام نمیده )بره و از یه فولدری رو یرور عکس پستها رو بخونه) ولی در کل باعث نتیجه نهایی که میخواستم شد.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید