abbas kh

فراخوانی تصاویر شاخص از یک فولدر خاص؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یک موضوعی رو از یک طراح شنیدم که بهم گفت اگر بخوای میتونم برات کاری انجام بدم که به جای اینکه وردپرس عکس اول سایتتو از تصویر شاخص که همون عکس اول هر پست هست برداره به اندازه (220 در 220 ) که اندازه تعریف شده تو قالبم هست ریسایز کنه ، خودت عکساتو دقیقا ریسایز کنی به همون اندازه و اسم هر عکس هم باشه عدد ID اون پست و فقط بره از فولدر مربوطه بخونه و قرار بده. مثلا لینک مطالب من اینجوریه :

example.com/?p=1430

حالا من عکسامو ریسایز و کراپ کردم و همرو به اسمهای p=*** تغییر دادم و تو یه فولدر تو هاستم ریختم.

من در حال حاظر از توابع زیر تو فانکشنم استفاده میکنم :

<?php
//widget ready
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<div class="sidewidget">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<div class="sidetitle"><h2>',
'after_title' => '</h2></div>',
));
// retreives image from the post
function getImage($num) {
global $more;
$more = 1;
$content = get_the_content();
$count = substr_count($content, '<img');
$start = 0;
for($i=1;$i<=$count;$i++) {
$imgBeg = strpos($content, '<img', $start);
$post = substr($content, $imgBeg);
$imgEnd = strpos($post, '>');
$postOutput = substr($post, 0, $imgEnd+1);
$image[$i] = $postOutput;
$start=$imgEnd+1;

$cleanF = strpos($image[$num],'src="')+5;
$cleanB = strpos($image[$num],'"',$cleanF)-$cleanF;
$imgThumb = substr($image[$num],$cleanF,$cleanB);

}
if(stristr($image[$num],'<img')) { echo $imgThumb; }
$more = 0;
}
//retreive image ends

//page
function custom_wp_pagenavi($prelabel = '', $nxtlabel = '', $pages_to_show = 10, $always_show = false) {
global $request, $posts_per_page, $wpdb, $paged;
if(empty($prelabel)) {
$prelabel = '<strong>«</strong>';
}
if(empty($nxtlabel)) {
$nxtlabel = '<strong>»</strong>';
}
$half_pages_to_show = round($pages_to_show/2);
if (!is_single()) {
if(!is_category()) {
preg_match('#FROM\s(.*)\sORDER BY#siU', $request, $matches);
} else {
preg_match('#FROM\s(.*)\sGROUP BY#siU', $request, $matches);
}
$fromwhere = $matches[1];
$numposts = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(DISTINCT ID) FROM $fromwhere");
$max_page = ceil($numposts /$posts_per_page);
if(empty($paged)) {
$paged = 1;
}
if($max_page > 1 || $always_show) {
echo "<div class=\"pagination\"><ul><li><a href=\"#\" class=\"prevnext pages\">صفحه $page از $max_page</a></li>";
if ($paged >= ($pages_to_show-1)) {
echo '<a href="'.get_pagenum_link().'">« First</a> ... ';
}
previous_posts_link($prelabel);
for($i = $paged - $half_pages_to_show; $i <= $paged + $half_pages_to_show; $i++) {
if ($i >= 1 && $i <= $max_page) {
if($i == $paged) {
echo "<li><a href=\"#\" class=\"currentpage\">$i</a></li>";
} else {
echo '<li><a href="'.get_pagenum_link($i).'">'.$i.'</a></li>';
}
}
}
echo "<li>";
next_posts_link($nxtlabel, $max_page);
echo "</li>";
if (($paged+$half_pages_to_show) < ($max_page)) {
echo ' ... <a href="'.get_pagenum_link($max_page).'">آخر »</a>';
}
echo "</ul></div>";
}
}
}

?>

و در فایل ایندکسم هم این کدها قرار داره :

<?php } if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
<div class="mainpost">
<div class="contentpost">
<div class="titlepost"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php getImage('1'); ?>" width="220" height="220" class="thumb" /></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<div class="postcomment"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></div>
<div class="postmore"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="calcal">
<div style="float:right">
کالری: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'cal',true); ?>kcal<br>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

به دلیل اینکه قالب داره این کارو انجام میده و سایت هم یه سایت آموزشی کاملا رایگان هست و بازدید تقریبا بالایی داره هم سرعت لود پایین اومده هم حجم صفحه رفته بالا.

تا اینجا هر چی سرچ کردمو کدهای فانکشنو تغییر دادم درست نشده ، لطفا اگر امکانش هست دقیقا بگید چه کدی رو با چی جایگزین کنم و اینکه اسم عکسها رو درست رینیم کردم یا خیر و اینکه لینک فولدر عکسها رو کجا باید قرار بدم.

آدرس سایت 101recipe.com هست.

الان دارم یه سری تغییرات روش میدم رو این ساب دامین 101.101recipe.com قراره به این صورت تغییر کنه.

البطه الان فعلا سایت به دلیل فشار بیش از حد به سرور ساسپند شده (به خاطر اختلالات اینترنتی موجود وقتی سایت تو اوج بازدید هست فشار به mysql میاره به گفته پشتیبانی)

فعلا دارم سعی میکنم این مشکلو با سبکتر کردن سایت حل کنم.

این سایت برای همسرم هست و یه سایت آموزشی کاملا رایگانه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که یه زمانی این مقدار بازدید داشته باشه و امسال برای اینکه خیالمون راحت باشه یه سرور لینوکس vip پر بازدید مثلا خوب گرفتیم ولی از وقتی اختلال ها پیش اومده مدام مشکل داریم.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اقا مشکل حل شد

اینقدر گشتم تا پیدا کردم و کدی به فانکشن اضافه کردم تا از این به بعد عکس هارو به صورت 220 در 220 نشون بده.

قبلا 6 تا پست تو صفحه بود که عکس اول هر پست ( تصویر شاخص) رو مثلا با اندازه 640*480 بود باید تبدیل میکرد به 100 در 170 و در صورتی که اون عکس کامل لود میشد و مثلا 6 تا عکس 50 تا 70 کیلو بایتی تو صحفه با عث بالا رفتن زمان لود میشد.

ولی الان 10 تا پست نشون میده که دقیقا عکساش 220 در 220 هست و حجمشون هم نسبت به قبل تقریبا شده 1/3 و سرعت لود و مصرف پهنای باند خیلی بهتر شده.

این کدی هست که قرار دادم:


// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('post-thumbnails');
add_image_size('index-categories', 220, 220, true);
add_image_size('page-single', 220, 220, true);

البطه دقیقا این کد کاری رو که من میخواستم انجام نمیده )بره و از یه فولدری رو یرور عکس پستها رو بخونه) ولی در کل باعث نتیجه نهایی که میخواستم شد.

ویرایش شده در توسط abbas kh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط behnamnz88
      با سلام خدمت دوستان عزیز.

      قالب وردپرس من هیچ مشکلی نداشت تا اینکه چند افزونه معتبر در مورد سرعت بخشیدن به لود سایت مثل جتپک نصب کردم. اول مشکل آپلود تصویر داشتم و خطای عدم تراکم و امکان نمایش میداد. اون رو رفع کردم ولی الان محتویات فولدر آپلود رو نمایش نمیده و هیچکدام از تصاویر سایت لود نمی شوند. پلاگین های جدید رو حذف کردم. حتی وردپرس رو بصورت دستی دوباره تصب کردم ولی مشکل پا برجاست. 
      ممنون میشم اگر کمک کنید... همه مطالب در این مورد رو هم تقریبا مطالعه کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم