• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
abbas kh

فراخوانی تصاویر شاخص از یک فولدر خاص؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

من یک موضوعی رو از یک طراح شنیدم که بهم گفت اگر بخوای میتونم برات کاری انجام بدم که به جای اینکه وردپرس عکس اول سایتتو از تصویر شاخص که همون عکس اول هر پست هست برداره به اندازه (220 در 220 ) که اندازه تعریف شده تو قالبم هست ریسایز کنه ، خودت عکساتو دقیقا ریسایز کنی به همون اندازه و اسم هر عکس هم باشه عدد ID اون پست و فقط بره از فولدر مربوطه بخونه و قرار بده. مثلا لینک مطالب من اینجوریه :

example.com/?p=1430

حالا من عکسامو ریسایز و کراپ کردم و همرو به اسمهای p=*** تغییر دادم و تو یه فولدر تو هاستم ریختم.

من در حال حاظر از توابع زیر تو فانکشنم استفاده میکنم :

<?php
//widget ready
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<div class="sidewidget">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<div class="sidetitle"><h2>',
'after_title' => '</h2></div>',
));
// retreives image from the post
function getImage($num) {
global $more;
$more = 1;
$content = get_the_content();
$count = substr_count($content, '<img');
$start = 0;
for($i=1;$i<=$count;$i++) {
$imgBeg = strpos($content, '<img', $start);
$post = substr($content, $imgBeg);
$imgEnd = strpos($post, '>');
$postOutput = substr($post, 0, $imgEnd+1);
$image[$i] = $postOutput;
$start=$imgEnd+1;

$cleanF = strpos($image[$num],'src="')+5;
$cleanB = strpos($image[$num],'"',$cleanF)-$cleanF;
$imgThumb = substr($image[$num],$cleanF,$cleanB);

}
if(stristr($image[$num],'<img')) { echo $imgThumb; }
$more = 0;
}
//retreive image ends

//page
function custom_wp_pagenavi($prelabel = '', $nxtlabel = '', $pages_to_show = 10, $always_show = false) {
global $request, $posts_per_page, $wpdb, $paged;
if(empty($prelabel)) {
$prelabel = '<strong>«</strong>';
}
if(empty($nxtlabel)) {
$nxtlabel = '<strong>»</strong>';
}
$half_pages_to_show = round($pages_to_show/2);
if (!is_single()) {
if(!is_category()) {
preg_match('#FROM\s(.*)\sORDER BY#siU', $request, $matches);
} else {
preg_match('#FROM\s(.*)\sGROUP BY#siU', $request, $matches);
}
$fromwhere = $matches[1];
$numposts = $wpdb->get_var("SELECT COUNT(DISTINCT ID) FROM $fromwhere");
$max_page = ceil($numposts /$posts_per_page);
if(empty($paged)) {
$paged = 1;
}
if($max_page > 1 || $always_show) {
echo "<div class=\"pagination\"><ul><li><a href=\"#\" class=\"prevnext pages\">صفحه $page از $max_page</a></li>";
if ($paged >= ($pages_to_show-1)) {
echo '<a href="'.get_pagenum_link().'">« First</a> ... ';
}
previous_posts_link($prelabel);
for($i = $paged - $half_pages_to_show; $i <= $paged + $half_pages_to_show; $i++) {
if ($i >= 1 && $i <= $max_page) {
if($i == $paged) {
echo "<li><a href=\"#\" class=\"currentpage\">$i</a></li>";
} else {
echo '<li><a href="'.get_pagenum_link($i).'">'.$i.'</a></li>';
}
}
}
echo "<li>";
next_posts_link($nxtlabel, $max_page);
echo "</li>";
if (($paged+$half_pages_to_show) < ($max_page)) {
echo ' ... <a href="'.get_pagenum_link($max_page).'">آخر »</a>';
}
echo "</ul></div>";
}
}
}

?>

و در فایل ایندکسم هم این کدها قرار داره :

<?php } if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
<div class="mainpost">
<div class="contentpost">
<div class="titlepost"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php getImage('1'); ?>" width="220" height="220" class="thumb" /></a>
<?php the_excerpt(); ?>
<div class="postcomment"><?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></div>
<div class="postmore"><a href="<?php the_permalink() ?>">ادامه مطلب</a></div>
<div class="calcal">
<div style="float:right">
کالری: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'cal',true); ?>kcal<br>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

به دلیل اینکه قالب داره این کارو انجام میده و سایت هم یه سایت آموزشی کاملا رایگان هست و بازدید تقریبا بالایی داره هم سرعت لود پایین اومده هم حجم صفحه رفته بالا.

تا اینجا هر چی سرچ کردمو کدهای فانکشنو تغییر دادم درست نشده ، لطفا اگر امکانش هست دقیقا بگید چه کدی رو با چی جایگزین کنم و اینکه اسم عکسها رو درست رینیم کردم یا خیر و اینکه لینک فولدر عکسها رو کجا باید قرار بدم.

آدرس سایت 101recipe.com هست.

الان دارم یه سری تغییرات روش میدم رو این ساب دامین 101.101recipe.com قراره به این صورت تغییر کنه.

البطه الان فعلا سایت به دلیل فشار بیش از حد به سرور ساسپند شده (به خاطر اختلالات اینترنتی موجود وقتی سایت تو اوج بازدید هست فشار به mysql میاره به گفته پشتیبانی)

فعلا دارم سعی میکنم این مشکلو با سبکتر کردن سایت حل کنم.

این سایت برای همسرم هست و یه سایت آموزشی کاملا رایگانه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم که یه زمانی این مقدار بازدید داشته باشه و امسال برای اینکه خیالمون راحت باشه یه سرور لینوکس vip پر بازدید مثلا خوب گرفتیم ولی از وقتی اختلال ها پیش اومده مدام مشکل داریم.

ویرایش شده در توسط abbas kh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان مشکل چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اقا مشکل حل شد

اینقدر گشتم تا پیدا کردم و کدی به فانکشن اضافه کردم تا از این به بعد عکس هارو به صورت 220 در 220 نشون بده.

قبلا 6 تا پست تو صفحه بود که عکس اول هر پست ( تصویر شاخص) رو مثلا با اندازه 640*480 بود باید تبدیل میکرد به 100 در 170 و در صورتی که اون عکس کامل لود میشد و مثلا 6 تا عکس 50 تا 70 کیلو بایتی تو صحفه با عث بالا رفتن زمان لود میشد.

ولی الان 10 تا پست نشون میده که دقیقا عکساش 220 در 220 هست و حجمشون هم نسبت به قبل تقریبا شده 1/3 و سرعت لود و مصرف پهنای باند خیلی بهتر شده.

این کدی هست که قرار دادم:


// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('post-thumbnails');
add_image_size('index-categories', 220, 220, true);
add_image_size('page-single', 220, 220, true);

البطه دقیقا این کد کاری رو که من میخواستم انجام نمیده )بره و از یه فولدری رو یرور عکس پستها رو بخونه) ولی در کل باعث نتیجه نهایی که میخواستم شد.

ویرایش شده در توسط abbas kh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم