• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیزم

روزه نماز هاتون قبول

راستش من ی دسته بندی جدید درست کردم برای مدیاسنتر سایتم،منتها هر چی فکر میکنم و هر کاری میکنم نمیدونم به باکس های مطالبم چه استالی اضافه کنم،چی کارش کنم،اطلاعات متاش رو چی کار کنم.خلاصه موندم

الان این دسته بندیمه:

http://glassy-garden.com/category/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1/

اون باکس ها هم جای مطالبش.به نظرتون چی بهش اضافه کنم؟؟؟مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جایی که من می دونم به محتوای عکس, فیلم, صوت مدیا می گند و مدیا سنتر هم مکانی برای نمایش محتوای مدیا هست. به نظرم شما داخل این دسته بندی جدید روی مدیا یعنی عکس و فیلم و صوت تکیه کنید یعنی فقط تصاویر و عنوان ها را نشان بدید تا کاربر پس از انتخاب مدیای مورد نظر وارد اون مطلب بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین،میخوام فقط ویدئو نشون بدم،منتها نمیدونم چی کار کنم،مثلا عکس شاخصشو بزارم تو اون مربعه،عنوان بزارم،نزارم،دوست دارم عنوان و اطلاعات متاش به صورت هاور و تولتیپ باشه،منتها نمیدونم چطوری :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین،میخوام فقط ویدئو نشون بدم،منتها نمیدونم چی کار کنم،مثلا عکس شاخصشو بزارم تو اون مربعه،عنوان بزارم،نزارم،دوست دارم عنوان و اطلاعات متاش به صورت هاور و تولتیپ باشه،منتها نمیدونم چطوری :(

خوب اول شما یک قالب اختصاصی از قالب آرشیو برای این دسته بسازید. بعد می تونید با استفاده از زمینه دلخواه هر جوری که می خواهید اون را تغییر بدید. این به سلیقه شما بستگی داره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین،میخوام فقط ویدئو نشون بدم،منتها نمیدونم چی کار کنم،مثلا عکس شاخصشو بزارم تو اون مربعه،عنوان بزارم،نزارم،دوست دارم عنوان و اطلاعات متاش به صورت هاور و تولتیپ باشه،منتها نمیدونم چطوری :(

شما نگاه به سایت بنده بکنین.


http://jootix.ir/

میخواین این شکلی باشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بشه که فوق العاده است :دی

ابته منظورم استایل هر کدوم از عکس هاشه،مثلا اون تعداد بازدیده و تصویر شاخصه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد هم سئو شده تحویلتون.

این زیر تصویر بند انگشتی روی medium هستش.و اندازه height رو توی رسانه روی 190 قرار بدین.و width رو 250.مهم height هستش.

صفحه index:


<h2><a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail((medium),array(alt=>get_the_title(),title=>get_the_title())); ?>
</a></h2>

استایل:


.smallImg{border:1px solid #333;border-radius:10px 10px 10px 10px;box-shadow:0 0 4px #000;display:inline-block;height:190px;margin:10px 12px;overflow:hidden;position:relative;vertical-align:middle;width:248px;}
.smallImg img:hover{}
.smallImg img{border:0 none;margin:0;padding:0;height:190px;width:auto;}
.smallImg a{text-decoration:none;}

منظورتون رو نفهمیدم.

بدون بازدید گذاشتم.

توی استایل قسمت hover کد بدین برای تصویر به این شکل:


.smallImg img:hover {
opacity: 0.77;
}

از 0 تا 1 هستش

البته اگه میخواین که نام پست نشون داده بشه میتونید

display:none;

بزارید

ویرایش شده در توسط اشکان
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم.ببخشید میشه اگه امکانش هست استایل یکی از این ها رو بهم بدین؟

ممنون میشم:

http://www.uploadax.com/images/75496291625490463905.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب اینی که دادم مال همینه خوب.

اگه منظورتون اینه که بازدید و امتیاز رو اضافه کنید باد کد افزونه postview و post rating رو بهش اضافه کنید.

باشه بهتون میدوم تا آخر شب فعلا کار دارم.

ویرایش شده در توسط اشکان
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا لطفتون رو میرسونه.متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام دوستان
      این سایدبار سایت ما مشکل پیدا کرده.
      توی صفحه اصلی درسته ولی توی صفحه نوشته و دسته ها میره بالا
      مشکلش چیه؟
      مرسی
      http://ghalamsoft.ir/shop/افزونه-پرداخت-قسط-نگارش-2/
    • توسط saeeddeeas
      سلام 
      من میخوام دسته بندی هام به همون نام در ادرس دیده شوند مثلا 
      site.com/blog
      اما الان به شکل زیره 
      site.com/category/blog
    • توسط BenTo
      با سلام و خسته نباشید
      میخواستم بدونم طبق عکس زیر کد دسته بندی موضوعاتش که بین <ul> و <li> چیست ؟

      اگه کسی کد کاملشو هم داره ممنون میشم بفرسته
      مرسی
    • توسط shamea
      این تعداد دسته ها تو ووکامربس چطوری از بین میره؟
      عکسش رو ضمیمه میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      همون قسمتی که با قرمز دورشون خط کشیدم

    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان خسته نباشید من می خوام صفحه ای داشته باشم که کلیه دسته بندی های سایتم رو توش بیاره و لینک بده به دسته بنده و آخرین مطلب از همون دسته بندی رو نمایش بده .
      اینم آدرسش : http://tabfile.ir
      که چیزی حدود 111 تا دسته بندی داره من می خوام بدون دردسر کل دسته بندی هام توی صفحه اول نشون داده بشه و اگه بشه یه جستجوی درون صفحه هم داشته باشه