• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
keyvan 200

درخواست جی کوئری اسلایدر لوگو

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان

من به یه جی کوئری اسلایدر لوگوها نیاز دارم که اتو اسکرول هم باشه

دقیقا مثل اینی که داخل این سایت استفاده شده

http://www.nikpakhsh.com

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

داداش یه فایل برات پیوست کردم. این یه اسلایدر ساده هست. که هم دکمه داره و هم اتوماتیک اسکرول می کنه. منتها تو هر اسلاید یه عکس داره. با یه کمی تغییر تو اندازه هاش می تونی اون چیزی که می خوای ازش در بیاری.

slideshow.zip

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

داداش یه فایل برات پیوست کردم. این یه اسلایدر ساده هست. که هم دکمه داره و هم اتوماتیک اسکرول می کنه. منتها تو هر اسلاید یه عکس داره. با یه کمی تغییر تو اندازه هاش می تونی اون چیزی که می خوای ازش در بیاری.

سلام

از کدتون اسفاده کردم ، ولی : منتها تو هر اسلاید یه عکس داره...

الان من این رو ساختنم منتهی ریخت بهم :

slideshow.zip

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کافیه داخل li هر چی دوست دارید بزارید. چه عکس باشه، چه متن و چه ترکیبی از هر دو.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کافیه داخل li هر چی دوست دارید بزارید. چه عکس باشه، چه متن و چه ترکیبی از هر دو.

من فقط طول و عرض اسلایدر رو عوض کردم + تعویض باتوم ها ! الان ریخته بهم میشه یه نگاه به فایل زیپ بندازید ؟

اینم استایل :


*{
margin:0;
padding: 0;
background:#372b2a;
}
#container{
position: relative;
margin:auto;
background:url(../../../../xampp/htdocs/wordpress/wp-content/themes/blog/images/bg.jpg);
width:auto;
height:auto;
border-bottom: 1.5px dashed #CCC;
border-top: 1.5px dashed #CCC;
box-shadow:0 4px 6px 2px #2d2322;

}
#slideshow{
position: relative;
margin: auto;
width: 800px;
height: 200px;
padding-top:0px;
}
#slideshow #images{
position: relative;
overflow-x: scroll;
overflow-y: hidden;
}
#images ul{
width: 3000px;
list-style: none;
}
#images li{
float: left;
}
#slideshow a{
position: absolute;
z-index: 10;
width: 30px;
height: 200px;
float: left;
display: none;
}
#slideshow .left{
background-image: url('images/nav-left.png');
margin-left:0px;
}
#slideshow .right{
background-image: url('images/nav-right.png');
right: 0px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از داخل script.js یه 750 داره. طول عکس رو اینجا باید وارد کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از داخل script.js یه 750 داره. طول عکس رو اینجا باید وارد کنید.


$(function(){
var i = 0;

$('#images').css('overflow-x' , 'hidden');
$('#images').scrollLeft(0);
$('#slideshow a').css('display' , 'block');
$('#slideshow a').css('opacity' , '0.0');

window.setInterval(function(){
if(i>=3)
i = -1;
i++;
$('#images').animate({scrollLeft: i*750},500);
}, 5000);

$('#slideshow').mouseenter(function(){
$('#slideshow a').animate({opacity: 1.0}, 300);
});

$('#slideshow').mouseleave(function(){
$('#slideshow a').animate({opacity: 0.0}, 300);
});

$('#slideshow .right').click(function(){
window.clearInterval();
if(i>=3)
i = -1;
i++;
$('#images').animate({scrollLeft: i*750},500);
});

$('#slideshow .left').click(function(){
window.clearInterval();
if(i <= 0)
i = 4;
i--;
$('#images').animate({scrollLeft: i*750},500);
});

});

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

من دنبال اسلایدر سایت https://marvel.com قسمت NEW COMICS میگردم 

اسلایدرش می خواستم لطفا کمک کنید

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری