• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت خبری دارم.

میخوام اخبار را به صورت زنده و لحظه ای نشون بدم.

تو اینترنت جستجو کردم و بالاخره تونستم این کار را بکنم.

اما مشکلی که داره خبرها به صورت ساده اضافه میشوند.

من میخوام وقتی خبر جدیدی اضافه میشه اول background خبر مثلا قرمز باشه و بعد از چند ثانیه به سفید تغییر کنه.

این بخش اخبار زنده سایت منه : http://khabargir.ir/live_news.html

اینها هم نمونه هایی است که در سایت های دیگه دیدم :

http://www.khabarpu.com/pu/zendeh-pu

http://tnews.ir

اگر کسی بتونه کمکی کنه یا بگه حداقل در اینترنت چی باید جستجو کنم ممنون میشم.

التماس دعا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

فعلا بله ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نیاز دارید که با ایجاکس (یا موارد مشابه) کار کنید

که وقتی آدرس جدید اضافه شده در استایل بهش یک رنگ بدید

بعدمثلا با تابع setinterval بعد چند ثانیه بهش رنگ معمولی بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید وقتی لینک ساخته میشه بهش یک id یا کلاس با رنگی که میخوام بدم.

و بعد با تابع

setinterval رنگ اون id یا class را تغیییر بدم.

اینو امتحان کردم. رنگ زمینه سریع عوض میشه.

این یک نمونه است که با جاوا اسکریبت توسط مدیر سایت

وبگو برای من ساخته شده است :


<style type="text/css">
.new{
height:30px;
margin:4px;
background:#FFF;
background:
}
.old{
height:30px;
margin:4px;
background:#CCC;
}
</style>
<script type="text/javascript">
function ChangeColor(id, frame){
var color = '#CCC';
switch(frame){
case 1:
color = "#FFECEC";
break;
case 2:
color = "#FDD";
break;
case 3:
color = "#FFC6C6";
break;
case 4:
color = "#FFB3B3";
break;
case 5:
color = "#FF9F9F";
break;
case 6:
color = "#FF9393";
break;
case 7:
color = "#FF8282";
break;
case 8:
color = "#FF6F6F";
break;
case 9:
color = "#F55";
break;
case 10:
color = "#FF2F2F";
break;
}
if(frame <= 10){
frame++;
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + frame + ");", 100);
}
if(frame == 11){
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + 12 + ");", 1000);
}
if(frame == 12){
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
}
}
</script>
<div class="old" id="new">خبر جدید</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<script type="text/javascript">
ChangeColor('new', 0);
</script>[/right]

[/color]
[color=#282828]

[right]

اگر اینو به jquery تبدیل کنید ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مگه نمی خواهی هر مطلبی منتشر شد بعد ازچند ثانیه تغییر استایل بده اینهمه کد نمی خواد که

این را داخل حلقه بگذار


function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('post<?php the_id();?>').className='class2'},5000);
}
myFunction()

و به لایه مطلب هم آی دی


post<?php the_id(); ?>

بده

دمو

http://jsfiddle.net/bUFCR/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این درسته و کار میکنه.

مشکل اینجاست که یک دفعه تغییر رنگ میدهد.

من میخوام از مثلا قرمز پررنگ به سفید به اهستگی تغییر رنگ بدهد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.class1,.class2 {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}

با تغییر 1.5s زمان تغییر رنگ و با تغییر .2ms زمان توقف قبل از اجرای دستور کم و زیاد می شند (کد css)

اگر منظورتون اینه که 5 ثانیه قرمز باشه 5 ثانیه آبی باشه 5 ثانیه سبز همون کد js را برای سه زمان مورد نظر و سه کلاس متفاوت قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

فعالا سایت بهم ریخته.

بعد از رفع مشکل امتحان میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودشه...

دستتون درد نکنه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم ... نشد !!!

css


<style>
.new {
background:#FF0000;
}
.old {
background:#fff;
}
.new,.old {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}
</style>

کد php که با آجاکس رفرش میشود :


<?php
require_once('core/connect.php');
$cvw=mysql_query("select * from post order by id DESC limit 100");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$id=$raw['id'];
$d=$raw['date'];
echo '<li><i class="icon"></i><a id="news'.$id.'" class="new" href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.make_safe(max_title_lenght($raw['title'])).'</a>';
echo '<span>'.publish_date($d).'</span></li>'."\n";
}
?>
<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ی آژاکسی باید کدjs رو هم به آژاکس بدید

یا کد اسکریپت را به صورت زمینه دلخواه در مطالب بگذارید که همزمان با اجرای آژاکس اونها هم اجرا بشند

یک کار دیگه هم که می تونید بکونید استفاده از تایم استامپ است و مقایسه زمان انتشار و زمان حاضر و برای زیر مثلا 5 دقیقه یک استایل بدید و برای مابقی یک دیگه ولی می دونید که همچین محاسباتی یک سرور و هاستینگ خیلی قدرتمند می خواد معمولا اینکار ها را صاحبان سرور های گردن کلفت برای نشان دادن خودشان بین رقبا انجام می دهند

سرویس های عادی که با منابع معمول وردپرس مشکل دارند در این مواقع منفجر می شند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یک مثال بزنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با راهنمایی های که کردین درست شد.

فقط یک مشکل داره و اون اینه که فقط برای لینک آخر کار میکنه ....

مثلا اگر 4 تا لینک جدید ارسال شود ، فقط آخرین لینک تغییر رنگ میدهد.

لطفا راهنمایی کنید ؟

http://khabargir.ir/live_news.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم نکنید

صبر کنید اگز جناب فخار وقت داشتن پاسختون رو بدن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد باید داخل حلقه باشه


<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

یعنی بعد از


while()

و قبل از


endwhile;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کار رو امتحان کردم.

فرقی نکرد.

من تقریبا میدونم باید چیکار کنم اما برنامه نویسی jquery زیاد بلد نیستم.

مشکل اینجاست که کوئری select که اخبار رو نشون میده داخل یک فایل ریختم و با آژاکس هر چند ثانیه فایل رو لود میکنم.

هر بار که فایل لود میشه تمام استایل ها به حالت اول برمیگردند.

باید جوری باشه که محتوای فایل را بخونه و خبرهای جدید را به صفحه اضافه کنه و قابل تغییر نباشه.

فکر کنم با تابع append یا html بشه این کار را کرد.

اما کار با این 2 تابع رو بلد نیستم.

اگر میشه راهنمایی کنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع addClass امتحان کنید به این صورت

لایه اصلی هر پست را تبدیل کنید به


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdH');?>">

و


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");
if ($data==<?php Date('mdH');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

که قاعدتا باید مطالبی که کمتر از یک ساعت از انتشارشان می گذرد را فیلتر کند و کلاس های لایت بدهد و از باقی کلاس را حذف کند

کد را تست کنید و نتیجه را بفرمایید

منظورتون رو از کاری که می خواهید با با تابعی که گفتید بکنید بفرمایید کدش را می گذارم

اینبار کد اسکریپت خارج از حلقه باید اجرا شود مثلا داخل footer.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این یکی هم نشد.

هر چند ثاینه یک پست ارسال میشود.

این سایت رو ببینید :

http://tnews.ir

دقیقا این کاری که من میخوام را داره انجام میدهد.

من منظورم از تابع هایی که گفتم این بود :

با جی کوئری به هر روشی که میشه به دیتابیس وصل بشیم.

برای بار اول >

100 تا رکورد آخر را واکشی کنیم.

شماره آخرین رکورد ذخیره کنیم.

رکورد های واکشی شده را با تابع

append

یا html در جی کوئری به محتوای صفحه اضافه کنیم.

برای بار دوم به بعد >

از آخرین شماره رکورد گرفته شده به آخر را واکشی کنیم.

نمیدونم منظورم منو فهمیدید یا نه ...

اصلا به هر روشی که میشه این کار رو انجام داد و مشکلات فعلی رو نداشته باشه آموزش بدید...

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد را برای ثانیه تنظیم کنید


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");if ($data==<?php Date('mdHi');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

و


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdHi');?>">

این کد برای هر یک دقیقه باید کار کنه

اگر کلیت فرم کار کرد بگید برای چند ثانیه می خواهید تا کدش را بگذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که با قبلی فرقی نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این یک i اضافه داره که یعنی دقیقه

سایتی که لینک دادید با این کد هر سه ثانیه رفرش می کنه و همیشه اولین پستش رنگش فرق می کنه


<script type="text/javascript">
$(document).load(function () {
window.setInterval("refresh();", 300000);
});</script>

برای تغییر استایل اولین پست هم کافیه در style.css اضافه کنید


.post
{
استایل همه مطالب
}
.post:nth-child(1) {
استایل مطلب اول
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینم کار نکرد.

میخواید دسترسی بهتون بدم خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه را اینجا بذارید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دسترسی ننمی خواد

شما باید تست کنید تا به کد همخون با کدهای سایتتون برسید در واقع من هم باید همین کار را بکنم چون کار کردن یا نکردن کد فقط به کد نویسی سایت شما مربوط می شه و کدها را در html قبلا تست می کنم

کد زیر در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
setTimeout(function(){
location.reload()},10000);
});

</script>

و این کدها در css


.post {
background: #EEE;
border: 1px #aaa solid;
display: block;
width: 50%;
padding: 10px 5%;
margin: 2px 20%;
-khtml-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-moz-transition: all 1s linear .2s;
-o-transition: all 1s linear .2s;
-webkit-transition: all 1s linear .2s;
transition: all 1s linear .2s;
}
.post:first-child,.post:first-child a {
background:#FF3300;
color:#fff;
}

اول با همین دو کد تست کنید اگر کار نکرد

به header.php


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید توجه کنید کد در صورتی کار می کنه که سایت کاملا لود بشه یعنی آی فریم پلاس وان و فیس بوک نداشته باشید یا با وی پی ان چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .