• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از گردهمایی برنامه نویسان ایران   01/05/95

      در مرداد سال گذشته اولین همایش PHP ایران در تهران برگزار شد. ۲۱ مقاله در این همایش تائید شده بود که با توجه به محدودیت‌های موجود ۱۳ مقاله توسط نویسنده‌ها در روز همایش ارائه شد. پس از گذشت حدود یک سال، با توجه به علاقه و درخواست شرکت‌کننده‌های همایش PHP، قرار است گردهمایی بزرگ برنامه‌نویسان ایران و همایش گسترده‌‌تر برنامه‌نویسی با نام Coder Conf برگزار شود. بر این اساس از علاقمندان دعوت می‌شود در این رویداد شرکت کنند. Coder Conf در هر برگزاری بورد‌های مختلفی خواهد داشت، رویداد پیش رو شامل دو بورد Server-side و Client-side خواهد بود. همچنین لازم به توضیح است بورد Server-side متشکل از PHP، Java، Node.js، Python و بورد Client-side شامل HTML، JavaScript و CSS است.     این گردهمایی آخرین پنجشنبه‌ی مرداد ماه ، به تاریخ ۲۸ مرداد در تهران، خیابان انقلاب، بین خیابان ولیعصر و خیابان فلسطین، نبش خیابان برادران مظفر جنوبی (صبا)، پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری، پلاک ۱۱۷۶ برگزار می‌شود.   از شما علاقه‌مندان دعوت می‌شود که در این گردهمایی حضور داشته باشید. شما می‌توانید تا 5 مرداد ماه به صورت زودهنگام و نصف قیمت در همایش ثبت‌نام کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به سایت همایش مراجعه کنید.

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت خبری دارم.

میخوام اخبار را به صورت زنده و لحظه ای نشون بدم.

تو اینترنت جستجو کردم و بالاخره تونستم این کار را بکنم.

اما مشکلی که داره خبرها به صورت ساده اضافه میشوند.

من میخوام وقتی خبر جدیدی اضافه میشه اول background خبر مثلا قرمز باشه و بعد از چند ثانیه به سفید تغییر کنه.

این بخش اخبار زنده سایت منه : http://khabargir.ir/live_news.html

اینها هم نمونه هایی است که در سایت های دیگه دیدم :

http://www.khabarpu.com/pu/zendeh-pu

http://tnews.ir

اگر کسی بتونه کمکی کنه یا بگه حداقل در اینترنت چی باید جستجو کنم ممنون میشم.

التماس دعا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

فعلا بله ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نیاز دارید که با ایجاکس (یا موارد مشابه) کار کنید

که وقتی آدرس جدید اضافه شده در استایل بهش یک رنگ بدید

بعدمثلا با تابع setinterval بعد چند ثانیه بهش رنگ معمولی بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید وقتی لینک ساخته میشه بهش یک id یا کلاس با رنگی که میخوام بدم.

و بعد با تابع

setinterval رنگ اون id یا class را تغیییر بدم.

اینو امتحان کردم. رنگ زمینه سریع عوض میشه.

این یک نمونه است که با جاوا اسکریبت توسط مدیر سایت

وبگو برای من ساخته شده است :


<style type="text/css">
.new{
height:30px;
margin:4px;
background:#FFF;
background:
}
.old{
height:30px;
margin:4px;
background:#CCC;
}
</style>
<script type="text/javascript">
function ChangeColor(id, frame){
var color = '#CCC';
switch(frame){
case 1:
color = "#FFECEC";
break;
case 2:
color = "#FDD";
break;
case 3:
color = "#FFC6C6";
break;
case 4:
color = "#FFB3B3";
break;
case 5:
color = "#FF9F9F";
break;
case 6:
color = "#FF9393";
break;
case 7:
color = "#FF8282";
break;
case 8:
color = "#FF6F6F";
break;
case 9:
color = "#F55";
break;
case 10:
color = "#FF2F2F";
break;
}
if(frame <= 10){
frame++;
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + frame + ");", 100);
}
if(frame == 11){
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + 12 + ");", 1000);
}
if(frame == 12){
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
}
}
</script>
<div class="old" id="new">خبر جدید</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<script type="text/javascript">
ChangeColor('new', 0);
</script>[/right]

[/color]
[color=#282828]

[right]

اگر اینو به jquery تبدیل کنید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مگه نمی خواهی هر مطلبی منتشر شد بعد ازچند ثانیه تغییر استایل بده اینهمه کد نمی خواد که

این را داخل حلقه بگذار


function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('post<?php the_id();?>').className='class2'},5000);
}
myFunction()

و به لایه مطلب هم آی دی


post<?php the_id(); ?>

بده

دمو

http://jsfiddle.net/bUFCR/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این درسته و کار میکنه.

مشکل اینجاست که یک دفعه تغییر رنگ میدهد.

من میخوام از مثلا قرمز پررنگ به سفید به اهستگی تغییر رنگ بدهد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.class1,.class2 {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}

با تغییر 1.5s زمان تغییر رنگ و با تغییر .2ms زمان توقف قبل از اجرای دستور کم و زیاد می شند (کد css)

اگر منظورتون اینه که 5 ثانیه قرمز باشه 5 ثانیه آبی باشه 5 ثانیه سبز همون کد js را برای سه زمان مورد نظر و سه کلاس متفاوت قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

فعالا سایت بهم ریخته.

بعد از رفع مشکل امتحان میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم ... نشد !!!

css


<style>
.new {
background:#FF0000;
}
.old {
background:#fff;
}
.new,.old {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}
</style>

کد php که با آجاکس رفرش میشود :


<?php
require_once('core/connect.php');
$cvw=mysql_query("select * from post order by id DESC limit 100");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$id=$raw['id'];
$d=$raw['date'];
echo '<li><i class="icon"></i><a id="news'.$id.'" class="new" href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.make_safe(max_title_lenght($raw['title'])).'</a>';
echo '<span>'.publish_date($d).'</span></li>'."\n";
}
?>
<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ی آژاکسی باید کدjs رو هم به آژاکس بدید

یا کد اسکریپت را به صورت زمینه دلخواه در مطالب بگذارید که همزمان با اجرای آژاکس اونها هم اجرا بشند

یک کار دیگه هم که می تونید بکونید استفاده از تایم استامپ است و مقایسه زمان انتشار و زمان حاضر و برای زیر مثلا 5 دقیقه یک استایل بدید و برای مابقی یک دیگه ولی می دونید که همچین محاسباتی یک سرور و هاستینگ خیلی قدرتمند می خواد معمولا اینکار ها را صاحبان سرور های گردن کلفت برای نشان دادن خودشان بین رقبا انجام می دهند

سرویس های عادی که با منابع معمول وردپرس مشکل دارند در این مواقع منفجر می شند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با راهنمایی های که کردین درست شد.

فقط یک مشکل داره و اون اینه که فقط برای لینک آخر کار میکنه ....

مثلا اگر 4 تا لینک جدید ارسال شود ، فقط آخرین لینک تغییر رنگ میدهد.

لطفا راهنمایی کنید ؟

http://khabargir.ir/live_news.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم نکنید

صبر کنید اگز جناب فخار وقت داشتن پاسختون رو بدن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد باید داخل حلقه باشه


<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

یعنی بعد از


while()

و قبل از


endwhile;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کار رو امتحان کردم.

فرقی نکرد.

من تقریبا میدونم باید چیکار کنم اما برنامه نویسی jquery زیاد بلد نیستم.

مشکل اینجاست که کوئری select که اخبار رو نشون میده داخل یک فایل ریختم و با آژاکس هر چند ثانیه فایل رو لود میکنم.

هر بار که فایل لود میشه تمام استایل ها به حالت اول برمیگردند.

باید جوری باشه که محتوای فایل را بخونه و خبرهای جدید را به صفحه اضافه کنه و قابل تغییر نباشه.

فکر کنم با تابع append یا html بشه این کار را کرد.

اما کار با این 2 تابع رو بلد نیستم.

اگر میشه راهنمایی کنید ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع addClass امتحان کنید به این صورت

لایه اصلی هر پست را تبدیل کنید به


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdH');?>">

و


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");
if ($data==<?php Date('mdH');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

که قاعدتا باید مطالبی که کمتر از یک ساعت از انتشارشان می گذرد را فیلتر کند و کلاس های لایت بدهد و از باقی کلاس را حذف کند

کد را تست کنید و نتیجه را بفرمایید

منظورتون رو از کاری که می خواهید با با تابعی که گفتید بکنید بفرمایید کدش را می گذارم

اینبار کد اسکریپت خارج از حلقه باید اجرا شود مثلا داخل footer.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این یکی هم نشد.

هر چند ثاینه یک پست ارسال میشود.

این سایت رو ببینید :

http://tnews.ir

دقیقا این کاری که من میخوام را داره انجام میدهد.

من منظورم از تابع هایی که گفتم این بود :

با جی کوئری به هر روشی که میشه به دیتابیس وصل بشیم.

برای بار اول >

100 تا رکورد آخر را واکشی کنیم.

شماره آخرین رکورد ذخیره کنیم.

رکورد های واکشی شده را با تابع

append

یا html در جی کوئری به محتوای صفحه اضافه کنیم.

برای بار دوم به بعد >

از آخرین شماره رکورد گرفته شده به آخر را واکشی کنیم.

نمیدونم منظورم منو فهمیدید یا نه ...

اصلا به هر روشی که میشه این کار رو انجام داد و مشکلات فعلی رو نداشته باشه آموزش بدید...

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد را برای ثانیه تنظیم کنید


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");if ($data==<?php Date('mdHi');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

و


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdHi');?>">

این کد برای هر یک دقیقه باید کار کنه

اگر کلیت فرم کار کرد بگید برای چند ثانیه می خواهید تا کدش را بگذارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این یک i اضافه داره که یعنی دقیقه

سایتی که لینک دادید با این کد هر سه ثانیه رفرش می کنه و همیشه اولین پستش رنگش فرق می کنه


<script type="text/javascript">
$(document).load(function () {
window.setInterval("refresh();", 300000);
});</script>

برای تغییر استایل اولین پست هم کافیه در style.css اضافه کنید


.post
{
استایل همه مطالب
}
.post:nth-child(1) {
استایل مطلب اول
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینم کار نکرد.

میخواید دسترسی بهتون بدم خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه را اینجا بذارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دسترسی ننمی خواد

شما باید تست کنید تا به کد همخون با کدهای سایتتون برسید در واقع من هم باید همین کار را بکنم چون کار کردن یا نکردن کد فقط به کد نویسی سایت شما مربوط می شه و کدها را در html قبلا تست می کنم

کد زیر در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
setTimeout(function(){
location.reload()},10000);
});

</script>

و این کدها در css


.post {
background: #EEE;
border: 1px #aaa solid;
display: block;
width: 50%;
padding: 10px 5%;
margin: 2px 20%;
-khtml-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-moz-transition: all 1s linear .2s;
-o-transition: all 1s linear .2s;
-webkit-transition: all 1s linear .2s;
transition: all 1s linear .2s;
}
.post:first-child,.post:first-child a {
background:#FF3300;
color:#fff;
}

اول با همین دو کد تست کنید اگر کار نکرد

به header.php


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید توجه کنید کد در صورتی کار می کنه که سایت کاملا لود بشه یعنی آی فریم پلاس وان و فیس بوک نداشته باشید یا با وی پی ان چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • عدم فعال شدن css ها و نمایش عکس ها بعد از انتقال برروی سرور
      توسط sam1364tt
      با سلام
      ما ابتدا سایت را روی لوکال بالا آوردیم و متن ها  و عکس هاو ویدیو های هر متن را نیز در سایت وارد کردیم و سپس آدرس  localhost در فیلد های دیتابیس به نام domain اصلی سایت تغییر دادیم و اطلاعات مربوط به دیتابیس را نیز در فایل wp-config تغییر دادیم و در آخر دیتابیس و سایت را روی آدرس اصلی سایتمان بارگذاری کردیم. وقتی در آدرس بار ، آدرس سایتمان را میزنیم متاسفانه فقط متن ها نمایش داده می شود و خبری از css ها و عکس ها نیست و در بخش آدمین هم در قسمت رسانه عکس ها لود نمی شوند.
      آیا این موضوع ربطی به کش سرور دارد ، چرا که حجم سایت بارگذاری شده حدود 1.3 گیگابایت بوده است ؟
      لطفا راهنمایی کنید مشکل چیست؟
      با تشکر .
    • اسم این پوسته چیه؟
      توسط Hose7en
      www.asasaze.ir
      لطفا بگید اسم پوسته این سایت چیه؟
      09306677932
    • مشکل در متاتگ
      توسط tehran98
      با سلام دوستان من یک مشکل دارم
      کل صفحات سایت و مطالب سایتم متا  تگ دارن
      یعنی تو شبکه های اجتماعی اگه ادرس یک مطلب بفرستم توضیحات و عکس مطلب هم زیرش میاد
       
      ولی صفحه اصلی سایتم ادرسشو میفرستم ولی چیزی ازش نشون نمیده
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری برا صفحه اصلی متاتگ بسازم؟
      newsandroid.ir
      ادرس سایتمه
    • ایجاد مطلب بدون اینکه در صفحه ی اصلی بیاد
      توسط arneckoee
      سلام
      من میخواستم مطلب ایجاد کنم بدون اینکه بر روی صفحه ی اصلی بیاد؟
      کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    • تغییر خودکار مسیر لینک به سایت های بیگانه
      توسط rlxj
      سلام
      دامنه ی http://www.aghaj.ir سایت ی هستش که بنده چند وقت پیش راه اندازیش کردم الان مشکلی که باهاش روبرو هستم اینه که وقتی توی گوگل کلمه ی ” پرس وکیوم ” سرچ میشه یکی از مطالب سایت بالا میاد و وقتی کلیک می کنی که وارد سایت بشی وارد یک سایت دیگه میشه که اصلا من توعمرم لینکش رو ندیدم و چندین بار هم روی دامنه ی خود گوگل ریداکت کرد
      کل افزونه ها رو غیر فعال که میکنم مشکل حل میشه ولی هر افزونه که فعال میشه ( هر افزونه ای ) دوباره مشکل پابرجاست
      مشکل از قالب سایت هم نیست – چرا که چندین بار فعال و غیرفعال و با قالب پیش فرض وردپرس تست زدم