• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت خبری دارم.

میخوام اخبار را به صورت زنده و لحظه ای نشون بدم.

تو اینترنت جستجو کردم و بالاخره تونستم این کار را بکنم.

اما مشکلی که داره خبرها به صورت ساده اضافه میشوند.

من میخوام وقتی خبر جدیدی اضافه میشه اول background خبر مثلا قرمز باشه و بعد از چند ثانیه به سفید تغییر کنه.

این بخش اخبار زنده سایت منه : http://khabargir.ir/live_news.html

اینها هم نمونه هایی است که در سایت های دیگه دیدم :

http://www.khabarpu.com/pu/zendeh-pu

http://tnews.ir

اگر کسی بتونه کمکی کنه یا بگه حداقل در اینترنت چی باید جستجو کنم ممنون میشم.

التماس دعا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

فعلا بله ....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نیاز دارید که با ایجاکس (یا موارد مشابه) کار کنید

که وقتی آدرس جدید اضافه شده در استایل بهش یک رنگ بدید

بعدمثلا با تابع setinterval بعد چند ثانیه بهش رنگ معمولی بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید وقتی لینک ساخته میشه بهش یک id یا کلاس با رنگی که میخوام بدم.

و بعد با تابع

setinterval رنگ اون id یا class را تغیییر بدم.

اینو امتحان کردم. رنگ زمینه سریع عوض میشه.

این یک نمونه است که با جاوا اسکریبت توسط مدیر سایت

وبگو برای من ساخته شده است :


<style type="text/css">
.new{
height:30px;
margin:4px;
background:#FFF;
background:
}
.old{
height:30px;
margin:4px;
background:#CCC;
}
</style>
<script type="text/javascript">
function ChangeColor(id, frame){
var color = '#CCC';
switch(frame){
case 1:
color = "#FFECEC";
break;
case 2:
color = "#FDD";
break;
case 3:
color = "#FFC6C6";
break;
case 4:
color = "#FFB3B3";
break;
case 5:
color = "#FF9F9F";
break;
case 6:
color = "#FF9393";
break;
case 7:
color = "#FF8282";
break;
case 8:
color = "#FF6F6F";
break;
case 9:
color = "#F55";
break;
case 10:
color = "#FF2F2F";
break;
}
if(frame <= 10){
frame++;
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + frame + ");", 100);
}
if(frame == 11){
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + 12 + ");", 1000);
}
if(frame == 12){
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
}
}
</script>
<div class="old" id="new">خبر جدید</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<script type="text/javascript">
ChangeColor('new', 0);
</script>[/right]

[/color]
[color=#282828]

[right]

اگر اینو به jquery تبدیل کنید ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مگه نمی خواهی هر مطلبی منتشر شد بعد ازچند ثانیه تغییر استایل بده اینهمه کد نمی خواد که

این را داخل حلقه بگذار


function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('post<?php the_id();?>').className='class2'},5000);
}
myFunction()

و به لایه مطلب هم آی دی


post<?php the_id(); ?>

بده

دمو

http://jsfiddle.net/bUFCR/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این درسته و کار میکنه.

مشکل اینجاست که یک دفعه تغییر رنگ میدهد.

من میخوام از مثلا قرمز پررنگ به سفید به اهستگی تغییر رنگ بدهد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.class1,.class2 {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}

با تغییر 1.5s زمان تغییر رنگ و با تغییر .2ms زمان توقف قبل از اجرای دستور کم و زیاد می شند (کد css)

اگر منظورتون اینه که 5 ثانیه قرمز باشه 5 ثانیه آبی باشه 5 ثانیه سبز همون کد js را برای سه زمان مورد نظر و سه کلاس متفاوت قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

فعالا سایت بهم ریخته.

بعد از رفع مشکل امتحان میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودشه...

دستتون درد نکنه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم ... نشد !!!

css


<style>
.new {
background:#FF0000;
}
.old {
background:#fff;
}
.new,.old {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}
</style>

کد php که با آجاکس رفرش میشود :


<?php
require_once('core/connect.php');
$cvw=mysql_query("select * from post order by id DESC limit 100");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$id=$raw['id'];
$d=$raw['date'];
echo '<li><i class="icon"></i><a id="news'.$id.'" class="new" href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.make_safe(max_title_lenght($raw['title'])).'</a>';
echo '<span>'.publish_date($d).'</span></li>'."\n";
}
?>
<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ی آژاکسی باید کدjs رو هم به آژاکس بدید

یا کد اسکریپت را به صورت زمینه دلخواه در مطالب بگذارید که همزمان با اجرای آژاکس اونها هم اجرا بشند

یک کار دیگه هم که می تونید بکونید استفاده از تایم استامپ است و مقایسه زمان انتشار و زمان حاضر و برای زیر مثلا 5 دقیقه یک استایل بدید و برای مابقی یک دیگه ولی می دونید که همچین محاسباتی یک سرور و هاستینگ خیلی قدرتمند می خواد معمولا اینکار ها را صاحبان سرور های گردن کلفت برای نشان دادن خودشان بین رقبا انجام می دهند

سرویس های عادی که با منابع معمول وردپرس مشکل دارند در این مواقع منفجر می شند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یک مثال بزنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با راهنمایی های که کردین درست شد.

فقط یک مشکل داره و اون اینه که فقط برای لینک آخر کار میکنه ....

مثلا اگر 4 تا لینک جدید ارسال شود ، فقط آخرین لینک تغییر رنگ میدهد.

لطفا راهنمایی کنید ؟

http://khabargir.ir/live_news.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم نکنید

صبر کنید اگز جناب فخار وقت داشتن پاسختون رو بدن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد باید داخل حلقه باشه


<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

یعنی بعد از


while()

و قبل از


endwhile;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کار رو امتحان کردم.

فرقی نکرد.

من تقریبا میدونم باید چیکار کنم اما برنامه نویسی jquery زیاد بلد نیستم.

مشکل اینجاست که کوئری select که اخبار رو نشون میده داخل یک فایل ریختم و با آژاکس هر چند ثانیه فایل رو لود میکنم.

هر بار که فایل لود میشه تمام استایل ها به حالت اول برمیگردند.

باید جوری باشه که محتوای فایل را بخونه و خبرهای جدید را به صفحه اضافه کنه و قابل تغییر نباشه.

فکر کنم با تابع append یا html بشه این کار را کرد.

اما کار با این 2 تابع رو بلد نیستم.

اگر میشه راهنمایی کنید ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع addClass امتحان کنید به این صورت

لایه اصلی هر پست را تبدیل کنید به


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdH');?>">

و


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");
if ($data==<?php Date('mdH');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

که قاعدتا باید مطالبی که کمتر از یک ساعت از انتشارشان می گذرد را فیلتر کند و کلاس های لایت بدهد و از باقی کلاس را حذف کند

کد را تست کنید و نتیجه را بفرمایید

منظورتون رو از کاری که می خواهید با با تابعی که گفتید بکنید بفرمایید کدش را می گذارم

اینبار کد اسکریپت خارج از حلقه باید اجرا شود مثلا داخل footer.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این یکی هم نشد.

هر چند ثاینه یک پست ارسال میشود.

این سایت رو ببینید :

http://tnews.ir

دقیقا این کاری که من میخوام را داره انجام میدهد.

من منظورم از تابع هایی که گفتم این بود :

با جی کوئری به هر روشی که میشه به دیتابیس وصل بشیم.

برای بار اول >

100 تا رکورد آخر را واکشی کنیم.

شماره آخرین رکورد ذخیره کنیم.

رکورد های واکشی شده را با تابع

append

یا html در جی کوئری به محتوای صفحه اضافه کنیم.

برای بار دوم به بعد >

از آخرین شماره رکورد گرفته شده به آخر را واکشی کنیم.

نمیدونم منظورم منو فهمیدید یا نه ...

اصلا به هر روشی که میشه این کار رو انجام داد و مشکلات فعلی رو نداشته باشه آموزش بدید...

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد را برای ثانیه تنظیم کنید


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");if ($data==<?php Date('mdHi');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

و


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdHi');?>">

این کد برای هر یک دقیقه باید کار کنه

اگر کلیت فرم کار کرد بگید برای چند ثانیه می خواهید تا کدش را بگذارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که با قبلی فرقی نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این یک i اضافه داره که یعنی دقیقه

سایتی که لینک دادید با این کد هر سه ثانیه رفرش می کنه و همیشه اولین پستش رنگش فرق می کنه


<script type="text/javascript">
$(document).load(function () {
window.setInterval("refresh();", 300000);
});</script>

برای تغییر استایل اولین پست هم کافیه در style.css اضافه کنید


.post
{
استایل همه مطالب
}
.post:nth-child(1) {
استایل مطلب اول
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینم کار نکرد.

میخواید دسترسی بهتون بدم خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه را اینجا بذارید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دسترسی ننمی خواد

شما باید تست کنید تا به کد همخون با کدهای سایتتون برسید در واقع من هم باید همین کار را بکنم چون کار کردن یا نکردن کد فقط به کد نویسی سایت شما مربوط می شه و کدها را در html قبلا تست می کنم

کد زیر در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
setTimeout(function(){
location.reload()},10000);
});

</script>

و این کدها در css


.post {
background: #EEE;
border: 1px #aaa solid;
display: block;
width: 50%;
padding: 10px 5%;
margin: 2px 20%;
-khtml-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-moz-transition: all 1s linear .2s;
-o-transition: all 1s linear .2s;
-webkit-transition: all 1s linear .2s;
transition: all 1s linear .2s;
}
.post:first-child,.post:first-child a {
background:#FF3300;
color:#fff;
}

اول با همین دو کد تست کنید اگر کار نکرد

به header.php


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید توجه کنید کد در صورتی کار می کنه که سایت کاملا لود بشه یعنی آی فریم پلاس وان و فیس بوک نداشته باشید یا با وی پی ان چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه