• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      به کانال و گروه تلگرام وردپرس پارسی بپیوندید   ۱۶/۰۱/۳۱

      ما هم برای وردپرس‌پارسی کانال تلگرام ایجاد کردیم که شما دوستان می‌تونید عضوش بشید و در جریان آخرین اخبار و جدیدترین اطلاعیه‌های سایت قرار بگیرید ، همینطور شاید مطالبی که از نظرمون جالب باشه رو براتون ارسال کنیم . از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال بشید : https://telegram.me/wp_parsi   همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک :https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA میتونید عضو گروه بشید و با ما در ارتباط باشید .  

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت خبری دارم.

میخوام اخبار را به صورت زنده و لحظه ای نشون بدم.

تو اینترنت جستجو کردم و بالاخره تونستم این کار را بکنم.

اما مشکلی که داره خبرها به صورت ساده اضافه میشوند.

من میخوام وقتی خبر جدیدی اضافه میشه اول background خبر مثلا قرمز باشه و بعد از چند ثانیه به سفید تغییر کنه.

این بخش اخبار زنده سایت منه : http://khabargir.ir/live_news.html

اینها هم نمونه هایی است که در سایت های دیگه دیدم :

http://www.khabarpu.com/pu/zendeh-pu

http://tnews.ir

اگر کسی بتونه کمکی کنه یا بگه حداقل در اینترنت چی باید جستجو کنم ممنون میشم.

التماس دعا

Amir. پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

Amir. imanfakhar Ghasem Paran پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

فعلا بله ....

Amir. پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نیاز دارید که با ایجاکس (یا موارد مشابه) کار کنید

که وقتی آدرس جدید اضافه شده در استایل بهش یک رنگ بدید

بعدمثلا با تابع setinterval بعد چند ثانیه بهش رنگ معمولی بدید

Ghasem Paran imanfakhar پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید وقتی لینک ساخته میشه بهش یک id یا کلاس با رنگی که میخوام بدم.

و بعد با تابع

setinterval رنگ اون id یا class را تغیییر بدم.

اینو امتحان کردم. رنگ زمینه سریع عوض میشه.

این یک نمونه است که با جاوا اسکریبت توسط مدیر سایت

وبگو برای من ساخته شده است :


<style type="text/css">
.new{
height:30px;
margin:4px;
background:#FFF;
background:
}
.old{
height:30px;
margin:4px;
background:#CCC;
}
</style>
<script type="text/javascript">
function ChangeColor(id, frame){
var color = '#CCC';
switch(frame){
case 1:
color = "#FFECEC";
break;
case 2:
color = "#FDD";
break;
case 3:
color = "#FFC6C6";
break;
case 4:
color = "#FFB3B3";
break;
case 5:
color = "#FF9F9F";
break;
case 6:
color = "#FF9393";
break;
case 7:
color = "#FF8282";
break;
case 8:
color = "#FF6F6F";
break;
case 9:
color = "#F55";
break;
case 10:
color = "#FF2F2F";
break;
}
if(frame <= 10){
frame++;
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + frame + ");", 100);
}
if(frame == 11){
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + 12 + ");", 1000);
}
if(frame == 12){
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
}
}
</script>
<div class="old" id="new">خبر جدید</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<script type="text/javascript">
ChangeColor('new', 0);
</script>[/right]

[/color]
[color=#282828]

[right]

اگر اینو به jquery تبدیل کنید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مگه نمی خواهی هر مطلبی منتشر شد بعد ازچند ثانیه تغییر استایل بده اینهمه کد نمی خواد که

این را داخل حلقه بگذار


function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('post<?php the_id();?>').className='class2'},5000);
}
myFunction()

و به لایه مطلب هم آی دی


post<?php the_id(); ?>

بده

دمو

http://jsfiddle.net/bUFCR/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این درسته و کار میکنه.

مشکل اینجاست که یک دفعه تغییر رنگ میدهد.

من میخوام از مثلا قرمز پررنگ به سفید به اهستگی تغییر رنگ بدهد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.class1,.class2 {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}

با تغییر 1.5s زمان تغییر رنگ و با تغییر .2ms زمان توقف قبل از اجرای دستور کم و زیاد می شند (کد css)

اگر منظورتون اینه که 5 ثانیه قرمز باشه 5 ثانیه آبی باشه 5 ثانیه سبز همون کد js را برای سه زمان مورد نظر و سه کلاس متفاوت قرار بدید

Ghasem Paran پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

فعالا سایت بهم ریخته.

بعد از رفع مشکل امتحان میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم ... نشد !!!

css


<style>
.new {
background:#FF0000;
}
.old {
background:#fff;
}
.new,.old {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}
</style>

کد php که با آجاکس رفرش میشود :


<?php
require_once('core/connect.php');
$cvw=mysql_query("select * from post order by id DESC limit 100");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$id=$raw['id'];
$d=$raw['date'];
echo '<li><i class="icon"></i><a id="news'.$id.'" class="new" href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.make_safe(max_title_lenght($raw['title'])).'</a>';
echo '<span>'.publish_date($d).'</span></li>'."\n";
}
?>
<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ی آژاکسی باید کدjs رو هم به آژاکس بدید

یا کد اسکریپت را به صورت زمینه دلخواه در مطالب بگذارید که همزمان با اجرای آژاکس اونها هم اجرا بشند

یک کار دیگه هم که می تونید بکونید استفاده از تایم استامپ است و مقایسه زمان انتشار و زمان حاضر و برای زیر مثلا 5 دقیقه یک استایل بدید و برای مابقی یک دیگه ولی می دونید که همچین محاسباتی یک سرور و هاستینگ خیلی قدرتمند می خواد معمولا اینکار ها را صاحبان سرور های گردن کلفت برای نشان دادن خودشان بین رقبا انجام می دهند

سرویس های عادی که با منابع معمول وردپرس مشکل دارند در این مواقع منفجر می شند

Morteza پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با راهنمایی های که کردین درست شد.

فقط یک مشکل داره و اون اینه که فقط برای لینک آخر کار میکنه ....

مثلا اگر 4 تا لینک جدید ارسال شود ، فقط آخرین لینک تغییر رنگ میدهد.

لطفا راهنمایی کنید ؟

http://khabargir.ir/live_news.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم نکنید

صبر کنید اگز جناب فخار وقت داشتن پاسختون رو بدن

ahadto imanfakhar پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد باید داخل حلقه باشه


<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

یعنی بعد از


while()

و قبل از


endwhile;

Morteza پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کار رو امتحان کردم.

فرقی نکرد.

من تقریبا میدونم باید چیکار کنم اما برنامه نویسی jquery زیاد بلد نیستم.

مشکل اینجاست که کوئری select که اخبار رو نشون میده داخل یک فایل ریختم و با آژاکس هر چند ثانیه فایل رو لود میکنم.

هر بار که فایل لود میشه تمام استایل ها به حالت اول برمیگردند.

باید جوری باشه که محتوای فایل را بخونه و خبرهای جدید را به صفحه اضافه کنه و قابل تغییر نباشه.

فکر کنم با تابع append یا html بشه این کار را کرد.

اما کار با این 2 تابع رو بلد نیستم.

اگر میشه راهنمایی کنید ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع addClass امتحان کنید به این صورت

لایه اصلی هر پست را تبدیل کنید به


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdH');?>">

و


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");
if ($data==<?php Date('mdH');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

که قاعدتا باید مطالبی که کمتر از یک ساعت از انتشارشان می گذرد را فیلتر کند و کلاس های لایت بدهد و از باقی کلاس را حذف کند

کد را تست کنید و نتیجه را بفرمایید

منظورتون رو از کاری که می خواهید با با تابعی که گفتید بکنید بفرمایید کدش را می گذارم

اینبار کد اسکریپت خارج از حلقه باید اجرا شود مثلا داخل footer.php

Ghasem Paran ahadto Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این یکی هم نشد.

هر چند ثاینه یک پست ارسال میشود.

این سایت رو ببینید :

http://tnews.ir

دقیقا این کاری که من میخوام را داره انجام میدهد.

من منظورم از تابع هایی که گفتم این بود :

با جی کوئری به هر روشی که میشه به دیتابیس وصل بشیم.

برای بار اول >

100 تا رکورد آخر را واکشی کنیم.

شماره آخرین رکورد ذخیره کنیم.

رکورد های واکشی شده را با تابع

append

یا html در جی کوئری به محتوای صفحه اضافه کنیم.

برای بار دوم به بعد >

از آخرین شماره رکورد گرفته شده به آخر را واکشی کنیم.

نمیدونم منظورم منو فهمیدید یا نه ...

اصلا به هر روشی که میشه این کار رو انجام داد و مشکلات فعلی رو نداشته باشه آموزش بدید...

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد را برای ثانیه تنظیم کنید


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");if ($data==<?php Date('mdHi');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

و


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdHi');?>">

این کد برای هر یک دقیقه باید کار کنه

اگر کلیت فرم کار کرد بگید برای چند ثانیه می خواهید تا کدش را بگذارم

Ghasem Paran Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که با قبلی فرقی نداره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این یک i اضافه داره که یعنی دقیقه

سایتی که لینک دادید با این کد هر سه ثانیه رفرش می کنه و همیشه اولین پستش رنگش فرق می کنه


<script type="text/javascript">
$(document).load(function () {
window.setInterval("refresh();", 300000);
});</script>

برای تغییر استایل اولین پست هم کافیه در style.css اضافه کنید


.post
{
استایل همه مطالب
}
.post:nth-child(1) {
استایل مطلب اول
}

Morteza Ghasem Paran پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینم کار نکرد.

میخواید دسترسی بهتون بدم خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه را اینجا بذارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دسترسی ننمی خواد

شما باید تست کنید تا به کد همخون با کدهای سایتتون برسید در واقع من هم باید همین کار را بکنم چون کار کردن یا نکردن کد فقط به کد نویسی سایت شما مربوط می شه و کدها را در html قبلا تست می کنم

کد زیر در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
setTimeout(function(){
location.reload()},10000);
});

</script>

و این کدها در css


.post {
background: #EEE;
border: 1px #aaa solid;
display: block;
width: 50%;
padding: 10px 5%;
margin: 2px 20%;
-khtml-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-moz-transition: all 1s linear .2s;
-o-transition: all 1s linear .2s;
-webkit-transition: all 1s linear .2s;
transition: all 1s linear .2s;
}
.post:first-child,.post:first-child a {
background:#FF3300;
color:#fff;
}

اول با همین دو کد تست کنید اگر کار نکرد

به header.php


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید توجه کنید کد در صورتی کار می کنه که سایت کاملا لود بشه یعنی آی فریم پلاس وان و فیس بوک نداشته باشید یا با وی پی ان چک کنید

Ghasem Paran Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • طراحی سایت با HTML 6
      توسط mehrshadmousavi
      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • PHP با نسخه ۷ بروز شد؛ بزرگترین بروزرسانی سال
      توسط mehrshadmousavi
      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • نصب ورد پرس بر روی هاست گیگفا
      توسط abdananbimeh.ir
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
      abdananbimeh.ir
      ahmad.karami@gmail.com
       
    • مشکل در پیدا کردن یک کد در وردپرس و حذف آن
      توسط omid011
      سلام خدمت وردپرسی های عزیز. من از طریق سیستم تبلیغات یک کد پاپ آپ اضاف کردم و سپس از طریق ابزارک ها, تبلیغات رو به سایدبار راست درگ کردم(میدونم این کار غیرحرفه ای بود). الان هم چند روز هست که من تبلیغات رو از سیستم تبلیغات حذف کردم. اما همچنان اون پاپ اپ برای عده ای باز میشه! از سایت سورس گرفتم کد پاپ اپ همچنان وجود داره و خیلی ما رو اذیت میکنه. پشتیبانی نتوست مشکل ما رو حل کنه. خودم هم نتونستم در کدهای قالب پیداش کنم! 
      وردپرس فارسی 4.3.1
      قالب گودنیوز
      کد پاپ آپ مربوط به halalpop هست. در سورس سرچ کنید پیداش میکنید.
      ممنون میشم اساتید ما رو راهنمایی کنند. وبسایت ما هم .danatarinha.ir هست. تشکر
    • خواندن صفحه
      توسط amirap
      با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی
      افزونه ای نصب کردم که سایتم رو ترجمه کرده
      آدرس اصلی سایتم www.yousefitrading.com
      میخوام وقتی آدرس بالا رو زد این سایت باز شه
      www.yousefitrading.com/en