• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از کنفرانس تجربه کاربری شیراز   ۱۶/۰۴/۱۶

      کنفرانس تجربه کاربری شیراز یکی از برنامه‌های علمی جامعه تجربه کاربری شیراز است و با رویکرد «ارتقای کیفیت زندگی» به مدت ۲ روز در روزهای ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۵ در سه بخش سخنرانی‌های ۵۰ دقیقه‌ای، نکات کلیدی و کارگاه برگزار می‌شود. در این کنفرانس تلاش می‌شود با معرفی الگوهای موفق عملی ایران و جهان، روندها و روش‌های علمی با یک نگاه آینده پژوهانه، تاثیر تجربه کاربری در افزایش سطح کیفیت زندگی با اتکا بر افزایش رضایت بخشی در تولید محصولات و خدمات بررسی گردد.     اهداف کنفرانس کشورهای پیشروی جهان از جمله کره جنوبی، مالزی، چین، ایالات متحده، استرالیا و … سالهاست که با بکارگیری تجربه کاربری در طراحی محصولات و خدمات خود به پیشتازان بازار تبدیل شده اند و سهم بزرگی از رقابت جهانی را به خود اختصاص داده اند.   ما در این کنفرانس تلاش می کنیم که با گسترش این تفکر در صنایع، نقشی در شتاب دهی به توسعه و ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان داشته باشیم. برای این منظور چند هدف  را دنبال می‌کنیم:   کارآفرینی و نو ارزش‌ آفرینی با نگرش و تفکر طراحانه ترویج فرهنگ اهمیت به رضایت بخشی در محصولات و خدمات بین تولید کننده و مصرف کننده فراهم کردن زمینه‌های لازم برای ارتقای سطح کیفیت زندگی معرفی و گسترش شبکه متخصصین تجربه کاربری در ایران ارتقاء سطح آگاهی عمومی در شناخت تجربه کاربری و تاثیرات مثبت آن   سخنران ها خانم صنم نصیر پور(استراتژیست طراحی فیوز پراجکت) خانم نازنین اویسی (طراح ارشد Kaiser Permanente ) آقای مصطفی آروند) برنده جایزه جهانی A’Design عالیترین جایزه طراحی صنعتی جهان) داوود تراب زاده ( طراح تجربه کاربری DIGIKALA و نماینده بنیاد طراحی تعامل در ایران ) تورج صابری‌وند ( طراح ارشد DESIGN VAND و پارتنر ROB JANOFF در ایران )     اگر تمایل به شرکت در کنفرانس رو دارید در صورت ثبت نام تا ۵ اردیبهشت از ۳۰% تخفیف بهر‌ه‌مند خواهید شد. اطلاعات بیشتر و ثبت نام : http://uxconference.i  
    • Morteza

      جشن چهار سالگی وردپرس پارسی - برگزار شد   ۱۶/۰۴/۲۳

      وردپرس پارسی که از ابتدای اردیبهشت ۱۳۹۱ فعالیت خودش رو آغاز کرده ، در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ چهار ساله شد و پنجمین سال فعالیتش رو آغاز کرد ، انگار همین چند روز پیش بود که سه ساله شدن وردپرس پارسی رو به همراه دوستانمون جشن گرفتیم . هر طور که بود یک سال دیگر هم گذشت و یک سال دیگر به همراهی و خدمت رسانی به شما دوستان اضافه شد . به همین منظور در روز پنج شنبه به تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲ این مناسبت رو با همراهی و حضور دوستان جشن گرفتیم . متن کامل خبر : جشن چهار سالگی وردپرس پارسی

32 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک سایت خبری دارم.

میخوام اخبار را به صورت زنده و لحظه ای نشون بدم.

تو اینترنت جستجو کردم و بالاخره تونستم این کار را بکنم.

اما مشکلی که داره خبرها به صورت ساده اضافه میشوند.

من میخوام وقتی خبر جدیدی اضافه میشه اول background خبر مثلا قرمز باشه و بعد از چند ثانیه به سفید تغییر کنه.

این بخش اخبار زنده سایت منه : http://khabargir.ir/live_news.html

اینها هم نمونه هایی است که در سایت های دیگه دیدم :

http://www.khabarpu.com/pu/zendeh-pu

http://tnews.ir

اگر کسی بتونه کمکی کنه یا بگه حداقل در اینترنت چی باید جستجو کنم ممنون میشم.

التماس دعا

Amir. پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

imanfakhar Amir. Ghasem Paran پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون فقط اختصاص یک پس زمینه خاص و بعد تغییر اون هست؟

فعلا بله ....

Amir. پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نیاز دارید که با ایجاکس (یا موارد مشابه) کار کنید

که وقتی آدرس جدید اضافه شده در استایل بهش یک رنگ بدید

بعدمثلا با تابع setinterval بعد چند ثانیه بهش رنگ معمولی بدید

Ghasem Paran imanfakhar پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی باید وقتی لینک ساخته میشه بهش یک id یا کلاس با رنگی که میخوام بدم.

و بعد با تابع

setinterval رنگ اون id یا class را تغیییر بدم.

اینو امتحان کردم. رنگ زمینه سریع عوض میشه.

این یک نمونه است که با جاوا اسکریبت توسط مدیر سایت

وبگو برای من ساخته شده است :


<style type="text/css">
.new{
height:30px;
margin:4px;
background:#FFF;
background:
}
.old{
height:30px;
margin:4px;
background:#CCC;
}
</style>
<script type="text/javascript">
function ChangeColor(id, frame){
var color = '#CCC';
switch(frame){
case 1:
color = "#FFECEC";
break;
case 2:
color = "#FDD";
break;
case 3:
color = "#FFC6C6";
break;
case 4:
color = "#FFB3B3";
break;
case 5:
color = "#FF9F9F";
break;
case 6:
color = "#FF9393";
break;
case 7:
color = "#FF8282";
break;
case 8:
color = "#FF6F6F";
break;
case 9:
color = "#F55";
break;
case 10:
color = "#FF2F2F";
break;
}
if(frame <= 10){
frame++;
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + frame + ");", 100);
}
if(frame == 11){
setTimeout("ChangeColor('" + id + "', " + 12 + ");", 1000);
}
if(frame == 12){
document.getElementById(id).style.backgroundColor = color;
}
}
</script>
<div class="old" id="new">خبر جدید</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<div class="old">خبر قدیمی</div>
<script type="text/javascript">
ChangeColor('new', 0);
</script>[/right]

[/color]
[color=#282828]

[right]

اگر اینو به jquery تبدیل کنید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مگه نمی خواهی هر مطلبی منتشر شد بعد ازچند ثانیه تغییر استایل بده اینهمه کد نمی خواد که

این را داخل حلقه بگذار


function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('post<?php the_id();?>').className='class2'},5000);
}
myFunction()

و به لایه مطلب هم آی دی


post<?php the_id(); ?>

بده

دمو

http://jsfiddle.net/bUFCR/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این درسته و کار میکنه.

مشکل اینجاست که یک دفعه تغییر رنگ میدهد.

من میخوام از مثلا قرمز پررنگ به سفید به اهستگی تغییر رنگ بدهد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.class1,.class2 {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}

با تغییر 1.5s زمان تغییر رنگ و با تغییر .2ms زمان توقف قبل از اجرای دستور کم و زیاد می شند (کد css)

اگر منظورتون اینه که 5 ثانیه قرمز باشه 5 ثانیه آبی باشه 5 ثانیه سبز همون کد js را برای سه زمان مورد نظر و سه کلاس متفاوت قرار بدید

Ghasem Paran پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

فعالا سایت بهم ریخته.

بعد از رفع مشکل امتحان میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کردم ... نشد !!!

css


<style>
.new {
background:#FF0000;
}
.old {
background:#fff;
}
.new,.old {
-moz-transition: all 1.5s linear .2ms;
-o-transition:all 15s linear .2ms;
-webkit-transition: all 1.5s linear .2ms;
transition: all 1.5s linear .2ms;
}
</style>

کد php که با آجاکس رفرش میشود :


<?php
require_once('core/connect.php');
$cvw=mysql_query("select * from post order by id DESC limit 100");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$id=$raw['id'];
$d=$raw['date'];
echo '<li><i class="icon"></i><a id="news'.$id.'" class="new" href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.make_safe(max_title_lenght($raw['title'])).'</a>';
echo '<span>'.publish_date($d).'</span></li>'."\n";
}
?>
<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ی آژاکسی باید کدjs رو هم به آژاکس بدید

یا کد اسکریپت را به صورت زمینه دلخواه در مطالب بگذارید که همزمان با اجرای آژاکس اونها هم اجرا بشند

یک کار دیگه هم که می تونید بکونید استفاده از تایم استامپ است و مقایسه زمان انتشار و زمان حاضر و برای زیر مثلا 5 دقیقه یک استایل بدید و برای مابقی یک دیگه ولی می دونید که همچین محاسباتی یک سرور و هاستینگ خیلی قدرتمند می خواد معمولا اینکار ها را صاحبان سرور های گردن کلفت برای نشان دادن خودشان بین رقبا انجام می دهند

سرویس های عادی که با منابع معمول وردپرس مشکل دارند در این مواقع منفجر می شند

Morteza پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

الان با راهنمایی های که کردین درست شد.

فقط یک مشکل داره و اون اینه که فقط برای لینک آخر کار میکنه ....

مثلا اگر 4 تا لینک جدید ارسال شود ، فقط آخرین لینک تغییر رنگ میدهد.

لطفا راهنمایی کنید ؟

http://khabargir.ir/live_news.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا اسپم نکنید

صبر کنید اگز جناب فخار وقت داشتن پاسختون رو بدن

ahadto imanfakhar پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد باید داخل حلقه باشه


<script>
function myFunction()
{
setTimeout(function(){document.getElementById('news<?php $id;?>').className='old'},5000);
}
myFunction()
</script>

یعنی بعد از


while()

و قبل از


endwhile;

Morteza پسند دیده است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کار رو امتحان کردم.

فرقی نکرد.

من تقریبا میدونم باید چیکار کنم اما برنامه نویسی jquery زیاد بلد نیستم.

مشکل اینجاست که کوئری select که اخبار رو نشون میده داخل یک فایل ریختم و با آژاکس هر چند ثانیه فایل رو لود میکنم.

هر بار که فایل لود میشه تمام استایل ها به حالت اول برمیگردند.

باید جوری باشه که محتوای فایل را بخونه و خبرهای جدید را به صفحه اضافه کنه و قابل تغییر نباشه.

فکر کنم با تابع append یا html بشه این کار را کرد.

اما کار با این 2 تابع رو بلد نیستم.

اگر میشه راهنمایی کنید ....

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع addClass امتحان کنید به این صورت

لایه اصلی هر پست را تبدیل کنید به


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdH');?>">

و


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");
if ($data==<?php Date('mdH');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

که قاعدتا باید مطالبی که کمتر از یک ساعت از انتشارشان می گذرد را فیلتر کند و کلاس های لایت بدهد و از باقی کلاس را حذف کند

کد را تست کنید و نتیجه را بفرمایید

منظورتون رو از کاری که می خواهید با با تابعی که گفتید بکنید بفرمایید کدش را می گذارم

اینبار کد اسکریپت خارج از حلقه باید اجرا شود مثلا داخل footer.php

Ghasem Paran ahadto Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این یکی هم نشد.

هر چند ثاینه یک پست ارسال میشود.

این سایت رو ببینید :

http://tnews.ir

دقیقا این کاری که من میخوام را داره انجام میدهد.

من منظورم از تابع هایی که گفتم این بود :

با جی کوئری به هر روشی که میشه به دیتابیس وصل بشیم.

برای بار اول >

100 تا رکورد آخر را واکشی کنیم.

شماره آخرین رکورد ذخیره کنیم.

رکورد های واکشی شده را با تابع

append

یا html در جی کوئری به محتوای صفحه اضافه کنیم.

برای بار دوم به بعد >

از آخرین شماره رکورد گرفته شده به آخر را واکشی کنیم.

نمیدونم منظورم منو فهمیدید یا نه ...

اصلا به هر روشی که میشه این کار رو انجام داد و مشکلات فعلی رو نداشته باشه آموزش بدید...

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد را برای ثانیه تنظیم کنید


<script type="text/javascript">
$(".post").filter(function() {
var $data = $(this).attr("data");if ($data==<?php Date('mdHi');?>)
$(this).addClass("hilight");
else
$(this).removeClass("hilight");
});
</script>

و


<div class="post" data="<?php echo get_the_date('mdHi');?>">

این کد برای هر یک دقیقه باید کار کنه

اگر کلیت فرم کار کرد بگید برای چند ثانیه می خواهید تا کدش را بگذارم

Ghasem Paran Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که با قبلی فرقی نداره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا این یک i اضافه داره که یعنی دقیقه

سایتی که لینک دادید با این کد هر سه ثانیه رفرش می کنه و همیشه اولین پستش رنگش فرق می کنه


<script type="text/javascript">
$(document).load(function () {
window.setInterval("refresh();", 300000);
});</script>

برای تغییر استایل اولین پست هم کافیه در style.css اضافه کنید


.post
{
استایل همه مطالب
}
.post:nth-child(1) {
استایل مطلب اول
}

Morteza Ghasem Paran پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینم کار نکرد.

میخواید دسترسی بهتون بدم خودتون امتحان کنید و بعد نتیجه را اینجا بذارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دسترسی ننمی خواد

شما باید تست کنید تا به کد همخون با کدهای سایتتون برسید در واقع من هم باید همین کار را بکنم چون کار کردن یا نکردن کد فقط به کد نویسی سایت شما مربوط می شه و کدها را در html قبلا تست می کنم

کد زیر در footer.php


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
setTimeout(function(){
location.reload()},10000);
});

</script>

و این کدها در css


.post {
background: #EEE;
border: 1px #aaa solid;
display: block;
width: 50%;
padding: 10px 5%;
margin: 2px 20%;
-khtml-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
-webkit-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;
-moz-transition: all 1s linear .2s;
-o-transition: all 1s linear .2s;
-webkit-transition: all 1s linear .2s;
transition: all 1s linear .2s;
}
.post:first-child,.post:first-child a {
background:#FF3300;
color:#fff;
}

اول با همین دو کد تست کنید اگر کار نکرد

به header.php


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید توجه کنید کد در صورتی کار می کنه که سایت کاملا لود بشه یعنی آی فریم پلاس وان و فیس بوک نداشته باشید یا با وی پی ان چک کنید

Ghasem Paran Morteza پسند شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • افزایش آپلود در هاست خریداری شده
      توسط mohammadhercoles62
      سلام من یک هاست خریداری کردم که متاسفانه نمی شود بیشتر از 20 مگ حجم آپلود کرد بر روی وردپرسی که روی هاست نصب کردم چکار کنم که افزایش حجمی بدهم و کدام هاستی است که بتوان  با حجم بالا در از طریق ورد پرس آپلود کرد از نرم افزارهای فایل زیلا و  غیره هم استفاده کرده ام اما ورد پرس من آنها را نمی شناسد و فقط فایلهایی که از طریق خود ورد پرس آپلود می شوند را می شناسد و فایلهایی که از طریق نرم افزار فایل زیلا آپلودکردم را نمی شناسد هاست من هم می گوید هاستها اشتراکی می باشد و امکان افزایش حجم آپلود وجود ندارد راهنمایی بفرمایید چکار کنم ؟
    • تغییر ابزارک ها بر حسب دسته بندی ووکامرس
      توسط afshinz
      سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه
      من یه فروشگاه دارم که 4 تا محصول داره و هر محصولش هم دسته بندی کاملا مستقل داره که دسته بندیش رو با استفاده از ابزارک ها تو فروشگاه قرار میدم
      من محصولات  رو تو منوی اصلی سایت گذاشتم و میخوام وقتی رو هر کدوم کلیک میشه، تو فروشگاه ابزارک دسته بندی مربوط به خودش رو نشون بده
      یعنی با توجه به دسته بندی ووکامرس(اگه مثلا دسته بندی محصول 1 بود) اون ابزارک مربوط به محصول 1 داخل فروشگاه نشون داده بشه و اگه محصول 2 بود دسته بندی محصول 2
      ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری اینکار رو انجام بدم
       
    • توابع styleها
      توسط شنتیا
      باسلام.
      من دارم یک پوسته وردپرس با بوت استرپ مینویسم اما وقتی پوسته رو به وردپرس ست می کنم توابع js و بوت استرپ کار نمیکنه چجوری باید فایلهای js و بوت استرپ رو به هدر اعمال کنم ؟؟؟
      تابع استایل رو میدونم که چجوری فراخوانی میشه (bloginfo('styilesheet_url'
      اما برا js و بوت استرپ نمیدونم .ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟؟
    • نمایش مطلب
      توسط neo_zipbat
      سلام دوستان
      یک پلاگین میخوام که اخبار و یا مطالب سایتمو به شکل زیر نشون بده
      با تشکر

    • اضافه کردن Sidebar به صفحات
      توسط saeidza
      با سلام
       
      من قالب آلاسکا دارم http://goo.gl/g7X8rM 
      در صفحاتی که طراح برام صفحه ایجاد کرده، آپشن Sidebar هست که میشه تنظیم کرد کدوم سایت‌بار باید نمایش داده بشه، اما زمانی که خودم برگه ایجاد میکنم ، هیچ آپشنی برای sidebar اضافه کردن نیست.
      این تنظیمات در کادری به اسم Page meta box هست.
       
      امکانش هست کمک کنید من چیکار باید بکنم؟
       
      با سپاس.