• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
MJP

حذف پست های قدیمی و راه اندازی مجدد سایت مثل روز اول

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان خوبم، امیوارم حالتون خوب باشه.

من روزی که سایتم رو افتتاح کردم هیچ چیز بلد نبودم و به همین خاطر الان از 80-90 تا مطالب سایتم میخواهم تقریبا 50-60 تاشون رو کلا حذف کنم. و بعدا خودم بشینم اونایی که لازم هستن رو مجددا ارسال کنم. (نمیخوام همون مطالب رو ویرایش کنم)

اما حذف کردن مطالب که باعث افت رنک و مشکلات دیگه میشه. حالا میخواستم ببینم ایا راه حلی هست که من بتونم با استفاده از روش یا افزونه یا هر چیزی کاری کنم که انگار سایت دوباره تاسیس شده؟ مثل افزونه ریدایرکت یا یه چیزی که به سایت آسیب نرسونه

خلاصه لطفا کمکم کنید

مچکرم

ویرایش شده در توسط mjp
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر حال مطلبی که حذف بشه مسائل بعدی خودش رو داره - می تونید پست های مورد نظرتون رو خصوصی و یا پیش نویس کنید - گرچه به هر حال لینک تگ ها و آرشیو دسته ها تا مدت ها در کش جستجوگرها باقی خواهند ماند

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر حال مطلبی که حذف بشه مسائل بعدی خودش رو داره - می تونید پست های مورد نظرتون رو خصوصی و یا پیش نویس کنید - گرچه به هر حال لینک تگ ها و آرشیو دسته ها تا مدت ها در کش جستجوگرها باقی خواهند ماند

داداش من میخواستم به نحوی این کار رو انجام بدم که اون مشکلات رو نداسته باشم.

نمیدونم حالا با استفاده از افزونه ریدایرکت یا یه چیزی که به سایت آسیب نرسونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید وقتی برگه ای حذف بشه

در نتیجه محتوا هم حذف میشه

این برای سایت تاثیر منفی دارد

در نتیجه آدرسی هم دیگر نیست

404

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا با استفاده از افزونه ریدایرکت یا یه چیزی که به سایت آسیب نرسونه

حالا فکر نکنم با این تعداد مطلب رنک خاصی داشته باشید .

همه چیز هم گوگل نیست !

با افزونه های ریدایرکشن مشکلتون حل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید وقتی برگه ای حذف بشه

در نتیجه محتوا هم حذف میشه

این برای سایت تاثیر منفی دارد

در نتیجه آدرسی هم دیگر نیست

404

بله میدونم اما میخواستم ببینم راه دیگه ای پیشنهاد میکنید که آسیب کمتری برسونه؟

حالا فکر نکنم با این تعداد مطلب رنک خاصی داشته باشید .

همه چیز هم گوگل نیست !

با افزونه های ریدایرکشن مشکلتون حل میشه

رنک فعلا 1 هستش اما به احتمال زیاد با آپدیت بعدی گوگل رنک 2 رو بگیریم.

حالا ممکنه از افزونه های ریدایرکشن، یه نمونه معرفی کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حتی اگر بخوام مطالب رو به صفحه اصلی ریدایرکت کنم باز هم مشکل ایجاد میشه؟

ببینید من هر طور شده باید اون مطالب و محتویات هاست رو حرف کنم! عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید یه کاری کنم آسیب کمتری به سایتم برسه.

جای دوری نمیره. ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حتی اگر بخوام مطالب رو به صفحه اصلی ریدایرکت کنم باز هم مشکل ایجاد میشه؟

ببینید من هر طور شده باید اون مطالب و محتویات هاست رو حرف کنم! عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید یه کاری کنم آسیب کمتری به سایتم برسه.

جای دوری نمیره. ممنون

منظور بنده از نظر رتبه و جایگاه بود نه " پیج رنک "

شما از همون افزونه های ریدایرکشن 404 باید استفاده بکنید

راه دیگه ای نداریم .

ضرر نمیکنید خیالتون راحت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور بنده از نظر رتبه و جایگاه بود نه " پیج رنک "

شما از همون افزونه های ریدایرکشن 404 باید استفاده بکنید

راه دیگه ای نداریم .

ضرر نمیکنید خیالتون راحت

داداش مطمئن باشم؟

چه مدت طول میکشه که همه ارور ها اوکی بشن؟

راستی بقیه دوستان هم نظرشون همینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش مطمئن باشم؟

چه مدت طول میکشه که همه ارور ها اوکی بشن؟

راستی بقیه دوستان هم نظرشون همینه؟

راه دیگه ای ندارید همین راه نصب کردن افزونه براتون بهترین کاره !

مدتش هم بسته به تعداد ارورها هست

توی گوگل وبمستر میتونید درخواست بدید برای بازبینی مجدد تا سریعتر انجام بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه دیگه ای ندارید همین راه نصب کردن افزونه براتون بهترین کاره !

مدتش هم بسته به تعداد ارورها هست

توی گوگل وبمستر میتونید درخواست بدید برای بازبینی مجدد تا سریعتر انجام بشه

ممنون از شما فقط دو تا سوال:

چطوری توی گوگل وبمستر درخواست بازبینی بدم؟

و بعد اینکه لینک افزونه رو اگر ممکنه ارسال کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما فقط دو تا سوال:

چطوری توی گوگل وبمستر درخواست بازبینی بدم؟

و بعد اینکه لینک افزونه رو اگر ممکنه ارسال کنید

خواهش میکنم

برای بازبینی :

برید به قسمت crawl در وبمستر گوگل اونجا همه چی رو خودش گذاشته برای url ها مشکلات و .....

-------------------

افزونه 404 :

http://wordpress.org/plugins/auto-redirect-404

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنها راه باقی مانده اینه که بجای حذف اصلاح کنیبد یعنی مطلب سرجاش بمونه و محتواش رو به صورت دلخواه تغییر بدید که کار سخت و وقت گیریه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }