poorguy0

تاریخ امروز و آخرین بروزرسانی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. این سایت منه. صفحه ی اولش اچ تی ام اله و سایت اصلی با ورد پرسه.

من یه کدی، چیزی میخوام که تاریخ امروز، و تاریخ آخرین بروزرسانیه سایت اصلیمو (وردپرسیه) توی صفحه ی اول (اچ تی ام اله) نشون بده و خودکار آپدیت بشه. یعنی نیازی نباشه که دستی تنظیمش کرد.

ممنون میشم کمک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما صفحه ی اولیه که با html هست رو یه یکی از صفحات وردپرس تبدیل کنید ( مثلا home.php ) ... بعد از اون کدهای php تاریخ امروز رو خیلی ساده میتونید بذارید و همچنین تاریخ بروز رسانی رو میتونید از کد افزونه ی آماره استفاده کنید .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همچنین تاریخ بروز رسانی رو میتونید از کد افزونه ی آماره استفاده کنید .

فکر کنم این کد به کارتون بیاد




<? if(get_the_modified_date() != get_the_date()): ?>
<p>آخرین بروزرسانی در <? echo jdate(get_option('date_format'),strtotime(get_the_modified_date())); ?>.</p>
<? else: ?>
<p>منتشر شده در <? the_date(); ?>.</p>
<? endif; ?>

این افزونه

http://wordpress.org.../last-modified/

با شرت کات زیر هم میتونید استفاده بکنید

<?php mdv_last_modified(); ?>

ویرایش شده در توسط Amir.
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما صفحه ی اولیه که با html هست رو یه یکی از صفحات وردپرس تبدیل کنید ( مثلا home.php ) ... بعد از اون کدهای php تاریخ امروز رو خیلی ساده میتونید بذارید و همچنین تاریخ بروز رسانی رو میتونید از کد افزونه ی آماره استفاده کنید .

چجوری این کارو کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون چیزی که شما میخواین محاسبه وردپرسی در خارج از حلقه و همچنین خارج از وردپرس هست - شدنیه اما زیاد جالب نیست - روش پست 2 به راحتی جوابتونو میده.

برگه ایی با هر طراحی دلخواه تهیه کنید - حتی می تونید برای این برگه قالب جدا بنویسید - بعد این برگه رو در منوی تنظیمات به عنوان برگه اول سایتتون تعیین کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون چیزی که شما میخواین محاسبه وردپرسی در خارج از حلقه و همچنین خارج از وردپرس هست - شدنیه اما زیاد جالب نیست - روش پست 2 به راحتی جوابتونو میده.

برگه ایی با هر طراحی دلخواه تهیه کنید - حتی می تونید برای این برگه قالب جدا بنویسید - بعد این برگه رو در منوی تنظیمات به عنوان برگه اول سایتتون تعیین کنید.

مرسی. منم همینو میخوام.

فقط نمیدونم باید چیکار کنم. این قالبم اچ تی ام اله. چیکارش کنم؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب یه فایل به اسم مثلاً my-home.php بسازید و درون پوشه ی قالبتون ذخیره کنید و درونش کدهای زیر رو قرار بدید:


<?php
/*
Template Name: My Home Page
*/
get_header(); ?>
<div id="container">
<div id="content" role="main">
// در اینجا کدهای اچ تی ام ال را وارد کنید و نیز هر کد پی اج پی مورد نظرتون رو
// البته دقت کنید که آی دی ها و کلاس های استایل فایل اچ تی ام ال رو در فایل استایل وردپرس منتقل کنید
</div><!-- #content -->
</div><!-- #container -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

بعد به افزودن برگه برید و برگه ایی به هر اسم دلخواه اما با قالب My Home Page ایجاد کنید و در آخر این برگه ی جدید رو از منوی "تنظیمات - خواندن" به عنوان صفحه اول سایتتون انتخاب کنید

ویرایش شده در توسط isk
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان تاپیک را متناسب با موضوع انتخاب کنید

میتوانید از custom page استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/233-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/70-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-template-page/

و اون رو با iframe یا jquery در صفحه اول نمایش دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد