• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من داخل صفحه اصلیم ی اسکرولر گذاشتم منتها هر کاری میکنم کار نمیکنه.همه فایل های js رو هم فراخوانی کردم.ممنون

صفحه مذکور

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه اسکرولر اسلایدر وسط منظورتونه خوب شما باید عکس های تو اسلایدر رو float بدین تا مشکلتون حل شه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چون شما در صفحه به جز اسکرولر ، اسلایدر هم دارید ، به خاطر تداخل جی کوئری هاست ... از اول کدهاتون شروع کنید ، تک تک لینک فایل های جاوا رو حذف کنید ، با حذف یکی از فایل ها اسکرولر درست میشه ... اگر مشکل تداخل از یکی بودنه کتابخانه ها باشه ، با حذف یکی از فایل های جاوا هم اسکرولر درست کار میکنه ، هم اسلایدر ... اما اگه درست نشه ، مجبورید از اسکرولر های مشابه استفاده کنید که تداخل نداشته باشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورژن 1.3.2 جی کوئری رو می خواد

توصیه به استفاده اش نمی کنم چون کار باهاش مشکله و کتابها را باید هر سری با تغییر کدها عوض کنید ولی اگر می خواهید اجراش کنید از

http://www.htmldrive.net/items/show/244/amazon-style-image-and-title-scroller-with-jQuery

جی کوئری سازگارش را بگیرید و جاگذاری کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش اگه اسکرولر کار کنه میخوام داخلش کوئری جایگزین کنم که تصاویر شاخص رو نشون بده

اتفاقا این رو از همین لینک دانلود کردم.جی کوئری که خودش داخلش گذاشته 1.9.2 هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ای که لینک دادم رو با دقت بخونید خط دوم :

<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.3.2.min.js"></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط BahramElf
      سلام
      من قالب سایت رو تازه عوض کردم. مشکلی که هست اینکه سایت یه جور خیلی بدی و کند اسکرول میشه، انگار تیک میزنه و گیر داره، تو تنظیمات و اینور و اونور خیلی بررسی کردم چیزی پیدا نشد. نکتش اینجاست اول که صفحه باز میشه و در حال لود شدن هست مشکلی نیست و اسکرول هم درست انجام میشه، اما به محض کامل شدن لود صفحه مشکل اسکرول ایجاد میشه. آدرس سایت:
      www.javaherlux.com
      ممنون میشم یه نگاه بندازین و راه حلی اگه داره راهنمایی کنید.
    • توسط sajjadmp
      بعد از مدت ها سلام .
      یه فکری به نظرم رسیده که به درد من میخوره میخوام ببینم برنامه نویسای عزیز میتونن عملیش کنن یا نه ، البته بعید میدونم اینجا به نتیجه برسم .
      میخوام ببینم میشه با کد نویسی قابلیتیو به وجود اورد که توی نوشته ها بعد از اسکرول کردن و گذشتن از یک پاراگراف ، اسکرول بار یه مکثی بکنه .
      یه قابلیتی شبیه lazy load ولی با این تفاوت که اینجوری کل متن به یه اسلایدر تبدیل میشه .
      اگه با کدنویسی میشه لطفا راهنمایی کنید به نظر من که جالبه .
      با تشکر
    • توسط runy
      سلام دوستان
      من یه تم طراحی کردم . نمودونم چرا و از کجای کد نویسی من از چپ اسکرول میخوره .
      کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
      http://masjedali.com/
    • توسط reza_yki
      سلام دوستان من دنبال روشی می گردم که به جای صفحه بندی مطلب از اسکرول بار استفاده بشه به شرطی که کاربر بر روی بیشتر کلیک کنه
      مثل این تم:


      http://themes.industrialthemes.com/?theme=techwise

      قسمت load more رو توجه کنید با این روش فقط مطلب بیشتر اضافه میشه و صفحه کلا لود نمیشه
      ممونن
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان سلام
      با استفاده از کد زیر میشه به یک المان وقتی که ارتفاع صفحه 500 پیکسل شد یک class اضافه کرد و در بقیه موارد هم این کلاس را حذف کرد.


      $(window).scroll(function() {
      var scroll = $(window).scrollTop();
      if (scroll >= 500) {
      $(".clearHeader").addClass("darkHeader");
      } else {
      $(".clearHeader").removeClass("darkHeader");
      }
      });

      اما من می خواهم با توجه به ارتفاع والد اون المان, این کلاس ها افزوده و حذف بشند. البته ارتفاع المان والد هم متغییر هست.