• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من داخل صفحه اصلیم ی اسکرولر گذاشتم منتها هر کاری میکنم کار نمیکنه.همه فایل های js رو هم فراخوانی کردم.ممنون

صفحه مذکور

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگه اسکرولر اسلایدر وسط منظورتونه خوب شما باید عکس های تو اسلایدر رو float بدین تا مشکلتون حل شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چون شما در صفحه به جز اسکرولر ، اسلایدر هم دارید ، به خاطر تداخل جی کوئری هاست ... از اول کدهاتون شروع کنید ، تک تک لینک فایل های جاوا رو حذف کنید ، با حذف یکی از فایل ها اسکرولر درست میشه ... اگر مشکل تداخل از یکی بودنه کتابخانه ها باشه ، با حذف یکی از فایل های جاوا هم اسکرولر درست کار میکنه ، هم اسلایدر ... اما اگه درست نشه ، مجبورید از اسکرولر های مشابه استفاده کنید که تداخل نداشته باشه .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورژن 1.3.2 جی کوئری رو می خواد

توصیه به استفاده اش نمی کنم چون کار باهاش مشکله و کتابها را باید هر سری با تغییر کدها عوض کنید ولی اگر می خواهید اجراش کنید از

http://www.htmldrive.net/items/show/244/amazon-style-image-and-title-scroller-with-jQuery

جی کوئری سازگارش را بگیرید و جاگذاری کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش اگه اسکرولر کار کنه میخوام داخلش کوئری جایگزین کنم که تصاویر شاخص رو نشون بده

اتفاقا این رو از همین لینک دانلود کردم.جی کوئری که خودش داخلش گذاشته 1.9.2 هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو صفحه ای که لینک دادم رو با دقت بخونید خط دوم :

<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.3.2.min.js"></script>
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rosi
      سلام دوستان بنده بعد از مدت ها امدم یه قالب واسه وردپرس بنویسم
      در  منو ها از این پلاگین ها برای اسکرول در تگ خاصی
        scrollIt.js
      scrollIt.min.js
      استفاده کردم.ولی مشکل اونجاست که وقتی میخوام منو هارو واسه وردپرس درج کنم  طبعتا چون تگ li  پاک میشه.کد از کار میوفته.
      الان باید چیکار کنم.
      باید از افزونه استفاده کنم به صورت دستی امکان نداره.
    • توسط miraziz
      سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

      آدرس سایت: http://echolalia.ir/
    • توسط PejmanDesigner
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانم .
      من مشکلی دارم که با جستجو نتونستم به جواب برسم شاید مواردی که جستجو می کردم اشتباه بوده .
      من می خوام در قسمت منو ها لینکی بزارم که صفحه جدیدی رو باز نکنه و به قسمت های مختلف در همون صفحه بره .
      من یک وب سایت تک صفحه دارم و برگه جدیدی ندارم . ولی می خوام با کلیک بر روی قسمت های مختلف منو بازدید کننده مستقیم اسکرول بشه به همون موقعیت .
      حالا دو سوال دارم در این رابطه
      اول اینکه ایا افزونه ای هست که این کار رو انجام بده ؟ یا اینکه باید کدی رو وارد کنم ؟ (لطفا در صورت داشتن کد ، علاوه بر کد نحوه قرار گیری هم توضیح داده شود)
      دوم اینکه اون طوری که من خیلی وقت پیش ها شنیدم مقدار پیکسل میگیره این کد که کجا اسکرول بشه ، حالا سوالم اینجاست که ما پیکسل بدیم داخل این کد ها یا افزونه آیا درحالت رسپانسیو مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
    • توسط BahramElf
      سلام
      من قالب سایت رو تازه عوض کردم. مشکلی که هست اینکه سایت یه جور خیلی بدی و کند اسکرول میشه، انگار تیک میزنه و گیر داره، تو تنظیمات و اینور و اونور خیلی بررسی کردم چیزی پیدا نشد. نکتش اینجاست اول که صفحه باز میشه و در حال لود شدن هست مشکلی نیست و اسکرول هم درست انجام میشه، اما به محض کامل شدن لود صفحه مشکل اسکرول ایجاد میشه. آدرس سایت:
      www.javaherlux.com
      ممنون میشم یه نگاه بندازین و راه حلی اگه داره راهنمایی کنید.
    • توسط sajjadmp
      بعد از مدت ها سلام .
      یه فکری به نظرم رسیده که به درد من میخوره میخوام ببینم برنامه نویسای عزیز میتونن عملیش کنن یا نه ، البته بعید میدونم اینجا به نتیجه برسم .
      میخوام ببینم میشه با کد نویسی قابلیتیو به وجود اورد که توی نوشته ها بعد از اسکرول کردن و گذشتن از یک پاراگراف ، اسکرول بار یه مکثی بکنه .
      یه قابلیتی شبیه lazy load ولی با این تفاوت که اینجوری کل متن به یه اسلایدر تبدیل میشه .
      اگه با کدنویسی میشه لطفا راهنمایی کنید به نظر من که جالبه .
      با تشکر