shayan

بالا رفتن یک قسمت وقتی موس میاد روش

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از CSS میشه اینکار کرد این الان دقیق کجاست ؟ منو های بالای سایته یا نه یک جای دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

این موردی که شما بیان کردید مرتبط با بادس پرس نیست و باید در بخش مربوطه تاپیک می زدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه همینجا پاسخ بدید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای چپ و راست بردنه با سی اس اس هنگام هاور،


transition-timing-function: ease;
transition-timing-function: ease, linear;
transition-timing-function: cubic-bezier(0.6, 0.1, 0.15, 0.8);

نمشه حالا چپ و راست بره؟؟ :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی واقعا کسی نبود که این تاپیک ر گزارش بده تا منتقل کنیم؟!

کسی میتونه ربطش با بادی پرس رو بگه؟

منتقل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

دوست عزیز این مواردی که گفتید رو قبلا تست کرده بودم جواب نداد

آیا روش دیگه ای هم هست؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه در حال طراحی قالب با لوکال هاست هستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فراموش کردن فکر کنم

شما حتما باید این کد رو هم قرار بدید :

position:relative;

یعنی اینجوری میشه :


.کلاس مورد نظر:hover {
top:-10px;
position:relative;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیلیییی ممنون انجام شد

حالا میخوام سرعت بالا پایین رفتنشو کم کنم باید چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار transition را بیشتر کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فقط روی سرعت تعویض رنگ تاثیر میزاره

کدهای استایل من:


#text a:hover{
text-decoration:none;
color:#FFF;
top:-10px;
position:relative;
-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/
padding:3px 3px 3px 3px;
transition:0.8s;

میخوام سرعت حرکتش رو کم کنم

و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در هر بخش اعم از رنگ و سرعت با تغییر transitionباید عوض بشه

البته شما مقدار top رو هم کم و زیاد کنید این سرعت تغییر میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من مقدار top رو کم منم خب طبیعتا کمتر بالا میره

من نمیخوام اینجوری بشه

من کدی استایلمو اون بالا زدم اگه میشه بفرمایید کدوم یکی از اون transition رو تغییر بدم تا این اتفاق رخ بده

یا اینکه اصلا نیاز به یکی دیگه از transition ها داره؟

در ضمن به این سوال هم که بالا مطرح کرده بودم پاسخ بدید

"و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)"

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس اون بخش رو بدید تا در عمل ببینم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دارم رو لوکال هاست کار میکنم

آدرس آنلاین ندارم متاسفانه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرم خیلی غیر عادی هست که که top را منفی دادند :)

اینطوری قرار بدید بهتره


position:relative;
bottom:10px;

و این که دوست عزیز برای این که بقیه تکون نخورند استایل اصلی را هم به این صورت در بیارید


position:relative;
bottom:0px;

برای کم و زیاد کردن سرعت هم مقدار transition را زیاد کنید

کد پایانی این میشه


#text a {
position: relative;
bottom: 0px;
}
#text a:hover {
position: relative;
bottom: 10px;
text-decoration: none;
color: #FFF;
-webkit-transition: all 1s ease-in-out;
-moz-transition: all 1s ease-in-out;
-ms-transition: all 1s ease-in-out;
-o-transition: all 1s ease-in-out;
transition: all 1s ease-in-out;
padding: 3px;
}

باید متذکر بشم که بیشتر مواقع کد های margin و padding برای تگ a تاثیر نداره برای همین برای شما عمل نمی کرده می تونیستید به صورت span استفاده کنید

و این که این کدی که دادم سرعت 1 ثانیه داره می توانید تغییر بدید و بهتره از ease-in-out استفاده کنید هم شامل رفت و برگشت میشه هم ظاهر کار را زیبا می کنه

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com