• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
shayan

بالا رفتن یک قسمت وقتی موس میاد روش

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

ویرایش شده در توسط shayan
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از CSS میشه اینکار کرد این الان دقیق کجاست ؟ منو های بالای سایته یا نه یک جای دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

این موردی که شما بیان کردید مرتبط با بادس پرس نیست و باید در بخش مربوطه تاپیک می زدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه همینجا پاسخ بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای چپ و راست بردنه با سی اس اس هنگام هاور،


transition-timing-function: ease;
transition-timing-function: ease, linear;
transition-timing-function: cubic-bezier(0.6, 0.1, 0.15, 0.8);

نمشه حالا چپ و راست بره؟؟ :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی واقعا کسی نبود که این تاپیک ر گزارش بده تا منتقل کنیم؟!

کسی میتونه ربطش با بادی پرس رو بگه؟

منتقل شد

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

دوست عزیز این مواردی که گفتید رو قبلا تست کرده بودم جواب نداد

آیا روش دیگه ای هم هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه در حال طراحی قالب با لوکال هاست هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فراموش کردن فکر کنم

شما حتما باید این کد رو هم قرار بدید :

position:relative;

یعنی اینجوری میشه :


.کلاس مورد نظر:hover {
top:-10px;
position:relative;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیلیییی ممنون انجام شد

حالا میخوام سرعت بالا پایین رفتنشو کم کنم باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار transition را بیشتر کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این فقط روی سرعت تعویض رنگ تاثیر میزاره

کدهای استایل من:


#text a:hover{
text-decoration:none;
color:#FFF;
top:-10px;
position:relative;
-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/
padding:3px 3px 3px 3px;
transition:0.8s;

میخوام سرعت حرکتش رو کم کنم

و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در هر بخش اعم از رنگ و سرعت با تغییر transitionباید عوض بشه

البته شما مقدار top رو هم کم و زیاد کنید این سرعت تغییر میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من مقدار top رو کم منم خب طبیعتا کمتر بالا میره

من نمیخوام اینجوری بشه

من کدی استایلمو اون بالا زدم اگه میشه بفرمایید کدوم یکی از اون transition رو تغییر بدم تا این اتفاق رخ بده

یا اینکه اصلا نیاز به یکی دیگه از transition ها داره؟

در ضمن به این سوال هم که بالا مطرح کرده بودم پاسخ بدید

"و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)"

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس اون بخش رو بدید تا در عمل ببینم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دارم رو لوکال هاست کار میکنم

آدرس آنلاین ندارم متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنظرم خیلی غیر عادی هست که که top را منفی دادند :)

اینطوری قرار بدید بهتره


position:relative;
bottom:10px;

و این که دوست عزیز برای این که بقیه تکون نخورند استایل اصلی را هم به این صورت در بیارید


position:relative;
bottom:0px;

برای کم و زیاد کردن سرعت هم مقدار transition را زیاد کنید

کد پایانی این میشه


#text a {
position: relative;
bottom: 0px;
}
#text a:hover {
position: relative;
bottom: 10px;
text-decoration: none;
color: #FFF;
-webkit-transition: all 1s ease-in-out;
-moz-transition: all 1s ease-in-out;
-ms-transition: all 1s ease-in-out;
-o-transition: all 1s ease-in-out;
transition: all 1s ease-in-out;
padding: 3px;
}

باید متذکر بشم که بیشتر مواقع کد های margin و padding برای تگ a تاثیر نداره برای همین برای شما عمل نمی کرده می تونیستید به صورت span استفاده کنید

و این که این کدی که دادم سرعت 1 ثانیه داره می توانید تغییر بدید و بهتره از ease-in-out استفاده کنید هم شامل رفت و برگشت میشه هم ظاهر کار را زیبا می کنه

ویرایش شده در توسط mehdiraized
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.