• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
shayan

بالا رفتن یک قسمت وقتی موس میاد روش

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از CSS میشه اینکار کرد این الان دقیق کجاست ؟ منو های بالای سایته یا نه یک جای دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

این موردی که شما بیان کردید مرتبط با بادس پرس نیست و باید در بخش مربوطه تاپیک می زدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه همینجا پاسخ بدید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای چپ و راست بردنه با سی اس اس هنگام هاور،


transition-timing-function: ease;
transition-timing-function: ease, linear;
transition-timing-function: cubic-bezier(0.6, 0.1, 0.15, 0.8);

نمشه حالا چپ و راست بره؟؟ :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی واقعا کسی نبود که این تاپیک ر گزارش بده تا منتقل کنیم؟!

کسی میتونه ربطش با بادی پرس رو بگه؟

منتقل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

دوست عزیز این مواردی که گفتید رو قبلا تست کرده بودم جواب نداد

آیا روش دیگه ای هم هست؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه در حال طراحی قالب با لوکال هاست هستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فراموش کردن فکر کنم

شما حتما باید این کد رو هم قرار بدید :

position:relative;

یعنی اینجوری میشه :


.کلاس مورد نظر:hover {
top:-10px;
position:relative;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیلیییی ممنون انجام شد

حالا میخوام سرعت بالا پایین رفتنشو کم کنم باید چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار transition را بیشتر کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فقط روی سرعت تعویض رنگ تاثیر میزاره

کدهای استایل من:


#text a:hover{
text-decoration:none;
color:#FFF;
top:-10px;
position:relative;
-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/
padding:3px 3px 3px 3px;
transition:0.8s;

میخوام سرعت حرکتش رو کم کنم

و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)

ویرایش شده در توسط shayan

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در هر بخش اعم از رنگ و سرعت با تغییر transitionباید عوض بشه

البته شما مقدار top رو هم کم و زیاد کنید این سرعت تغییر میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من مقدار top رو کم منم خب طبیعتا کمتر بالا میره

من نمیخوام اینجوری بشه

من کدی استایلمو اون بالا زدم اگه میشه بفرمایید کدوم یکی از اون transition رو تغییر بدم تا این اتفاق رخ بده

یا اینکه اصلا نیاز به یکی دیگه از transition ها داره؟

در ضمن به این سوال هم که بالا مطرح کرده بودم پاسخ بدید

"و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)"

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس اون بخش رو بدید تا در عمل ببینم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دارم رو لوکال هاست کار میکنم

آدرس آنلاین ندارم متاسفانه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرم خیلی غیر عادی هست که که top را منفی دادند :)

اینطوری قرار بدید بهتره


position:relative;
bottom:10px;

و این که دوست عزیز برای این که بقیه تکون نخورند استایل اصلی را هم به این صورت در بیارید


position:relative;
bottom:0px;

برای کم و زیاد کردن سرعت هم مقدار transition را زیاد کنید

کد پایانی این میشه


#text a {
position: relative;
bottom: 0px;
}
#text a:hover {
position: relative;
bottom: 10px;
text-decoration: none;
color: #FFF;
-webkit-transition: all 1s ease-in-out;
-moz-transition: all 1s ease-in-out;
-ms-transition: all 1s ease-in-out;
-o-transition: all 1s ease-in-out;
transition: all 1s ease-in-out;
padding: 3px;
}

باید متذکر بشم که بیشتر مواقع کد های margin و padding برای تگ a تاثیر نداره برای همین برای شما عمل نمی کرده می تونیستید به صورت span استفاده کنید

و این که این کدی که دادم سرعت 1 ثانیه داره می توانید تغییر بدید و بهتره از ease-in-out استفاده کنید هم شامل رفت و برگشت میشه هم ظاهر کار را زیبا می کنه

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...
       
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط omidba
      سلام دوستان
      مشکل من اینه که از وقتی افزونه parsidate رو نصب کردم و کد هاش رو استفاده کردم تمام تاریخ ها رو به تاریخ روز نشون میده و نمیدونم مشکلش رو چطور میتونم برطرف کنم
      اینم یه نمونه از کدی که مشکل داره:
      <p class="date"><?php the_time(parsidate('j F Y')); ?></p>