shayan

بالا رفتن یک قسمت وقتی موس میاد روش

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

ویرایش شده در توسط shayan
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از CSS میشه اینکار کرد این الان دقیق کجاست ؟ منو های بالای سایته یا نه یک جای دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

این موردی که شما بیان کردید مرتبط با بادس پرس نیست و باید در بخش مربوطه تاپیک می زدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه همینجا پاسخ بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای چپ و راست بردنه با سی اس اس هنگام هاور،


transition-timing-function: ease;
transition-timing-function: ease, linear;
transition-timing-function: cubic-bezier(0.6, 0.1, 0.15, 0.8);

نمشه حالا چپ و راست بره؟؟ :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی واقعا کسی نبود که این تاپیک ر گزارش بده تا منتقل کنیم؟!

کسی میتونه ربطش با بادی پرس رو بگه؟

منتقل شد

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

دوست عزیز این مواردی که گفتید رو قبلا تست کرده بودم جواب نداد

آیا روش دیگه ای هم هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه در حال طراحی قالب با لوکال هاست هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فراموش کردن فکر کنم

شما حتما باید این کد رو هم قرار بدید :

position:relative;

یعنی اینجوری میشه :


.کلاس مورد نظر:hover {
top:-10px;
position:relative;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیلیییی ممنون انجام شد

حالا میخوام سرعت بالا پایین رفتنشو کم کنم باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار transition را بیشتر کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این فقط روی سرعت تعویض رنگ تاثیر میزاره

کدهای استایل من:


#text a:hover{
text-decoration:none;
color:#FFF;
top:-10px;
position:relative;
-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/
padding:3px 3px 3px 3px;
transition:0.8s;

میخوام سرعت حرکتش رو کم کنم

و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در هر بخش اعم از رنگ و سرعت با تغییر transitionباید عوض بشه

البته شما مقدار top رو هم کم و زیاد کنید این سرعت تغییر میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من مقدار top رو کم منم خب طبیعتا کمتر بالا میره

من نمیخوام اینجوری بشه

من کدی استایلمو اون بالا زدم اگه میشه بفرمایید کدوم یکی از اون transition رو تغییر بدم تا این اتفاق رخ بده

یا اینکه اصلا نیاز به یکی دیگه از transition ها داره؟

در ضمن به این سوال هم که بالا مطرح کرده بودم پاسخ بدید

"و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)"

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس اون بخش رو بدید تا در عمل ببینم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دارم رو لوکال هاست کار میکنم

آدرس آنلاین ندارم متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنظرم خیلی غیر عادی هست که که top را منفی دادند :)

اینطوری قرار بدید بهتره


position:relative;
bottom:10px;

و این که دوست عزیز برای این که بقیه تکون نخورند استایل اصلی را هم به این صورت در بیارید


position:relative;
bottom:0px;

برای کم و زیاد کردن سرعت هم مقدار transition را زیاد کنید

کد پایانی این میشه


#text a {
position: relative;
bottom: 0px;
}
#text a:hover {
position: relative;
bottom: 10px;
text-decoration: none;
color: #FFF;
-webkit-transition: all 1s ease-in-out;
-moz-transition: all 1s ease-in-out;
-ms-transition: all 1s ease-in-out;
-o-transition: all 1s ease-in-out;
transition: all 1s ease-in-out;
padding: 3px;
}

باید متذکر بشم که بیشتر مواقع کد های margin و padding برای تگ a تاثیر نداره برای همین برای شما عمل نمی کرده می تونیستید به صورت span استفاده کنید

و این که این کدی که دادم سرعت 1 ثانیه داره می توانید تغییر بدید و بهتره از ease-in-out استفاده کنید هم شامل رفت و برگشت میشه هم ظاهر کار را زیبا می کنه

ویرایش شده در توسط mehdiraized
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده