shayan

بالا رفتن یک قسمت وقتی موس میاد روش

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

ویرایش شده در توسط shayan
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از CSS میشه اینکار کرد این الان دقیق کجاست ؟ منو های بالای سایته یا نه یک جای دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

من میخوام وقتی موس رو بردم رو یکی از این موارد زیر که در عکس نمایش داده میشه یکم بیاد بالا

البته یکم باید بیارمش پایین تر(نسبت به عکس)

یا در جاهای دیگه به سمت چپ یا راست حرکت کنه

اگر راه حل سی اس اسی هست بگید...

دقیقا باید چیکار کنم؟

خواهشا کامل توضیح بدید

پیشاپیش از کمکتون ممنون

13756983911.png

این موردی که شما بیان کردید مرتبط با بادس پرس نیست و باید در بخش مربوطه تاپیک می زدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه همینجا پاسخ بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این برای چپ و راست بردنه با سی اس اس هنگام هاور،


transition-timing-function: ease;
transition-timing-function: ease, linear;
transition-timing-function: cubic-bezier(0.6, 0.1, 0.15, 0.8);

نمشه حالا چپ و راست بره؟؟ :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی واقعا کسی نبود که این تاپیک ر گزارش بده تا منتقل کنیم؟!

کسی میتونه ربطش با بادی پرس رو بگه؟

منتقل شد

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد ها در فایل استایل قالب استفاده کنید :

وقتی که موس روش میره چه شکلی بشه :


.classname:hover{
style
}

برای بالا رفتن :


padding-bottom:10px;

یا


margin-bottom:10px;

برای رفتن به چپ :


margin-right:10px;

برای زیبایی کار بهتر است در اخر هر استایل کد زیر رو اضافه کنید . ( چه معمولی و چه هاور ) :


-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/

اگر ادرس انلاین رو بدید بهتر میتونم کد رو بهتون بدم

دوست عزیز این مواردی که گفتید رو قبلا تست کرده بودم جواب نداد

آیا روش دیگه ای هم هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه در حال طراحی قالب با لوکال هاست هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فراموش کردن فکر کنم

شما حتما باید این کد رو هم قرار بدید :

position:relative;

یعنی اینجوری میشه :


.کلاس مورد نظر:hover {
top:-10px;
position:relative;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خیلیییی ممنون انجام شد

حالا میخوام سرعت بالا پایین رفتنشو کم کنم باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار transition را بیشتر کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این فقط روی سرعت تعویض رنگ تاثیر میزاره

کدهای استایل من:


#text a:hover{
text-decoration:none;
color:#FFF;
top:-10px;
position:relative;
-moz-transition:0.5s;/*Moz*/
-webkit-transition:0.5s;/*Webkit*/
-ms-transition:0.5s;/*Ms*/
-o-transition:0.5s;/*O*/
padding:3px 3px 3px 3px;
transition:0.8s;

میخوام سرعت حرکتش رو کم کنم

و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در هر بخش اعم از رنگ و سرعت با تغییر transitionباید عوض بشه

البته شما مقدار top رو هم کم و زیاد کنید این سرعت تغییر میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من مقدار top رو کم منم خب طبیعتا کمتر بالا میره

من نمیخوام اینجوری بشه

من کدی استایلمو اون بالا زدم اگه میشه بفرمایید کدوم یکی از اون transition رو تغییر بدم تا این اتفاق رخ بده

یا اینکه اصلا نیاز به یکی دیگه از transition ها داره؟

در ضمن به این سوال هم که بالا مطرح کرده بودم پاسخ بدید

"و دیگر این که بالا پایین رفتنش روی بقیه موارد تاثیر نزاره(یه خورده اونا رو هم به حرکت در میاره)"

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس اون بخش رو بدید تا در عمل ببینم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دارم رو لوکال هاست کار میکنم

آدرس آنلاین ندارم متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنظرم خیلی غیر عادی هست که که top را منفی دادند :)

اینطوری قرار بدید بهتره


position:relative;
bottom:10px;

و این که دوست عزیز برای این که بقیه تکون نخورند استایل اصلی را هم به این صورت در بیارید


position:relative;
bottom:0px;

برای کم و زیاد کردن سرعت هم مقدار transition را زیاد کنید

کد پایانی این میشه


#text a {
position: relative;
bottom: 0px;
}
#text a:hover {
position: relative;
bottom: 10px;
text-decoration: none;
color: #FFF;
-webkit-transition: all 1s ease-in-out;
-moz-transition: all 1s ease-in-out;
-ms-transition: all 1s ease-in-out;
-o-transition: all 1s ease-in-out;
transition: all 1s ease-in-out;
padding: 3px;
}

باید متذکر بشم که بیشتر مواقع کد های margin و padding برای تگ a تاثیر نداره برای همین برای شما عمل نمی کرده می تونیستید به صورت span استفاده کنید

و این که این کدی که دادم سرعت 1 ثانیه داره می توانید تغییر بدید و بهتره از ease-in-out استفاده کنید هم شامل رفت و برگشت میشه هم ظاهر کار را زیبا می کنه

ویرایش شده در توسط mehdiraized
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم