• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamad13

تداخل توضیح دسته با سایدبار

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای دسته هام توضیح نوشتم که تو هر دسته نشون داده بشه و از category_description( ) استفاده کردم ، الان مشکلی که دارم اینه که ساید بارم میره پایین نمایش داده میشه، یعنی تو صفحه‌ی هر دسته، اول توضیح دسته نمایش داده میشه، بعد نوشته‌های اون دسته(تا اینجا ساید بار سمت راست خالیه) بعد از همه‌ی اینه تازه سایدبار اون پایین نمایش داده میشه، مثل این صفحه: http://mirasfarda.org/?cat=4

باید چیکار کنم که توضیح دسته(یعنی ()category_description) این تداخل رو ایجاد نکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان کلا سایت شما بهم ریخته

شما مطمئن هستید که توضیح دسته ها این مشکل رو ایجاد کرده؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تست کردم.

مشکل اینه که نمیدونم چه جوری از

()category_description استفاده کنم تا نوشته های دسته بعد توضیحات دسته تو صفحه بیان(نه روی توضیحات) و اینکه ساید بار هم جاش تغییر نکنه وقتی توضیحات و نوشته میاد.

چون کدنویسی زیاد بلد نیستم نمیدونم از کلاس و تابع هاش چه جوری استفاده کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالتی که اول سایتتون داشته و درست بوده رو برگردان کنید تا سایت رو درست ببینیم و بعد در اون مورد و جای کد بهتون توضیح بدیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالتی که اول سایتتون داشته و درست بوده رو برگردان کنید تا سایت رو درست ببینیم و بعد در اون مورد و جای کد بهتون توضیح بدیم

ممنون

من برگردوندم به حالت قبلی

الان دیگه توضیحات نمایش داده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب الان بهم ریختگی نیست

حالا شما کد اون بخشی که میخواین توضیحات بیاد رو بزارید اینجا تا طبق کد بشه کمک کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.برای نشون دادن توضیحات از کد <?php echo category_description( ); ?> استفاده می کنم، یه کلاس به اسم des هم تعریف کردم که بتونم به توضیحات تو صفحه style شکل بدم.("class="des)

اینارو چه جوری بذارم که تداخل نکنن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور بنده رو متوجه نشدید

کجا میخواین این توضیحات نمایش داده بشه؟ جایگان این توضیحات کجاست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور بنده رو متوجه نشدید

کجا میخواین این توضیحات نمایش داده بشه؟ جایگان این توضیحات کجاست؟

سمت چپ ساید بار، بالای نوشته‌ها، پایین منو.

یعنی پایین منو، سمت چپ ساید بار، اول این توضیح دسته بیاد، بعد نوشته ها زیرش بیان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پوسته رو باز کنید (در بخش آرشیو)

بعد از بخش <div id="main"> اون توضیحات رو بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پوسته منظورتون index.php هستش؟ یا کجا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل پوسته منظورتون index.php هستش؟ یا کجا؟

نه منظور در archive.php هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی اینکه مگه نباید تغییرات رو تو فایل category.php اعمال کنم؟ چون که من می خوام تو دسته ها توضیحات اضافه بشه

یکیم اینکه

<div id="main"> نه تو فایل archive هست، نه تو فایل category

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا توی هدر باید باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله پیدا کردم

ولی باز هم وقتی می خوام استایل بدم، توضیحات و نوشته ها روی هم می‌افتن.

یعنی من یه کلاس به اسم des تعریف می‌کنم و کدم رو توی اون قرار می‌دم و بعد

<div id="main"> این میارم:

<div id="main">

<div class="des"><?php echo category_description( ); ?>

</div>

بعد وقتی تو فایل style قیافه میدم، توضیحات میوفتن رو نوشته‌ها:

.des {

font-size:12px;

width: 570px;

text-align: right;

height:21px;

line-height:20px;

margin-right:20px;

text-align : justify

; text-justify : auto

}

یعنی قبل از اینکه استایل بدم مشکلی نیست ولی بعدش ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید عکسی از بهم ریختگی بزارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید


.des {
display:block;
font-size:12px;
width: 570px;
text-align: right;
min-height:21px;
padding:3px;
clear:both;
line-height:20px;
margin-right:20px;
text-align : justify ;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از آقای استاد و آقا مرتضی، با کدهای بالا درست شد.

واقعا ممنون 8))

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری