SM-Mahdavi

مربعی کردن کلیه عکس های سایت با جی کوئری

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خوام زمانی بارگذاری قالب کلیه عکس های سایت به حالت مربعی در بیان که برای تصویر پست کامل قرار بگیرن. بعضی عکس ها که غیر مربعی هستند برای تصویر پست کامل نمیان.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

width و height را با css تنظیم کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می خوام مثلا اگه عکس 400*520 بود بشه 400*400. خودش اتوماتیک مربع بشه. اندازه عکس ها که یکسان نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس ها را در یبک دیو مربع با خاصیت اور فلو برابر هیدن قرار بدید


<div class="imgdiv"><img src="" /></div>

و


.imgdiv {
width:400px;
height:400px;
display:inline-block;
overflow:hidden;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن می تونی برای قالب تصویر شاخص تعریف کنی با قرار دادن کدهایی شبیه


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support('post-thumbnails'); // Add Thumbnail Theme Support
add_image_size( 'large', 700, '', true ); // Large Thumbnail
add_image_size( 'medium', 400, 400, true ); // Medium Thumbnail
add_image_size( 'small', 120, '', true ); // Small Thumbnail
add_image_size( 'custom-size', 700, 200, true ); // Custom Thumbnail Size call using the_post_thumbnail('custom-size');
}

در فایل functions.php و قرار دادن کدهایی شبیه


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('medium');} ?>

در محل مورد نظر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری