• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
lawgostar

تابلوی اعلانات

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من مثل تصویر زیر می خواهم یه تابلو اعلانات و یه ایا می دانید در بالای سیاتم بزارم لطفا کدش را بدهید

http://up98.org/upload/server1/02/j/n56jxq3443sgf9nkjga.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<p>روش ساده برای تابلوی اعلانات:


Newsbox{
width: 500px;
hight: 150px;
background: #000000;
}

و بعد در هر جا که خواستی به نمایش در بیاد فراخوانی کن و..

برای آیا میدانید هم افزونه زیر رونصب کن و مثل اعلانات یه بکگراند واسش بذار.افزونه جملات تصادفی:

http://wordpress.org...otes-collection

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تابلود اعلانات ارا توی استایل باید بزارم و بعد با <p> فراخوانی کنم ؟ برای فراخوانی باید چیبزارم دیگه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای فراخوانی :

div class="Newsbox">متن/div>

راستی قبل از کد اولی که بهت گفت یه نقطه باید بذاری. یعنی بشه:

.Newsbox

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فراخوانی کردم تابول اعلانات را اما نشد یعنی کد زیر را در استایل دادم


.Newsbox{
width: 500px;
hight: 150px;
background: #000000;
}

و این کد را اونجا که میخاستم


div class="Newsbox">متن/div>

چیکار کنم .

و اون افزونه را با <p> خالی فراخوانی کنم یا چیزی دیگه هم باید بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد دوم قبل از هر div یه علامت

&ltبذار.

افزونه رو هم با کدی که سایتش گفته باید فراخوانی کنی.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به کد زیر اگر میشه یه کادر رنگی بدید


.Newsbox{
width: 500px;
hight: 150px;
background: #000000;
}

افزونه را هم با این


quotescollection_quote()

فرخوانی میکنم اما فقط همین متن انگلیسی را توی سایت نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه درست شد اما بازم مثل کد تابلو اعلانات کادر قشنگی نداره واسه دادن کادر باید چه کدی بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کادر

border-color: #0000ff ;

اضافه کنید.

برای افزونه: کدش در صفحه زیر هست:

http://wordpress.org/support/topic/plugin-quotes-collection-add-two-quotes-to-a-page-in-seperate-php-calls

همچنین از طریق ابزارک هم فعال میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده اون کدشا خودت بده اینا 4 تا کده من نمیدونم کدوما بزارم خودتون بزارید اینجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


.Newsbox{
width: 500px;
hight: 150px;
background: #000000 ;
border-color: #0000ff;
}

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور کد افزونه بود که گفتید برم توی سایتش رفتم لونجا چندتا کد بود اما نمیدونم کدومشا بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید به طور دستی وارد کنید برایتان کدی نوشتم که اگر به کارتان می آید استفاده کنید...#

پیش نمایش

دانلود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه درست شد اما بازم مثل کد تابلو اعلانات کادر قشنگی نداره واسه دادن کادر باید چه کدی بزارم؟

سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم سری به آدرس http://border-image.com بزنید در این سایت به راحتی می تونید کادر هر عکسی را قاب متن خود نمایید همچنین سایت http://border-radius.com ابزار گردبر نمودن کادر را در اختیارتان می گذارد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید به طور دستی وارد کنید برایتان کدی نوشتم که اگر به کارتان می آید استفاده کنید...#

پیش نمایش

دانلود

فایل ایندکسش هست حالا باید چه کدی را فرخوان بدهم در مکانی که می خواهم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سورس صفحه رو نگاه کنید آقا امید از این کد استفاده کردن


<div id="board"><div id="btitle">تابلو اعلانات</div>
<ul>
<li><a href="#">متن اول</a></li>
<li><a href="#">متن دوم</a></li>
<li><a href="#">متن سوم</a></li>
</ul>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل ایندکسش هست حالا باید چه کدی را فرخوان بدهم در مکانی که می خواهم

کد های موجود در استایل را در استایل قالب خود و کد زیر را در مکانی که قصد نمایش تابلو را دارید اضافه کنید:


<div id="board"><div id="btitle">تابلو اعلانات</div>
<ul>
<li><a href="#">متن اول</a></li>
<li><a href="#">متن دوم</a></li>
<li><a href="#">متن سوم</a></li>
</ul>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اضافه کردم و درج شد توی سیات اما مثل تصویر دارای جدول و خط نیست

توی سایتم نگاه کنید و راهکار بدید

اون خطا میاد با کنترا f 5 اما پشت زمینه سایت کاملا ابی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه سایتتون واسه من باز نمیشه و منظورتون رو از مورد اول رو متوجه نشدم

اما واسه پس زمینه این کد رو از توی استایلی که آقا امید محبت کردند حذف کنید


body {
margin: 50px 0px;
padding: 0px;
text-align: center;
background: #06F;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما برای من باز نمی شود!نیاز به اضافه کردن کد زیر نیست.پاک کنید که بگ گراند به حالت قبل برگردد...#


body {
margin: 50px 0px;
padding: 0px;
text-align: center;
background: #06F;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای افزونه ایا می دانید که اشاره شد کسی کد فراخوانش را میتونه اینجا درج کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم افزونه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


?php quotescollection_quote();?>

----------اصلاح: اول کد یه علامت > کم داره.

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا کادر بخواهم بدم باید چی بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری