• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mehrabi

درج لینک منبع با انتقال دهنده لینک و واکنش گوگل

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه اساتید و دوستان

سؤالاتی داشتم توی نت هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم توی انجمن هم هم.

جایی هم بهتر از اینجا پیدا نکردم. اینجا هم خوب پاسخ داده میشه هم سریع. هم به جواب ها مطمئنم چون توسط افراد متخصص پاسخ داده می شه.

اول هم ببخشید چون سؤالاتم زیاد هست.

فرض کنید من یه سایتی دارم شبیه سایت wordpressi.ir که توسط ربات مطالب کپی می شه و ادامه مطلب لینک می شه به سایت اصلی. گاهی هم خودم مطالبی از سایت های دیگه که خیلی عالیه کپی می کنم و لینک می دم به سایت اصلی. (خودم همه مطلب رو کپی می کنم.)

البته این رو قسمت توی یه ساب دامین ایجاد کردم و در قسمت اصلی سایت مطالب خودم منتشر می شه.

سؤالم اینجاست که اگه لینک به سایت منبع رو با iframe توی سایت خودم باز کنم (یعنی منبع ماسک دار باشه. همون انتقال دهنده های لینک رایج توی اکثر سایت ها) مثلا اینطور


http://go.site.com/index.php?url=http://www.site2.com/

1. آیا این کار تأثیر منفی روی سئو داره؟

2. واکنش گوگل چیه؟ سایتو به عنوان متقلب می شناسه؟

3. آیا باید لینک رو مستقیم وارد کنم تا به عنوان منبع شناخته بشه یا همین کار هم درج منبع حساب می شه؟

سؤالاتی دیگه هم هست:

4. آیا کلا لینک های خارجی اثر بد روی سایت و سئو داره؟ مثلا لینک های منبع.

5. بین محتواها فرقی می کنه؟

6. ربطی به تعداد لینک های خارجی داره؟

7. اگه از نوفالو استفاده کنیم چطور؟

یه سؤال دیگه:

اگه لینک منبع رو نوفالو کنیم چطور؟ واکنش گوگل؟

همه این مطالب با توجه به اینکه سایت اصلی در حال کار هست و کپی خودکار توی زیر دامنه هست.

این کار کار درستیه یا بهتره یه سایت مجزا برای این کار ایجاد کنم؟

معذرت که خیلی طولانی شد و بازم تشکر از همه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1. آیا این کار تأثیر منفی روی سئو داره؟

نظرها متفاوت هست!

2. واکنش گوگل چیه؟ سایتو به عنوان متقلب می شناسه؟

تقلب خیر

3. آیا باید لینک رو مستقیم وارد کنم تا به عنوان منبع شناخته بشه یا همین کار هم درج منبع حساب می شه؟

منبع آدرس نیاز داره

4. آیا کلا لینک های خارجی اثر بد روی سایت و سئو داره؟ مثلا لینک های منبع.

خیر

5. بین محتواها فرقی می کنه؟

یعنی چی؟ بیشتر توضیح بدید

6. ربطی به تعداد لینک های خارجی داره؟

چی به تعداد لینک داره؟ سئو؟

7. اگه از نوفالو استفاده کنیم چطور؟

؟!

اگه لینک منبع رو نوفالو کنیم چطور؟ واکنش گوگل؟

مثل بقیه آدرس هایی که نوفالو میکنید با شما رفتار میکنه

همه این مطالب با توجه به اینکه سایت اصلی در حال کار هست و کپی خودکار توی زیر دامنه هست.

این کار کار درستیه یا بهتره یه سایت مجزا برای این کار ایجاد کنم؟

نشر شخصی من این هست که برای تست روی یک سایت دیگه برید

چون ما هنوز هم در خم کوچه اول گوگلیم :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید

خیلی خیلی ممنون که جواب فرمودید

سؤال اصلیم موند که:

اگه این کارو بکنم (منبع تو سایت خودم باز بشه با iframe) از نظر گوگل و موتورهای دیگه، منبع درج شده یا خیر؟

(یعنی آدرس منبع رو اینطور بنویسم:


http://go.mysite.com/index.php?url=http://www.source.com/

1. آیا این کار تأثیر منفی روی سئو داره؟

نظرها متفاوت هست!

اگه ممکنه بفرمایید نظر شما چیه؟

اگه لینک منبع رو نوفالو کنیم چطور؟ واکنش گوگل؟

مثل بقیه آدرس هایی که نوفالو میکنید با شما رفتار میکنه

خوب بقیه آدرس ها چطور با ما رفتار می کنه؟ (توجه که لینک منبع هست ها)

اگه منبع نوفالو بشه انگار اصلا منبع درج نشده! درسته؟

اصلا یه سؤال دیگه. دقیقا کار نوفالو چیه؟ به موتور میگه لینک رو ولش؟ یا... ؟

بازم ممنون و یه دنیا تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگه این کارو بکنم (منبع تو سایت خودم باز بشه با iframe) از نظر گوگل و موتورهای دیگه، منبع درج شده یا خیر؟

گوگل به اینصورت چطور باید تشخیص بده؟ فکر نمیکنم

اگه ممکنه بفرمایید نظر شما چیه؟

نظر شخصی بنده: خیر چون یکسری جاها در حال استفاده هست و سئو منفی نداشته!

اما اطمینانی نیست!

------

نوفالو تاثیری نداره و لینک دنبال نمیشه

nofollow کردن پیوند ها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این اسکریپتو استفاده میکنیم همه لینک های خروجی به همین شکل منتقل میشن

راهی هست بتونیم بعضی لینکارو مستقیم کنیم؟ یعنی جلوی اسکریپتو برای بعضی لینکا بگیریم؟

فرضا تبلیغات متنی می خوایم بزاریم اما چون لینک ها مستقیم نیستن قطعا مشتری هم نداریم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راهی هست بتونیم بعضی لینکارو مستقیم کنیم؟ یعنی جلوی اسکریپتو برای بعضی لینکا بگیریم؟

خب بجای استفاده از اسکپریپت از آدرس مستقیم استفاده کنید

چه مشکلی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط معین
      سلام به دوستان زحمتکش. من می خوام یه کاری کنم که وردپرسم به صورت خودکار فید های یک سایت دیگه رو دریفات کنه، و مطالبش رو به صورت خودکار پست کنه. خب تا این جاش رو هممون می دونیم که پلاگین هایی هستن که این کارا رو می کنن. 
      من خودم تا حالا با چند تاشون کار کردم که آدرس فید رو میدی و خودکار برات بهصورت پست توی سایت خودت مطالب رو کپی شده ارسال می کنه...
      اما من می خوام بجای این که مطالب رو از rss استخراج کنه و به صورت کپی شده برای من توی وردپرس پست کنه، بیاد اون لینک مطلب سایت دیگه رو به صورت iframe و در قالب یک پست ارسال کنه
      یعنی یک پست ارسال بشه که موضوع پست همون موضوع سایت فلان هست و محتوای پست یک iframe هست که اون مطلب رو از سایت فلان نشون میده
      نمونه ی این کار رو اینا کردن: http://www.shahrekhabar.com/  یا مثلا: http://khabarpu.com/
      اما اینا ظاهراً پلتفرم اختصاصی نوشتن... بنظرم با وردپرس اصلا کار سختی نباشه
      کسی ایده ای داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط firstline
      با سلام
      به یک افزونه نیاز دارم که در ورد پرس نصب بشه و لینکهیی که بصورت دستی وارد میکنم را کوتاه کرده و در یک صفحه iframe نمایش بدهد.
      مانند آدرسهای سایت : http://www.farhangreader.com/modules/pligg_web_toolbar/toolbar.php?id=21702
      لطفا راهنمایی بفرمایید.
      با تشکر
    • توسط blackflag
      سلام
      چند وقته دنباله راه کاری هستم که یک بخش مانند بخش اخرین پیوند های سایت http://www.ammarname.ir/ درست کنم
      یعنی پیوند های سایتم در یک پنجره ای فریم با هدر سایت من نمایش داده بشه همونطوری که در عمارنامه میبنید URL هم مربوط به سایت خودم باشه
      کسی میتونه راه کاری ارائه بده؟
    • توسط .Ibrahim
      درود
      دوستان من تو سایتم از یه Iframe استفاده میکنم که کد صلوات شمار هست، که از این صفحه:


      http://gonak.ir/salavatt/index.php

      برای صفحه اصلی سایتم، با این کد فراخوانی میشه:


      <iframe name="صلوات شمار" frameborder="0" scrolling="no" style="left:0px;top:0px; margin:0px; padding:0px; position:fixed; z-index:1000; width:82px; height:48px;" src="http://gonak.ir/salavatt/index.php"></iframe>

      حالا میخوام اگه بشه از کد جاوا بجای iframe استفاده کنم، لطفا راهنمایی کنید، اصلا امکانش هست؟