• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
takinhost

مشکل در فهرست در وردپرس کمک کنید لطفا

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام امیدوام دوستان روز خوبی داشته باشید من کد فهرست رو کامل گزاشتم داخل قالب الان همه چیز درست ولی یک مشکل کوچیک داره که زیر مجموعه ها خودکار باز میشن عکس هم گزاشتم ممنون میشوم کمک کنید

mmkw88mx3unsr673evbh.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوستان اگر میشود یکم سریع تر خواهش میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.

لطف کنید آدرس وب سایت/کد های بخش/و یا پوسته را در صورت شخصی نبودن پیوست کنید تا زودتر به پاسخ برسید...#

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همانطور که دوستمون اشاره کردند، آدرس بدین تا بررسی کنیم.

با تشکر

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من که مشکلی ندارد!

post-58-0-97247000-1340631143_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام وقتی میروم روی خدمات و بعد سیستم های حفاظطی و بعد کابل رو که برید اون موقه اونجا هست مشکل .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم کد های css



/* TOP-MENU */

#botmenu{
margin:10px 0px 0px 0px;
font-size: 13px;font-family: 'BYekan',Georgia, Arial, Tahoma, sans-serif;
overflow:hidden;
}

#submenu {
margin: 0px 0px;
padding:0px 0px;
height:50px;
}

#submenu ul {
width: 100%;
float: right;
list-style: none;
margin: 0;
padding: 0 0px;
}

#submenu li {
float: right;
list-style: none;
margin: 0;
padding: 0;
color: #999;
font-weight:500;
}

#submenu li a {
color: #999;
display: block;
margin: 0;
padding: 18px 10px 18px 10px;
text-decoration: none;
position: relative;
}
#submenu li a:hover, #submenu li a:active, #submenu .current_page_item a {
color: #777;
}

#submenu li a.sf-with-ul {
padding-left: 10px;
}

#submenu li li a, #submenu li li a:link, #submenu li li a:visited {
color: #aaa;
font-size:12px;
width: 148px;
margin: 0;
padding: 0px 10px;
line-height:35px;
border-bottom:1px solid #444444;
border-top:1px solid #2D2623;
border-left:1px solid #2D2623;
border-right:1px solid #444444;
position: relative;
background:#2e2e2b;
font-weight:normal;
}

#submenu ul ul li:first-child{
border-top:none;
}
#submenu ul ul li:last-child{
border-bottom:none;
}

#submenu li li:last-child{
border-bottom:none;
}

#submenu li li a:hover, #submenu li li a:active {
background:#343431;
color: #fff;
}

#submenu li ul {
z-index: 9999;
position: absolute;
right: -999em;
height: auto;
width: 170px;
margin: 0px 0px;
padding: 0px;
background:#282828;
}
#submenu li ul a {
width: 150px;
}
#submenu li ul a:hover, #submenu li ul a:active {
}
#submenu li ul ul {
margin: -37px 169px 0 0;
}
#submenu li:hover ul ul, #submenu li:hover ul ul ul, #submenu li.sfHover ul ul, #submenu li.sfHover ul ul ul {
right: -999em;
}
#submenu li:hover ul, #submenu li li:hover ul, #submenu li li li:hover ul, #submenu li.sfHover ul, #submenu li li.sfHover ul, #submenu li li li.sfHover ul {
right: auto;
}
#submenu li:hover, #submenu li.sfHover {
position: static;
}


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به احتمال زیاد در بستن یکی از تگ های li و یا ul اشتباهی رخ داده است...#

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام این هم کد که به کار بردم


<div id="botmenu">
<?php wp_nav_menu( array( 'container_id' => 'submenu', 'theme_location' => 'primary','menu_id'=>'web2feel' ,'menu_class'=>'sfmenu','fallback_cb'=> 'fallbackmenu' ) ); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همکاران از نظرتان چیکار کنم که درست بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون تعداد ul li های شما زیاد است. پیشنهاد میکنم برای این بخش از افزونه جی کوئری سوپر فیش استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این خیلی ساده هست و تمام موضوعات ما همشون پر از زیر مجموعه هستند چطوری زیر مجموعه داخش بگزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون درست شد ul رو کم گزاشته بودم ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم