5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

حتما دیدید که سایت گوگل سرویس فونت داره و کاربران می تونند با اضافه کردنه کد link اون فونت مورد نظر فونت را به سایتشون اضافه کنند

چندی پیش هم سایت ایرانی دیدم که این کار را کرده بود ولی آدرس فایل css در کد link وارد نکرده بود و به صورت مثلا

http://awebfont.ir/css?id=1005

بود

می خواستم بدونم چطوری باید این کار را انجام بدم

اصلا نمی دونم باید تو کجا مطرح کنم این سوال را یا کلا سوال درست هست یا نه :)

اگه میشه راهنمایی کنید برای درست کردن همچین سرویسی باید چه کاری انجام بدیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متد متد id نیست متد get است که یکی از دو متد معروفه فرم هاست

در فایل index.php داخل پوشه css فرمی شرطی شده است که فونت مورد نظر را پیدا می کنه ولی فشارش به سرور و ترافیک بالاست و باید با سرور قوی اینکار را بکنید

اول یک ایز ست برای اطمینان از ورودی و بعد اسم فونت ها


if(isset($_REQUEST['id'])) :
if($_REQUEST['id']==12345) $font='BZar';
if($_REQUEST['id']==12346) $font='BTitrr';
if($_REQUEST['id']==12347) $font='BHoma';
if($_REQUEST['id']==12348) $font='BArshia';
...

و در نهایت یک شرط که اگر اسم فونت در لیست بود کدی شبیه کد زیر رو برگردو.نه به سایت


if($font) {
echo "<style type=\"text/css\">font-family: ".$_REQUEST['id']."; src:url('fonts/".$font.".eot');src:url('fonts/".$font.".ttf') format('truetype'),url('fonts/".$font.".woff') format('woff');}</style>";
};

یه چیزی در همین مایه ها البته کاری که

http://www.font-api.ir

می کنه خیلی بهتره و کمتر فشار وارد می کنه مستقیما لینک کد css را می ده

<link href='http://www.font-api.ir/css/B Esfehan={font-api.ir}.css' rel='stylesheet' type='text/css' />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که font-api کرده هم اگه میشه توضیح بدید

چون لینک فایل سی اس اس که داده یه عبارت encode هست که decode می کنیم این نوشته :D


FONT-API.ir:
Salam!
shayad lazem bashad bedanid ke copy kardan kare khoobi nist!
lotfan fonte morede nazare khod ra az font-api.ir entekhab konid.

اگه میشه راهنمایی کنید می خوام یه ابزار آنلاین درست کنم خوشگل تر و ابزار های بیشتر

راستی کاری که گوگل فونت می کنه با کاری که در اینجا انجام شده فرق داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این پاسخ وقتی بر می گرده که سعی کنید محتوای صفحه را بخوانید و گرنه کد در صفحه چیز دیگه ای رو می آره به عبارت دیگه دسترسی فایلسش را برای کاربر مستقیم بسته و ری دایرکت کرده به این متن

این کار را هم با htaccess می شه کمرد هم با پرمیشن ها

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم راحت تره را بگید ممنون میشم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟