5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

حتما دیدید که سایت گوگل سرویس فونت داره و کاربران می تونند با اضافه کردنه کد link اون فونت مورد نظر فونت را به سایتشون اضافه کنند

چندی پیش هم سایت ایرانی دیدم که این کار را کرده بود ولی آدرس فایل css در کد link وارد نکرده بود و به صورت مثلا

http://awebfont.ir/css?id=1005

بود

می خواستم بدونم چطوری باید این کار را انجام بدم

اصلا نمی دونم باید تو کجا مطرح کنم این سوال را یا کلا سوال درست هست یا نه :)

اگه میشه راهنمایی کنید برای درست کردن همچین سرویسی باید چه کاری انجام بدیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متد متد id نیست متد get است که یکی از دو متد معروفه فرم هاست

در فایل index.php داخل پوشه css فرمی شرطی شده است که فونت مورد نظر را پیدا می کنه ولی فشارش به سرور و ترافیک بالاست و باید با سرور قوی اینکار را بکنید

اول یک ایز ست برای اطمینان از ورودی و بعد اسم فونت ها


if(isset($_REQUEST['id'])) :
if($_REQUEST['id']==12345) $font='BZar';
if($_REQUEST['id']==12346) $font='BTitrr';
if($_REQUEST['id']==12347) $font='BHoma';
if($_REQUEST['id']==12348) $font='BArshia';
...

و در نهایت یک شرط که اگر اسم فونت در لیست بود کدی شبیه کد زیر رو برگردو.نه به سایت


if($font) {
echo "<style type=\"text/css\">font-family: ".$_REQUEST['id']."; src:url('fonts/".$font.".eot');src:url('fonts/".$font.".ttf') format('truetype'),url('fonts/".$font.".woff') format('woff');}</style>";
};

یه چیزی در همین مایه ها البته کاری که

http://www.font-api.ir

می کنه خیلی بهتره و کمتر فشار وارد می کنه مستقیما لینک کد css را می ده

<link href='http://www.font-api.ir/css/B Esfehan={font-api.ir}.css' rel='stylesheet' type='text/css' />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که font-api کرده هم اگه میشه توضیح بدید

چون لینک فایل سی اس اس که داده یه عبارت encode هست که decode می کنیم این نوشته :D


FONT-API.ir:
Salam!
shayad lazem bashad bedanid ke copy kardan kare khoobi nist!
lotfan fonte morede nazare khod ra az font-api.ir entekhab konid.

اگه میشه راهنمایی کنید می خوام یه ابزار آنلاین درست کنم خوشگل تر و ابزار های بیشتر

راستی کاری که گوگل فونت می کنه با کاری که در اینجا انجام شده فرق داره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این پاسخ وقتی بر می گرده که سعی کنید محتوای صفحه را بخوانید و گرنه کد در صفحه چیز دیگه ای رو می آره به عبارت دیگه دسترسی فایلسش را برای کاربر مستقیم بسته و ری دایرکت کرده به این متن

این کار را هم با htaccess می شه کمرد هم با پرمیشن ها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم راحت تره را بگید ممنون میشم :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com