• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

حتما دیدید که سایت گوگل سرویس فونت داره و کاربران می تونند با اضافه کردنه کد link اون فونت مورد نظر فونت را به سایتشون اضافه کنند

چندی پیش هم سایت ایرانی دیدم که این کار را کرده بود ولی آدرس فایل css در کد link وارد نکرده بود و به صورت مثلا

http://awebfont.ir/css?id=1005

بود

می خواستم بدونم چطوری باید این کار را انجام بدم

اصلا نمی دونم باید تو کجا مطرح کنم این سوال را یا کلا سوال درست هست یا نه :)

اگه میشه راهنمایی کنید برای درست کردن همچین سرویسی باید چه کاری انجام بدیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متد متد id نیست متد get است که یکی از دو متد معروفه فرم هاست

در فایل index.php داخل پوشه css فرمی شرطی شده است که فونت مورد نظر را پیدا می کنه ولی فشارش به سرور و ترافیک بالاست و باید با سرور قوی اینکار را بکنید

اول یک ایز ست برای اطمینان از ورودی و بعد اسم فونت ها


if(isset($_REQUEST['id'])) :
if($_REQUEST['id']==12345) $font='BZar';
if($_REQUEST['id']==12346) $font='BTitrr';
if($_REQUEST['id']==12347) $font='BHoma';
if($_REQUEST['id']==12348) $font='BArshia';
...

و در نهایت یک شرط که اگر اسم فونت در لیست بود کدی شبیه کد زیر رو برگردو.نه به سایت


if($font) {
echo "<style type=\"text/css\">font-family: ".$_REQUEST['id']."; src:url('fonts/".$font.".eot');src:url('fonts/".$font.".ttf') format('truetype'),url('fonts/".$font.".woff') format('woff');}</style>";
};

یه چیزی در همین مایه ها البته کاری که

http://www.font-api.ir

می کنه خیلی بهتره و کمتر فشار وارد می کنه مستقیما لینک کد css را می ده

<link href='http://www.font-api.ir/css/B Esfehan={font-api.ir}.css' rel='stylesheet' type='text/css' />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کاری که font-api کرده هم اگه میشه توضیح بدید

چون لینک فایل سی اس اس که داده یه عبارت encode هست که decode می کنیم این نوشته :D


FONT-API.ir:
Salam!
shayad lazem bashad bedanid ke copy kardan kare khoobi nist!
lotfan fonte morede nazare khod ra az font-api.ir entekhab konid.

اگه میشه راهنمایی کنید می خوام یه ابزار آنلاین درست کنم خوشگل تر و ابزار های بیشتر

راستی کاری که گوگل فونت می کنه با کاری که در اینجا انجام شده فرق داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این پاسخ وقتی بر می گرده که سعی کنید محتوای صفحه را بخوانید و گرنه کد در صفحه چیز دیگه ای رو می آره به عبارت دیگه دسترسی فایلسش را برای کاربر مستقیم بسته و ری دایرکت کرده به این متن

این کار را هم با htaccess می شه کمرد هم با پرمیشن ها

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کدوم راحت تره را بگید ممنون میشم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@