4 پست در این موضوع قرار دارد

سلاام

بچه ها از طریق آموزشها قابلیت ابزارک دادم به قالب حالا مخیوام استایل بدم بهش، ولی وقتی واسش div تعریف میکنم داخل قالب دیو نمایش داده میشه،ولی میخوام فقط وقتی ابزارک رو فعال میکنم مشخص باشه،روش خاصی داری استایل دهی به ابزارک؟؟ ممنون میشم راهمنماییم کنید

مثلا کد زیر رو چجور استایل میدید

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
|| !dynamic_sidebar('Sidebar1') ) : ?>
<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی برای فعال شدن ابزارک این کد رو در فانکشن قرار میدید :


<?php
if (function_exists('register_sidebar')) {
register_sidebar(array(
'name' => 'ابزارک کناری',
'id' => 'ابزارک کناری',
'description' => 'ستون هایی که در نوار کنار قسمت وبلاگ نمایش داده می شوند',
'before_widget' => '<div class="widget-container widget_categories">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<h3>',
'after_title' => '</h3>'
));
}
?>

باید کلاسی که برای کل ابزارک در نظر گرفتید رو جلوی before_widget درج کنید ، برای مثال اگر کل ابزارک در تگ <aside> قرار گرفته باید جلوی before_widget درج کنید . جلوی عبارت after_widget هم تگ پایانی که ابزارک رو در بر گرفته ( که در مثال من باید <aside/> درج کنید ) ... جلوی عبارت before_title هم باید تگی رو درج کنید که عنوان ابزارک رو در بر میگیره ... مثلا شما عنوان ابزارک که جست و جو هست رو بین دو تگ h3 گذاشتید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی برای فعال شدن ابزارک این کد رو در فانکشن قرار میدید :


<?php
if (function_exists('register_sidebar')) {
register_sidebar(array(
'name' => 'ابزارک کناری',
'id' => 'ابزارک کناری',
'description' => 'ستون هایی که در نوار کنار قسمت وبلاگ نمایش داده می شوند',
'before_widget' => '<div class="widget-container widget_categories">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<h3>',
'after_title' => '</h3>'
));
}
?>

باید کلاسی که برای کل ابزارک در نظر گرفتید رو جلوی before_widget درج کنید ، برای مثال اگر کل ابزارک در تگ <aside> قرار گرفته باید جلوی before_widget درج کنید . جلوی عبارت after_widget هم تگ پایانی که ابزارک رو در بر گرفته ( که در مثال من باید <aside/> درج کنید ) ... جلوی عبارت before_title هم باید تگی رو درج کنید که عنوان ابزارک رو در بر میگیره ... مثلا شما عنوان ابزارک که جست و جو هست رو بین دو تگ h3 گذاشتید .

برای عنوان هم میتونم استایل قرار بدم دیگه درسته؟این دوتا منظورمه:

'before_title' => '<h3>',

'after_title' => '</h3>'

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله می تونید .. این تگ هایی هستن که عنوان ابزارک رو در بر می گیرن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mpi
      با سلام دوستان
      من حالت ریسپانسیو رو از سایتم برداشتم و اونو 100% کردم . با مرورگر کروم در حالت موبایل ببینید همه چیز درسته ، اما مرورگر فایرفاکس هنوز ریسپانسیو نشون میده ! مشخص نیست چرا با هم فرق دارند . لطفا راهنمایی بفرمایید .
      با تشکر
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      داشتم با سایت کار میکردم. مشکلی هم نبود. آخرین پلاگینی که نصب کردم افزونه پست پیشتاز و سفارشی بود. بعد از نصب افزونه هم چند دقیقه با سایت کار کردم مشکلی نداشت.
      اما یهو صفحه سفید شد. به هیچ صفحه ای دیگه دسترسی ندارم. نه مدیریت نه فروشگاه.
      مدام هم داره رفرش میشه.
      دیباگ وردپرس رو هم فعال کردم اما چیزی نیشون نمیده.
      پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما اتفاقی نیوفتاد.
      پوشه پوسته اصلی سایت رو هم تغییر نام دادم اما درست نشد.
      لطفاً راهنمایی کنید.
      یا علی
      آدرس سایت : http://bonyadtarikhbook.ir/
       
      **به روز رسانی **
      در حین نوشتن این تاپیک بودم که سایت خود به خود بالا اومد! :|
      نمیدونم مشکل از کجاست اما قاعدتاً دوباره اتفاق میوفته. چون این بار هم من درستش نکردم. ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بهم بگن که ووکامرس چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه.
      الآن هم سایت رو ببینید، دیباگ رو خاموش نکردم که دوستان ارورها رو ببینن.
      بازم ممنون
    • توسط Hamedgh
      سلام 
      من میخوام بخش دیگری رو به وبسایت الحاق کنم 
      از بین ساب فولدر و ساب دامین بنابر همگونی سایت اصلی با سایت روی ساب فولدر در رنکینگ ؛ موتورهای جستجو و سئو نسبت به ساب دامین میخوام وردپرس دومم رو روی ساب فولدر نصب کنم 
      الان یک ساب دامین ساختم و در document root  مسیر public_html/fanous براش نوشتم 
      الان وردپرس رو در پوشه fanous در مسیر public_html قرار بدم و نصب کنم؟ برای سایت اصلی مشکلی پیش نمیاد ؟ 
    • توسط shahrzad
      سلام 
      برای من مشکلی پیش آمده که اگر کمکم کنید حلش کنم ممنون میشوم.
       بعد از بروز رسانی قالب وبسایتم، دیگر کامپوننت های جاوااسکریپتی اجرا نمیشوند و حتی در سورس کد نمی آیند. مثلا پلاگین ulike دیگر نمیتوان لایک کرد. 
      آدرس سایت shahinkalantari.com 
      پ.ن: با جستجو در پرسشهای قبلی دیدم که کسی مشکلی مانند مسئله من داشته است. راه حلی که به ایشان ارائه شده بود را امتحان کردم اما جواب نگرفتم. 
    • توسط Pluto65
      سلام
      وردپرس 4.8.1 دارم و افزونه پارسی دیت را نصب کرده ام.این افزونه، ابزارکی به نام "بایگانی تاریخ خورشیدی" دارد که تاریخ را به شمسی تبدیل می کند اما فونت نمایش اعداد در آن با فونت اصلی سایت منطبق و هماهنگ نیست.
      برای سایت از فونت "یکان" استفاده کرده ام و در تمام سایت این فونت اعمال شده اما در این ابزارک اعمال نمی شود.
      لازم به ذکر است با افزونه جلالی هم تست کردم و همین مشکل در آن جا هم وجود داشت.
       
      برای حل مشکل، راهنمایی بفرمایید .