4 پست در این موضوع قرار دارد

سلاام

بچه ها از طریق آموزشها قابلیت ابزارک دادم به قالب حالا مخیوام استایل بدم بهش، ولی وقتی واسش div تعریف میکنم داخل قالب دیو نمایش داده میشه،ولی میخوام فقط وقتی ابزارک رو فعال میکنم مشخص باشه،روش خاصی داری استایل دهی به ابزارک؟؟ ممنون میشم راهمنماییم کنید

مثلا کد زیر رو چجور استایل میدید

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
|| !dynamic_sidebar('Sidebar1') ) : ?>
<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی برای فعال شدن ابزارک این کد رو در فانکشن قرار میدید :


<?php
if (function_exists('register_sidebar')) {
register_sidebar(array(
'name' => 'ابزارک کناری',
'id' => 'ابزارک کناری',
'description' => 'ستون هایی که در نوار کنار قسمت وبلاگ نمایش داده می شوند',
'before_widget' => '<div class="widget-container widget_categories">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<h3>',
'after_title' => '</h3>'
));
}
?>

باید کلاسی که برای کل ابزارک در نظر گرفتید رو جلوی before_widget درج کنید ، برای مثال اگر کل ابزارک در تگ <aside> قرار گرفته باید جلوی before_widget درج کنید . جلوی عبارت after_widget هم تگ پایانی که ابزارک رو در بر گرفته ( که در مثال من باید <aside/> درج کنید ) ... جلوی عبارت before_title هم باید تگی رو درج کنید که عنوان ابزارک رو در بر میگیره ... مثلا شما عنوان ابزارک که جست و جو هست رو بین دو تگ h3 گذاشتید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی برای فعال شدن ابزارک این کد رو در فانکشن قرار میدید :


<?php
if (function_exists('register_sidebar')) {
register_sidebar(array(
'name' => 'ابزارک کناری',
'id' => 'ابزارک کناری',
'description' => 'ستون هایی که در نوار کنار قسمت وبلاگ نمایش داده می شوند',
'before_widget' => '<div class="widget-container widget_categories">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<h3>',
'after_title' => '</h3>'
));
}
?>

باید کلاسی که برای کل ابزارک در نظر گرفتید رو جلوی before_widget درج کنید ، برای مثال اگر کل ابزارک در تگ <aside> قرار گرفته باید جلوی before_widget درج کنید . جلوی عبارت after_widget هم تگ پایانی که ابزارک رو در بر گرفته ( که در مثال من باید <aside/> درج کنید ) ... جلوی عبارت before_title هم باید تگی رو درج کنید که عنوان ابزارک رو در بر میگیره ... مثلا شما عنوان ابزارک که جست و جو هست رو بین دو تگ h3 گذاشتید .

برای عنوان هم میتونم استایل قرار بدم دیگه درسته؟این دوتا منظورمه:

'before_title' => '<h3>',

'after_title' => '</h3>'

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله می تونید .. این تگ هایی هستن که عنوان ابزارک رو در بر می گیرن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط meysam011
      سلام به همه دوستان
      من یک قالب رایگان برای سایتم خریداری کردم. مشکلی که دارم اینه که وقتی متن رو از طریق وردپرس اضافه میکنم، متن و پاراگراف ها داخل سایت به صورت پشت سر هم نشون داده میشه و به اصطلاح بریک نمیشه. فکر میکنم مشکل از قالب باشه. در ضمن عکسی رو که در وردپرس آپلود میکنم، در سایت نمایش داده نمیشه.
    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید