Poorya.sh

ارتباط بین سایت و انجمن و شبکه اجتماعی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود دوستان

بنده یک مدته یک سئوالی دارم که هرچی فکر کردم خودم دیدم به نتیجه نمیرسم واسه همون گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بلد باشه چجوری و کمک کنه مثل همیشه کت کمک میکنید.

خو سئوال من اینه که سایت ما بجز خود سایت که روی ورد پرس یک انجمن هم داره که با ویبولتین ساخته شده و یک شبکه اجتماعی هم داره که با شیترانیکس ساخته شده میخواستم بدونم راهی هست که بین اینا یک ارتباط ایجاد کرد و کسی که مثلا توی سایت عضو میشه به طور اتوماتیک توی دوجای دیگه هم عضو بشه یعنی اینجوری باید بگم که یک فرم ثبت نام جامع داشته باشیم که هرکی توی اون فرم ثبت نام بکنه به طور خودکار توی هر 3 جا عضو بشه و نیاز نباشه که هر جا رو تک تک عضو بشه روشی هست بنظر شما؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نمونه این سوال قبلا مطرح شده بود

ببینید برای اینکه همه اینها با هم در ارتباط باشن راحتترین راه ارتبط از طریق دیتابیس هست که اول کوئری ثبت نام برای این ها رو مشخص کنید

بعد در مرحله ثبت نام هر کدوم کوئری ثبت نام اسکپریت دیگه رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا من الان گیج شدم بانک کوئری رو باید چجوری یکی کنم بعدش باید چجوری فرم تشکیل بدم بعدش چجوری صفحه رو بذارم فکر کنم این سئوال من واسه خیلی ها باشه اگه یک آموزش کامل به کمک هم بسازید بزارید ممنون میشم من میتونم هر کمکی بخوایید بکنم

ویرایش شده در توسط GameSource
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید معمولا هر سیستمی در دیتابیس بخشی به نام users داره

که اطلاعات کاربری رو اوی اون ذخیره میکنه شما باید از اونجا کوئری ایجاد کاربر برای هر سیستم رو استخراح کنید

این مرحله اول هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی اینکه من فیلدهای مشابه رو یکی کنم بقیه رو هم جدا کنم کنار اونا بعدش یک بخش جدید بسازم که فیلد هر سه رو داره و یک پروندهUSERبسازم که همه فیلد های 3تا رو داشته باشه و به نحوی کامل باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش در این باره یه آموزش گذاشته بشه چون من هم احتیاج دارم تا هر کاربر با یک بار عضویت هم در سایت عضو باشه وهم در انجمن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من گیج شدم میشه یک فیلم اموزشی یک متن آموزشی دقیق یا حداقل یک آموزش تصویری بسازید این خیلی چیز مهمی و به کار خیلی ها میاد و تا حالا هم هیچ آموزشی هیچ جا زده نشده خواهش میکنم شما که میتونید و در این باره تخصص داری یک آموزش بساز تا مشکل ما حل بشه مطمئن باشید استقبال خوبی داره چون خیلی ها به یک همچین چیزی نیاز دارند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من گیج شدم میشه یک فیلم اموزشی یک متن آموزشی دقیق یا حداقل یک آموزش تصویری بسازید این خیلی چیز مهمی و به کار خیلی ها میاد و تا حالا هم هیچ آموزشی هیچ جا زده نشده خواهش میکنم شما که میتونید و در این باره تخصص داری یک آموزش بساز تا مشکل ما حل بشه مطمئن باشید استقبال خوبی داره چون خیلی ها به یک همچین چیزی نیاز دارند.

دوست عزیز، اینکار نیاز به یه برنامه دقیق و برنامه نویسی داره،

یه آموزش ساده نیست، ضمن اینکه اساتید اینجا بیشتر روی خود وردپرس تمرکز دارند و با دیگر اسکریپت ها فکر نمیکنم آنچنان آشنایی داشته باشند و یا با توابعش آشنا باشند ...

:)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید