mohammad hosein

انتخاب پوستته پیشفرض و حذف ارور : پوسته پیدا نشد!

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :wub::huh:عیدتون مبارک :wub::D;)

کاربر وقتی در سایتم عضو میشه ، و سایت ایجاد می کنه ، سایتش سفید میاد.چون هنوز پوسته ای انتخاب نشده.و ارور میاد که پوسته اول انتخاب کنید.

و بعد از اینکه میره پوستشو انتخاب می کنه درست میشه

چجوری میتونم پوسته ای رو پیشفرض قرار بدم که سایت ها به محض ایجاد اون پوسته شون باشه!؟

مثل خود وردپرس که اولش پوسته 2013 هست.

فقط لطفا سریع جواب بدید اون یکی تاپیکم 3 روزه هنوز به جواب نرسیدم.همیشه در وردپرس پارسی خیلی زود تر از اینها جواب می گرفتم.نمیدونم شایدم مشکل از تاپیک من بود ؟! :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچکس نیتس؟!پس چرا بخش چند سایته اینطوریه؟! :unsure:

لطفا جواب بدید کاربرا عضو میشن سایت سفی میشه فکر می کنن سایت خرابه میزارن میرن ... <_<

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل کانفیگ آیا پوسته ی دیفالت ست شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچکس نیتس؟!پس چرا بخش چند سایته اینطوریه؟! :unsure:

لطفا جواب بدید کاربرا عضو میشن سایت سفی میشه فکر می کنن سایت خرابه میزارن میرن ... <_<

یعنی به شما که بیشتر از 200 پست دارید هم باید در مورد اسپم تذکر داد؟! 5 ساعت؟!
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل کانفیگ آیا پوسته ی دیفالت ست شده؟

میشه یکم ساده تر بگید..منظورتون از پوسته ی دیفالت چیه!؟

من پوسته پیشفرض وردپرسو پاک کردم...(2012)

یعنی به شما که بیشتر از 200 پست دارید هم باید در مورد اسپم تذکر داد؟! 5 ساعت؟!

شرمنده آقا مرتضی آخه اون یکی تاپیکو یه 2-3 روزی هست بی جوابه میخواستم این یکی مثل اون نشه :wacko: اصلا حواسم نبود فقط 5 ساعت گذشه :o:unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب همین کاراری بدو کردی که مشکل ایجاد شده

در فایل کافیگ قرار بدید و تست کنید:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'twentyten');

به جای twentyten اسم پوسته ایی رو بذارید که مایلید دیفالت باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب همین کاراری بدو کردی که مشکل ایجاد شده

در فایل کافیگ قرار بدید و تست کنید:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'twentyten');

به جای twentyten اسم پوسته ایی رو بذارید که مایلید دیفالت باشه

:D اصلا یادم نبود که پوسته پیشفرضم از بین بره با پاک کردنش :D

الان من کدو قرار دادم.از پوسته رادیان هم که در خود وردپرس فارسی هست استفاده کردم.ولی وقتی وب جدید میسازم بازم سفیده...:

http://salam.zoomblog.ir/

این کد:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'Radian');

کد رو بای در محل خاصی از کانفینگ قرار بدم؟!من در آخرین خطر گذاشتم.و ما بین خط بالایی و خودشم یه خط خالی هست.مشکلی ایجاد نمی کنه که؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این پلاگین نصب کن بدردت میخوره خیلی از مشکلات بعدی را هم حل میکنه پوسته پیشفرض هم میتونی انتخاب کنی


http://wordpress.org/plugins/wpmu-new-blog-defaults/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه خیلی جالبی بود Y؛ممنون حسن جان..با همین افزونه کارم راه افتاد.+isk جان ممنون که وقت گذاشتی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکلی نیست - تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>