• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
سافت سرا

اجرای تابع بر مبنای ID یا Class

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

یه سری دکمه ها هستن هیچ تابع یا دستور خاصی مثله onclick (در ظاهر) ندارن و دستورشون رو بر مبنای کلاس یا ایدی یه تگ انجام میدن.

توابعشونم معمولن به این صورته

$("a","#"+options.nextId).click(function(){
animate("next",true);
});

حالا اگه من بخوام این دستور رو به یه دکمه ی دیگه بدم باید چیکار کنم. می دونم یه مقدار گنگه واسه همین یه مثال آپلود کردم.

تو این مثال با کلیک بر روی دکمه ی سمت راست تصاویر گروه بعدی و با کلیک بر روی دکمه ی سمت چپ تصاویر گروه قبلی رو نمایش میده.

حالا اگه من بخوام یه متن (مثلن بعدی) تو پایین صفحه داشته باشم که با کلیک بر روی اون تصاویر گروه بعدی نمایش داده بشه چیکار باید بکنم؟

یه سوال دیگه: آیا دستوری هست که عملیات کلیک روی یه شی رو انجام بده. انگار که روی مثلن اون دکمه کلیک شده.

sample.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

index و css این نمونه ای که قرار دادی ویرایش کردم

والان به جای عکس کلمه / بعدی و قبلی / جایگزین شده

البته اگه درست متوجه شده باشم !

+.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه متاسفانه. منظور من این نبود. من در واقع می خواستم یه آشنایی در موارد این چنینی داشته باشم، مثلا چه جوری دستوری که باعث میشه تصاویر به سمت راست اسکرول شن رو به یه آبجکت دیگه داد. مثلا در حالی که تصاویر قبلی با همون کلاس موجودن اون پایین صفحه هم یه لینک باشه که همون کارو انجام بده، نه اینکه تصویر رو حذف کنم و به جاش قبلی و بعدی رو بنویسم.

مثلن در همین مثال چه جوری میشه تعیین کرد که تصاویر موجود به صورت خودکار مثلن بعد از 10 ثانیه اسکرول شن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب برای این کار بهتره از کلاس استفاده کنید شما میتونین به یک المان بیش از 1 کلاس بدین

برای انجام کارهایی مشابه این میتونین یک کلاس ثابت برای این کار تعریف کنید مثلا next حالا

شما برای دکمتون یک استایل تعریف کردین مثلا کلاس btn و برای لینکتون هم یک کلاس به نام

lnk خب حالا برای قرار دادن این کلاسها کنار هم ابتدا نام کلاسی که حالت اجرایی داره مثلا در

jquery ازش استفاده شده و سپس کلاس استایل


<a href="#" class="next lnk">link</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون. خوب اینم روشیه. اما سوال من این بود که چه جوری میشه این دستور را در بخشهای دیگه استفاده کرد.

مثلن تو همین مثال می خوام به محض لود شدن صفحه تصاویر یک بار اسکرول شن (انگار که روی دکمه next کلیک شده)

خوب باید تو body داشته باشم

onload="نام دستور"

الان واسه انجام این کار چه راه کاری هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چیزی که شما مطرح کردید رو بهش می گن سلکتورهای jquery

برای onload در جی کوئری بجای نوشتن دستور لود در تگ بادی کد را به صورت زیر می نویسند


$(document).ready(function () {
کد اسکرول
});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب من که کد اسکرول رو نمی دونم چیه؟ یعنی نمی تونم تو فایلای موجود پیداش کنم. من فقط می دونم با دادن کلاس next به یه آیتم دستور اسکرول به صمت راست انجام میشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نشانی آنلاین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نشانی آنلاین نداره. یه فایل html و یه سری css و js بوده که ضمیمه کردم.

مطمئنم کار پیچیده ای نیست فقط من بلد نیستم انجام بدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما در کدهای صفحخ index.html


<script type="text/javascript">
$("#slider").easySlider({
prevText:'',
nextText:'',
vertical:true
});
</script>

را به


<script type="text/javascript">
$("#slider").easySlider({
prevText:'',
nextText:'',
vertical:true,
auto: true
});
</script>

و در کدهای easySlider1.7.js


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){;
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},diff*options.speed+options.pause);
};

};

};
// init
var timeout;
if(options.auto){;
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},options.pause);
};

را به


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},diff*options.speed+options.pause);
};

};

};
// init
var timeout;
if(options.auto){
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},options.pause);
};

تبدیل کن و تست بگیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه انجام نشد. کدهای easySlider1.7.js رو هم که نوشتید هر دو مشابهن. البته من اون بخش رو پیدا و مقادیر false را در بخشهای مربوطه true کردم.

ببینید چیزی که من می خوام زیاد پیچیده نیست من فقط می خوام دستورهایی که بر مبنای کلاس انجام میشن رو بتونم در بخشهایی که امکان قرار دادن کلاس به شکل عادی رو نداره انجام بدم. (تو همین مثال کلاس next رو به هر آیتمی بدید عملیات اسکرول به گروه بعدی رو انجام میده)

حالا من اگه بخوام هر 10 ثانیه یکبار خودش به سمت راست اسکرول شه چه جوری باید این دستور رو بدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه کدها بجز false و true یک فرق دیگه هم دارند بعد از } علامت ; در کدهای اول هست که اجازه اجرای دستور را نمی ده و در دومی حذف شده


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){;

و اینجا


if(options.auto){;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر ده ثانیه یک بار یعنی اتو اسکرول

فایل js که گفته شد را باز کنید


prevId: 'prevBtn',
prevText: 'Previous',
nextId: 'nextBtn',
nextText: 'Next',
controlsShow: true,
controlsBefore: '',
controlsAfter: '',
controlsFade: true,
firstId: 'firstBtn',
firstText: 'First',
firstShow: false,
lastId: 'lastBtn',
lastText: 'Last',
lastShow: false,
vertical: false,
speed: 800,
auto: false,
pause: 2000,
continuous: false,
numeric: false,
numericId: 'controls

اینها کدهای تنظیماتتون هستند برای اجرای next باید آی دی شی nextBtn باشه و ....

pause مقدار زمان ایسته که در حال حاضر دو ثانیه است و ده هزارش می شه ده ثانیه

speed سرعت اجراست و این هم بر حسب هزارم ثانیه است و مقدار auto هم باید برابر true باتشه این تنظیمات را شما می توانید از داخل فایل هم عین موارد مشابه در index.html انجام دهید

البته کتابخانه جی کوئریش قدیمیه و احتمال تداخل کدهاش با کدهای قالب خیلی زیاده و بعید می دونم قابل استفاده براتون باشه

و تستش هم باید روی هاست انجام شه که مفسر php فعال باشه و بتونه کوکی بسازه و کوکی رو بخونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من که عرض کردم ورژن کتابخانه جی کوئریش منسوخ شده است و باید در محل تست کنید اگر جواب نمی ده مشکل از جی کوئریست و کاریش نمی شه کرد مگر اسکرولی با کتابخانه های 1.7 تا 1.10 بیابید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اما دکمه های next و previous هر دو جواب میده. هم رو سیستم و هم رو سرور. یعنی واقعن تابع یا فرمانی نیست که دستور کلیک رو یک شی رو (بر مبنای id) انجام بده؟؟؟!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون دگمه ها با تایم اوت کار نمی کنند و دستور را مستقیم اجرا می کنند

یک تست هم بکنید پیوندی که به جی کوئری نسخه 1.3 دارید را از کدها حذف کنید و بجاش


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید شاید درست شد

یعنی چی که دستور کلیک روی یک شی را با فرمان آی دی انجام یده

من متوجه نمی شم

شما می خواهید یک عکس به جلو بروید یا می خواهید اتو ران بشود؟ یک عکس به جلو رفتن که کاری را پیش نمی برد برای اتو ران باید تابع تایم اوت فعال شود که راهش عرض شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاری که عرض شد تنها راهه استفاده از این افزونه است در غیر اینصورتا باید کلا کد نویسی بشود

به سایت

http://www.htmldrive.net/categorys/show/2/Slideshow-Scroller

بروید و از صدها اسلایدر سالمش یکی را انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از تمام دوستانی که سعی در رفع مشکل داشتند. خودم پیدا کردم.

الگوریتمش رو می دونستم اما کدش رو نه، هر چی هم گفتم کسی متوجه نشد (به قول آقام میگه از بس مِن مِن می کنی) که بالاخره موفق شدم پیداش کنم.

ایجاد تایمر برای انجام متناوب دستور:

    window.onload = function () {
window.setInterval(goNext, 10000);
};

رخداد کلیک (خودکار) بر روی دکمه ی بعدی (Next)

    function goNext() {
document.getElementById("nextBtn").click();
}

پایان.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com 
       
    • توسط hosseinrasouli
      سلام به مهندسین.
      من میخواهم منو چند ستونه داشته باشم  و اینکارو با تغییر فایل style.css خود قالب انجام بدم.  (نمی خواهم از افزونه های مگامنو استفاده کنم)
      تغییراتی رو در style.css قالب انجام دادم ولی عملی نشد .
      فایل style.css و تصویر منو سایت پیوست است . ( خواهشمند است دوستان برنامه نویس راهنمایی کنند) style.css