• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
سافت سرا

اجرای تابع بر مبنای ID یا Class

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

یه سری دکمه ها هستن هیچ تابع یا دستور خاصی مثله onclick (در ظاهر) ندارن و دستورشون رو بر مبنای کلاس یا ایدی یه تگ انجام میدن.

توابعشونم معمولن به این صورته

$("a","#"+options.nextId).click(function(){
animate("next",true);
});

حالا اگه من بخوام این دستور رو به یه دکمه ی دیگه بدم باید چیکار کنم. می دونم یه مقدار گنگه واسه همین یه مثال آپلود کردم.

تو این مثال با کلیک بر روی دکمه ی سمت راست تصاویر گروه بعدی و با کلیک بر روی دکمه ی سمت چپ تصاویر گروه قبلی رو نمایش میده.

حالا اگه من بخوام یه متن (مثلن بعدی) تو پایین صفحه داشته باشم که با کلیک بر روی اون تصاویر گروه بعدی نمایش داده بشه چیکار باید بکنم؟

یه سوال دیگه: آیا دستوری هست که عملیات کلیک روی یه شی رو انجام بده. انگار که روی مثلن اون دکمه کلیک شده.

sample.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index و css این نمونه ای که قرار دادی ویرایش کردم

والان به جای عکس کلمه / بعدی و قبلی / جایگزین شده

البته اگه درست متوجه شده باشم !

+.rar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه. منظور من این نبود. من در واقع می خواستم یه آشنایی در موارد این چنینی داشته باشم، مثلا چه جوری دستوری که باعث میشه تصاویر به سمت راست اسکرول شن رو به یه آبجکت دیگه داد. مثلا در حالی که تصاویر قبلی با همون کلاس موجودن اون پایین صفحه هم یه لینک باشه که همون کارو انجام بده، نه اینکه تصویر رو حذف کنم و به جاش قبلی و بعدی رو بنویسم.

مثلن در همین مثال چه جوری میشه تعیین کرد که تصاویر موجود به صورت خودکار مثلن بعد از 10 ثانیه اسکرول شن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب برای این کار بهتره از کلاس استفاده کنید شما میتونین به یک المان بیش از 1 کلاس بدین

برای انجام کارهایی مشابه این میتونین یک کلاس ثابت برای این کار تعریف کنید مثلا next حالا

شما برای دکمتون یک استایل تعریف کردین مثلا کلاس btn و برای لینکتون هم یک کلاس به نام

lnk خب حالا برای قرار دادن این کلاسها کنار هم ابتدا نام کلاسی که حالت اجرایی داره مثلا در

jquery ازش استفاده شده و سپس کلاس استایل


<a href="#" class="next lnk">link</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. خوب اینم روشیه. اما سوال من این بود که چه جوری میشه این دستور را در بخشهای دیگه استفاده کرد.

مثلن تو همین مثال می خوام به محض لود شدن صفحه تصاویر یک بار اسکرول شن (انگار که روی دکمه next کلیک شده)

خوب باید تو body داشته باشم

onload="نام دستور"

الان واسه انجام این کار چه راه کاری هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما مطرح کردید رو بهش می گن سلکتورهای jquery

برای onload در جی کوئری بجای نوشتن دستور لود در تگ بادی کد را به صورت زیر می نویسند


$(document).ready(function () {
کد اسکرول
});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من که کد اسکرول رو نمی دونم چیه؟ یعنی نمی تونم تو فایلای موجود پیداش کنم. من فقط می دونم با دادن کلاس next به یه آیتم دستور اسکرول به صمت راست انجام میشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در کدهای صفحخ index.html


<script type="text/javascript">
$("#slider").easySlider({
prevText:'',
nextText:'',
vertical:true
});
</script>

را به


<script type="text/javascript">
$("#slider").easySlider({
prevText:'',
nextText:'',
vertical:true,
auto: true
});
</script>

و در کدهای easySlider1.7.js


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){;
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},diff*options.speed+options.pause);
};

};

};
// init
var timeout;
if(options.auto){;
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},options.pause);
};

را به


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},diff*options.speed+options.pause);
};

};

};
// init
var timeout;
if(options.auto){
timeout = setTimeout(function(){
animate("next",true);
},options.pause);
};

تبدیل کن و تست بگیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه انجام نشد. کدهای easySlider1.7.js رو هم که نوشتید هر دو مشابهن. البته من اون بخش رو پیدا و مقادیر false را در بخشهای مربوطه true کردم.

ببینید چیزی که من می خوام زیاد پیچیده نیست من فقط می خوام دستورهایی که بر مبنای کلاس انجام میشن رو بتونم در بخشهایی که امکان قرار دادن کلاس به شکل عادی رو نداره انجام بدم. (تو همین مثال کلاس next رو به هر آیتمی بدید عملیات اسکرول به گروه بعدی رو انجام میده)

حالا من اگه بخوام هر 10 ثانیه یکبار خودش به سمت راست اسکرول شه چه جوری باید این دستور رو بدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه کدها بجز false و true یک فرق دیگه هم دارند بعد از } علامت ; در کدهای اول هست که اجازه اجرای دستور را نمی ده و در دومی حذف شده


if(options.auto && dir=="next" && !clicked){;

و اینجا


if(options.auto){;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر ده ثانیه یک بار یعنی اتو اسکرول

فایل js که گفته شد را باز کنید


prevId: 'prevBtn',
prevText: 'Previous',
nextId: 'nextBtn',
nextText: 'Next',
controlsShow: true,
controlsBefore: '',
controlsAfter: '',
controlsFade: true,
firstId: 'firstBtn',
firstText: 'First',
firstShow: false,
lastId: 'lastBtn',
lastText: 'Last',
lastShow: false,
vertical: false,
speed: 800,
auto: false,
pause: 2000,
continuous: false,
numeric: false,
numericId: 'controls

اینها کدهای تنظیماتتون هستند برای اجرای next باید آی دی شی nextBtn باشه و ....

pause مقدار زمان ایسته که در حال حاضر دو ثانیه است و ده هزارش می شه ده ثانیه

speed سرعت اجراست و این هم بر حسب هزارم ثانیه است و مقدار auto هم باید برابر true باتشه این تنظیمات را شما می توانید از داخل فایل هم عین موارد مشابه در index.html انجام دهید

البته کتابخانه جی کوئریش قدیمیه و احتمال تداخل کدهاش با کدهای قالب خیلی زیاده و بعید می دونم قابل استفاده براتون باشه

و تستش هم باید روی هاست انجام شه که مفسر php فعال باشه و بتونه کوکی بسازه و کوکی رو بخونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که عرض کردم ورژن کتابخانه جی کوئریش منسوخ شده است و باید در محل تست کنید اگر جواب نمی ده مشکل از جی کوئریست و کاریش نمی شه کرد مگر اسکرولی با کتابخانه های 1.7 تا 1.10 بیابید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما دکمه های next و previous هر دو جواب میده. هم رو سیستم و هم رو سرور. یعنی واقعن تابع یا فرمانی نیست که دستور کلیک رو یک شی رو (بر مبنای id) انجام بده؟؟؟!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون دگمه ها با تایم اوت کار نمی کنند و دستور را مستقیم اجرا می کنند

یک تست هم بکنید پیوندی که به جی کوئری نسخه 1.3 دارید را از کدها حذف کنید و بجاش


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

اضافه کنید شاید درست شد

یعنی چی که دستور کلیک روی یک شی را با فرمان آی دی انجام یده

من متوجه نمی شم

شما می خواهید یک عکس به جلو بروید یا می خواهید اتو ران بشود؟ یک عکس به جلو رفتن که کاری را پیش نمی برد برای اتو ران باید تابع تایم اوت فعال شود که راهش عرض شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که عرض شد تنها راهه استفاده از این افزونه است در غیر اینصورتا باید کلا کد نویسی بشود

به سایت

http://www.htmldrive.net/categorys/show/2/Slideshow-Scroller

بروید و از صدها اسلایدر سالمش یکی را انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از تمام دوستانی که سعی در رفع مشکل داشتند. خودم پیدا کردم.

الگوریتمش رو می دونستم اما کدش رو نه، هر چی هم گفتم کسی متوجه نشد (به قول آقام میگه از بس مِن مِن می کنی) که بالاخره موفق شدم پیداش کنم.

ایجاد تایمر برای انجام متناوب دستور:

    window.onload = function () {
window.setInterval(goNext, 10000);
};

رخداد کلیک (خودکار) بر روی دکمه ی بعدی (Next)

    function goNext() {
document.getElementById("nextBtn").click();
}

پایان.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com 
       
    • توسط hosseinrasouli
      سلام به مهندسین.
      من میخواهم منو چند ستونه داشته باشم  و اینکارو با تغییر فایل style.css خود قالب انجام بدم.  (نمی خواهم از افزونه های مگامنو استفاده کنم)
      تغییراتی رو در style.css قالب انجام دادم ولی عملی نشد .
      فایل style.css و تصویر منو سایت پیوست است . ( خواهشمند است دوستان برنامه نویس راهنمایی کنند) style.css

    • توسط loveali
      با سلام
      می خواستم قالب زیر رو که psd هست 
      قسمتی که در عکس مشخصه به html تبدیل کنم ولی یم مشکلی هست
      از من خواسته شده تا در خط اول مثل عکس کاربر فقط بتونه یه تعداد خاصی کلمه وارد کنه و در خط دوم هم یه تعداد خاص دیگه 
      و کل این دوخط داخل یه div قرار داره 
      ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه
      عکس پیوست شده

    • توسط ehsan1859
      سلام خدمت سروران گرامی
      من یک برگه با ویژوال کامپوزر ساختم: http://mehrdadkhaji.ir/home/pagett
      حالا میخام این برگه رو بعنوان سایدبار استفاده کنم تا در کنار همه صفحاتم دیده بشن. از ویجت هایی مثل insert page هم استفاده کردم، اما محتویات اون به شکل مقابل نشون داده میشه: http://mehrdadkhaji.ir/home/11590-2
      حدس میزنم مشکل از همراه نبودن استایل ها باشه اما نمیدونم چیکار کنم. هزارتا راه حلو هم رفتم ولی نتونستم این مشکل رو حل کنم. کسی راه حل داره برای این مشکل؟ ممنون و دعاگو میشم. حتی اگه لازمه در قبال یاد دادن روش حل این مشکل هزینه ناقابلی هم تقدیم می کنم.