• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
elahe1055

تگ h2 رو چه جوری تو هر صفحه قرار بدم

20 پست در این موضوع قرار دارد

بله سایت شما تگ H2 اصلا نداره

شما سایتتون طراحیه و صالا مطلبی نداره پس تگ اچ 2 رو برای توضیحات سایت یعنی همون متن طراحی تم تولد قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون

لطف می کنید کامل توضیح بدید چه جوری تو توضیحات قرارش بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های header.php قالبتون رو بذارید اینجا تا براتون ویرایش کنیم ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون این کد هدرم هست

<?php
//get theme options
$options = get_option( 'classy_theme_settings' );
//get slider type and set slides as default
if($options['slider_type'] !='') {
$slider_type = $options['slider_type'];
} else {
$slider_type = 'nivo';
}
?>
<!DOCTYPE html>

<!-- BEGIN html -->
<html <?php language_attributes(); ?>>
<!-- Design by AJ Clarke (http://www.wpexplorer.com) - Powered by WordPress (http://wordpress.org) -->
<!-- BEGIN head -->
<head>
<!-- Meta Tags -->
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<!-- Title -->
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

<!-- Favicon -->
<?php if($options['upload_favicon'] !='') { ?>
<link rel="icon" type="image/png" href="<?php echo $options['upload_favicon']; ?>" />
<?php } ?>
<!-- Main Stylesheet -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" />
<?php if($options['theme_skin'] !='') { if($options['theme_skin'] !='default') { ?>
<!-- Color Style -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/skins/<?php echo $options['theme_skin']; ?>.css" />
<?php } } ?>
<?php
// includes custom fonts output
include( TEMPLATEPATH . '/includes/custom-fonts.php');
if($options['disable_custom_colors'] != 'disable') {
// includes custom colors output
include( TEMPLATEPATH . '/includes/custom-style.php');
}
?>
<!-- WP Head -->
<?php
//WordPress hook, do not remove
wp_head(); ?>
<?php if(is_front_page()) { ?>
<script>
jQuery(function($){
$(document).ready(function(){
<?php if ($options['disable_home_slider'] != 'disable') { ?>
<?php if($slider_type =='content') { ?>
// slides for homepage
$('#slides').slides({
generateNextPrev: false,
pagination: true,
play: <?php if($options['slides_play_time']) { echo $options['slides_play_time']; } else { echo '5000'; } ?>,
slideSpeed: <?php if($options['slides_speed']) { echo $options['slides_speed']; } else { echo '350'; } ?>,
pause: 2500,
hoverPause: true,
autoHeight: true
});
<?php } ?>
<?php if($slider_type =='nivo') { ?>
//nivo slider
$('#slider_nivo').nivoSlider({
effect: '<?php if($options['nivo_transition_effect'] != '') { echo $options['nivo_transition_effect']; } else { echo 'random'; } ?>',
slices: <?php if($options['nivo_slices']) { echo $options['nivo_slices']; } else { echo '15'; } ?>,
boxCols: <?php if($options['nivo_box_columns']) { echo $options['nivo_box_columns']; } else { echo '8'; } ?>,
boxRows: <?php if($options['nivo_box_rows']) { echo $options['nivo_box_rows']; } else { echo '4'; } ?>,
animSpeed: <?php if($options['nivo_animation_speed']) { echo $options['nivo_animation_speed']; } else { echo '250'; } ?>,
pauseTime: <?php if($options['nivo_pause_time']) { echo $options['nivo_pause_time']; } else { echo '3000'; } ?>,
directionNav: <?php if($options['disable_nivo_buttons'] != 'disable' ) { echo 'true'; } else { echo 'false'; } ?>,
controlNav: <?php if($options['disable_nivo_bullets'] != 'disable' ) { echo 'true'; } else { echo 'false'; } ?>,
prevText: '',
nextText: ''
});
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php if($options['disable_home_portfolio'] != 'disable') { ?>
//portfolio carousel
$('.carousel').elegantcarousel({
delay: <?php if($options['home_portfolio_slide_delay'] != '') { echo $options['home_portfolio_slide_delay']; } else { echo '150'; } ?>,
fade:300,
slide: <?php if($options['home_portfolio_slide_speed'] != '') { echo $options['home_portfolio_slide_speed']; } else { echo '500'; } ?>,
effect:'slide',
orientation:'horizontal',
loop: false,
autoplay: <?php if($options['home_portfolio_auto_play'] != 'disable' ) { echo 'true'; } else { echo 'false'; } ?>
});
<?php } ?>
});
});
</script>
<?php } ?>
<?php
// Get And Show Analytics Code
echo stripslashes($options['analytics']);
?>
</head>
<!-- END Head -->
<!-- START Body -->
<body <?php body_class(''); ?>>
<div id="wrap" class="container_24 clearfix">
<div id="header" class="clearfix">

<div id="header-logo" class="<?php if($options['enable_full_logo'] =='enable') { echo 'full-logo'; } else { echo 'grid_16'; } ?>">
<?php if($options['upload_mainlogo'] !='') { ?>
<a href="<?php echo home_url('') ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>"><img src="<?php echo $options['upload_mainlogo']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ) ?>" /></a>
<?php } else { ?>
<?php if (is_front_page()) { ?>
<h1 class="blog-name"><a href="<?php echo home_url() ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
<?php } else { ?>
<h2 class="blog-name"><a href="<?php echo home_url() ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h2>
<?php } ?>
<p><?php bloginfo( 'description' ); ?></p>
<?php } ?>
</div>
<!-- END #header-logo .<?php if($options['enable_full_logo'] =='enable') { echo 'full-logo'; } else { echo 'grid_16'; } ?> -->

<?php if($options['phone'] !='') { ?>
<div id="phone">
<?php echo $options['phone']; ?>
</div>
<?php } ?>

<?php
//show search form unless disabled
if($options['disable_search'] != 'disable') { get_search_form(' '); } ?>

</div><!-- END header -->
<div id="navigation" class="clearfix">
<?php
//define main navigation
wp_nav_menu( array(
'theme_location' => 'main nav',
'sort_column' => 'menu_order',
'menu_class' => 'sf-menu',
'fallback_cb' => 'default_menu'
)); ?>
</div>
<!-- END navigation -->
<div id="main" class="grid_24 clearfix">
<?php
if(is_front_page()) {
if ($options['disable_home_slider'] != 'disable') {
//include homepage slider
include( TEMPLATEPATH . '/includes/sliders/'.$slider_type.'.php');
}

if($options['home_static'] !='') {
echo '<div id="static-home-content">'.$options['home_static'].'</div>';
}
}
?>

ویرایش شده در توسط elahe1055
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید این کدهای فایل هدر فعلیه ؟؟ چون الان این کد تگ h2 رو داره :


<h2 class="blog-name"><a href="<?php echo home_url() ?>/" title="<?php bloginfo( 'name' ); ?>"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h2>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله این کد هدرم هست

پس چرا تو سایت سئو می زنه که تگ h2 بد هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا متنش رو بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون متنی که سایت سئو بهم میده

Headings

H1: 2, that is Good, but 1 (one) is Better.

H2: Zero, that is Bad: Luckily you are using the H3 tags.

H3: 2, that is Good: Now try to maintain the same H1 (if used) or the website title subject in this heading!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

H1: 2, that is Good, but 1 (one) is Better.

میگه یکی بزارید بهتره

H2: Zero, that is Bad: Luckily you are using the H3 tags.
.

h2 کلا ندارید اضافه کنید

h3 هم که اوکی هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی خوب مشکل من همینه دیگه طبق کد هدرم که بالا گذاشتم نشون میده که تگ h2 دارم ولی تو سایت سئو نشون نمی ده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کدهاتون h2 ندارید

خودتون view source کنید ببینید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو کد های قالب گشتم فقط یه دونه کد h1 داشتم و یه دونه هم h2 هر دوش هم تو فایل هدر بودن

چرا تویی سایت سئو می زنه دوتا h1 دارید و هیچی h2 ندارید ؟

من باید چه کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق فایلی که قرار دادید:


<?php if (is_front_page()) { ?>
<h1 class="blog-name"> ...
<?php } else { ?>
<h2 class="blog-name"> ...
<?php } ?>

طبق این کد در صفحه اول h1 دارید و h2 ندارید و در سایر صفحات برعکس هست - البته جدای از این شرط - خود اصل کار هم ایراد داره و اون اینه که در هر دو حالت مقدار Blog Name برگردونده میشه! . باز هم چرا اینجوری نوشتید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو یکی از دوستان تو ای سایت گفتن که تو هدر تغییر بدم ولی اونجا مشکلم تک نبود عنوان هدر بود

این تایپک رو ببینید

میشه کمک کنید من باید چه کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل شما با کد بالا حل میشه

اونجا هم راهنمایی شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اقا مرتضی ولی کدوم کد

کدی که اقای isk گذاشتن رو بزارم تو هدر؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق چیزی که گفته تغییر دادید؟

مشکل الان چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمی دونم چه چیزی رو تغییر بدم

کمک یکم برای افرادی که مبتدی هستند اسون تر اموزش بدید

من الان مشکلم اینه که چرا می زنه دوتا تگ h1 داری چه جوری باید درستش کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 2 تا h1 دارید

یکیش توی فایل هدر هست

یکی دیگه توی فایل index شما هست

یکی رو حذف کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری