• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
Feri

یه مشکل در استایل (فاصله ها در پست)

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من از یه افزونه به نام Dewplayer برای پخش اهنگ استفاده میکنم و اینم بگم که این مشکل با قالب های دیگه وجود نداره

وفتی اهنگ و کدش رو میزارم تو پست بین اهنگ ها خیلی فاصله میفته !

نمونه عکس :06247999880966411306.jpg

تو inspect فایرفاکس کمی ور رفتم چیزی متوجه نشدم ازش !

این فاصله ها از چی میتونه باشه ؟

اینم کدی که در قسمت ویرایش پست (متن) قرار گرفته :


<p>[dewplayer:http://up.xxx/uploads/137620358437904_08.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3]</p>
<p style="text-align: center;"><a href="http://up.xxxx.ir/uploads/137620364511524_09.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3"><strong>Track 09</strong></a></p>

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو از بخش ویژوال قرار ندید

از بخش کد در ادیتور بزارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه آدرس همین صفحه رو بدید بهتر میتونیم کمک کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل style.css یا هر css دیگه ای که دارید استایل های موجود برای object و br را چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به احتمال زیاد مشکل با استایل خود افزونه است باید در استایل سایتتون این کد را قرار دهید فکر کنم درست بشه


.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
}

و این که پاراگراف ها را به span تبدیل کنید دیگر اینتر نیوفته بین پلیر و نوشته

ویرایش شده در توسط mehdiraized
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو فایل style.css یا هر css دیگه ای که دارید استایل های موجود برای object و br را چک کنید

فقط این رو تو تمام فایل های css استایل پیدا کردم


html, body, div, span, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, abbr, address, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, samp, small, strong, sub, sup, var, b, i, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section, summary, time, mark, audio, video, embed, object {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
outline: 0;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
background: transparent;
}}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به احتمال زیاد مشکل با استایل خود افزونه است باید در استایل سایتتون این کد را قرار دهید فکر کنم درست بشه


.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
}

و این که پاراگراف ها را به span تبدیل کنید دیگر اینتر نیوفته بین پلیر و نوشته

اضافه کردم تغییری نکرد !

قسمت دوم حرفتون رو متوجه نشدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<style>
.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
padding-bottom: 0px !important;
}
</style>

کد را به اینصورت در انتهای footer.php قرار بدید اگر افزونه کش دارید کش را تخلیه کنید و کوکی ها را حذف کنید و بعد تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انجام دادم . افزونه کش ندارم

کش مرورگر هم خالی کردم درست نشد

این قالب هست : http://www.ir-wp.ir/themes/good-news/

البته من تغییرش دادم البته قبل از تغییر هم این مشکل رو داشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من چک کردم اضافه نکرده بودید

می تونید تو فایل های افزونه فایل css را پیدا کنید و در اون با ctrl +f این کد را پیدا کنید و پاکش کنید

یا همون جور که آقا اینمان گفت در آخر footer بزاریدش

قسمت دوم حرف هم این بود که تگ p (پاراگراف) به span تغییر بدید تا اینتر بین اسم و خود پلیر نیوفته به این صورت


<span>[dewplayer:http://up.xxx/uploads/137620358437904_08.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3]</span>
<p style="text-align: center;"><a href="http://up.xxxx.ir/uploads/137620364511524_09.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3"><strong>Track 09</strong></a></p>

ویرایش شده در توسط mehdiraized
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اضافه کردم دیدم تغییر نکرد پاکش کردم دوباره ! بخاطر همین شما تو پیداش نکردی

قسمت دوم حرفتون من اصلا از <p> هم استفاده نمیکنم خوده وردپرس اضافش میکنه رفته رو اعصاب ! حالا من بخاطر هر پلیر که میخوام بزارم باید بصورت دستی تغییر به span بدم ؟؟؟

خیلی سخت میشه که!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به span هم تغییر دادم درست نشد !

یه چیزی وقتی داره صفحه لود میشه (هنوز کامل لود نشده) یه لحظه به حالت معمولی در میان یعنی درست میشن ! بعد اینکه کامل صفحه لود میشه فاصله دار میشن

سایدبار بغل قسمتی که برترین مطالب و ... رو بصورت تب به تب باز میکنه هم همینطوره (قبل اینکه صفحه لود بشه همه تب هارو لود میکنه )

اینا مربوط نمیشه ؟

ویرایش شده در توسط FARID2XF
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایدبار از jquery دستور می گیره ولی مشکل شما از این کده


<div style="padding-top: 10%;" class="fluid-width-video-wrapper">

این هم که اولش درسته بخاطر اینه که هنوز اندازه ارتفاع را نداره که بتونه 10% رو براش حساب کنه در کدهای افزونهخ پلیرتون اون کد را پیدا و


style="padding-top: 10%;"

را حذف کنید و اگر نتونستید شما هم با جی کوئری کوچکش کنید به این صورت


<script>
$(document).ready(function () {
$(".fluid-width-video-wrapper").css("paddingTop", "10px");
});
</script>

کد بالا را در footer.php و درست قبل از


</body>

بگذارید که کدهای قبلش را خنثی کند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

تو کد های افزونه پلیر همچین چیزی نبودش ولی چرا تو قالب های دیگه این مشکل نیست ؟

کار دوم رو انجام دادم تغییری نکرده

راهی نیست ؟

ویرایش شده در توسط FARID2XF
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل را باز کنید

http://just-music.ir/wp-content/themes/Higgs-goodnews/js/jquery.fitvids.js

و از انتهای فایل


$this.wrap('<div class="fluid-width-video-wrapper"></div>').parent('.fluid-width-video-wrapper').css('padding-top', (aspectRatio * 100)+"%");

را حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلیر دیگه نمایش داده نمیشه ... :(

خسته کردیمتون واقعا شرمنده مشکل عجیبیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$this.wrap('<div class="fluid-width-video-wrapper"></div>').parent('.fluid-width-video-wrapper').css('padding-top', (aspectRatio * 100)+"px");

جایگزین کنید

با عدد 100 (100 در اینجا ضریب 0.1 است و می شود ده) بازی کنید تا به اندازه مطلوب برسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون . واقعا که استاد هستید

گذاشتم رو 30 الان خیلی بهتر شده (دقیقا اندازه پلیر هست)

فاصله <br> رو هم میشه کمتر کرد ؟

این ناوبار بالا که همراه با اسکرول میاد وقتی میره رو قسمت پلیر ! پلیر میاد روش چطور میشه کاری کرد بره زیرش ؟ z-index هست فک کنم درسته ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله


#wpadminbar{z-index:999999}

البته معمولا در فایل های فلش اکشنی هست که بالاترین z-index را می گیره و یکی میره بالاتر و توجه داشته باشید ادمین رو فقط شما می بینید

فاصله br


br {
height:10px;
overflow:hidden
}

با ده بازی کنید تا به عدد مطلوب برسید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله


#wpadminbar{z-index:999999}

البته معمولا در فایل های فلش اکشنی هست که بالاترین z-index را می گیره و یکی میره بالاتر و توجه داشته باشید ادمین رو فقط شما می بینید

فاصله br


br {
height:10px;
overflow:hidden
}

با ده بازی کنید تا به عدد مطلوب برسید

منظورم از ناوبار همون قسمتی که وقتی تا وسطای صفحه میای پایین و نشون داده میشه (ساز ها دسته ها متفرقه)

و فکر کنم بله ... تغییر دادم به 9999999 باز فلش اومد روش ... فکر کنم همون قضیه اکشن که شما گفتید هستش

خیلی ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری