• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Feri

یه مشکل در استایل (فاصله ها در پست)

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من از یه افزونه به نام Dewplayer برای پخش اهنگ استفاده میکنم و اینم بگم که این مشکل با قالب های دیگه وجود نداره

وفتی اهنگ و کدش رو میزارم تو پست بین اهنگ ها خیلی فاصله میفته !

نمونه عکس :06247999880966411306.jpg

تو inspect فایرفاکس کمی ور رفتم چیزی متوجه نشدم ازش !

این فاصله ها از چی میتونه باشه ؟

اینم کدی که در قسمت ویرایش پست (متن) قرار گرفته :


<p>[dewplayer:http://up.xxx/uploads/137620358437904_08.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3]</p>
<p style="text-align: center;"><a href="http://up.xxxx.ir/uploads/137620364511524_09.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3"><strong>Track 09</strong></a></p>

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد ها رو از بخش ویژوال قرار ندید

از بخش کد در ادیتور بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه آدرس همین صفحه رو بدید بهتر میتونیم کمک کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو فایل style.css یا هر css دیگه ای که دارید استایل های موجود برای object و br را چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به احتمال زیاد مشکل با استایل خود افزونه است باید در استایل سایتتون این کد را قرار دهید فکر کنم درست بشه


.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
}

و این که پاراگراف ها را به span تبدیل کنید دیگر اینتر نیوفته بین پلیر و نوشته

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو فایل style.css یا هر css دیگه ای که دارید استایل های موجود برای object و br را چک کنید

فقط این رو تو تمام فایل های css استایل پیدا کردم


html, body, div, span, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, abbr, address, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, samp, small, strong, sub, sup, var, b, i, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section, summary, time, mark, audio, video, embed, object {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
outline: 0;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
background: transparent;
}}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به احتمال زیاد مشکل با استایل خود افزونه است باید در استایل سایتتون این کد را قرار دهید فکر کنم درست بشه


.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
}

و این که پاراگراف ها را به span تبدیل کنید دیگر اینتر نیوفته بین پلیر و نوشته

اضافه کردم تغییری نکرد !

قسمت دوم حرفتون رو متوجه نشدم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<style>
.fluid-width-video-wrapper {
margin-bottom: 0px !important;
padding-bottom: 0px !important;
}
</style>

کد را به اینصورت در انتهای footer.php قرار بدید اگر افزونه کش دارید کش را تخلیه کنید و کوکی ها را حذف کنید و بعد تست بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

انجام دادم . افزونه کش ندارم

کش مرورگر هم خالی کردم درست نشد

این قالب هست : http://www.ir-wp.ir/themes/good-news/

البته من تغییرش دادم البته قبل از تغییر هم این مشکل رو داشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من چک کردم اضافه نکرده بودید

می تونید تو فایل های افزونه فایل css را پیدا کنید و در اون با ctrl +f این کد را پیدا کنید و پاکش کنید

یا همون جور که آقا اینمان گفت در آخر footer بزاریدش

قسمت دوم حرف هم این بود که تگ p (پاراگراف) به span تغییر بدید تا اینتر بین اسم و خود پلیر نیوفته به این صورت


<span>[dewplayer:http://up.xxx/uploads/137620358437904_08.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3]</span>
<p style="text-align: center;"><a href="http://up.xxxx.ir/uploads/137620364511524_09.%20From%20Karkheh%20To%20Rhein.mp3"><strong>Track 09</strong></a></p>

ویرایش شده در توسط mehdiraized

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اضافه کردم دیدم تغییر نکرد پاکش کردم دوباره ! بخاطر همین شما تو پیداش نکردی

قسمت دوم حرفتون من اصلا از <p> هم استفاده نمیکنم خوده وردپرس اضافش میکنه رفته رو اعصاب ! حالا من بخاطر هر پلیر که میخوام بزارم باید بصورت دستی تغییر به span بدم ؟؟؟

خیلی سخت میشه که!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به span هم تغییر دادم درست نشد !

یه چیزی وقتی داره صفحه لود میشه (هنوز کامل لود نشده) یه لحظه به حالت معمولی در میان یعنی درست میشن ! بعد اینکه کامل صفحه لود میشه فاصله دار میشن

سایدبار بغل قسمتی که برترین مطالب و ... رو بصورت تب به تب باز میکنه هم همینطوره (قبل اینکه صفحه لود بشه همه تب هارو لود میکنه )

اینا مربوط نمیشه ؟

ویرایش شده در توسط FARID2XF

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایدبار از jquery دستور می گیره ولی مشکل شما از این کده


<div style="padding-top: 10%;" class="fluid-width-video-wrapper">

این هم که اولش درسته بخاطر اینه که هنوز اندازه ارتفاع را نداره که بتونه 10% رو براش حساب کنه در کدهای افزونهخ پلیرتون اون کد را پیدا و


style="padding-top: 10%;"

را حذف کنید و اگر نتونستید شما هم با جی کوئری کوچکش کنید به این صورت


<script>
$(document).ready(function () {
$(".fluid-width-video-wrapper").css("paddingTop", "10px");
});
</script>

کد بالا را در footer.php و درست قبل از


</body>

بگذارید که کدهای قبلش را خنثی کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

تو کد های افزونه پلیر همچین چیزی نبودش ولی چرا تو قالب های دیگه این مشکل نیست ؟

کار دوم رو انجام دادم تغییری نکرده

راهی نیست ؟

ویرایش شده در توسط FARID2XF

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فایل را باز کنید

http://just-music.ir/wp-content/themes/Higgs-goodnews/js/jquery.fitvids.js

و از انتهای فایل


$this.wrap('<div class="fluid-width-video-wrapper"></div>').parent('.fluid-width-video-wrapper').css('padding-top', (aspectRatio * 100)+"%");

را حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پلیر دیگه نمایش داده نمیشه ... :(

خسته کردیمتون واقعا شرمنده مشکل عجیبیه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


$this.wrap('<div class="fluid-width-video-wrapper"></div>').parent('.fluid-width-video-wrapper').css('padding-top', (aspectRatio * 100)+"px");

جایگزین کنید

با عدد 100 (100 در اینجا ضریب 0.1 است و می شود ده) بازی کنید تا به اندازه مطلوب برسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون . واقعا که استاد هستید

گذاشتم رو 30 الان خیلی بهتر شده (دقیقا اندازه پلیر هست)

فاصله <br> رو هم میشه کمتر کرد ؟

این ناوبار بالا که همراه با اسکرول میاد وقتی میره رو قسمت پلیر ! پلیر میاد روش چطور میشه کاری کرد بره زیرش ؟ z-index هست فک کنم درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله


#wpadminbar{z-index:999999}

البته معمولا در فایل های فلش اکشنی هست که بالاترین z-index را می گیره و یکی میره بالاتر و توجه داشته باشید ادمین رو فقط شما می بینید

فاصله br


br {
height:10px;
overflow:hidden
}

با ده بازی کنید تا به عدد مطلوب برسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله


#wpadminbar{z-index:999999}

البته معمولا در فایل های فلش اکشنی هست که بالاترین z-index را می گیره و یکی میره بالاتر و توجه داشته باشید ادمین رو فقط شما می بینید

فاصله br


br {
height:10px;
overflow:hidden
}

با ده بازی کنید تا به عدد مطلوب برسید

منظورم از ناوبار همون قسمتی که وقتی تا وسطای صفحه میای پایین و نشون داده میشه (ساز ها دسته ها متفرقه)

و فکر کنم بله ... تغییر دادم به 9999999 باز فلش اومد روش ... فکر کنم همون قضیه اکشن که شما گفتید هستش

خیلی ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری