mehrdad_k

غیرفعال کردن آپدیت خودکار یک افزونه

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام آپدیت خودکار یک افزونه رو غیرفعال کنم. فقط افزونه دلخواه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلامـ

چند راه وجود داره، ساده‌ترین‌ش به نظرم تغییر ورژن هست:

1- فایل اصلی افزونه رو باز کنید

2- همون ابتدای فایل، جلوی عبارت ورژن یه مقدار عددی بزرگ قرار بدید، مثلن 1000


Version: 1000

موفق باشیـ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مگه شرط آپدیت اینه که اگه کوچکتر از فلان عدد بود آنگاه آپدیت ؟

اگه شرط این باشه اگه ورژن فلان نبود آپدیت . اونوقت چی ؟

یک راه منطقی تر هم هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله. در اغلب موارد این ترفند جواب میده، مگر اینکه داخل پلاگین از روش های مشخصی استفاده کرده باشه.

خُب راه منطقی اینه که موقعی که درخواست برای چک کردن آپدیت ها فرستاده میشه ما بیایم و اسم اون پلاگین خاص رو از لیست ارسالی به ریپوزیتوری وردپرس حذف کنیم.

کد:


add_filter( 'http_request_args', 'dm_prevent_update_check', 10, 2 );
function dm_prevent_update_check( $r, $url ) {
if ( 0 === strpos( $url, 'http://api.wordpress.org/plugins/update-check/' ) ) {
$my_plugin = plugin_basename( __FILE__ );
$plugins = unserialize( $r['body']['plugins'] );
unset( $plugins->plugins[$my_plugin] );
unset( $plugins->active[array_search( $my_plugin, $plugins->active )] );
$r['body']['plugins'] = serialize( $plugins );
}
return $r;
}

منبع کد بالا:


http://developersmind.com/2010/06/12/preventing-wordpress-from-checking-for-updates-for-a-plugin/

ویرایش شده در توسط abdy
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

این درخواست که پلاگین ارسال میکنه برای آپدیت کجاست و چطوری توی پلاگین میشه پیداش کرد ؟

تو کد بالا اسم پلاگین مورد نظرم رو کجا باید بگذارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این درخواست که پلاگین ارسال میکنه برای آپدیت کجاست و چطوری توی پلاگین میشه پیداش کرد ؟

این درخواست از طرف پلاگین نیست، هسته ی وردپرس اینکار رو انجام میده ( مگر در مواردی که برنامه نویس بخواد پلاگینش رو از جای دیگه ای آپدیت کنه که اون بحث الان مطرح نیست)

تو کد بالا اسم پلاگین مورد نظرم رو کجا باید بگذارم ؟

اسم پلاگین مورد نظر رو به متغیر my_plugin$ نسبت بده. بصورت فایل اصلی/پوشه . برای مثال:


$my_plugin = 'sample_plugin_folder/sample_plugin_file.php';

قاعدتن باید جواب بده :')

ویرایش شده در توسط abdy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی بجای خط


$plugins = unserialize( $r['body']['plugins'] );

مقاری که شما میگید رو پاس بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رایگان هست؟ فقط میخوان اعلان بروزرسانی نیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای غیر فعال کردن کافی کد زیر رو به فایل functions.php اضافه کرده و ذخیره کنید.



remove_action( 'load-update-core.php', 'wp_update_plugins' );
add_filter( 'pre_site_transient_update_plugins', create_function( '$a', "return null;" ) );

ویرایش شده در توسط ahmad4u
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stevej
      با سلام دوستان من یک مشکی با افزونه ag Custom Admin دارم 
      تو تنظیمات افزونه تب login page بخش Change Login header image
      همون تغییر لوگو صفح ورود وردپرس . ادرس عکس رو که میزنم و سیو میکنم ادرس صفحه ورود وردپرس تغییر نمیکنه تازه اینجوری شده یکی دو روزی هست قبلا درست بود 

    • توسط yaali
      به نام خدا
      گراویتی فرم یک افزونه ی قدرتمند برای ساخت انواع فرمهای کاربردی، اعم از فرم فروش محصول، ثبت نام و ارسال نوشته و ... می باشد. گاهی مواقع مدیران سایت از ظاهر ساده و قدیمی گراویتی فرم احساس خوبی ندارند و به دنبال زیباتر کردن گزینه های موجود در فرم های ساخته شده توسط گراویتی فرم می روند.

      امروز به شما افزونه ای را معرفی خواهیم کرد که با استفاده از آن قادر خواهید بود فرم هایی زیباتر و کاربرپسندتر بسازید و بازدیدکنندگان خود را شگفت زده کنید. با استفاده از این افزونه می توان آیکون های گوناگون برای فیلدهای گراویتی فرم درنظر گرفت. گزینه های موجود در گراویتی را چند ستونه و یا چند لایه ای کرد. دموی افزونه همه چیز را به شما می گوید ...
      امکانات:
      تعریف آیکون برای فیلدها
      مدیریت موقعیت آیکون برای فیلدها
      استفاده از 4 کتابخانه ی آیکون
      تغییر رنگ آیکون ها به دلخواه
      تعیین تصویر برای فیلدها
      تعیین تصویر برای دکمه ی رادیویی
      تعیین تصویر برای چک باکس ها
      کاملا فارسی
      قابلیت لایه بندی فیلدها
      قابلیت راستچین و چپ چین کردن فیلدها
      قابلیت مخفی کردن فیلدها
      پنهان کردن عنوان فیلدها
      افزایش و یا کاهش تعداد ستون دکمه های رادیویی و چک باکس ها
      دارا بودن 14 روش برای انتخاب گزینه
      جابجا کردن جایگاه متن و آیکون
      مدیریت سایز آیکون
      قابلیت انتخاب 9 قالب گوناگون برای فرم
      قابلیت ویرایش فرم ها
      نمایش خطای فرم به صورت پاپ آپ
      اسکرول اتوماتیک به بالا در هنگام ایجاد خطا
      قابلیت شخصی سازی خطا
      قابلیت انتخاب کتابخانه ی دلخواه آیکونها
      قابلیت تغییر اندازه فونتها
      قابلیت تغییر رنگ متن
      قابلیت بولد کردن عناوین
      قابلیت ایتالیک و خط چین کردن عناوین
      مدیریت رنگ آیکون فیلدها به صورت کلی
      مدیریت رنگ دکمه های فرم
      مدیریت رنگ پس زمینه ی دکمه های فرم
      قابلیت تعیین پس زمینه ی رنگ، تصویر برای فرم
      و ...
      با استفاده از این افزونه می توانید زیبای فرم های خود را دو چندان کنید.
      منبع: افزونه زیباساز گراویتی فرم
    • توسط yaali
      سلام
      من با این کد، محتویات 2 دسته رو فیلتر میکنم.
      دسته اول و دسته دوم. وقتی دسته اول رو انتخاب میکنید، زبانه ای در زیر اون باز میشه و گزینه های مربوط به اون دسته رو نشون میده.
      دسته دوم هم همینطور.
      ولی مشکلم اینه که وقتی دسته ها خالی هم هستن و اصلا گزینه ای برای انتخاب ندارن، باز زبانه ی بازشو به نمایش در میاد.
      من میخوام به جای اینکه زبانه ی بازشو زیرش ظاهر بشه ولی چیزی توش نباشه، اصلا به کلی نمایش داده نشه.
      امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
      <option selected="" value="prepaid-list">دسته 1</option> <option value="none-paid-list">دسته 2</option> </select> </div> <select name="wc_elemanha_payment_plan" id="wc-d-se" style="width: 98%;margin:6px 1% "> <?php $pl_counter=0;$user_m_flag=0; foreach( WC_elemanhas_Plans_Manager::get_plans_for_product( $post->ID ) as $key => $plan ) : $check_user_m = $plan->get_user_m(); $plan_pre_paid_value = $plan->get_plan_pre_paid(); if($plan_pre_paid_value!='prepaid'){ $plan_pre_paid_value='noneprepaid'; } if($check_user_m==1){ $user_m_active = 'on'; $user_m_flag= 'on'; $user_m_min=$plan->get_user_m_min(); $user_m_max=$plan->get_user_m_max(); if($user_m_min !='' && is_numeric($user_m_min)){ $totalp=get_post_meta($post->ID,"_regular_price",TRUE); $user_m_min = ($user_m_min * $totalp) / 100; $user_m_max = ($user_m_max * $totalp) / 100; } }else{ $user_m_active= 'off'; } $pl_counter++; ?> <option class="wc-elemanhas-payment-plan" data-target="<?php print $plan_pre_paid_value; ?>" data-id="<?php print $user_m_active; ?>" <?php selected( $key, 0 ); ?> value="<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>" id="wc-elemanhas-payment-plan-<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>"> <?php echo esc_html( $plan->get_name() ); ?> </option> <?php endforeach; ?> </select> <?php if($pl_counter>1){ $dep_m_style="display: none"; }else{ $dep_m_style="display: block"; } if($user_m_flag=="on"): ?>  
    • توسط rezanasiri
      سلام و خسته نباشید خدمت تمایم اساتید
      من به یه افزونه ی عضویت نیاز داشتم که برای سایتم عضو گیری کنم تا بتونم چک کنم اعضا رو دسترسی داشته باشم بهشون و بعد از یه گشتن در اینترنت به افزونه Clean Login  برخوردم و به نظر خوب میومد. افزونه رو نصب کردم و طبق آموزشی که ازش دیدم گفته شده بود ک برای هر بخش باید یه برگه جدید ایجاد کرد و شورت کد مورد نظر رو اونجا قرار داد. من همین کارو کردم مثلا برای صفحه ورود از قسمت ایجاد برگه یک برگه جدید درست کردم و شورت کد [ clean-login ] که مربوط به این قسمت هست رو در جای نوشتن متن قرار دادم و انتشار رو زدم. ولی متاسفانه وقتی این صفحه رو باز میکنم صفحه ورود نمیاد و میگه این صفحه پیدا نشد. از یه افزونه ی دیگه هم که با شورتکد بود امتحان کردم همین مشکل رو داشتم
      از اساتید محترم کسی هست راهنمایی کنه تا من این مشکلم برطرف بشه! ممنون میشم
      و دوستان عزیز افزونه ی دیگه ای هست که بهتر از این باشه برای عضویت . نمیخوام اعضا کار خاصی بتونن انجام بدن . صرفا فقط جهت عضو گیری هست و نهایتن قابلیت اینو داشته باشه که برای نظر دادن برای هر پست باید عضو سایت بشن.
       
      پیشاپیش از کمک و همراهی دوستان سپاسگذارم
    • توسط smartfartak
      خوب حالا هاست شما سی پنل یا دایرکت ادمین ؟ زیاد مهم نیست چون هیچ فرقی با هم ندارن ما با فایل های و پوشه های وردپرس کار داریم که تو هر دوتا هاست یکی هستن , وارد هاست بشید قسمت فایل منیجر و پوشه ی public_html
      فایل های وردپرس شما باید داخل این پوشه باشه حالا شاید شما فایل ها رو داخل پوشه ی جداگانه قراردادید توجه داشته باشید به این مورد , حالا فایل های وردپرس 3 تا پوشه داریم و چندین فایل php پوشه ها wp-admin /wp-includes / wp-content نام دارن وارد پوشه ی wp-content بشید و در داخل این پوشه چندین پوشه وجود داره ( plugins / themes / uploads / languages و احتمالا cache ) .
      خوب برای نصب قالب باید وارد پوشه ی themes بشید و برای نصب افزونه وارد پوشه ی plugins , حالا برای قالب که وارد پوشه ی themes شدید تو این پوشه باید قالب رو آپلود کنید قالب وردپرس خودتون رو روی سیستم به زیپ تبدیل کنید و با استفاده از گزینه ی upload فایل رو آپلود کنید فایل که اپلود شد احتمالا باید صفحه پوشه ی themes رو رفرش کنید و باز احتمالا به ریشه ی سایت برگردید و باید دوباره مسیر رو جلو بیاد تا پوشه ی قالب پوشه رو باز کنید فایل آپلود شده باید تو اون پوشه باشه به صورت zip حالا باید قالب رو از حالت زیپ خارج کنید در cpanel روی فایل کلیک راست کنید و فک کنم Extract باشه رو بزنید تا فایل از حالت زیپ خارج بشه ( نکته مهم : فایل قالب که از زیپ خارج شد فایل زیپ رو پاک کنید ) , تو دایرکت ادمین فایلی زیپ پلود شده جلوی فایل نوشته Extract
      حالا کافیه به مدیریت وردپرس برید ( داشبورد / نمایش / پوسته ها ) میبینید که قالبی که اپلود کردید به لیست قالب های موجود اضافه شده در اینجا می تونید قالب رو فعال کنید.
      برای نصب افزونه هم باید مثل آپلود قالب عمل کنید ولی برای افزونه باید برید داخل پوشه ی plugin وافزونه رو اپلود کنید از حالت زیپ خارج کنید و تو قسمت مدیریت وردپرس برید به بخش افزونه ها و افزونه رو فعال کنید.
      http://smartfartak.ir
      خانه هوشمند