alireza.nh

استفاده وحشتناک وردپرس از منابع

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام خدمت دوستان :)

راستش چند روزیه با افزایش فشار وردپرس به رم هاست اشتراکی مجبور شدیم وبو به سرور مجازی ارتقا بدیم.

ابتدا فشار بر روی رم بود و پس از ارتقا به سرور با خطای (دسترسی به پایگاه داده امکان پذیر نیست) مواجه میشیم!

با 2-3 بار ارتقا الان وب روی پلن سوم پارس پک(رم 1گیگ) هستش ولی تا حالا فایده ای نداشته!

و هر روز 2-3 بار همین مشکلو (دسترسی به پایگاه داده امکان پذیر نیست) داریم!

.

----------------------------------------------------------------------------------------------

البته کار هایی که هم صورت گرفته برای رفع این مشکل مثلا:

1)بهینه سازی قالب

2)استفاده از کش

3)حذف 90% افزونه ها

4)و.....

------------------------------------------------------------------------------------------

#البته با فشاری که رو سروره موفق به نصب wp-total-cach نشدیم!

-------------------------------------------------------------------------------------------

مشخصات سرور:

سیستم عامل :cent os5

lکنترل پنل:دایرکت

بقیه هم در پارس هست البته بعید میدونم مهم باشه!

#البته موضوعات داخل انجمن هم مطالعه کردم! ;)

سایت: http://lafzan.com/

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازدید شما اونقدر بالا نیست که بخواد فشار بیاره . ا

گر از پارس پک سرویس دارید نمودار مصرف منابع رو بهتون میده . بررسی کنید ببینید آیا اصلاً مصرف منابع بیش از حد دارید . اگر دارید آیا دقیقاً در همون مواقع خطای دینابیس میده ؟

فکر نمیکنم مشکل شما از مصرف منابع باشه . پایگاه داده رو بهینه سازی کردید ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پایگاه داده رو بهینه سازی کردید ؟

راستش خیر!

ممکنه از همین باشه،ولی دقیقا میشه بگید کدوم تبل ها میتونن اضافی باشن؟

+مصرف رم به 99% میرسه و بله در همین مواقع یه همچین اتفاقی میوفته که باید ریست شه!

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طریق phpmyadmin وارد پایگاه داده سایتتون بشید و با انتخاب همه جداول همه رو یکبار بهینه کنید یکبار تعمیر کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار بهینه کنید یکبار تعمیر کنید

منظورتونو درباره تعمیر خوب متوجه نشدم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه repair و optimize داره اونجا . همه جداول رو سلکت کنید . یکبار repair کنید و بعد از اون دوباره همه جداول رو انتخاب و optimize کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتت ک کلن به هم ریختس

هیچی سرجای خودش نیست !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه repair و optimize داره اونجا . همه جداول رو سلکت کنید . یکبار repair کنید و بعد از اون دوباره همه جداول رو انتخاب و optimize کنید .

متشکر ، فکر کردم منظورتون چیز دیگیه ایه. ;)

سایتت ک کلن به هم ریختس

هیچی سرجای خودش نیست !

اشتباه میکنی! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن الان دیدم درست شده - اونروز واقعا به ریخته بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟