• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
ShikA

عدم نمایش تصویر شاخص در قالب فروشگاهی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه چند تا قالب فروشگاهی نصب کردم

اما هی کدوم تصویر شاخص نداشت!! و عکس های تصویر شاخص رو نمایش نمیداد!!!!!!!!

اما توی قالب های دیگه تصویر شاخص هست ....

چجوری میتونم روی این قالب نصویر شاخص قرار بدم یا کاری کنم که نشون بده تصاویر رو؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من یه مشکل کوچیکی دارم

وقتی اندازه تصویر شاخص رو بزرگ میکنم میره تو شیکم تایتل

AKSGHALEB.jpg

توی عکس اگه ببینید متوجه میشید

توی عکس 1 اندازه تصویر رو کوچیک گذاشتم درست نشون میده فقط کنار سمت چپش خالیه

واسه همین اندازش رو کمی بزرگ کردم که اون قسمت پر بشه ... عکس شماره 2 .... اما همون طور که میبینید رفت تو شییکم تایتل

اندازه کادر کلی رو بزرگ کردم که شاید بیاد پایین اما بازم نشد!! اون فضای خالی پایین بخاطر همین ایجاد شده .. چون گفتم بکه با زیاد کردن ارتفاع درست بشه اما نشد

میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟

ممنون

کد ایندکس

<div class="mahsool">
<div class="down">
<div class="mahsoolimg">
<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">
<img border="0" src="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'img',ture); ?>" width="200" height="250" alt=" " /></a>
<?php the_post_thumbnail('first-thumb'); ?>
</div>

<div class="titr"><?php the_title(); ?> </div>
<div class="titr-price">قیمت : <?php echo get_post_meta ($post->ID, 'price',ture); ?> تومان</div>
<div class="clear5"></div>
<div class="posti2"> <a href="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'buy',ture); ?>" > [خرید] </a></div>
<div class="more2"> <a href="<?php the_permalink() ?>" > [توضیحات] </a></div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

اینم کد استایل

/*

Theme Name: PopUp-gray

Author: Mihanv

Author URI: http://www.mihanv.com/wordpress

*/

body {

background:#fff;

font-family:tahoma;

font-size:8pt;

margin:0px;

line-height:130%;

direction:rtl;

color:#1A1A1A;

}

@font-face {

font-family: 'koodak';

src: url('fonts/BKoodak.eot');

src: url('fonts/BKoodak.eot?iefix') format('eot'),

url('fonts/BKoodak.woff') format('woff'),

url('fonts/BKoodak.ttf') format('truetype'),

url('fonts/BKoodak.svg#webfontZam02nTh') format('svg');

font-weight: normal;

font-style: normal;

}

ol, ul, li {

list-style: none;

margin: 0;

padding: 0;

}

.mahsool {

float:right;

width:235px;

height:350px;

margin-left:2.5px;

margin-bottom:5px;

border:#D9D9D8 2px solid;

background:#f2f2f2;

border-radius: 5px;

}

.down {

margin-bottom:5px;

padding-top:5px;

padding-right:5px;

padding-left:5px;

padding-bottom:5px;

}

.mahsoolimg{

width: 205px;

height:155px;

margin-right:8.5px;

margin-top:5px;

padding-top : 4px;

padding-right : 4px;

border-radius: 7px;

}

.titr {

width:207px;

margin-top:10px;

margin-right:10px;

padding-top:4px;

height:30px;

text-align:right;

color:#363636;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:16px;

}

.titr-price {

width:207px;

margin-top:10px;

margin-right:10px;

padding-top:4px;

margin-bottom:15px;

text-align:right;

color:#C82404;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:14px;

}

.clear5{

margin-top:6px;

}

.clear6{

margin-top:4px;

}

.posti2{

float:right;

text-align:center;

color:#65ACC8;

padding-top:2px;

padding-bottom:2px;

padding-left:2px;

padding-right:2px;

margin-right:7px;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2{

float:left;

text-align:center;

color:#65ACC8;

padding-top:2px;

padding-bottom:2px;

padding-left:2px;

padding-right:2px;

margin-left:10px;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2 a{

text-align:center;

color:#363636;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2 a:hover{

color:#C85704;

}

.clear {

clear: both;

height: 1px;

overflow: hidden;

}

img {

border:0;

}

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا به عکس اینلاین اندازه دادید؟

اندازه رو طبق آموزشی که آدرس داده شد در خود تابع تصویر شاخص قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش سایز خودش همون عکس شماره 1 هستش .....

میخوام کمی بزرگ تر باشه عکس ، واسه همین سایز دادم (عکس شماره 2) که بعد از سایز دادن اونجوری میشه

ویرایش شده در توسط ShikA

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به استایل اضافه کنید:

.clear{ width:100%; clear:both}

به کدهاتون قبل از

  <div class="titr"><?php the_title(); ?> </div>

اضافه کنید:

  <div class="clear"></div>

تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش نشد :(

بازم از کادر مشخص شده یا میزنه بیرون یا هم اینکه کوچیک نشون میده


<div class="mahsool">
<div class="clear"></div>

<div class="titr"> <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e(' ',''); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
<div class="down">

<div class="mahsoolimg">

<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">

<img border="0" src="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'img',ture); ?>" width="000" height="150" alt="" /></a>
<?php the_post_thumbnail('first-thumb'); ?>

</div>




<div class="clear5"></div>

محل کد رو درست وارد کردم؟ :(

توی فانکش هم این کد رو گذاشتم ....

<?php

if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'first-thumb',250, 200, true);
add_image_size( 'secound-thumb', 400, 300, true);
add_image_size( 'third-thumb', 124, 124, true);
}

?>

ویرایش شده در توسط ShikA

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه بتونید آدرس آنلاین بزاری خیلی بهتره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری