• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
ShikA

عدم نمایش تصویر شاخص در قالب فروشگاهی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه چند تا قالب فروشگاهی نصب کردم

اما هی کدوم تصویر شاخص نداشت!! و عکس های تصویر شاخص رو نمایش نمیداد!!!!!!!!

اما توی قالب های دیگه تصویر شاخص هست ....

چجوری میتونم روی این قالب نصویر شاخص قرار بدم یا کاری کنم که نشون بده تصاویر رو؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من یه مشکل کوچیکی دارم

وقتی اندازه تصویر شاخص رو بزرگ میکنم میره تو شیکم تایتل

AKSGHALEB.jpg

توی عکس اگه ببینید متوجه میشید

توی عکس 1 اندازه تصویر رو کوچیک گذاشتم درست نشون میده فقط کنار سمت چپش خالیه

واسه همین اندازش رو کمی بزرگ کردم که اون قسمت پر بشه ... عکس شماره 2 .... اما همون طور که میبینید رفت تو شییکم تایتل

اندازه کادر کلی رو بزرگ کردم که شاید بیاد پایین اما بازم نشد!! اون فضای خالی پایین بخاطر همین ایجاد شده .. چون گفتم بکه با زیاد کردن ارتفاع درست بشه اما نشد

میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟

ممنون

کد ایندکس

<div class="mahsool">
<div class="down">
<div class="mahsoolimg">
<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">
<img border="0" src="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'img',ture); ?>" width="200" height="250" alt=" " /></a>
<?php the_post_thumbnail('first-thumb'); ?>
</div>

<div class="titr"><?php the_title(); ?> </div>
<div class="titr-price">قیمت : <?php echo get_post_meta ($post->ID, 'price',ture); ?> تومان</div>
<div class="clear5"></div>
<div class="posti2"> <a href="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'buy',ture); ?>" > [خرید] </a></div>
<div class="more2"> <a href="<?php the_permalink() ?>" > [توضیحات] </a></div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

اینم کد استایل

/*

Theme Name: PopUp-gray

Author: Mihanv

Author URI: http://www.mihanv.com/wordpress

*/

body {

background:#fff;

font-family:tahoma;

font-size:8pt;

margin:0px;

line-height:130%;

direction:rtl;

color:#1A1A1A;

}

@font-face {

font-family: 'koodak';

src: url('fonts/BKoodak.eot');

src: url('fonts/BKoodak.eot?iefix') format('eot'),

url('fonts/BKoodak.woff') format('woff'),

url('fonts/BKoodak.ttf') format('truetype'),

url('fonts/BKoodak.svg#webfontZam02nTh') format('svg');

font-weight: normal;

font-style: normal;

}

ol, ul, li {

list-style: none;

margin: 0;

padding: 0;

}

.mahsool {

float:right;

width:235px;

height:350px;

margin-left:2.5px;

margin-bottom:5px;

border:#D9D9D8 2px solid;

background:#f2f2f2;

border-radius: 5px;

}

.down {

margin-bottom:5px;

padding-top:5px;

padding-right:5px;

padding-left:5px;

padding-bottom:5px;

}

.mahsoolimg{

width: 205px;

height:155px;

margin-right:8.5px;

margin-top:5px;

padding-top : 4px;

padding-right : 4px;

border-radius: 7px;

}

.titr {

width:207px;

margin-top:10px;

margin-right:10px;

padding-top:4px;

height:30px;

text-align:right;

color:#363636;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:16px;

}

.titr-price {

width:207px;

margin-top:10px;

margin-right:10px;

padding-top:4px;

margin-bottom:15px;

text-align:right;

color:#C82404;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:14px;

}

.clear5{

margin-top:6px;

}

.clear6{

margin-top:4px;

}

.posti2{

float:right;

text-align:center;

color:#65ACC8;

padding-top:2px;

padding-bottom:2px;

padding-left:2px;

padding-right:2px;

margin-right:7px;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2{

float:left;

text-align:center;

color:#65ACC8;

padding-top:2px;

padding-bottom:2px;

padding-left:2px;

padding-right:2px;

margin-left:10px;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2 a{

text-align:center;

color:#363636;

font-weight: normal;

font-family:koodak, Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:17px;

}

.more2 a:hover{

color:#C85704;

}

.clear {

clear: both;

height: 1px;

overflow: hidden;

}

img {

border:0;

}

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا به عکس اینلاین اندازه دادید؟

اندازه رو طبق آموزشی که آدرس داده شد در خود تابع تصویر شاخص قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش سایز خودش همون عکس شماره 1 هستش .....

میخوام کمی بزرگ تر باشه عکس ، واسه همین سایز دادم (عکس شماره 2) که بعد از سایز دادن اونجوری میشه

ویرایش شده در توسط ShikA
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به استایل اضافه کنید:

.clear{ width:100%; clear:both}

به کدهاتون قبل از

  <div class="titr"><?php the_title(); ?> </div>

اضافه کنید:

  <div class="clear"></div>

تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش نشد :(

بازم از کادر مشخص شده یا میزنه بیرون یا هم اینکه کوچیک نشون میده


<div class="mahsool">
<div class="clear"></div>

<div class="titr"> <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e(' ',''); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>
<div class="down">

<div class="mahsoolimg">

<a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">

<img border="0" src="<?php echo get_post_meta ($post->ID, 'img',ture); ?>" width="000" height="150" alt="" /></a>
<?php the_post_thumbnail('first-thumb'); ?>

</div>




<div class="clear5"></div>

محل کد رو درست وارد کردم؟ :(

توی فانکش هم این کد رو گذاشتم ....

<?php

if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'first-thumb',250, 200, true);
add_image_size( 'secound-thumb', 400, 300, true);
add_image_size( 'third-thumb', 124, 124, true);
}

?>

ویرایش شده در توسط ShikA
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بتونید آدرس آنلاین بزاری خیلی بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری