MaySam.M

ایجاد نسخه موبایل در وردپرس چندسایته

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای اینکه برای وبلاگهای وردپرس شبکه یک نسخه موبایل ایجاد کنیم چه کار باید کرد؟

من افزونه wptouch رو نصب کردم و فعال کردم اما نمی دونم چطور میشه باهاش کار کرد. وقتی با گوشی به سایتهام میرم میبنیم هیچ فرقی نکردند و به همون شکل پیش فرض نمایش پیدا می کنند.

لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با افزونه هایی که نسخه ی موبایل می سازند کار کردم ، هیچ فایده ای ندارند ! ... شما می تونید بدید مثلا یه اپلیکیشن اندروید براتون طراحی کنند یا اینکه با مدیا کوئری ها یه نسخه ی موبایل هم برای سایتتون آماده کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با افزونه هایی که نسخه ی موبایل می سازند کار کردم ، هیچ فایده ای ندارند ! ... شما می تونید بدید مثلا یه اپلیکیشن اندروید براتون طراحی کنند یا اینکه با مدیا کوئری ها یه نسخه ی موبایل هم برای سایتتون آماده کنید .

منظورتون از مدیاکوئری رو متوجه نشدم! میشه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مدیا کوئری ها کدهایی هستند که مشخص میکنند با توجه به عرض نمایشگر کاربر چه کدهایی نشون داده بشه ، مثلا تعیین میکنه وقتی ماکزیمم عرض صفحه 480 پیکسل باشه ( عموما صفحه موبایل ) این کدهای css خاص نشون داده بشه ، در نتیجه شما می تونید به کاربری که با موبایل سایت شما رو می بینه کد css خاصی نشون بدید ، مثلا ستونی که در اثر کوچک شدن صفحه در موبایل محو میشه میتونید بیاریدش زیر بقیه ی محتوا و ...

این کد به این صورته :


@media only screen and (max-device-width: 480px) {
#content {
float: none;
width: 100%;
}

مثلا این کد مدیا کوئری به این معنا است که وقتی ماکزیمم عرض صفحه ی نمایشگر 480 پیکسل هست به شناسه ی content اون دو خصیصه داده بشه

همچنین این کدها به این صورت هم میتونه باشه :


<link rel='stylesheet' media='screen and (min-width: 701px) and (max-width: 900px)' href='css/medium.css' />

این کد هم نمایشگر هایی رو هدف قرار میده که مینمم عرض 701 پیکسل و ماکزیمم عرض 900 پیکسل دارن و به مرورگر میگه وقتی یه نمایشگر با این مشخصات هست ، استایل رو از فایل medium.css بخونه ( البته بقیه ی استایل ها از فایل استایل اصلی هم خونده میشه ولی شما میتونید یه کلاس یا شناسه خاص رو در عرض مشخص تغییر بدید یا شناسه و کلاس جدید اضافه کنید )

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها منظورتون اون بود :)

اون برای آخرین راه حل مد نظرم بود

چون الان گوشی با اندازه های مختلف تولید شده، کار طراحی به این شکل سخت شده

با وجود این همه برند گوشی و اندازه های مختلف کاش راه حل ساده تری هم بود

در هر صورت ممنونم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیلی هم راحت هست !!! کافی شما دو تا نمایشگر رو هدف قرار بدید ، البته با کد اولی که گفتم . قرار نیست برای هر عرضی یه Css بنویسید !!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیلی هم راحت هست !!! کافی شما دو تا نمایشگر رو هدف قرار بدید ، البته با کد اولی که گفتم . قرار نیست برای هر عرضی یه Css بنویسید !!

نمایشگر اولی که میشه کامپیوترهای دسکتاپ

دومی هم که موبایله

یعنی بیام مثلا سایدبار رو حذف کنم و پستها رو با عرض کمتر نشون بدم همچنین هیدر رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایشگر اولی که دسکتاپ هست و کدهاش همون کدهای استایله .... نیاز نیس باز شما براش استایل و مدیا کوئری بذارید .. شما یه عرض ماکزیمم در نظر بگیرید برای موبایل ها ( مدیا کوئری اول ) بعد هم یه عرض دیگه در نظر بگیرید مثلا برای تبلت ها ... //

بله مثلا اگر میخوایید سایدبار رو حذف کنید ، مثلا شناسه اش اینه : sidebar# .... در استایل مربوط به موبایل بهش خصیصه display:none بدید تا در موبایل نمایش داده نشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایشگر اولی که دسکتاپ هست و کدهاش همون کدهای استایله .... نیاز نیس باز شما براش استایل و مدیا کوئری بذارید .. شما یه عرض ماکزیمم در نظر بگیرید برای موبایل ها ( مدیا کوئری اول ) بعد هم یه عرض دیگه در نظر بگیرید مثلا برای تبلت ها ... //

بله مثلا اگر میخوایید سایدبار رو حذف کنید ، مثلا شناسه اش اینه : sidebar# .... در استایل مربوط به موبایل بهش خصیصه display:none بدید تا در موبایل نمایش داده نشه .

اونقدرها هم آماتور نیستیم :D

همینکارو میکنم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد