• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
MaySam.M

ایجاد نسخه موبایل در وردپرس چندسایته

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای اینکه برای وبلاگهای وردپرس شبکه یک نسخه موبایل ایجاد کنیم چه کار باید کرد؟

من افزونه wptouch رو نصب کردم و فعال کردم اما نمی دونم چطور میشه باهاش کار کرد. وقتی با گوشی به سایتهام میرم میبنیم هیچ فرقی نکردند و به همون شکل پیش فرض نمایش پیدا می کنند.

لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با افزونه هایی که نسخه ی موبایل می سازند کار کردم ، هیچ فایده ای ندارند ! ... شما می تونید بدید مثلا یه اپلیکیشن اندروید براتون طراحی کنند یا اینکه با مدیا کوئری ها یه نسخه ی موبایل هم برای سایتتون آماده کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با افزونه هایی که نسخه ی موبایل می سازند کار کردم ، هیچ فایده ای ندارند ! ... شما می تونید بدید مثلا یه اپلیکیشن اندروید براتون طراحی کنند یا اینکه با مدیا کوئری ها یه نسخه ی موبایل هم برای سایتتون آماده کنید .

منظورتون از مدیاکوئری رو متوجه نشدم! میشه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید مدیا کوئری ها کدهایی هستند که مشخص میکنند با توجه به عرض نمایشگر کاربر چه کدهایی نشون داده بشه ، مثلا تعیین میکنه وقتی ماکزیمم عرض صفحه 480 پیکسل باشه ( عموما صفحه موبایل ) این کدهای css خاص نشون داده بشه ، در نتیجه شما می تونید به کاربری که با موبایل سایت شما رو می بینه کد css خاصی نشون بدید ، مثلا ستونی که در اثر کوچک شدن صفحه در موبایل محو میشه میتونید بیاریدش زیر بقیه ی محتوا و ...

این کد به این صورته :


@media only screen and (max-device-width: 480px) {
#content {
float: none;
width: 100%;
}

مثلا این کد مدیا کوئری به این معنا است که وقتی ماکزیمم عرض صفحه ی نمایشگر 480 پیکسل هست به شناسه ی content اون دو خصیصه داده بشه

همچنین این کدها به این صورت هم میتونه باشه :


<link rel='stylesheet' media='screen and (min-width: 701px) and (max-width: 900px)' href='css/medium.css' />

این کد هم نمایشگر هایی رو هدف قرار میده که مینمم عرض 701 پیکسل و ماکزیمم عرض 900 پیکسل دارن و به مرورگر میگه وقتی یه نمایشگر با این مشخصات هست ، استایل رو از فایل medium.css بخونه ( البته بقیه ی استایل ها از فایل استایل اصلی هم خونده میشه ولی شما میتونید یه کلاس یا شناسه خاص رو در عرض مشخص تغییر بدید یا شناسه و کلاس جدید اضافه کنید )

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آها منظورتون اون بود :)

اون برای آخرین راه حل مد نظرم بود

چون الان گوشی با اندازه های مختلف تولید شده، کار طراحی به این شکل سخت شده

با وجود این همه برند گوشی و اندازه های مختلف کاش راه حل ساده تری هم بود

در هر صورت ممنونم ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیلی هم راحت هست !!! کافی شما دو تا نمایشگر رو هدف قرار بدید ، البته با کد اولی که گفتم . قرار نیست برای هر عرضی یه Css بنویسید !!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خیلی هم راحت هست !!! کافی شما دو تا نمایشگر رو هدف قرار بدید ، البته با کد اولی که گفتم . قرار نیست برای هر عرضی یه Css بنویسید !!

نمایشگر اولی که میشه کامپیوترهای دسکتاپ

دومی هم که موبایله

یعنی بیام مثلا سایدبار رو حذف کنم و پستها رو با عرض کمتر نشون بدم همچنین هیدر رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایشگر اولی که دسکتاپ هست و کدهاش همون کدهای استایله .... نیاز نیس باز شما براش استایل و مدیا کوئری بذارید .. شما یه عرض ماکزیمم در نظر بگیرید برای موبایل ها ( مدیا کوئری اول ) بعد هم یه عرض دیگه در نظر بگیرید مثلا برای تبلت ها ... //

بله مثلا اگر میخوایید سایدبار رو حذف کنید ، مثلا شناسه اش اینه : sidebar# .... در استایل مربوط به موبایل بهش خصیصه display:none بدید تا در موبایل نمایش داده نشه .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایشگر اولی که دسکتاپ هست و کدهاش همون کدهای استایله .... نیاز نیس باز شما براش استایل و مدیا کوئری بذارید .. شما یه عرض ماکزیمم در نظر بگیرید برای موبایل ها ( مدیا کوئری اول ) بعد هم یه عرض دیگه در نظر بگیرید مثلا برای تبلت ها ... //

بله مثلا اگر میخوایید سایدبار رو حذف کنید ، مثلا شناسه اش اینه : sidebar# .... در استایل مربوط به موبایل بهش خصیصه display:none بدید تا در موبایل نمایش داده نشه .

اونقدرها هم آماتور نیستیم :D

همینکارو میکنم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم