سافت سرا

اسکرول به ابتدای پست یا برگه

10 پست در این موضوع قرار دارد

من می خوام یه پست یا برگه که توسط کاربر انتخاب میشه پس از لود شدن صفحه مربوطه، صفحه اسکرول شه و به ابتدای پست بیاد.

یعنی اون قسمت هدر سایت و دکمه های موجود رو اسکرول کنه و به ابتدای پست یا برگه بیاد.

البته مقدار اسکرول هم مشخصه مثلا 500

تو یه سایت فروشگاهی این حالتو دیدم (آدرسشم یادم نیست) با جی کوئری هم بود وقتی کلیک می کردی رو توضیحات بیشتره یه محصول، صفحه تار می شد و می رفت به صفحه محصول انتخابی و پس از لود شدن صفحه جدید اونو نشون می داد و اسکرول می شد رو توضیحات محصول.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :


<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $("#postbox").offset().top );
});</script>

اون قسمت که نوشته شده postbox# قسمتی هست که به محض لود شدن صفحه به اون قسمت اسکرول میخوره ، حالا مثلا در قالب شما قسمتی که میخوایید به این صورت است :


<div class="post">

postbox# رو در کد به post. تغییر بدید . نمونه رو می تونید اینجا ببینید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه انجام نشد. من کد اول رو که تو هدر قرار میدم پیغام خطا میده. (تصویر ضمیمه)

البته کد رو بعد از Head هم میزارم و حتی در بین اسکریپتهای دیگه هم میزارم همین حالت پیش می یاد.

من خطا رو نادیده گرفتم و فایل هدر رو جایگزین کردم اما قالب بهم ریخته شد. ضمنن اسکرول هم کار نکرد.

این کد رو تو فایل single.php قرار دادم و باز هم عمل نکرد. دستور اسکرول رو هم بر مبنای ID و هم بر مبنای Class تست کردم، باز هم انجام نشد.

اما بر مبنای ID وقتی بعد از آدرس به صورت دستی #postbox رو وارد کردم رفت به قسمت تعیین شده!!!

post-1168-0-28369000-1376466011_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;) // شما فایل single و هدر رو پیوست کنید تا کد رو در جای صحیح بذارم براتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;)

فکر کنم باید می فرمودید داخل تگ head قرار بدین! :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من قبل head/ بود که (/) رو یادم رفته بود بزنم ، عذر میخوام ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو در انتهای تگ Head (داخل تگ) قرار دادم.

<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $(".post").offset().top );
});</script>

داخل فایل single.php هم در بخش مورد نظر تگی با کلاس mpost9 قرار داره. اما اسکرول انجام نمیشه!!!

البته یکبار هم بر مبنای id انجام دادم و نشد. همچنین یک تگ

<div class="همون کلاس تعریف شده در تابع">

نیز تعریف کردم اما باز هم انجام نشد!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود کدی که من گذاشتم مشکلی نداره ، چون طبق نمونه می بینید که جواب میده ، پس مشکل از قالبه //

اسلایدر ، اسکرولر و ... که با جی کوئری باشه در قالب دارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کد scroll to top رو حذف کنید و بعدش تست کنید ببینید درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

      آدرس سایت: http://echolalia.ir/
    • توسط PejmanDesigner
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانم .
      من مشکلی دارم که با جستجو نتونستم به جواب برسم شاید مواردی که جستجو می کردم اشتباه بوده .
      من می خوام در قسمت منو ها لینکی بزارم که صفحه جدیدی رو باز نکنه و به قسمت های مختلف در همون صفحه بره .
      من یک وب سایت تک صفحه دارم و برگه جدیدی ندارم . ولی می خوام با کلیک بر روی قسمت های مختلف منو بازدید کننده مستقیم اسکرول بشه به همون موقعیت .
      حالا دو سوال دارم در این رابطه
      اول اینکه ایا افزونه ای هست که این کار رو انجام بده ؟ یا اینکه باید کدی رو وارد کنم ؟ (لطفا در صورت داشتن کد ، علاوه بر کد نحوه قرار گیری هم توضیح داده شود)
      دوم اینکه اون طوری که من خیلی وقت پیش ها شنیدم مقدار پیکسل میگیره این کد که کجا اسکرول بشه ، حالا سوالم اینجاست که ما پیکسل بدیم داخل این کد ها یا افزونه آیا درحالت رسپانسیو مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
    • توسط BahramElf
      سلام
      من قالب سایت رو تازه عوض کردم. مشکلی که هست اینکه سایت یه جور خیلی بدی و کند اسکرول میشه، انگار تیک میزنه و گیر داره، تو تنظیمات و اینور و اونور خیلی بررسی کردم چیزی پیدا نشد. نکتش اینجاست اول که صفحه باز میشه و در حال لود شدن هست مشکلی نیست و اسکرول هم درست انجام میشه، اما به محض کامل شدن لود صفحه مشکل اسکرول ایجاد میشه. آدرس سایت:
      www.javaherlux.com
      ممنون میشم یه نگاه بندازین و راه حلی اگه داره راهنمایی کنید.
    • توسط sajjadmp
      بعد از مدت ها سلام .
      یه فکری به نظرم رسیده که به درد من میخوره میخوام ببینم برنامه نویسای عزیز میتونن عملیش کنن یا نه ، البته بعید میدونم اینجا به نتیجه برسم .
      میخوام ببینم میشه با کد نویسی قابلیتیو به وجود اورد که توی نوشته ها بعد از اسکرول کردن و گذشتن از یک پاراگراف ، اسکرول بار یه مکثی بکنه .
      یه قابلیتی شبیه lazy load ولی با این تفاوت که اینجوری کل متن به یه اسلایدر تبدیل میشه .
      اگه با کدنویسی میشه لطفا راهنمایی کنید به نظر من که جالبه .
      با تشکر
    • توسط runy
      سلام دوستان
      من یه تم طراحی کردم . نمودونم چرا و از کجای کد نویسی من از چپ اسکرول میخوره .
      کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
      http://masjedali.com/