• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
سافت سرا

اسکرول به ابتدای پست یا برگه

10 پست در این موضوع قرار دارد

من می خوام یه پست یا برگه که توسط کاربر انتخاب میشه پس از لود شدن صفحه مربوطه، صفحه اسکرول شه و به ابتدای پست بیاد.

یعنی اون قسمت هدر سایت و دکمه های موجود رو اسکرول کنه و به ابتدای پست یا برگه بیاد.

البته مقدار اسکرول هم مشخصه مثلا 500

تو یه سایت فروشگاهی این حالتو دیدم (آدرسشم یادم نیست) با جی کوئری هم بود وقتی کلیک می کردی رو توضیحات بیشتره یه محصول، صفحه تار می شد و می رفت به صفحه محصول انتخابی و پس از لود شدن صفحه جدید اونو نشون می داد و اسکرول می شد رو توضیحات محصول.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :


<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $("#postbox").offset().top );
});</script>

اون قسمت که نوشته شده postbox# قسمتی هست که به محض لود شدن صفحه به اون قسمت اسکرول میخوره ، حالا مثلا در قالب شما قسمتی که میخوایید به این صورت است :


<div class="post">

postbox# رو در کد به post. تغییر بدید . نمونه رو می تونید اینجا ببینید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه انجام نشد. من کد اول رو که تو هدر قرار میدم پیغام خطا میده. (تصویر ضمیمه)

البته کد رو بعد از Head هم میزارم و حتی در بین اسکریپتهای دیگه هم میزارم همین حالت پیش می یاد.

من خطا رو نادیده گرفتم و فایل هدر رو جایگزین کردم اما قالب بهم ریخته شد. ضمنن اسکرول هم کار نکرد.

این کد رو تو فایل single.php قرار دادم و باز هم عمل نکرد. دستور اسکرول رو هم بر مبنای ID و هم بر مبنای Class تست کردم، باز هم انجام نشد.

اما بر مبنای ID وقتی بعد از آدرس به صورت دستی #postbox رو وارد کردم رفت به قسمت تعیین شده!!!

post-1168-0-28369000-1376466011_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;) // شما فایل single و هدر رو پیوست کنید تا کد رو در جای صحیح بذارم براتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;)

فکر کنم باید می فرمودید داخل تگ head قرار بدین! :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور من قبل head/ بود که (/) رو یادم رفته بود بزنم ، عذر میخوام ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این کد رو در انتهای تگ Head (داخل تگ) قرار دادم.

<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $(".post").offset().top );
});</script>

داخل فایل single.php هم در بخش مورد نظر تگی با کلاس mpost9 قرار داره. اما اسکرول انجام نمیشه!!!

البته یکبار هم بر مبنای id انجام دادم و نشد. همچنین یک تگ

<div class="همون کلاس تعریف شده در تابع">

نیز تعریف کردم اما باز هم انجام نشد!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خود کدی که من گذاشتم مشکلی نداره ، چون طبق نمونه می بینید که جواب میده ، پس مشکل از قالبه //

اسلایدر ، اسکرولر و ... که با جی کوئری باشه در قالب دارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد scroll to top رو حذف کنید و بعدش تست کنید ببینید درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط BahramElf
      سلام
      من قالب سایت رو تازه عوض کردم. مشکلی که هست اینکه سایت یه جور خیلی بدی و کند اسکرول میشه، انگار تیک میزنه و گیر داره، تو تنظیمات و اینور و اونور خیلی بررسی کردم چیزی پیدا نشد. نکتش اینجاست اول که صفحه باز میشه و در حال لود شدن هست مشکلی نیست و اسکرول هم درست انجام میشه، اما به محض کامل شدن لود صفحه مشکل اسکرول ایجاد میشه. آدرس سایت:
      www.javaherlux.com
      ممنون میشم یه نگاه بندازین و راه حلی اگه داره راهنمایی کنید.
    • توسط sajjadmp
      بعد از مدت ها سلام .
      یه فکری به نظرم رسیده که به درد من میخوره میخوام ببینم برنامه نویسای عزیز میتونن عملیش کنن یا نه ، البته بعید میدونم اینجا به نتیجه برسم .
      میخوام ببینم میشه با کد نویسی قابلیتیو به وجود اورد که توی نوشته ها بعد از اسکرول کردن و گذشتن از یک پاراگراف ، اسکرول بار یه مکثی بکنه .
      یه قابلیتی شبیه lazy load ولی با این تفاوت که اینجوری کل متن به یه اسلایدر تبدیل میشه .
      اگه با کدنویسی میشه لطفا راهنمایی کنید به نظر من که جالبه .
      با تشکر
    • توسط runy
      سلام دوستان
      من یه تم طراحی کردم . نمودونم چرا و از کجای کد نویسی من از چپ اسکرول میخوره .
      کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
      http://masjedali.com/
    • توسط reza_yki
      سلام دوستان من دنبال روشی می گردم که به جای صفحه بندی مطلب از اسکرول بار استفاده بشه به شرطی که کاربر بر روی بیشتر کلیک کنه
      مثل این تم:


      http://themes.industrialthemes.com/?theme=techwise

      قسمت load more رو توجه کنید با این روش فقط مطلب بیشتر اضافه میشه و صفحه کلا لود نمیشه
      ممونن
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان سلام
      با استفاده از کد زیر میشه به یک المان وقتی که ارتفاع صفحه 500 پیکسل شد یک class اضافه کرد و در بقیه موارد هم این کلاس را حذف کرد.


      $(window).scroll(function() {
      var scroll = $(window).scrollTop();
      if (scroll >= 500) {
      $(".clearHeader").addClass("darkHeader");
      } else {
      $(".clearHeader").removeClass("darkHeader");
      }
      });

      اما من می خواهم با توجه به ارتفاع والد اون المان, این کلاس ها افزوده و حذف بشند. البته ارتفاع المان والد هم متغییر هست.