• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
سافت سرا

اسکرول به ابتدای پست یا برگه

10 پست در این موضوع قرار دارد

من می خوام یه پست یا برگه که توسط کاربر انتخاب میشه پس از لود شدن صفحه مربوطه، صفحه اسکرول شه و به ابتدای پست بیاد.

یعنی اون قسمت هدر سایت و دکمه های موجود رو اسکرول کنه و به ابتدای پست یا برگه بیاد.

البته مقدار اسکرول هم مشخصه مثلا 500

تو یه سایت فروشگاهی این حالتو دیدم (آدرسشم یادم نیست) با جی کوئری هم بود وقتی کلیک می کردی رو توضیحات بیشتره یه محصول، صفحه تار می شد و می رفت به صفحه محصول انتخابی و پس از لود شدن صفحه جدید اونو نشون می داد و اسکرول می شد رو توضیحات محصول.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :


<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $("#postbox").offset().top );
});</script>

اون قسمت که نوشته شده postbox# قسمتی هست که به محض لود شدن صفحه به اون قسمت اسکرول میخوره ، حالا مثلا در قالب شما قسمتی که میخوایید به این صورت است :


<div class="post">

postbox# رو در کد به post. تغییر بدید . نمونه رو می تونید اینجا ببینید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه انجام نشد. من کد اول رو که تو هدر قرار میدم پیغام خطا میده. (تصویر ضمیمه)

البته کد رو بعد از Head هم میزارم و حتی در بین اسکریپتهای دیگه هم میزارم همین حالت پیش می یاد.

من خطا رو نادیده گرفتم و فایل هدر رو جایگزین کردم اما قالب بهم ریخته شد. ضمنن اسکرول هم کار نکرد.

این کد رو تو فایل single.php قرار دادم و باز هم عمل نکرد. دستور اسکرول رو هم بر مبنای ID و هم بر مبنای Class تست کردم، باز هم انجام نشد.

اما بر مبنای ID وقتی بعد از آدرس به صورت دستی #postbox رو وارد کردم رفت به قسمت تعیین شده!!!

post-1168-0-28369000-1376466011_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;) // شما فایل single و هدر رو پیوست کنید تا کد رو در جای صحیح بذارم براتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو در هدر ، قبل از تگ head اضافه کنید :

دوست عزیز ، شما باید کد اسکریپت رو قبل از تگ <head/> بذارید ، اما طبق عکس شما رفتید گذاشتید قبل <head> !! ;)

فکر کنم باید می فرمودید داخل تگ head قرار بدین! :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور من قبل head/ بود که (/) رو یادم رفته بود بزنم ، عذر میخوام ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این کد رو در انتهای تگ Head (داخل تگ) قرار دادم.

<script>$(function() {
$(document).scrollTop( $(".post").offset().top );
});</script>

داخل فایل single.php هم در بخش مورد نظر تگی با کلاس mpost9 قرار داره. اما اسکرول انجام نمیشه!!!

البته یکبار هم بر مبنای id انجام دادم و نشد. همچنین یک تگ

<div class="همون کلاس تعریف شده در تابع">

نیز تعریف کردم اما باز هم انجام نشد!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خود کدی که من گذاشتم مشکلی نداره ، چون طبق نمونه می بینید که جواب میده ، پس مشکل از قالبه //

اسلایدر ، اسکرولر و ... که با جی کوئری باشه در قالب دارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد scroll to top رو حذف کنید و بعدش تست کنید ببینید درست میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط PejmanDesigner
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستانم .
      من مشکلی دارم که با جستجو نتونستم به جواب برسم شاید مواردی که جستجو می کردم اشتباه بوده .
      من می خوام در قسمت منو ها لینکی بزارم که صفحه جدیدی رو باز نکنه و به قسمت های مختلف در همون صفحه بره .
      من یک وب سایت تک صفحه دارم و برگه جدیدی ندارم . ولی می خوام با کلیک بر روی قسمت های مختلف منو بازدید کننده مستقیم اسکرول بشه به همون موقعیت .
      حالا دو سوال دارم در این رابطه
      اول اینکه ایا افزونه ای هست که این کار رو انجام بده ؟ یا اینکه باید کدی رو وارد کنم ؟ (لطفا در صورت داشتن کد ، علاوه بر کد نحوه قرار گیری هم توضیح داده شود)
      دوم اینکه اون طوری که من خیلی وقت پیش ها شنیدم مقدار پیکسل میگیره این کد که کجا اسکرول بشه ، حالا سوالم اینجاست که ما پیکسل بدیم داخل این کد ها یا افزونه آیا درحالت رسپانسیو مشکل ایجاد میشه یا نه ؟
    • توسط BahramElf
      سلام
      من قالب سایت رو تازه عوض کردم. مشکلی که هست اینکه سایت یه جور خیلی بدی و کند اسکرول میشه، انگار تیک میزنه و گیر داره، تو تنظیمات و اینور و اونور خیلی بررسی کردم چیزی پیدا نشد. نکتش اینجاست اول که صفحه باز میشه و در حال لود شدن هست مشکلی نیست و اسکرول هم درست انجام میشه، اما به محض کامل شدن لود صفحه مشکل اسکرول ایجاد میشه. آدرس سایت:
      www.javaherlux.com
      ممنون میشم یه نگاه بندازین و راه حلی اگه داره راهنمایی کنید.
    • توسط sajjadmp
      بعد از مدت ها سلام .
      یه فکری به نظرم رسیده که به درد من میخوره میخوام ببینم برنامه نویسای عزیز میتونن عملیش کنن یا نه ، البته بعید میدونم اینجا به نتیجه برسم .
      میخوام ببینم میشه با کد نویسی قابلیتیو به وجود اورد که توی نوشته ها بعد از اسکرول کردن و گذشتن از یک پاراگراف ، اسکرول بار یه مکثی بکنه .
      یه قابلیتی شبیه lazy load ولی با این تفاوت که اینجوری کل متن به یه اسلایدر تبدیل میشه .
      اگه با کدنویسی میشه لطفا راهنمایی کنید به نظر من که جالبه .
      با تشکر
    • توسط runy
      سلام دوستان
      من یه تم طراحی کردم . نمودونم چرا و از کجای کد نویسی من از چپ اسکرول میخوره .
      کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
      http://masjedali.com/
    • توسط reza_yki
      سلام دوستان من دنبال روشی می گردم که به جای صفحه بندی مطلب از اسکرول بار استفاده بشه به شرطی که کاربر بر روی بیشتر کلیک کنه
      مثل این تم:


      http://themes.industrialthemes.com/?theme=techwise

      قسمت load more رو توجه کنید با این روش فقط مطلب بیشتر اضافه میشه و صفحه کلا لود نمیشه
      ممونن