• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

ایجاد تگ Br در خروجی نوشته!!

6 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من وقتی مطلب ارسال میکنم در حالت کدش از تگ br اصلا استفاده نکردم ولی وقتی مطلب را ارسال میکنم،بین متن ها و دکمه ها تگ br قرار داره!

هنگام ارسال مطلب

post-848-0-18854200-1376458325_thumb.jpg

خروجی

post-848-0-95016800-1376458354_thumb.jpg

خوب چرا تگ br در خروجی میاد؟!

چطوری میتونم برطرفش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونید چطوری میتونم از ایجاد تگ br جلوگیری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برچسب br یک برچسب خالی است و برچسب پایانی ندارد.شما فقط باید از این تگ استفاده کنید.(در html)


<br>

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

اینو به آخر استایل قالبتون اضافه کنید درست میشه:


.small.red.button > br {
display: none;
}

هر br ی در این دکمه چه خودتون وارد کنید و چه خودش وارد بشه کار نخواهد کرد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
       

    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان عزیز سلام
       
      بعد از مدت های زیادی برای من سعادت بزرگی هست که در جمع دوستان وردپرس پارسی هستم. راستش نیاز به یک کد دارم تا بتونه در یک string که داخل یک متغییر php ذخیره شده جستجو کنه و یک تگ با یک class خاص را پیدا و کل اون تگ با محتویات داخلش را برگردونه. مثل نمونه زیر :
      متغییر string با این مقدار هست:
      $string = '<div class="page><span>hello</span> <div class="one">one</div><div class="two">two</div><div class="ok">ok</div></div>'; حالا یه تابع باشه مثل تابع زیر کلاس تگ html را بهش بدیم و اون تگ و محتویاتش را برگردونه:
      $result = get_html_content('.two'); و در نهایت خورجی بشه:
      <div class="two">two</div>  
      پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری می کنند تشکر می کنم