alikhani98

ایجاد تگ Br در خروجی نوشته!!

6 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من وقتی مطلب ارسال میکنم در حالت کدش از تگ br اصلا استفاده نکردم ولی وقتی مطلب را ارسال میکنم،بین متن ها و دکمه ها تگ br قرار داره!

هنگام ارسال مطلب

post-848-0-18854200-1376458325_thumb.jpg

خروجی

post-848-0-95016800-1376458354_thumb.jpg

خوب چرا تگ br در خروجی میاد؟!

چطوری میتونم برطرفش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونید چطوری میتونم از ایجاد تگ br جلوگیری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برچسب br یک برچسب خالی است و برچسب پایانی ندارد.شما فقط باید از این تگ استفاده کنید.(در html)


<br>

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

اینو به آخر استایل قالبتون اضافه کنید درست میشه:


.small.red.button > br {
display: none;
}

هر br ی در این دکمه چه خودتون وارد کنید و چه خودش وارد بشه کار نخواهد کرد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Negar7
      سلام خوبین؟
      من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟
      اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا
      اساتید راهنمایی کنن لطفا
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط یوسف کهندل
      سلام میشه فایل اچ تی ام ال رو داخل هاست قرار داد و کار کند یعنی ای اس پی دات نت یا زبان برنامه نویسی نباشد
       
    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟