• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
alikhani98

ایجاد تگ Br در خروجی نوشته!!

6 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من وقتی مطلب ارسال میکنم در حالت کدش از تگ br اصلا استفاده نکردم ولی وقتی مطلب را ارسال میکنم،بین متن ها و دکمه ها تگ br قرار داره!

هنگام ارسال مطلب

post-848-0-18854200-1376458325_thumb.jpg

خروجی

post-848-0-95016800-1376458354_thumb.jpg

خوب چرا تگ br در خروجی میاد؟!

چطوری میتونم برطرفش کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونید چطوری میتونم از ایجاد تگ br جلوگیری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید یکم واضح تر توضیح بدین اصلا از روی این تصاویر نمیشه به چیزی رسید.

لطفا آدرس آنلاین بدین.


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برچسب br یک برچسب خالی است و برچسب پایانی ندارد.شما فقط باید از این تگ استفاده کنید.(در html)


<br>

ویرایش شده در توسط alireza1375
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://4blogers.com/?p=6007

دکمه وسط صفحه ، متن از دکمه بیرون رفته چون قبلش تگ brبکار رفته!


<a class="small red button" href="#" title="لينک کوتاه"><br></br>

پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)
</a>

در صورتی که در هنگام ارسال پست کد به اینصورت هستش:


<a class="small red button" title="لينک کوتاه" href="#">
پیش نمایش(مخصوص مرورگر کروم)</a>

چرا تگ br در خروجی بوجود اومده!

اینو به آخر استایل قالبتون اضافه کنید درست میشه:


.small.red.button > br {
display: none;
}

هر br ی در این دکمه چه خودتون وارد کنید و چه خودش وارد بشه کار نخواهد کرد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shahram.arian
      سلام 
      In root directory of the site create the file yandex_132d009f655f1611.html with the following content:   <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> </head> <body>Verification: 132d009f655f1611</body> </html> این کد html رو کجای ورد پرس قرار بدم داخل سایت ممنون می‌شم کمک کنید؟
    • توسط Siaavash
      برای یک سایت داخل مطلب های ارسالی متن به صورت فارسی و انگلیسی همزمان وجود داره و برای این قسمت یک باکس در نظر گرفته شده که در سمت چپ متن یا کلمه انگلیسی و در سمت راست متن یا کلمه فارسی قرار بگیره. (تصویر پیوست).
      برای اینکار به صورت زیر عمل شده:
      <div class="sample"> <span class="en">English</span> <span class="fa">فارسی</span> <div> که  CSS این قسمت هم به شکل زیر هست:
      .sample { width: 93%; font-size: 1em; margin: 10px auto; padding: 5px 10px; border: none; border-radius: 2px; clear: both; } span.de{ float: left } .de { direction: ltr; } .fa { direction: rtl; } وقتی کاربر بخواد پست بنویسه درگیر نوشتن کد های html می شه.
       
      حالا سوال اینه که آیا راهی وجود داره برای کاربری که به کدهای HTML آشنایی نداره این پروسه رو به صورتی تعریف کرد که درگیر کد های HTML نشه؟
      اولین راه حلی که به ذهنم رسید تعریف این کد ها داخل ادیتور وردپرس هست، که کاربر معمولی (نا آشنا با HTML) با استفاده از اون و زدن دکمه (برای مثال) Sample-Box، باکس (کد div به همراه کلاس مربوطه) رو داخل متن قرار بده و بعد از نوشتن متن انگلیسی و فارسی داخل باکس با استفاده از دکمه های En و Fa کد span به همراه کلاس های مربوطه رو به هر کدوم اختصاص بده (شبیه به کاری که در حال حاضر برای Bold و ... در نوشته و یا انتخاب H از طریق Drop-Box تیترها انجام می شه)
      آیا راه حل دیگه ای غیر از این وجود داره؟
      در صورتی که بهترین راه حل همین راه حل بالاست، به چه طریق می شه این کار رو عملی کرد؟
       

    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط ahmadvb
      سلام
      من برای وب سایت شخصی ام به یک طراحی خاص نیاز داشتم که هر چه گشتم درون قالب های آماده Html طرح مورد نظرم را نیافتم. ولی یک قالب وردپرس پیدا کردم که نیاز من را برطرف می کند. سوالم این است که صفحات وردپرس php است. من چه طور می توانم html و css های مربوط به این صفحات را جهت استفاده در سایت خودم با کمترین صرف وقت بدست بیاورم؟
      متشکرم
    • توسط Silence
      برای اینکه یک سری از مطالب به عنوان مطلب ویژه در قسمت بالای سایت به صورت اسلاید نمایش داده بشه، می خوام از یک دسته به عنوان ویژه و یا تگ ویژه استفاده کنم....
      حالا برای انتخاب اسلایدر یک سوال برام پیش اومده...
      آیا برای این کار، با استفاده از jQuery و HTML و CSS یک اسلایدر تعریف کنم و کدهای وردپرس رو در اون قرار بدم بهتر هست یا اینکه از پلاگین های آماده برای این کار استفاده کنم؟..
      کدوم پیشنهاد می شه و چرا؟...
       
      هر کدوم از این دو مورد آیا مزیت و برتری نسبت به دیگری دارن؟...