• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
فرهاد

نمایش آخرین مطالب با افکت جی کوئری

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام مثل سایت های خبرگزاری زیر هدر از آر اس اس استفاده کنم و عناوین سایت خودم رو بصورت افکت ماشین چاپی قرار بدم

جی کوئری ش رو دارم و الان میتونم متن رو به نمایش بزارم اما بصورت دستی

یعنی هر کاری کردم که با لینک آر اس اس عناوین رو نشون بده نشدش

از دوستان میخوام که کمکم کنند تا بتونم این هک رو کامل کنم

01.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از این نمونه آماده که پیوست کردم استفاده کنید .

jquery_news_ticker.rar

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اما کار نکرد

من خودم مثل این رو بالا گذاشتم

منتهی نمیشه عناوین آر اس اس رو به نمایش گذاشتم

اینی که شما دادین به فیدخوان اشاره کرده بود اما هر چی لینک فید سایت های مختلف رو قرار دادم کار نکردش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب معلومه با گذاشتن لینک فید کار نمیکنه !!! // شما باید از یک کوئری برای نمایش آخرین مطالب استفاده کنید و کد این news ticker رو در این کوئری قرار بدید تا درست کار کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر کاری میکنم بازم نشون نمیده

کوئری گرفتم از دسته وردپرس بعد داخل کلاسش قرار دادم اما نشد که نشد

خیلی امتحان کردم نتونستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید قبل از شروع کدها این کد رو بذارید : ( من فرض کردم آی دی دسته 10 هست )


<?php
$allposts_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'posts_per_page' =>'5',
'cat' =>'10',

'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>

حالا شما ببینید در کد html کدوم بخش تکرار میشه ، مثلا اگر لیست باشه تگ li تکرار میشه پس قبلش باید این کد قرار بگیره :


<?php if($allposts_query->have_posts()) :
while($allposts_query->have_posts()) : $allposts_query->the_post();?>

بعد از اون در پایانش این کد :


<?php endwhile;endif;?>

و در آخر آخر کد ها این :


<?php wp_reset_query(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون الان مطالبم روی سایت میادش اما نه بصورت افکت بلکه بصورت یه لیست ثابت !

من هر کاری میکنم نمیشه

جی کوئری و سی اس اس ها رو هم داخل قالب گذاشتم و فراخوانی کردمشون

اما باز هم با اون افکت نمیاره


<h1>jQuery News Ticker</h1>

<?php
$allposts_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'3',
'posts_per_page' =>'9',
));
?>
<ul id="js-news" class="js-hidden">

<?php if($allposts_query->have_posts()) :
while($allposts_query->have_posts()) : $allposts_query->the_post();?>

<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php limit_title($post->post_title, 90); ?></a></li>
<?php endwhile;endif;?>

</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 تا دلیل داره احتمالا :

1 ـ کتابخانه ی جی کوئری رو دوبار فراخوانی کردید

2 ـ فایل های جاوا رو به درستی فراخوانی نکردید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محل کد ها رو درست وارد کردم

الان ادرس لینک کامل هم حتی بهش دادم که دقیق باشه

کد ها رو هم به این شکل کمی تغییر دادم

اما باز هم نشون نمیده

البته وقتی سورسشو نگاه میکنم همه عناوین مطالب رو نوشته اما داخل سایت نشون نمیده


<div dir="rtl">
<?php
$allposts_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'cat' =>'3',
'posts_per_page' =>'9',
));
?>
<div id="ticker-wrapper" class="no-js">
<ul id="js-news" class="js-hidden">
<?php if($allposts_query->have_posts() ) :
while( $query->have_posts() ) : $query->the_post(); ?>
<li class="news-item"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile;endif;?>

</ul></div>
<?php wp_reset_query(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهاتون درسته فقط از فایل site.js کدهای گوگل آنالیزش را بردارید


<script type="text/javascript">
// google analytics code
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-6132309-2']);
_gaq.push(['_setDomainName', 'www.jquerynewsticker.com']);
_gaq.push(['_trackPageview']);
(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})(); </script>

و کدها را rtl کنید یعنی ابتدای فایل را به این صورت تغییر دهید


$(function () {
// start the ticker
$('#js-news').ticker({'direction':'rtl'});

و اگر فایل ها به پوشه قالبتون منتقل کردید کدهای header.php را اینگونه تغییر بدید


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery_news_ticker/styles/style.css?v=2011-04-25" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery_news_ticker/styles/ticker-style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.0/jquery.min.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery_news_ticker/includes/jquery.ticker.js" type="text/javascript"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/jquery_news_ticker/includes/site.js" type="text/javascript"></script>

توجه کنید که فرض شده کل کدهای فایل دانلود شده را به پوشه query_news_ticker در قالبتون منتقل کردید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براي پرهيز از افزودن كوئري زياد من پيشنهاد ميكنم از اين پلاگين جي كويئري استفاده كني و به جاي آدرس ، آدرس فيدتونو وادا كنيد


http://mehral.com/projects/jquery-breakingnews/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.