yaemamreza

افزونه اي براي چشمك زدن متن

24 پست در این موضوع قرار دارد

ميخوام مطالبي كه مينويسم قسمتي از متنش چشمك بزنه مانند فلش چطوري اين كار رو بكنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به افزونه نیست استایل زیر رو به قسمت دلخواه بدید :


text-decoration:blink;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب يه مثال تصويري بزنيد بايد چطوري استفاده كنم؟قبل متن باشه روي متن باشه بعد متن باشه داخلش متن باشه چطوري؟تست كردم نشد اين عكسو ببينيد

post-3045-0-57246400-1376469027_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان مثال :


<span style="color: #ff0000; text-decoration: blink;"><strong>پرسپولیس</strong></span>

توجه داشته باشید باید تغییرات در ویرایشگر متن صورت بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال شما رو عينا كپي كردم چشمك زن نشد عكسو ببينيد:

post-3045-0-25351300-1376471092_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز چشمک زن هست توی عکس که چشمکش نشون داده نمیشه! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخير اين عكس سايته كه چشمك زن نداشت منظورم از عكس گرفتن اين بود كه فقط رنگش قرمز شده اگه يه افزونه اي به جاي اين بديد كه راحت تر باشه ممنون ميشم

ضمن اين مثالي كه زديد من كپي كردم فقط با مرورگر فايرفاكس چشمك زن ميشه با IE8 چرا نميشه؟افزونه بديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راست میگه، چشمک نمیزنه :) من خودم هم قبلا هرچی می خواستم از این سی اس اس استفاده کنم جواب نمی داد :unsure:

ولی این یکی با استفاده از جاوا هست که خیلی چیز جالبی هست و قطعا کار می کنه، خودم ازش استفاده کردم:


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
// www.moisrex.rozblog.com
$(document).ready(function(){
function moisrex(){
$('.fade').fadeTo(200,0).fadeTo(200,1);
}
setInterval(
function(){
moisrex();
}
,0)
});
</script>


<div class="fade">
moisrex
</div><div style="position:absolute;top:-200%;"><a href="http://moisrex.rozblog.com/">کدستان</a></div>

می تونید اون دو تا عدد 200 رو برای تنظیم سرعت چشمک زدن کم و یا زیاد کنید، همچنین روی تصویر هم اعمال میشه و میشه تصویر رو هم چشمک زن کرد ;) به نقل از وبلاگ کدستان

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا در كدام قسمت وردپرس استفاده كنم؟چطوري متن بنويسم يك مثال هم بزنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب می تونی قسمت اول کد رو توی هدر یا فوتر قالبت بذاری، بعد هر متنی که خواستی چشمک بزنه، بهش کلاس fade رو میدی، توی جمله "پشتیبانی وردپرس پارسی خیلی توپه"، کلمه "وردپرس پارسی" چشمک میزنه


<a>پشتیبانی <span class="fade">وردپرس پارسی</span> خیلی توپه<a/>

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدر یا فوتر قالب كجاست؟ دقيق بگو آخه من تازه كارم ضمنا قسمت اول كد يعني تا كجا؟بقيش چي؟

بي نهايت سپاس گذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم، شما هر سوالی که داشتید می تونید بپرسید، من هم اگه نتونستم کلی دیگه از بچه ها هستند :)

دقت کنید توی کدی که دادم، بینش یه خط کمرنگ هست که دو قسمت رو از هم جدا می کنه، شما اون قسمت اول رو باید کپی کنید یا تو هدر یا تو فوتر (البته فک می کنم تو فوتر بهتره)

کدهای فوتر رو هم از اینجا می تونید تغییر بدید: از قسمت مدیریت وردپرس - قسمت نمایش - ویرایشگر

بعد از اینکه ویرایشگر رو باز کردید سمت راست یه سری اسمها به ترتیب لیست شدن که روی هر کدوم کلیک کنید می تونید کدهاشو تغییر بدید، شما از اون لیست عبارت footer رو پیدا کنید (می تونید با جستجوی مروگر پیداش کنید ctrl+f ) بعد کدها رو توش کپی کنید

کد دوم هم کد اچ تی ام ال هست که شما باید از قسمت "متن" در ویرایشگر وردپرس واردش کنید، خیلی ساده بخوام توضیح بدم اینکار رو کنید:

اول کل متنتون رو بنویسید، بعد قسمت "متن رو باز کنید، اون متنی که می خواهید چشمک بزنه رو پیدا کنید، عبارت زیر رو قبل از اون نوشته کپی کنید:


<span class="fade">

این عبارت رو هم بعد از اون متن کپی کنید


</span>

به همین سادگی :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم همه اين كارا رو كردم ولي بازم فقط در فايرفاكس چشمك ميزنه با اينترنت اكسپلورر8 ثابت مي مونه لطفا مثل آخرين جوابت كامل بگو چطوري اين قابليت رو در ie فعال كنم؟ضمنا اون تغيير عدد رو كامل توضيح بده مثلا به چه عددي تغيير بدم سرعت چشمك كم ميشه يا زياد ميشه؟كد اول رو يا دوم رو؟از ويرايشگر قالب يا از اديتور؟سپاسگزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، ببین توی اینجور کدها اینترنت ایکسپلورر ضعیفه و خیلی نباید روش حساب باز کرد، اگه بخواهید همه چیزهاتون توی ایکسپلورر هم اجرا بشه پیر میشید، زیاد محلی بهش نزارید :) بیشتر مشکل از مرورگر هست تا اینکه مشکل از کد باشه، با این حال نمی دونم کد دیگه ای وجود داره که توی اون هم جواب بده یا نه، اگه وجود داره دوستان همینجا اعلام کنند

دو تا عدد 200 توی کد اول وجود داره (که توی فوتر گذاشتید) اون دو تا رو اگه زیاد کنید سرعت پائین میاد و اگه کم کنید سرعت بالا میره، مثلا اگه 1000 بشن، سرعت خیلی آروم و دلنشینی میده :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاشق اين خنده هاتم داداش دمت گرم انشالله دلت شاد باشه يه پيامكي ميديدم خيلي جالب بود اين بود:

اونايي كه به اينترنت اكسپلورر احترام نميذارن همونايي هستن كه پدر و مادرشون رو ميذارن سالمندان !!!

راستي يه سوال غير وردپرسي :

يه ديسك انداختم در

dvdram

بعد ويندوز هنگ كرد درش آوردم از اون موقع به بعد هر ديسكي ميندازم يه صداي تقي ميده و اين پيامو (به عكس نگاه كن )ميده چيكار كنم؟

اگه دليلشو ميدوني راه حلشو بگو پول ندارم ببرم تعمير اگه درست بشه تا آخر عمر دعات ميكنم زودجواب بده اسم دي وي دي رامم اينه PIONEER DVD-RW DVR-219Lچراغ سبزش هم كار ميكنه

post-3045-0-85028300-1376566727_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم دوست عزیز

الآنه که همکاران انجمن برسن و بزنن تو ذوقمون که "دی وی دی رم چه ربطه داره به وردپرس" :ph34r:

ولی با این حال اگه اطلاعات به درد بخوری داشتم حتما می گفتم، چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا اینجور پیامی میده؟! خب یا باید دیسک رو بخونه و باز کنه و یا باز نکنه و اگه مشکل سخت افزاریه چرا اینجور پیامی میده؟! یه احتمالی هم هست که مشکل نرم افزاری باشه، آخه چرا ویندوز xp داری هنوز؟ :) ویندوزت رو عوض کن شاید این هم حل شه، ویندوز 7 نصب کن که اگه درست نشد لااقل یه ویندوز توپ نصب کرده باشی! B)

اگه باز هم مشکل بود توی این بخش از این انجمن تخصصی سخت افزار مطرح کنی فک می کنم پاسخ بگیری:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/forumdisplay.php/322-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميگم هيچ ديسكي رو نميخونه شما ميگي ويندوز بزن؟بايد ديسك ويندوز رو بخونه تا ويندوز بزنم ضمنا از ويندوزهاي7 و 8 خوشم نمياد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویندوز رو با فلش مموری هم میشه نصب کرد، البته فک می کنم بستگی به مادربوردت داره، خب دیگه ویندوز که آفریده نمیشه، یا باید یه دی وی دی رم اینترنال و یا اکسترنال قرضی بیگیرد و یا با فلش و یا ... و بیشتر از این دیگه اطلاعاتی ندارم که بخوام کمکی کنم، از همون لینکی که دادم سوال کنید زودتر به جواب می رسید به علاوه اینکه اینجا بیشتر از این اگه در این مورد ادامه بدیم فک کنم مشکل ساز بشه :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اين كد رو بعنوان متحرك كردن عنوان سايت در مرورگر پيدا كردم فقط نميدونم كجاي ويرايشگر بايد استفاده كنم جناب ahadto لطف ميكينيد اين رو هم بصورت كامل توضيح بدين؟ممنونم فقط زود اينم كد :

<script type="text/Javascript" language="javascript">msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;function scrollMSG() {document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);pos++;if (pos > msg.length) pos = 0window.setTimeout("scrollMSG()",200);}scrollMSG();</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

این یه کد جاوا هست که باید یه جایی بذارید که وقتی صفحه باز میشه اجرا شه، حالا یا توی هدر و یا توی فوتر که فک می کنم اگه توی همون فوتر بذارید خوبه، کدی هم که دادید ظاهرا کار نمی کنه، از این کد استفاده کنید:


<script type="text/Javascript" language="javascript">
msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;
function scrollMSG() {
document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);
pos++;
if (pos > msg.length) pos = 0
window.setTimeout("scrollMSG()",200);
}
scrollMSG();
</script>

ولی توصیم اینه که وبتون رو با اینجور کدهای جاوا که عملکرد خاصی ندارن سنگین نکنید، اولین چیزی که برا مخاطب مهمه زود باز شدن صفحه هست نه متحرک بودن عنوان و ... ;)

ویرایش شده در توسط ahadto
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم شما كدها رو خودت مي نويسي كه اينطور عالي ميشن؟من از هر سايتي كپي ميكردم كار نميكرد ولي اينايي كه شما ميگين بلافاصله كار ميكنه بسيار عالي

ضمنا اگه من بخوام به تمام سوالاتم در اين انجمن شما جواب بدين چيكار بايد بكنم؟ آدرس ايميل مي دين؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه بابا من کدنویسی هیچی بلد نیستم، فقط یه دو سه تا کد اچ تی ام ال و یه چند تایی سی اس اس بلدم که اونها رو هم توی همین انجمن یاد گرفتم :) من خودم هم استفاده کننده هستم و تمام کدهایی رو که احتیاج دارم از این ور و اونور پیدا می کنم

در ضمن اینجا اساتید بسیار قویی هستند که می تونید خیلی ازشون استفاده کنید، هر مشکلی داشتید بفرمائید تا هرکی بلد بود و وقت کرد پاسخ بده ^_^

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من دوست دارم فقط و فقط شما جواب بدين مشكليه؟ :) راه ارتباطيتون رو بگيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیر

yaemamreza

تاپیک قفل میشه

به علت اینکه نظم رو رعایت نکردید

قوانین رو نادیده میگیرید

در صورت تکرار هم برای چند روز از ارسال پست محرو م میشید.

اینها برای ما مشکلی پیش نمیاره بلکه برای خودتون ضرر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA