• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
yaemamreza

افزونه اي براي چشمك زدن متن

24 پست در این موضوع قرار دارد

ميخوام مطالبي كه مينويسم قسمتي از متنش چشمك بزنه مانند فلش چطوري اين كار رو بكنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به افزونه نیست استایل زیر رو به قسمت دلخواه بدید :


text-decoration:blink;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب يه مثال تصويري بزنيد بايد چطوري استفاده كنم؟قبل متن باشه روي متن باشه بعد متن باشه داخلش متن باشه چطوري؟تست كردم نشد اين عكسو ببينيد

post-3045-0-57246400-1376469027_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان مثال :


<span style="color: #ff0000; text-decoration: blink;"><strong>پرسپولیس</strong></span>

توجه داشته باشید باید تغییرات در ویرایشگر متن صورت بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال شما رو عينا كپي كردم چشمك زن نشد عكسو ببينيد:

post-3045-0-25351300-1376471092_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز چشمک زن هست توی عکس که چشمکش نشون داده نمیشه! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخير اين عكس سايته كه چشمك زن نداشت منظورم از عكس گرفتن اين بود كه فقط رنگش قرمز شده اگه يه افزونه اي به جاي اين بديد كه راحت تر باشه ممنون ميشم

ضمن اين مثالي كه زديد من كپي كردم فقط با مرورگر فايرفاكس چشمك زن ميشه با IE8 چرا نميشه؟افزونه بديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راست میگه، چشمک نمیزنه :) من خودم هم قبلا هرچی می خواستم از این سی اس اس استفاده کنم جواب نمی داد :unsure:

ولی این یکی با استفاده از جاوا هست که خیلی چیز جالبی هست و قطعا کار می کنه، خودم ازش استفاده کردم:


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
// www.moisrex.rozblog.com
$(document).ready(function(){
function moisrex(){
$('.fade').fadeTo(200,0).fadeTo(200,1);
}
setInterval(
function(){
moisrex();
}
,0)
});
</script>


<div class="fade">
moisrex
</div><div style="position:absolute;top:-200%;"><a href="http://moisrex.rozblog.com/">کدستان</a></div>

می تونید اون دو تا عدد 200 رو برای تنظیم سرعت چشمک زدن کم و یا زیاد کنید، همچنین روی تصویر هم اعمال میشه و میشه تصویر رو هم چشمک زن کرد ;) به نقل از وبلاگ کدستان

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا در كدام قسمت وردپرس استفاده كنم؟چطوري متن بنويسم يك مثال هم بزنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب می تونی قسمت اول کد رو توی هدر یا فوتر قالبت بذاری، بعد هر متنی که خواستی چشمک بزنه، بهش کلاس fade رو میدی، توی جمله "پشتیبانی وردپرس پارسی خیلی توپه"، کلمه "وردپرس پارسی" چشمک میزنه


<a>پشتیبانی <span class="fade">وردپرس پارسی</span> خیلی توپه<a/>

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدر یا فوتر قالب كجاست؟ دقيق بگو آخه من تازه كارم ضمنا قسمت اول كد يعني تا كجا؟بقيش چي؟

بي نهايت سپاس گذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم، شما هر سوالی که داشتید می تونید بپرسید، من هم اگه نتونستم کلی دیگه از بچه ها هستند :)

دقت کنید توی کدی که دادم، بینش یه خط کمرنگ هست که دو قسمت رو از هم جدا می کنه، شما اون قسمت اول رو باید کپی کنید یا تو هدر یا تو فوتر (البته فک می کنم تو فوتر بهتره)

کدهای فوتر رو هم از اینجا می تونید تغییر بدید: از قسمت مدیریت وردپرس - قسمت نمایش - ویرایشگر

بعد از اینکه ویرایشگر رو باز کردید سمت راست یه سری اسمها به ترتیب لیست شدن که روی هر کدوم کلیک کنید می تونید کدهاشو تغییر بدید، شما از اون لیست عبارت footer رو پیدا کنید (می تونید با جستجوی مروگر پیداش کنید ctrl+f ) بعد کدها رو توش کپی کنید

کد دوم هم کد اچ تی ام ال هست که شما باید از قسمت "متن" در ویرایشگر وردپرس واردش کنید، خیلی ساده بخوام توضیح بدم اینکار رو کنید:

اول کل متنتون رو بنویسید، بعد قسمت "متن رو باز کنید، اون متنی که می خواهید چشمک بزنه رو پیدا کنید، عبارت زیر رو قبل از اون نوشته کپی کنید:


<span class="fade">

این عبارت رو هم بعد از اون متن کپی کنید


</span>

به همین سادگی :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم همه اين كارا رو كردم ولي بازم فقط در فايرفاكس چشمك ميزنه با اينترنت اكسپلورر8 ثابت مي مونه لطفا مثل آخرين جوابت كامل بگو چطوري اين قابليت رو در ie فعال كنم؟ضمنا اون تغيير عدد رو كامل توضيح بده مثلا به چه عددي تغيير بدم سرعت چشمك كم ميشه يا زياد ميشه؟كد اول رو يا دوم رو؟از ويرايشگر قالب يا از اديتور؟سپاسگزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، ببین توی اینجور کدها اینترنت ایکسپلورر ضعیفه و خیلی نباید روش حساب باز کرد، اگه بخواهید همه چیزهاتون توی ایکسپلورر هم اجرا بشه پیر میشید، زیاد محلی بهش نزارید :) بیشتر مشکل از مرورگر هست تا اینکه مشکل از کد باشه، با این حال نمی دونم کد دیگه ای وجود داره که توی اون هم جواب بده یا نه، اگه وجود داره دوستان همینجا اعلام کنند

دو تا عدد 200 توی کد اول وجود داره (که توی فوتر گذاشتید) اون دو تا رو اگه زیاد کنید سرعت پائین میاد و اگه کم کنید سرعت بالا میره، مثلا اگه 1000 بشن، سرعت خیلی آروم و دلنشینی میده :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاشق اين خنده هاتم داداش دمت گرم انشالله دلت شاد باشه يه پيامكي ميديدم خيلي جالب بود اين بود:

اونايي كه به اينترنت اكسپلورر احترام نميذارن همونايي هستن كه پدر و مادرشون رو ميذارن سالمندان !!!

راستي يه سوال غير وردپرسي :

يه ديسك انداختم در

dvdram

بعد ويندوز هنگ كرد درش آوردم از اون موقع به بعد هر ديسكي ميندازم يه صداي تقي ميده و اين پيامو (به عكس نگاه كن )ميده چيكار كنم؟

اگه دليلشو ميدوني راه حلشو بگو پول ندارم ببرم تعمير اگه درست بشه تا آخر عمر دعات ميكنم زودجواب بده اسم دي وي دي رامم اينه PIONEER DVD-RW DVR-219Lچراغ سبزش هم كار ميكنه

post-3045-0-85028300-1376566727_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم دوست عزیز

الآنه که همکاران انجمن برسن و بزنن تو ذوقمون که "دی وی دی رم چه ربطه داره به وردپرس" :ph34r:

ولی با این حال اگه اطلاعات به درد بخوری داشتم حتما می گفتم، چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا اینجور پیامی میده؟! خب یا باید دیسک رو بخونه و باز کنه و یا باز نکنه و اگه مشکل سخت افزاریه چرا اینجور پیامی میده؟! یه احتمالی هم هست که مشکل نرم افزاری باشه، آخه چرا ویندوز xp داری هنوز؟ :) ویندوزت رو عوض کن شاید این هم حل شه، ویندوز 7 نصب کن که اگه درست نشد لااقل یه ویندوز توپ نصب کرده باشی! B)

اگه باز هم مشکل بود توی این بخش از این انجمن تخصصی سخت افزار مطرح کنی فک می کنم پاسخ بگیری:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/forumdisplay.php/322-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميگم هيچ ديسكي رو نميخونه شما ميگي ويندوز بزن؟بايد ديسك ويندوز رو بخونه تا ويندوز بزنم ضمنا از ويندوزهاي7 و 8 خوشم نمياد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویندوز رو با فلش مموری هم میشه نصب کرد، البته فک می کنم بستگی به مادربوردت داره، خب دیگه ویندوز که آفریده نمیشه، یا باید یه دی وی دی رم اینترنال و یا اکسترنال قرضی بیگیرد و یا با فلش و یا ... و بیشتر از این دیگه اطلاعاتی ندارم که بخوام کمکی کنم، از همون لینکی که دادم سوال کنید زودتر به جواب می رسید به علاوه اینکه اینجا بیشتر از این اگه در این مورد ادامه بدیم فک کنم مشکل ساز بشه :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اين كد رو بعنوان متحرك كردن عنوان سايت در مرورگر پيدا كردم فقط نميدونم كجاي ويرايشگر بايد استفاده كنم جناب ahadto لطف ميكينيد اين رو هم بصورت كامل توضيح بدين؟ممنونم فقط زود اينم كد :

<script type="text/Javascript" language="javascript">msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;function scrollMSG() {document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);pos++;if (pos > msg.length) pos = 0window.setTimeout("scrollMSG()",200);}scrollMSG();</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

این یه کد جاوا هست که باید یه جایی بذارید که وقتی صفحه باز میشه اجرا شه، حالا یا توی هدر و یا توی فوتر که فک می کنم اگه توی همون فوتر بذارید خوبه، کدی هم که دادید ظاهرا کار نمی کنه، از این کد استفاده کنید:


<script type="text/Javascript" language="javascript">
msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;
function scrollMSG() {
document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);
pos++;
if (pos > msg.length) pos = 0
window.setTimeout("scrollMSG()",200);
}
scrollMSG();
</script>

ولی توصیم اینه که وبتون رو با اینجور کدهای جاوا که عملکرد خاصی ندارن سنگین نکنید، اولین چیزی که برا مخاطب مهمه زود باز شدن صفحه هست نه متحرک بودن عنوان و ... ;)

ویرایش شده در توسط ahadto
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم شما كدها رو خودت مي نويسي كه اينطور عالي ميشن؟من از هر سايتي كپي ميكردم كار نميكرد ولي اينايي كه شما ميگين بلافاصله كار ميكنه بسيار عالي

ضمنا اگه من بخوام به تمام سوالاتم در اين انجمن شما جواب بدين چيكار بايد بكنم؟ آدرس ايميل مي دين؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه بابا من کدنویسی هیچی بلد نیستم، فقط یه دو سه تا کد اچ تی ام ال و یه چند تایی سی اس اس بلدم که اونها رو هم توی همین انجمن یاد گرفتم :) من خودم هم استفاده کننده هستم و تمام کدهایی رو که احتیاج دارم از این ور و اونور پیدا می کنم

در ضمن اینجا اساتید بسیار قویی هستند که می تونید خیلی ازشون استفاده کنید، هر مشکلی داشتید بفرمائید تا هرکی بلد بود و وقت کرد پاسخ بده ^_^

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من دوست دارم فقط و فقط شما جواب بدين مشكليه؟ :) راه ارتباطيتون رو بگيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیر

yaemamreza

تاپیک قفل میشه

به علت اینکه نظم رو رعایت نکردید

قوانین رو نادیده میگیرید

در صورت تکرار هم برای چند روز از ارسال پست محرو م میشید.

اینها برای ما مشکلی پیش نمیاره بلکه برای خودتون ضرر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php