yaemamreza

افزونه اي براي چشمك زدن متن

24 پست در این موضوع قرار دارد

ميخوام مطالبي كه مينويسم قسمتي از متنش چشمك بزنه مانند فلش چطوري اين كار رو بكنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به افزونه نیست استایل زیر رو به قسمت دلخواه بدید :


text-decoration:blink;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب يه مثال تصويري بزنيد بايد چطوري استفاده كنم؟قبل متن باشه روي متن باشه بعد متن باشه داخلش متن باشه چطوري؟تست كردم نشد اين عكسو ببينيد

post-3045-0-57246400-1376469027_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان مثال :


<span style="color: #ff0000; text-decoration: blink;"><strong>پرسپولیس</strong></span>

توجه داشته باشید باید تغییرات در ویرایشگر متن صورت بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال شما رو عينا كپي كردم چشمك زن نشد عكسو ببينيد:

post-3045-0-25351300-1376471092_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز چشمک زن هست توی عکس که چشمکش نشون داده نمیشه! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخير اين عكس سايته كه چشمك زن نداشت منظورم از عكس گرفتن اين بود كه فقط رنگش قرمز شده اگه يه افزونه اي به جاي اين بديد كه راحت تر باشه ممنون ميشم

ضمن اين مثالي كه زديد من كپي كردم فقط با مرورگر فايرفاكس چشمك زن ميشه با IE8 چرا نميشه؟افزونه بديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راست میگه، چشمک نمیزنه :) من خودم هم قبلا هرچی می خواستم از این سی اس اس استفاده کنم جواب نمی داد :unsure:

ولی این یکی با استفاده از جاوا هست که خیلی چیز جالبی هست و قطعا کار می کنه، خودم ازش استفاده کردم:


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script>
// www.moisrex.rozblog.com
$(document).ready(function(){
function moisrex(){
$('.fade').fadeTo(200,0).fadeTo(200,1);
}
setInterval(
function(){
moisrex();
}
,0)
});
</script>


<div class="fade">
moisrex
</div><div style="position:absolute;top:-200%;"><a href="http://moisrex.rozblog.com/">کدستان</a></div>

می تونید اون دو تا عدد 200 رو برای تنظیم سرعت چشمک زدن کم و یا زیاد کنید، همچنین روی تصویر هم اعمال میشه و میشه تصویر رو هم چشمک زن کرد ;) به نقل از وبلاگ کدستان

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا در كدام قسمت وردپرس استفاده كنم؟چطوري متن بنويسم يك مثال هم بزنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب می تونی قسمت اول کد رو توی هدر یا فوتر قالبت بذاری، بعد هر متنی که خواستی چشمک بزنه، بهش کلاس fade رو میدی، توی جمله "پشتیبانی وردپرس پارسی خیلی توپه"، کلمه "وردپرس پارسی" چشمک میزنه


<a>پشتیبانی <span class="fade">وردپرس پارسی</span> خیلی توپه<a/>

ویرایش شده در توسط ahadto
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدر یا فوتر قالب كجاست؟ دقيق بگو آخه من تازه كارم ضمنا قسمت اول كد يعني تا كجا؟بقيش چي؟

بي نهايت سپاس گذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم، شما هر سوالی که داشتید می تونید بپرسید، من هم اگه نتونستم کلی دیگه از بچه ها هستند :)

دقت کنید توی کدی که دادم، بینش یه خط کمرنگ هست که دو قسمت رو از هم جدا می کنه، شما اون قسمت اول رو باید کپی کنید یا تو هدر یا تو فوتر (البته فک می کنم تو فوتر بهتره)

کدهای فوتر رو هم از اینجا می تونید تغییر بدید: از قسمت مدیریت وردپرس - قسمت نمایش - ویرایشگر

بعد از اینکه ویرایشگر رو باز کردید سمت راست یه سری اسمها به ترتیب لیست شدن که روی هر کدوم کلیک کنید می تونید کدهاشو تغییر بدید، شما از اون لیست عبارت footer رو پیدا کنید (می تونید با جستجوی مروگر پیداش کنید ctrl+f ) بعد کدها رو توش کپی کنید

کد دوم هم کد اچ تی ام ال هست که شما باید از قسمت "متن" در ویرایشگر وردپرس واردش کنید، خیلی ساده بخوام توضیح بدم اینکار رو کنید:

اول کل متنتون رو بنویسید، بعد قسمت "متن رو باز کنید، اون متنی که می خواهید چشمک بزنه رو پیدا کنید، عبارت زیر رو قبل از اون نوشته کپی کنید:


<span class="fade">

این عبارت رو هم بعد از اون متن کپی کنید


</span>

به همین سادگی :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم همه اين كارا رو كردم ولي بازم فقط در فايرفاكس چشمك ميزنه با اينترنت اكسپلورر8 ثابت مي مونه لطفا مثل آخرين جوابت كامل بگو چطوري اين قابليت رو در ie فعال كنم؟ضمنا اون تغيير عدد رو كامل توضيح بده مثلا به چه عددي تغيير بدم سرعت چشمك كم ميشه يا زياد ميشه؟كد اول رو يا دوم رو؟از ويرايشگر قالب يا از اديتور؟سپاسگزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، ببین توی اینجور کدها اینترنت ایکسپلورر ضعیفه و خیلی نباید روش حساب باز کرد، اگه بخواهید همه چیزهاتون توی ایکسپلورر هم اجرا بشه پیر میشید، زیاد محلی بهش نزارید :) بیشتر مشکل از مرورگر هست تا اینکه مشکل از کد باشه، با این حال نمی دونم کد دیگه ای وجود داره که توی اون هم جواب بده یا نه، اگه وجود داره دوستان همینجا اعلام کنند

دو تا عدد 200 توی کد اول وجود داره (که توی فوتر گذاشتید) اون دو تا رو اگه زیاد کنید سرعت پائین میاد و اگه کم کنید سرعت بالا میره، مثلا اگه 1000 بشن، سرعت خیلی آروم و دلنشینی میده :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاشق اين خنده هاتم داداش دمت گرم انشالله دلت شاد باشه يه پيامكي ميديدم خيلي جالب بود اين بود:

اونايي كه به اينترنت اكسپلورر احترام نميذارن همونايي هستن كه پدر و مادرشون رو ميذارن سالمندان !!!

راستي يه سوال غير وردپرسي :

يه ديسك انداختم در

dvdram

بعد ويندوز هنگ كرد درش آوردم از اون موقع به بعد هر ديسكي ميندازم يه صداي تقي ميده و اين پيامو (به عكس نگاه كن )ميده چيكار كنم؟

اگه دليلشو ميدوني راه حلشو بگو پول ندارم ببرم تعمير اگه درست بشه تا آخر عمر دعات ميكنم زودجواب بده اسم دي وي دي رامم اينه PIONEER DVD-RW DVR-219Lچراغ سبزش هم كار ميكنه

post-3045-0-85028300-1376566727_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش می کنم دوست عزیز

الآنه که همکاران انجمن برسن و بزنن تو ذوقمون که "دی وی دی رم چه ربطه داره به وردپرس" :ph34r:

ولی با این حال اگه اطلاعات به درد بخوری داشتم حتما می گفتم، چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا اینجور پیامی میده؟! خب یا باید دیسک رو بخونه و باز کنه و یا باز نکنه و اگه مشکل سخت افزاریه چرا اینجور پیامی میده؟! یه احتمالی هم هست که مشکل نرم افزاری باشه، آخه چرا ویندوز xp داری هنوز؟ :) ویندوزت رو عوض کن شاید این هم حل شه، ویندوز 7 نصب کن که اگه درست نشد لااقل یه ویندوز توپ نصب کرده باشی! B)

اگه باز هم مشکل بود توی این بخش از این انجمن تخصصی سخت افزار مطرح کنی فک می کنم پاسخ بگیری:

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/forumdisplay.php/322-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ميگم هيچ ديسكي رو نميخونه شما ميگي ويندوز بزن؟بايد ديسك ويندوز رو بخونه تا ويندوز بزنم ضمنا از ويندوزهاي7 و 8 خوشم نمياد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویندوز رو با فلش مموری هم میشه نصب کرد، البته فک می کنم بستگی به مادربوردت داره، خب دیگه ویندوز که آفریده نمیشه، یا باید یه دی وی دی رم اینترنال و یا اکسترنال قرضی بیگیرد و یا با فلش و یا ... و بیشتر از این دیگه اطلاعاتی ندارم که بخوام کمکی کنم، از همون لینکی که دادم سوال کنید زودتر به جواب می رسید به علاوه اینکه اینجا بیشتر از این اگه در این مورد ادامه بدیم فک کنم مشکل ساز بشه :ph34r:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اين كد رو بعنوان متحرك كردن عنوان سايت در مرورگر پيدا كردم فقط نميدونم كجاي ويرايشگر بايد استفاده كنم جناب ahadto لطف ميكينيد اين رو هم بصورت كامل توضيح بدين؟ممنونم فقط زود اينم كد :

<script type="text/Javascript" language="javascript">msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;function scrollMSG() {document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);pos++;if (pos > msg.length) pos = 0window.setTimeout("scrollMSG()",200);}scrollMSG();</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

این یه کد جاوا هست که باید یه جایی بذارید که وقتی صفحه باز میشه اجرا شه، حالا یا توی هدر و یا توی فوتر که فک می کنم اگه توی همون فوتر بذارید خوبه، کدی هم که دادید ظاهرا کار نمی کنه، از این کد استفاده کنید:


<script type="text/Javascript" language="javascript">
msg = "عنوان صفحه "; msg = "..." + msg;pos = 0;
function scrollMSG() {
document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);
pos++;
if (pos > msg.length) pos = 0
window.setTimeout("scrollMSG()",200);
}
scrollMSG();
</script>

ولی توصیم اینه که وبتون رو با اینجور کدهای جاوا که عملکرد خاصی ندارن سنگین نکنید، اولین چیزی که برا مخاطب مهمه زود باز شدن صفحه هست نه متحرک بودن عنوان و ... ;)

ویرایش شده در توسط ahadto
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم شما كدها رو خودت مي نويسي كه اينطور عالي ميشن؟من از هر سايتي كپي ميكردم كار نميكرد ولي اينايي كه شما ميگين بلافاصله كار ميكنه بسيار عالي

ضمنا اگه من بخوام به تمام سوالاتم در اين انجمن شما جواب بدين چيكار بايد بكنم؟ آدرس ايميل مي دين؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه بابا من کدنویسی هیچی بلد نیستم، فقط یه دو سه تا کد اچ تی ام ال و یه چند تایی سی اس اس بلدم که اونها رو هم توی همین انجمن یاد گرفتم :) من خودم هم استفاده کننده هستم و تمام کدهایی رو که احتیاج دارم از این ور و اونور پیدا می کنم

در ضمن اینجا اساتید بسیار قویی هستند که می تونید خیلی ازشون استفاده کنید، هر مشکلی داشتید بفرمائید تا هرکی بلد بود و وقت کرد پاسخ بده ^_^

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من دوست دارم فقط و فقط شما جواب بدين مشكليه؟ :) راه ارتباطيتون رو بگيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیر

yaemamreza

تاپیک قفل میشه

به علت اینکه نظم رو رعایت نکردید

قوانین رو نادیده میگیرید

در صورت تکرار هم برای چند روز از ارسال پست محرو م میشید.

اینها برای ما مشکلی پیش نمیاره بلکه برای خودتون ضرر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه