• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Hoshyar

استفاده از کوئری

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه رفقای وردپرسی

در حال کدنویسی یک قالب هستم که به مشکل خوردم

از اونجایی که در این قالب از کوئری های زیادی استفاده می شه و واسه سایتی هست که بازدیدبالایی داره با راهنمایی دوستان تصمیم به استفاده از <?php rewind_posts(); ?> گرفتیم

اما همین مورد کارمونو مشکل کرد

ما یک باکس مطلب داریم که به دو بخش تبدیل میشه، بخش سمت راست و بخش سمت چپ!

در سمت راست تنها آخرین مطلب قرار میگیره که شامل یک تصویر شاخص 140x140 هست و همچنین عنوان مطلب و چکیده در انتها هم دوتا دکمه که یکی ادامه مطلب هست و دیگری تعداد کامنت ها

در سمت چپ این باکس 8 مطلب آخر((جز مطلب تازه ای که در سمت راست قرار میگیره)) قرار خواهد گرفت!

مشکل من درست همین جاست

به نظر عزیزان چطور به لوپی که برای بخش راست تعریف می کنم اطلاع بدیم که فقط یک مطلب آخر رو بگیره و چطور به لوپ سمت چپ بگیم 9مطلب آخر رو بگیره جز مطلب تازه که در سمت راست قرار میگیره!

امیدوارم بتونم منظورمو رسونده باشم!

کدهایی که من نوشتم به صورت زیر هستن که اگر دوستان کمکم کنن شدید ممنون میشم


<section class="postsbox">
<h3>دسته 1</h3>
<section class="archive">
<a href="#">آرشیو</a>
</section>
<?php query_posts('posts_per_page=9&cat=2'); if (have_posts()) : ?>
<article class="post">
<section class="first_post">
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<figure class="pic">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail(array(140, 140)); ?>
</a>
</figure>
<h2 class="title">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h2>
<?php the_excerpt();?>
<section class="button"><a href="#"><?php comments_number(); ?></a></section>
<section class="button"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a></section>
<?php endwhile;?>
</section>
<?php rewind_posts(); ?>
<section class="last_post">
<ul>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</ul>
</section>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>
</article><!--post-->
</section><!--Post Box1-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کوئری از خاصیت offset استفاده کنید

برای بخش که میخواین یک مورد از تازه ترین رو نشون نده مقدار offset=1 بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط masoudch
      سلام دوستان
      برای نمایش پست ها در برگه خانه با WP_Query به مشکل خوردم و نمیدونم مشکلش کجاست.
      من یه برگه ساختم با اسم page-home.php و داخلش کد زیر را وارد کردم:
      <?php get_header(); ?> <?php $lastBlog = new WP_Query('type=post&posts_per_page=1'); if( $lastBlog->have_posts() ): while( $lastBlog->have_posts() ): $lastBlog->the_post(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; wp_reset_postdata(); ?> <?php if (have_posts()): while (have_posts()): the_post(); echo "فرمت این پست هست: " . get_post_format(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; ?> <?php get_sidebar(); ?> <?php get_footer(); ?> لطفا راهنمایی کنید. ممنون
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com