Hoshyar

استفاده از کوئری

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه رفقای وردپرسی

در حال کدنویسی یک قالب هستم که به مشکل خوردم

از اونجایی که در این قالب از کوئری های زیادی استفاده می شه و واسه سایتی هست که بازدیدبالایی داره با راهنمایی دوستان تصمیم به استفاده از <?php rewind_posts(); ?> گرفتیم

اما همین مورد کارمونو مشکل کرد

ما یک باکس مطلب داریم که به دو بخش تبدیل میشه، بخش سمت راست و بخش سمت چپ!

در سمت راست تنها آخرین مطلب قرار میگیره که شامل یک تصویر شاخص 140x140 هست و همچنین عنوان مطلب و چکیده در انتها هم دوتا دکمه که یکی ادامه مطلب هست و دیگری تعداد کامنت ها

در سمت چپ این باکس 8 مطلب آخر((جز مطلب تازه ای که در سمت راست قرار میگیره)) قرار خواهد گرفت!

مشکل من درست همین جاست

به نظر عزیزان چطور به لوپی که برای بخش راست تعریف می کنم اطلاع بدیم که فقط یک مطلب آخر رو بگیره و چطور به لوپ سمت چپ بگیم 9مطلب آخر رو بگیره جز مطلب تازه که در سمت راست قرار میگیره!

امیدوارم بتونم منظورمو رسونده باشم!

کدهایی که من نوشتم به صورت زیر هستن که اگر دوستان کمکم کنن شدید ممنون میشم


<section class="postsbox">
<h3>دسته 1</h3>
<section class="archive">
<a href="#">آرشیو</a>
</section>
<?php query_posts('posts_per_page=9&cat=2'); if (have_posts()) : ?>
<article class="post">
<section class="first_post">
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<figure class="pic">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail(array(140, 140)); ?>
</a>
</figure>
<h2 class="title">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h2>
<?php the_excerpt();?>
<section class="button"><a href="#"><?php comments_number(); ?></a></section>
<section class="button"><a href="<?php the_permalink(); ?>">ادامه مطلب</a></section>
<?php endwhile;?>
</section>
<?php rewind_posts(); ?>
<section class="last_post">
<ul>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;?>
</ul>
</section>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>
</article><!--post-->
</section><!--Post Box1-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کوئری از خاصیت offset استفاده کنید

برای بخش که میخواین یک مورد از تازه ترین رو نشون نده مقدار offset=1 بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم