• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
yaemamreza

حذف عبارات وردپرسي از سايت

12 پست در این موضوع قرار دارد

خیلی خوبه که واقعن با افتخار بگیم نیرو گرفته از وردپرس اما .....

شما تو فایل footer.php میتونید این متنو حذف کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رفتم ولي اونجا اصلا چنين متني به فارسي نبود تا بخوام تغييرش بدم باور نداريد؟ اينم عكسش

post-3045-0-30737000-1376582216_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل استایل قالب، توی کلاس site-generator a عبارت زیر رو اضافه کنید حله:


display:none

یعنی اینطور بشه:


site-generator a {
color: #555;
font-weight: bold;
display:none;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب ahadto

متوجه نشدم ميشه مثل اون يكي سوالات كامل توضيح بديد؟

از قسمت ويرايشگر روي كدام يك از اون ليست شده ها كليك كنم؟بعد چيكار كنم؟كامل باشه فداتون بشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چقدر فرهنگسازيتون عاليه!

يعنى اين انجمن براساس كپى رايت هم هست!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب ahadto

متوجه نشدم ميشه مثل اون يكي سوالات كامل توضيح بديد؟

از قسمت ويرايشگر روي كدام يك از اون ليست شده ها كليك كنم؟بعد چيكار كنم؟كامل باشه فداتون بشم

فایل style.css رو باز کنید و کدی که دوستمون دادن رو جایگزین کنید

چقدر فرهنگسازيتون عاليه!

يعنى اين انجمن براساس كپى رايت هم هست!

شما یه سر به قوانین انجمن بزنید .....

این انجمن کاملن به حقوق تولید کننده ها احترام میزاره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من بازم متوجه نشدم در فايل استايل چيكاركنم لطف كنن جناب ahadto بصورت پاسخ تايپيك قبلي كامل توضيح بدن ممنون ميشم مثلا از قسمت نمايش به قسمت ويرايشگر برم و... كامل و دقيق

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما درون فایل style.css پوستتون این کد رو جایگزین قبلی کنید.

یعنی اینطور بشه:


site-generator a {
color: #555;
font-weight: bold;
display:none;
}

فکر نمیکنم گنگ باشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه جايگزين كدومش صفحه style.css پر از كد است يعني همشو حذف كنم اين كد كوتاه رو بذارم يا طور ديگه ايه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه جايگزين كدومش صفحه style.css پر از كد است يعني همشو حذف كنم اين كد كوتاه رو بذارم يا طور ديگه ايه؟

به ويرايشگر استايل قالب بريد.

كليد تركيبى کنترل و f رو بزنيد.

عبارت site-generator a رو وارد كنيد.

حالا مقاديرش رو به چيزى كه دوستان گفتند تغيير بديد!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از عبارت هم قسمت های داخل


{
(همه ی مواردی که داخل این هستند)
}

هست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه