fantome0

عدم نمایش تصویر با آدرس دهی صحیح در فایل php

4 پست در این موضوع قرار دارد

من تو بخش از سایت میخوام یه تصویر png قرار بدم. با اینکه آدرس دهی کردم. و چندین بار امتحان کردم و کش مرورگر و همینطور سایت رو پاک کردم ولی نمیدونم چرا فایل png نمایش داده نمیشه.

این کدی هست که قرار دادم.


<div class="bisko" style="border:1px solid #000; width:300px; height:200px;">
<img src="images/back_table.png" width="410" height="20"></div>
sddsdsdsds
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کنید:


<div class="bisko" style="border:1px solid #000; width:300px; height:200px;">
<img src="images/back_table.png" width="410" height="20"/>
sddsdsdsds
</div>

در ضمن این آدرس، آدرس اصلی هستش یا خودتون اینجا ناقص گذاشتین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییری نکرد.

بله آدرس اصلیه تصاویر رو در فولر images قرار دادم الان همه جا درست عمل میکنه جز این بخش.

گفتم شاید من اشتباه آدرس دادم.

البته من از css هم قرار دادم ولی باز تصویر نشون نمیده. نمیدونم شاید به خاطر اینه که دارم تو یه برگه جدید این کار رو میکنم.

وقتی ذخیر میکنم مرورگر آدرس عکس رو میخونه ولی تو صفحه نشون نمیده!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب وقتی شما عکس رو در فولدر images قالب گذاشتید باید سورس عکس رو هم اینجوری بذارید تا عکس رو نشون بده :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/back_table.png" width="410" height="20"/>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟