fantome0

عدم نمایش تصویر با آدرس دهی صحیح در فایل php

4 پست در این موضوع قرار دارد

من تو بخش از سایت میخوام یه تصویر png قرار بدم. با اینکه آدرس دهی کردم. و چندین بار امتحان کردم و کش مرورگر و همینطور سایت رو پاک کردم ولی نمیدونم چرا فایل png نمایش داده نمیشه.

این کدی هست که قرار دادم.


<div class="bisko" style="border:1px solid #000; width:300px; height:200px;">
<img src="images/back_table.png" width="410" height="20"></div>
sddsdsdsds
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کنید:


<div class="bisko" style="border:1px solid #000; width:300px; height:200px;">
<img src="images/back_table.png" width="410" height="20"/>
sddsdsdsds
</div>

در ضمن این آدرس، آدرس اصلی هستش یا خودتون اینجا ناقص گذاشتین؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییری نکرد.

بله آدرس اصلیه تصاویر رو در فولر images قرار دادم الان همه جا درست عمل میکنه جز این بخش.

گفتم شاید من اشتباه آدرس دادم.

البته من از css هم قرار دادم ولی باز تصویر نشون نمیده. نمیدونم شاید به خاطر اینه که دارم تو یه برگه جدید این کار رو میکنم.

وقتی ذخیر میکنم مرورگر آدرس عکس رو میخونه ولی تو صفحه نشون نمیده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب وقتی شما عکس رو در فولدر images قالب گذاشتید باید سورس عکس رو هم اینجوری بذارید تا عکس رو نشون بده :


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/back_table.png" width="410" height="20"/>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!