• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
pary_daryayi

چند سوال در مورد آپلود فایل

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

من با آپلود فایل و ذخیره ی اون در دیتابیس مشکلی ندارم اما چند سوال :

1 - میشه فایل ها رو از طریق پوشه ای که فایل ها در اون ذخیره میشه مدیریت کرد ؟

مثلا اسامی تمام فایل ها رو بده و عملیات حذف , ویرایش و ... انجام بشه .

برای حذف از unlink و برای تغییر فایل از copy میشه استفاده کرد. ولی من با لیست کردن تمامی اسامی مشکل دارم .

2 - اگر بشه از این طریق مدیریت کرد آیا نیازی به ذخیره در دیتابیس هست ؟

ممنونم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 : بله هر کاری که بخواید میتونید انجام بدید

بسیار راحت :


$dir = '/tmp';
$files1 = scandir($dir);
$files2 = scandir($dir, 1);

print_r($files1);
print_r($files2);

پیشنهاد بنده , به هیچ عنوان فایل را تو بانک اطلاعاتی ذخیره نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیشنهاد بنده , به هیچ عنوان فایل را تو بانک اطلاعاتی ذخیره نکنید

ممنونم . به چه علت ؟ من همیشه ذخیره میکردم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم . به چه علت ؟ من همیشه ذخیره میکردم .

فقط به یکی من اشاره میکنم , اگر سایتی دارید که کاربراین میتوانند عکس آپلود کنند , اگرفایلها رو در بانک اطلاعاتی ذخیره کنید , با گذشت زمان و افزایش کاربران قطعا متوجه سنگین شدن بانک اطلاعاتی میشین و میبینید بعد از چند وقت هندل کردن اون بسیار سخت میشه و همینطور فشار بسیار زیادی هم به سرور وارد میشه

درواقع اصلا این کار استاندارد نیست و کسی هم توصیه نمینکه که فایلها رو در بانک اطلاعاتی ذخیره کنید . پیشنهاد بنده اینه که فایلهاتونو در یک دایرکتوری قرار بدید و نهایتا اسم فایلها را در فیلد مریوطه ذخیره کنید . بصورت کلی داشتن Database کوچکتر , حتما perform بهتری داره , و حتما هم میتونید بهتر پشتیبان تهیه کنید . بنابراین اگر بتونید فقط reference فایل رو ذخیره کنید قطعا کار بهتری انجام دادید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متوجه منظورتون شدم . من همیشه فقط نام فایل رو در دیتابیس ذخیره میکنم , ولی تصور کردم شما این رو اشتباه میدونید که تعجب کردم ...

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اینطور برای حذف فایل استفاده میکنم اما جواب نمیده.


$path='http://localhost/mysite/upimage/upload/';
unlink($path.$name_img);

مسیر درسته ولی میگه اجازه نمیده برای حذف .

Warning: unlink() [function.unlink]: http does not allow unlinking in C:\xampp\htdocs\mysite\upimage\delete.php on line 24

$name_img اسم و پسوند تصویر هستش .

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حل شد .

در copy و unlink فقط کافیه اسم پوشه رو بنویسیم نه آدرس کامل ( البته روی لوکال )

ولی از لحاظ منطقی نباید مشکلی ایجاد میکرد !!! :mellow:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من وقتی میخوام عکسی رو ویرایش کنم , ابتدا اونو حذف و بعد از دستور copy به این شکل استفاده میکنم و جواب میده :


@unlink('upload/'.$name_img);
copy($tem,'upload/'.$newname);

ولی الان که فکرشو میکنم , این کدی که من نوشتم در واقع ابتدا عکس رو حذف میکنه و بعد مثل move_uploaded_file عمل میکنه . :)

نمیشه کاری کرد که بدون حذف اولیه ی عکس , مستقیما با دستور کپی , عکس جدید جایگزین عکس قبلی بشه ؟؟؟ B)

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر منظورتون از ویرایش move کردنه که معنیش همین کاریه که فرمودید و الا می تونید فقفط کپی کنید ولی دو برتابر جا می گیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم از ویرایش تصویر , اینه که تصویر جدید , جایگزین تصویر قبلی بشه ..

در این صورت کدی که من نوشتم با move فرقی نداره . درسته ؟

میخوام بدونم , میشه کاری کرد که مستقیما عکس رو عوض کرد ؟ بدون حذف عکس قبلی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هم روی هاست و هم روی ویندوز معنی اصلی عوض کردن حذف فایل 1 و جایگزینی فایل 2 است و الا به صورت فیزیکی چیزی جای دیگری نمی شینه و هر فایلی یک مشت کده که در اثر پردازش خروجبی های متفاوت به ما می ده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته , ولی copy در دو فایل txt به معنی جایگزینی محتوای فایل 1 به درون فایل 2 هستش. تصور کردم برای image هم بشه این کار رو کرد ... :)

-------

پس در این صورت این copy با move تفاوتی نمیکنه .

میشه اول حذف کرد و بعد یا از copy استفاده کرد و یا از move . درسته ؟

ویرایش شده در توسط pary_daryayi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی یک فایل را از نقطه a به b می خواهیم move کنیم یعنی

فایل را در a کپی می کنیم

فایل را در b پیست می کنیم

فایل را در a حذف می کنیم

ولی وقتی فایل A را از نقطه a به روی فایل A در نقطه b بخواهیم move کنیم یعنی

فایل را در a کپی می کنیم

فایل موجود در b را حذف می کنیم

فایل را در b پیست می کنیم

فایل را از نقطه a حذف می کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری