• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
h.naseri1990

سوال درباره افزونه Theme My Login

12 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید من تازه واردم ولی یه سوال درباره این افزونه داشتم

من می خواستم یه فیلد به فیلد های ثبت نام این افزونه اضافه کنم تو این جا توضیح داده ولی من انگلیسیم خوب نیست تقریبا برنامه نویسی هم بلد نیستم میشه یه کمکی کنید بگیی دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟

این لینکشش هستش : http://www.jfarthing.com/development/theme-my-login/adding-extra-registration-fields/

ممنونتون میشم اگر کمکم کنید ......... :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در فایل register-form.php در بخشی که </form> داره بسته میشه (قبلش) این رو بزارید:

<p>
<label for="first_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'First name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="first_name" id="first_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'first_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>
<p>
<label for="last_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'Last name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="last_name" id="last_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'last_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>

بعد در فایل theme-my-login-custom.php به آخرش این کد اضافه بشه:

function tml_registration_errors( $errors ) {
if ( empty( $_POST['first_name'] ) )
$errors->add( 'empty_first_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your first name.' );
if ( empty( $_POST['last_name'] ) )
$errors->add( 'empty_last_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your last name.' );
return $errors;
}
add_filter( 'registration_errors', 'tml_registration_errors' );

و بعدش در همون فایل این اضافه بشه:

function tml_user_register( $user_id ) {
if ( !empty( $_POST['first_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'first_name', $_POST['first_name'] );
if ( !empty( $_POST['last_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'last_name', $_POST['last_name'] );
}
add_action( 'user_register', 'tml_user_register' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرســــــــــــــــــــــی از شما دوست عزیز

بشه یه روز این لطفتون رو جبران کرد ............. :D :X

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.. میخوام بین این افزونه و افزونه بادی پرس ارتباط برقرار کنم...بادی پرس یک شبکه اجتماعی می سازه که برای ارتباط هستش و این افزونه هم برای ورود و خروج هستش چطور می تونم بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد بتونه به پروفایل خودش که توسط افزونه بادی پرس ساخته میشه لینک داد...در حال حاضر وقتی این افزونه رو نصب میکنیم 2 تا لینک داره داشبورد و پروفایل که هر دو به یک صفحه که به نام شناسنامه لینک داده میشن میخوام به فرض قسمت داشبورد رو به صفحه اصلی که بادی پرس می سازه (یعنی همونن صفحه اصلی پروفایل کاربر) لینک بدم...

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه صفحه ورود و کاربری پیش فرض رو فراخوانی میکنه

فکر نمیکنم برای بادی پرس درست کار کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هرچی میگردم

theme-my-login-custom.php پیدا نمیکنم ..

نگارش 6.3.8 هستش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا این نسخه تغییر اساسی داده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

همه چیز رو بررسی کردم تو قسمت ابزارک لینک ثبت نام هم تیک دار کردم ولی باز ظاهر نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مشکل حل شد

اما یک سوال چجوری میتونم.هم فرم ثبت نام هم فرم ورود رو تویه فرم جا بدم وتوسایدبارم بزارم.به طوری که با کلیک برروی هرقسمت اون فرم ظاهر بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تب tab

جستجو کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.