h.naseri1990

سوال درباره افزونه Theme My Login

12 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید من تازه واردم ولی یه سوال درباره این افزونه داشتم

من می خواستم یه فیلد به فیلد های ثبت نام این افزونه اضافه کنم تو این جا توضیح داده ولی من انگلیسیم خوب نیست تقریبا برنامه نویسی هم بلد نیستم میشه یه کمکی کنید بگیی دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟

این لینکشش هستش : http://www.jfarthing.com/development/theme-my-login/adding-extra-registration-fields/

ممنونتون میشم اگر کمکم کنید ......... :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در فایل register-form.php در بخشی که </form> داره بسته میشه (قبلش) این رو بزارید:

<p>
<label for="first_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'First name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="first_name" id="first_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'first_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>
<p>
<label for="last_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'Last name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="last_name" id="last_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'last_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>

بعد در فایل theme-my-login-custom.php به آخرش این کد اضافه بشه:

function tml_registration_errors( $errors ) {
if ( empty( $_POST['first_name'] ) )
$errors->add( 'empty_first_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your first name.' );
if ( empty( $_POST['last_name'] ) )
$errors->add( 'empty_last_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your last name.' );
return $errors;
}
add_filter( 'registration_errors', 'tml_registration_errors' );

و بعدش در همون فایل این اضافه بشه:

function tml_user_register( $user_id ) {
if ( !empty( $_POST['first_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'first_name', $_POST['first_name'] );
if ( !empty( $_POST['last_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'last_name', $_POST['last_name'] );
}
add_action( 'user_register', 'tml_user_register' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرســــــــــــــــــــــی از شما دوست عزیز

بشه یه روز این لطفتون رو جبران کرد ............. :D :X

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.. میخوام بین این افزونه و افزونه بادی پرس ارتباط برقرار کنم...بادی پرس یک شبکه اجتماعی می سازه که برای ارتباط هستش و این افزونه هم برای ورود و خروج هستش چطور می تونم بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد بتونه به پروفایل خودش که توسط افزونه بادی پرس ساخته میشه لینک داد...در حال حاضر وقتی این افزونه رو نصب میکنیم 2 تا لینک داره داشبورد و پروفایل که هر دو به یک صفحه که به نام شناسنامه لینک داده میشن میخوام به فرض قسمت داشبورد رو به صفحه اصلی که بادی پرس می سازه (یعنی همونن صفحه اصلی پروفایل کاربر) لینک بدم...

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه صفحه ورود و کاربری پیش فرض رو فراخوانی میکنه

فکر نمیکنم برای بادی پرس درست کار کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هرچی میگردم

theme-my-login-custom.php پیدا نمیکنم ..

نگارش 6.3.8 هستش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا این نسخه تغییر اساسی داده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

همه چیز رو بررسی کردم تو قسمت ابزارک لینک ثبت نام هم تیک دار کردم ولی باز ظاهر نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مشکل حل شد

اما یک سوال چجوری میتونم.هم فرم ثبت نام هم فرم ورود رو تویه فرم جا بدم وتوسایدبارم بزارم.به طوری که با کلیک برروی هرقسمت اون فرم ظاهر بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تب tab

جستجو کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد