• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
h.naseri1990

سوال درباره افزونه Theme My Login

12 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید من تازه واردم ولی یه سوال درباره این افزونه داشتم

من می خواستم یه فیلد به فیلد های ثبت نام این افزونه اضافه کنم تو این جا توضیح داده ولی من انگلیسیم خوب نیست تقریبا برنامه نویسی هم بلد نیستم میشه یه کمکی کنید بگیی دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟

این لینکشش هستش : http://www.jfarthing.com/development/theme-my-login/adding-extra-registration-fields/

ممنونتون میشم اگر کمکم کنید ......... :wub: :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در فایل register-form.php در بخشی که </form> داره بسته میشه (قبلش) این رو بزارید:

<p>
<label for="first_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'First name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="first_name" id="first_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'first_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>
<p>
<label for="last_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'Last name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="last_name" id="last_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'last_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>

بعد در فایل theme-my-login-custom.php به آخرش این کد اضافه بشه:

function tml_registration_errors( $errors ) {
if ( empty( $_POST['first_name'] ) )
$errors->add( 'empty_first_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your first name.' );
if ( empty( $_POST['last_name'] ) )
$errors->add( 'empty_last_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your last name.' );
return $errors;
}
add_filter( 'registration_errors', 'tml_registration_errors' );

و بعدش در همون فایل این اضافه بشه:

function tml_user_register( $user_id ) {
if ( !empty( $_POST['first_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'first_name', $_POST['first_name'] );
if ( !empty( $_POST['last_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'last_name', $_POST['last_name'] );
}
add_action( 'user_register', 'tml_user_register' );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرســــــــــــــــــــــی از شما دوست عزیز

بشه یه روز این لطفتون رو جبران کرد ............. :D :X

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.. میخوام بین این افزونه و افزونه بادی پرس ارتباط برقرار کنم...بادی پرس یک شبکه اجتماعی می سازه که برای ارتباط هستش و این افزونه هم برای ورود و خروج هستش چطور می تونم بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد بتونه به پروفایل خودش که توسط افزونه بادی پرس ساخته میشه لینک داد...در حال حاضر وقتی این افزونه رو نصب میکنیم 2 تا لینک داره داشبورد و پروفایل که هر دو به یک صفحه که به نام شناسنامه لینک داده میشن میخوام به فرض قسمت داشبورد رو به صفحه اصلی که بادی پرس می سازه (یعنی همونن صفحه اصلی پروفایل کاربر) لینک بدم...

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این افزونه صفحه ورود و کاربری پیش فرض رو فراخوانی میکنه

فکر نمیکنم برای بادی پرس درست کار کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من هرچی میگردم

theme-my-login-custom.php پیدا نمیکنم ..

نگارش 6.3.8 هستش!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا این نسخه تغییر اساسی داده شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

همه چیز رو بررسی کردم تو قسمت ابزارک لینک ثبت نام هم تیک دار کردم ولی باز ظاهر نمیشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته مشکل حل شد

اما یک سوال چجوری میتونم.هم فرم ثبت نام هم فرم ورود رو تویه فرم جا بدم وتوسایدبارم بزارم.به طوری که با کلیک برروی هرقسمت اون فرم ظاهر بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تب tab

جستجو کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید