• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
h.naseri1990

سوال درباره افزونه Theme My Login

12 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید من تازه واردم ولی یه سوال درباره این افزونه داشتم

من می خواستم یه فیلد به فیلد های ثبت نام این افزونه اضافه کنم تو این جا توضیح داده ولی من انگلیسیم خوب نیست تقریبا برنامه نویسی هم بلد نیستم میشه یه کمکی کنید بگیی دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟

این لینکشش هستش : http://www.jfarthing.com/development/theme-my-login/adding-extra-registration-fields/

ممنونتون میشم اگر کمکم کنید ......... :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

در فایل register-form.php در بخشی که </form> داره بسته میشه (قبلش) این رو بزارید:

<p>
<label for="first_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'First name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="first_name" id="first_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'first_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>
<p>
<label for="last_name<?php $template->the_instance(); ?>"><?php _e( 'Last name', 'theme-my-login' ) ?></label>
<input type="text" name="last_name" id="last_name<?php $template->the_instance(); ?>" class="input" value="<?php $template->the_posted_value( 'last_name' ); ?>" size="20" tabindex="20" />
</p>

بعد در فایل theme-my-login-custom.php به آخرش این کد اضافه بشه:

function tml_registration_errors( $errors ) {
if ( empty( $_POST['first_name'] ) )
$errors->add( 'empty_first_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your first name.' );
if ( empty( $_POST['last_name'] ) )
$errors->add( 'empty_last_name', '<strong>ERROR</strong>: Please enter your last name.' );
return $errors;
}
add_filter( 'registration_errors', 'tml_registration_errors' );

و بعدش در همون فایل این اضافه بشه:

function tml_user_register( $user_id ) {
if ( !empty( $_POST['first_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'first_name', $_POST['first_name'] );
if ( !empty( $_POST['last_name'] ) )
update_user_meta( $user_id, 'last_name', $_POST['last_name'] );
}
add_action( 'user_register', 'tml_user_register' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرســــــــــــــــــــــی از شما دوست عزیز

بشه یه روز این لطفتون رو جبران کرد ............. :D :X

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.. میخوام بین این افزونه و افزونه بادی پرس ارتباط برقرار کنم...بادی پرس یک شبکه اجتماعی می سازه که برای ارتباط هستش و این افزونه هم برای ورود و خروج هستش چطور می تونم بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد بتونه به پروفایل خودش که توسط افزونه بادی پرس ساخته میشه لینک داد...در حال حاضر وقتی این افزونه رو نصب میکنیم 2 تا لینک داره داشبورد و پروفایل که هر دو به یک صفحه که به نام شناسنامه لینک داده میشن میخوام به فرض قسمت داشبورد رو به صفحه اصلی که بادی پرس می سازه (یعنی همونن صفحه اصلی پروفایل کاربر) لینک بدم...

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه صفحه ورود و کاربری پیش فرض رو فراخوانی میکنه

فکر نمیکنم برای بادی پرس درست کار کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من هرچی میگردم

theme-my-login-custom.php پیدا نمیکنم ..

نگارش 6.3.8 هستش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا این نسخه تغییر اساسی داده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام خدمت دوستان

من افزونه Theme My Loginرونصب کردم وتو قسمت سایدبارم جهت ورود گذاشتم،الان ورود مشکلی نداره،ولی سوالم اینه چه جوری می تونم ثبت نام هم بهش اضافه کنم؟

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در توضیحات که فرم برای ثبت نام نوشته شده

حتما در ایجاد ابزارک یا بخش تنظیمات افزونه میشود تغییر داد

همه چیز رو بررسی کردم تو قسمت ابزارک لینک ثبت نام هم تیک دار کردم ولی باز ظاهر نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مشکل حل شد

اما یک سوال چجوری میتونم.هم فرم ثبت نام هم فرم ورود رو تویه فرم جا بدم وتوسایدبارم بزارم.به طوری که با کلیک برروی هرقسمت اون فرم ظاهر بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تب tab

جستجو کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم