• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
win70

از بین بردن اروری در فوتر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان توی فوتر سایت یک اروری وجود داره ، من دنبالش گشتم پیداش کردم اما با حذفش قالب بهم میخوره ، کسی هست بتونه کمک کنه؟

ارور هم اینه:

Warning

: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/saeedb/public_html/blog/wp-content/themes/inove/footer.php on line 24 and defined in

/home/saeedb/public_html/blog/wp-includes/wp-db.php

on line

992

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد فوترتون رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 </div>

<!-- main END -->

<?php

$options = get_option('inove_options');

global $inove_nosidebar;

if(!$options['nosidebar'] && !$inove_nosidebar) {

get_sidebar();

}

?>

<div class="fixed"></div>

</div>

<!-- content END -->

<!-- footer START -->

<div id="footer">

<a id="gotop" href="#" onclick="MGJS.goTop();return false;"><?php _e('Top', 'inove'); ?></a>

<a id="powered" href="http://wordpress.org...">WordPress</a>

<div id="copyright">

<?php

global $wpdb;

$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));

if ($post_datetimes) {

$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;

$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;

$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;

if($firstpost_year != $lastpost_year) {

$copyright .= '-'. $lastpost_year;

}

$copyright .= ' ';

echo $copyright;

bloginfo('name');

}

?>

<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>

</div>

</div>

</div>

<!-- footer END -->

</div>

<!-- container END -->

</div>

<!-- wrap END -->

<?php

wp_footer();

$options = get_option('inove_options');

if ($options['analytics']) {

echo($options['analytics_content']);

}

?>

</body>

</html>

اینم آدرس هست که ارور رو در پایین مشاهده می کنید :

blog.sefr-yek.com

ممنون

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تکه کد رو از توی کد هاتون حذف کنید درست میشه.


<div id="copyright">
<?php
global $wpdb;

$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));

if ($post_datetimes) {
$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;
$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;
$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;
if($firstpost_year != $lastpost_year) {
$copyright .= '-'. $lastpost_year;
}
$copyright .= ' ';
echo $copyright;
bloginfo('name');
}
?>
<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>
</div>

اگر هم قصد حذف کردن ندارین منتظر پاسخ دوستان دیگه باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید این نوع کد برای کپی رایت سال اولین پست و آخرین پست رو نشون میده

مثلا:

Copy Right 2010 - 2012

همون‌طور که اشکان گفت می‌تونید اون رو تغییر بدید و یک تکه کد فوتر ساده مثل اون رو امتحان کنید

این کد رو:


<?php
global $wpdb;
$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));
if ($post_datetimes) {
$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;
$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;
$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;
if($firstpost_year != $lastpost_year) {
$copyright .= '-'. $lastpost_year;
}
$copyright .= ' ';
echo $copyright;
bloginfo('name');
}
?>
<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>

به این کد تغییر بدید


<?php echo('Copyright © ') ?><?php echo date('Y');?><?php echo(' . All rights reserved') ?>

البته باز هم راه حل نشد ^_^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه قالب نصب کردم هر کاری میکنم سایت error میده

اینم کد footer

<?php global $theme; ?>

<?php if($theme->display('footer_widgets')) { ?>
<div id="footer-widgets" class="clearfix">
<?php
/**
* Footer Widget Areas. Manage the widgets from: wp-admin -> Appearance -> Widgets
*/
?>
<div class="footer-widget-box">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_1')) {
$theme->hook('footer_1');
}
?>
</div>

<div class="footer-widget-box">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_2')) {
$theme->hook('footer_2');
}
?>
</div>

<div class="footer-widget-box footer-widget-box-last">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_3')) {
$theme->hook('footer_3');
}
?>
</div>

</div>
<?php } ?>
<div id="footer">

<div id="copyrights">
<?php
if($theme->display('footer_custom_text')) {
$theme->option('footer_custom_text');
} else {
?> © <?php echo date('Y'); ?> <a href="<?php echo home_url(); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a><?php
}
?>
</div>

<div id="farsweb"><a title="wordpress themes" href="http://www.farsweb.net" target="_blank">Design Farsweb</a></div>
</div><!-- #footer -->

</div><!-- #container -->
<?php wp_footer(); ?>
<?php $theme->hook('html_after'); ?>
</body>
</html>

یه کلمه رو دست میزنم error میده یکی کمک کنه لازم این تبلیغ رو پاک کنم ( farsweb )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تبلیغ نیست حق کپی رایت هست

در این موضوع کسی کمک نخواهد کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.