win70

از بین بردن اروری در فوتر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان توی فوتر سایت یک اروری وجود داره ، من دنبالش گشتم پیداش کردم اما با حذفش قالب بهم میخوره ، کسی هست بتونه کمک کنه؟

ارور هم اینه:

Warning

: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/saeedb/public_html/blog/wp-content/themes/inove/footer.php on line 24 and defined in

/home/saeedb/public_html/blog/wp-includes/wp-db.php

on line

992

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد فوترتون رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 </div>

<!-- main END -->

<?php

$options = get_option('inove_options');

global $inove_nosidebar;

if(!$options['nosidebar'] && !$inove_nosidebar) {

get_sidebar();

}

?>

<div class="fixed"></div>

</div>

<!-- content END -->

<!-- footer START -->

<div id="footer">

<a id="gotop" href="#" onclick="MGJS.goTop();return false;"><?php _e('Top', 'inove'); ?></a>

<a id="powered" href="http://wordpress.org...">WordPress</a>

<div id="copyright">

<?php

global $wpdb;

$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));

if ($post_datetimes) {

$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;

$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;

$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;

if($firstpost_year != $lastpost_year) {

$copyright .= '-'. $lastpost_year;

}

$copyright .= ' ';

echo $copyright;

bloginfo('name');

}

?>

<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>

</div>

</div>

</div>

<!-- footer END -->

</div>

<!-- container END -->

</div>

<!-- wrap END -->

<?php

wp_footer();

$options = get_option('inove_options');

if ($options['analytics']) {

echo($options['analytics_content']);

}

?>

</body>

</html>

اینم آدرس هست که ارور رو در پایین مشاهده می کنید :

blog.sefr-yek.com

ممنون

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تکه کد رو از توی کد هاتون حذف کنید درست میشه.


<div id="copyright">
<?php
global $wpdb;

$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));

if ($post_datetimes) {
$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;
$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;
$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;
if($firstpost_year != $lastpost_year) {
$copyright .= '-'. $lastpost_year;
}
$copyright .= ' ';
echo $copyright;
bloginfo('name');
}
?>
<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>
</div>

اگر هم قصد حذف کردن ندارین منتظر پاسخ دوستان دیگه باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید این نوع کد برای کپی رایت سال اولین پست و آخرین پست رو نشون میده

مثلا:

Copy Right 2010 - 2012

همون‌طور که اشکان گفت می‌تونید اون رو تغییر بدید و یک تکه کد فوتر ساده مثل اون رو امتحان کنید

این کد رو:


<?php
global $wpdb;
$post_datetimes = $wpdb->get_row($wpdb->prepare("SELECT YEAR(min(post_date_gmt)) AS firstyear, YEAR(max(post_date_gmt)) AS lastyear FROM $wpdb->posts WHERE post_date_gmt > 1970"));
if ($post_datetimes) {
$firstpost_year = $post_datetimes->firstyear;
$lastpost_year = $post_datetimes->lastyear;
$copyright = __('Copyright © ', 'inove') . $firstpost_year;
if($firstpost_year != $lastpost_year) {
$copyright .= '-'. $lastpost_year;
}
$copyright .= ' ';
echo $copyright;
bloginfo('name');
}
?>
<?php printf("نسخه 1.0.2 "); ?>

به این کد تغییر بدید


<?php echo('Copyright © ') ?><?php echo date('Y');?><?php echo(' . All rights reserved') ?>

البته باز هم راه حل نشد ^_^

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه قالب نصب کردم هر کاری میکنم سایت error میده

اینم کد footer

<?php global $theme; ?>

<?php if($theme->display('footer_widgets')) { ?>
<div id="footer-widgets" class="clearfix">
<?php
/**
* Footer Widget Areas. Manage the widgets from: wp-admin -> Appearance -> Widgets
*/
?>
<div class="footer-widget-box">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_1')) {
$theme->hook('footer_1');
}
?>
</div>

<div class="footer-widget-box">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_2')) {
$theme->hook('footer_2');
}
?>
</div>

<div class="footer-widget-box footer-widget-box-last">
<?php
if(!dynamic_sidebar('footer_3')) {
$theme->hook('footer_3');
}
?>
</div>

</div>
<?php } ?>
<div id="footer">

<div id="copyrights">
<?php
if($theme->display('footer_custom_text')) {
$theme->option('footer_custom_text');
} else {
?> © <?php echo date('Y'); ?> <a href="<?php echo home_url(); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a><?php
}
?>
</div>

<div id="farsweb"><a title="wordpress themes" href="http://www.farsweb.net" target="_blank">Design Farsweb</a></div>
</div><!-- #footer -->

</div><!-- #container -->
<?php wp_footer(); ?>
<?php $theme->hook('html_after'); ?>
</body>
</html>

یه کلمه رو دست میزنم error میده یکی کمک کنه لازم این تبلیغ رو پاک کنم ( farsweb )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تبلیغ نیست حق کپی رایت هست

در این موضوع کسی کمک نخواهد کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟